28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

VIASAT+golf+urheilu

Etusivu Foorumit Yleistä VIASAT+golf+urheilu

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Onko palstalla muita pettyneitä kun minä? Vuoden vaihteen jälkeen Viasatin urheilukanavat supistuivat. Ennen oli kolme urheilukanavaa+golf+HD urheilu. Vuoden vaihteen jälkeen on seuraavasti: yksi urheilukanava+golf+HD. Tämä olisi melkein ok mutta saan tältä urheilukanavalta hyvin usein tyhjän ruudun, jossa lukee:’tämä kanava ei kuulu tilaukseesi……’. Soitin sinne ja sain vastaukseksi, että Suomen osalta ko lähetyksiä ei voi näyttää!!!!!!!!!!??????? Sama juttu oli (oletan näin) golf-kanavan kanssa aasian tourin lähetysten kanssa. Sain saman ilmoituksen. Heräsi kysymys ,istä sitten maksan. En ainakaan halua maksaa turhista leffakanavista. Onko muilla samoja ongelmia/fiiliksiä ViaSatista? HD-lähetykset ovat toistaiseksi toimineet mutta en todella halua kuulla ruotsalaisten selostajien hehkutuksia omistaan ja välillä tuntuu, että heidän faktat ovat niin ja näin. On muuten iso ammattitaito ero näiden ruotsalaisten ja englantilaisten/jenkkien välillä. Luulisi, että voisi valita selostuskielen mutta ei!!!!!!

  Mulla on kyllä koko ajan näkynyt tuo sport + golfkanava oikein mainiosti, eip oo ollu ongelmia.
  Tylsää ainoastaan se, että tuossa paketissa on mukana nuo TV1000 – kanavat, joilla en tee yhtään mitään. Ainakaan omaa mieltä ei hivele niiden leffatarjonta.

  Soita sinne uudestaan ja vaadi vähintään kk-maksun pienentämistä. Jos tuollaisen paketin ostaa, niin kyllä kaiken pitäisi silloin myös näkyä.
  Varsinkin kun moni on ostanut sen vain noiden urheilujen takia.

  Erikoista sekoilua oli eilinen Urheilukanavan Kapalua Plantation Course:lta tullut koostekin, jonka piti alkaa klo. 22.30, mutta silloin alkoikin joku Navigare, jossain vaiheessa oltiin kuitenkin päästy Havai’ille, jonka jälkeen Navigare-’nauha’ alkoi pyöriä alusta uudestaan siitä mistä se oli alkanut silloin kun golfin piti alkaa.

  Joo oli kyllä tosi kiva yllätys, kun sen kerran viikossa mitä maksuttomilta kanaviltä pääsee golfia kattomaan ni telkkarista tulee jotain purjehdusta…

  Tämä sähköinen viestintä, mitä kaikkea siihen kuuluukaan näyttää olevan ala, jossa ei tarvitse noudattaa mitään normaaliin liiketoimintaan kuuluvia tapoja. Voidaan olla kokonaan toimittamatta sitä, mistä asiakas on maksanut tai yksipuolisesti muuttaa toimitettavan tuotteen sisältöä, laatua jne.

  EFC

  Viasat lähetti asiakkaille ennen joulua kirjeen, jossa totesivat niputtavansa suomalaisia kiinnostavat lajit samalle kanavalle ja lopettavansa muut! Hitot toi mikään parannus ole, tarjontahan siinä vähenee, laitoin siitä jo palautettakin, mutta eipä ole vastausta kuulunut ja tuskin kuuluukaan. Nää neropatit vaan säästää kuluja ja perii meiltä silti saman hinnan kuin ennenkin. Kivaa!

  Joo, onnea ja kärsivällisyyttä vaan niille, jotka yrittävät soittaa tai muuten neuvotella Viasatin kanssa. Itse olen jo antanut periksi suoran neuvottelun osalta. Katsotaan nyt, kuinka paljon näitä yksipuolisia ’kanavapaketin’ muutoksia tulee oman sopimuskauden aikana. Tämän jälkeen tehdään yhteenveto ja jatketaan asian setvimistä ’virallisilla tahoilla’.

  Eihän se ole mikään sopimus, jos toinen osapuoli voi tehdä jatkuvasti muutoksia ihan oman mielensä mukaan. Toisen osapuolen sitten tästä huomauttaessa uhkaillaan sitten ties millä maksuilla, mikäli esim. yrittää peruuttaa kanavapakettia.

  ts

  Tuossa on siten taas mielenkiintoista juridiikkaa. Palvelun tarjoaja muuttaa palvelua sopimuskauden aikana, mutta asiakkaalla ei ole oikeutta veloituksetta siinä vaiheessa purkaa sopimusta. No tuo mahdollisuus varmasti löytyy sopimuksen teksteistä, eli sen on jokainen tilaaja allekirjoittanut. Mutta mielenkiintoiseksi se muuttuu siinä vaiheessa, kun ryhdytään miettimään, onko tuollainen pykälä sopimuksessa lainmukainen ja miten isoja muutoksia sen alle voidaan laittaa.

  Jotain on kaupan syntyessä myyjä tarjonnut ja ostaja ostanut. Ja sitten matkan varrella toimitus muuttuu. Vähän kun ois talven tottunu lukeen Vauhdin Maailmaa ja sitten toukokussa postilaatikosta löytyiskin ohennettu versio jostain puutarhalehdestä…

  Tein sopimuksen Viasitn kanssa; nyt kanavapaketti puoleen hintaan 19,90/kk. Eka vuosi olikin näin, nyt toisena vuotena kanava maksaa 40,00 e/kk ja korttimaksu ja laskutuslisä päälle.
  Olen kuulemma tehnyt kahden vuoden sopimuksen ja ehdoissa on näin sovittu.
  Eroon pääsee maksamalla 300 e irtisanomismaksun (lue KOLMESATAA EUROA). Jos palautan kortin ja jätän maksamatta, sanoivat laskuja tulevan sitten ulosottomiehen kautta.
  Ihan varmasti lopetan sopimuksen kahden vuoden sopimuskauden päättyessä. Tarkkana pitää kuitenkin olla, sopimus pitää purkaa kirjallisena vähintään kuukausi ennen sopimuskauden päättymistä ja kortti palauttaa kirjattuna kirjeenä.
  Mooses on Mooses vai miten se oli!

  Kuvittelisi, että sopimusehtojen yksipuolinen muuttaminen on lain mukaan riittävä peruste sopimuksen irtisanomiseen. Luulisi myös, että sellaiset sopimusehdot ja irtisanomismismaksut, joihin yllä viitataan ovat kohtuuttomina laittomia.

  Olishan se mielenkiintoista, jos E-mallin Mersun ostettuaan myyjäliike ilmoittaisi, että tuo auto takaisin ja saat tilalle A-mallin. Mikäli peruutat kaupan joudut maksamaan 100.000€:n irtisanomismaksun ja asiakas olisi voimaton ja joutuisi toimimaan myyjän haluamalla tavalla.

  Asia on juuri noin kun MP-33 sanoi; on turha odottaa mitään vastausta kyselyyn netin kautta (paitsi jos on tilausmielessä liikkeellä). Olen lähettänyt aikaisemminkin ViaSatille kyselyjä enkä ole KOSKAAN saanut vastausta.

  Aino keino on ollut yrittää puhelimitse ja tällöinkin on saanut kyseenalaista/virheellistä tietoa. Onneksi oma sopimuskausi päättyy pian.

  Niin paljoa en kaipaa golfin katselua, että sietäisin tuollaista kohtelua.

  Mä irtisanoin muutama vuosi sitten viasattilauksen. Elämäni vaikein irtisanoutuminen.

  Chip Greenside kirjoitti: (14.1.2009 9:37:50)
  Kuvittelisi, että sopimusehtojen yksipuolinen muuttaminen on lain mukaan riittävä peruste sopimuksen irtisanomiseen. Luulisi myös, että sellaiset sopimusehdot ja irtisanomismismaksut, joihin yllä viitataan ovat kohtuuttomina laittomia.

  Sopimnuksen yksipuolinen muuttaminen on mahdollista, koska näin on sopimuksessa sovittu voitavan menetellä. Alkuperäisessä sopimuksessa tästä muuttamisoikeudesta on sovittu. Toki jossain menee raja siinä, kuinka olennaisilta osin sopimusta voidaan tällaisen muutosoikeuden nojalla muuttaa yksipuolisesti.

  Kaikesta tästä kehusta rohkaistuneena minäkin päätin liittyä Viasatin asiakaskuntaan juuri äsken 🙂

  Kiva todeta että noita kohtalontovereita löytyy!

  Urheilutarjonta huononee koko ajan, tässä muutamia havaintoja joita olen tehnyt viime aikoina:

  -Futiksen mestareiden liiga matsien määrää karsittu. Nyt tulee enää kaksi per kierros, ennen aina kolme suorana. Tämä siis kaapeliverkossa.

  -Futiksen mestareiden liigan studio katosi taivaan tuuliin. Allek hallitsee toista kotimaista ja oli ilo katsoa hyvät alustukset mutta nyt mennään suoraan matsiin. En usko että näitä on Ruotsissa lopetettu joten en ymmärrä logiikkaa miksi niitä ei voida näyttää. Varsinkin kun tilalla on aina jotain vanhaa nauhoitettua traktorinvetoa jonkalaiset täytelajit muutenkin täyttävät suurimman osan ajasta Viasatilla.

  Futiksen Englannin liigacup katosi myös. Alkuun näytettiin, mutta nyt ei sitten ilmeisesti enää?

  Ja sitten raivostuttavasti kanavalla mainostetaan lajeja jotka eivät Suomessa näy: Formulat, lätkän Champions League jne. Vois vähän yrittää tuunata noita mainoksia Suomeen suuntaan jos ei kerran näy tai laittaa edes sellainen ihan pieni disclaimeri että ’not available in Finland’.

  Mutta onneksi voi katsoa vaikka Venäjän KHL:ää!

  Mutta jotain hyvääkin, musta golf-lähetykset ovat hyviä sekä European että PGA tourilta. Oikeastaan sen vain haluaisin mutta mulle pakkomyydään surkeita leffakanavia ja b-luokan urheilua jotta voisin vaan katsoa tuota golfia.

  Joo, ja itsekin laittanut palautetta ja pyytänyt vastausta mutta turha toivo…

  Viasat kanavatarjonta:
  Tuo urheilukanavien supistaminen on kyllä hieman outoa, mutta ehkä nyt jatkossa sitten panostetaan laatuun (ei ole vielä näkynyt), koska aikaisemmin tuota tarjontaa ei mielestäni riittänyt aivan kolmelle kanavalle, ainakaan minun makuuni. Tosin, samaan aikaan kun kanavia supistettiin, tarjottiin HD-kanavat samalla kuukausimaksulla (ennen 9,95/kk), eli tuli 4 kanavaa lisää samalla kuukausimaksulla. Jos sinulta on veloitettu HD-kanavat tammikuulta (ja siitä eteenpäin), pyydä ihmeessä hyvitystä seuraavaan laskuun. Jos et omista vielä HD-boxia, kannattaisi olla yhteydessä asiakaspalveluun ja pyytää tuo boxi näihin muutoksiin vedoten, jos ei ilmaiseksi, niin kohtuuhintaan.
  Muuten, Golfkanavaa tuskin koskaan tulee saamaan ilman tuota muuta hömppää.

  Yksi ohjelmatarjonnan ongelma on maakohtaiset sopimukset, Suomessa esim. maikkarilla on useita yksinoikeuksia lajeihin jotka suomalaisia kiinnostavat. No MAXin tarjonta kuuluu onneksi Viasatin kanavapakettiin.

  Määräaikaiset sopimukset
  Viasat on tehnyt kahdenlaisia määräaikaisia sopimuksia, joissa puolet sopimuskaudesta on saanut puoleen hintaan. Toinen on vuoden sopimus (1/2 vuotta puoleen hintaan) ja toinen on kahden vuoden sopimus. Luulenpa että paketin kaupanneella henkilöllä/yrityksellä on ollut oma lehmä ojassa, että on saanut tuon kahden vuoden sopparin aikaan, eikä ole sitä sopimusta tehdessä varmastikaan kovin painottanut (on se vaan tyhmää maksaa liikaa lafkako?) sopimuksen määräaikaisuutta. Toisaalta, on palveluntarjoan kannalta reilua, ettei asiakas vain pelkästään hyödynnä etuja ja sitten karkuun (vrt. matkapuhelinliittymien puheaikatarjoukset aikoinaan). Onhan melkein jokainen sopimukset tehnyt satelliittiasiakas saanut laitteet ja asennuksenkin miltei veloituksetta, jotkut jopa täysin ilmaiseksi.

  Selostukset ja tekstitykset
  Keskustelin juuri erään organisaation henkilön kanssa ja kertoivat että heillä on tehty nyt paljon töitä tämän asian eteen ja parannuksia on kuulemma tulossa piankin, saas nähdä. Organisaatiossa on vaan juuri tapahtunut muutoksia ja se hieman hidastaa tahtia. Pyysin samalla englanninkielistä selostusta HD-kanavan golflähetyksiin, koska sellainen kuitenkin on helposti saatavilla.

  Minun sopimukseni Viasatin kanssa täyttää pian 2 vuotta. Silloin allekirjoittamani sopimus sisälsi alla olevan lausekkeen, joka on mielestäni kohtuullisen selvää tekstiä. Otin Viasatin Golf-lähetysten vuoksi ja tietoisen riskin, että ko. lähetykset saattavat loppua. Kahdessa vuodessa tullut katsottua kohtalaisesti golfia ja kaksi elokuvaa, ei muuta.

  ’Operaattori ilmoittaa Asiakkaalle ohjelmatarjonnassa tapahtuvista olennaisista muutoksista sähköpostitse, kirjeitse tai TV-lähetysten yhteydessä vähintään neljäkymmentäviisi (45) päivää etukäteen. Ilmoitus voidaan poikkeustapauksissa perustellusta syystä tehdä myös lyhyemmällä varoitusajalla. Vakinaisia ohjelmakanavia ovat TV1000 ja TV3. Muut yksittäiset kanavat, jotka kulloinkin sisältyvät Asiakkaan Ohjelmatilaussopimukseen ovat liitännäisiä, ja ne voivat vaihdella.’

  Laitoin viime viikolla kyselyn Viasatille siitä, millaisia paketteja heillä olisi tarjolla vanhalle asiakkaalle. Enhän enää tarvitse lautasta tai uutta boxia. Ei ole vielä kuulunut mitään, katsotaan.

  Mitenkä lähestyit Viasattia. Itse lähetin sähköpostia kuukausi sitten, mitään vastausta en ole saanut.

  Meilläkin sopimuskausi umpeutuu keväällä ja voin sanoa aivan suoraan että en edes harkitse sen jatkamista.

  Sopimuskausi loppuu 15.2 ja todellakin loppuu. Ei ole kyseinen kanavapaketti hintansa
  väärti. viasat sport= vanhoja nyrkkeilymatseja. Eikä kyllä kolffiakaan jaksa enää pahemmin katella, mukavampaa pelata itse. Ja leffoja tullu kateltua vuoden aikana ehkä 10. Dokkarit ok, mutta suomenkielisiä tekstejä aikas vähän tarjolla.

  S.L. kirjoitti: (15.1.2009 17:09:21)
  Mitenkä lähestyit Viasattia. Itse lähetin sähköpostia kuukausi sitten, mitään vastausta en ole saanut.

  Lähestyin Viasatia sähköpostin välityksellä. Luulisi heitä kiinnostavan kun kyse on tilauksen mahdollisesta uusimisesta. Ei voi kuin arvailla kuinka menestyksekäs Viasat mahtaisikaan olla, mikäli asiakaspalvelu olisi edes kohtuullista.

  Tämän päivän kehityssuunta vaan näyttää olevan sellainen, että yritysten nettisivuilta ei tahdo löytyä/ole paikkaa, muun kuin teknisen palautteen antamiseen (esim. Logitech) tai ilmoitetaan, että ’kiitos palautteestasi, mutta emme voi niihin vastata’ (esim. Finnmatkat). Ihmiset nähtävästi yritetään saada soittamaan ja maksamaan jonotuksesta.

  Minulla on aikomuksena jatkaa tilausta, mikäli jokin järkevä paketti olisi saatavilla.

  Vieteri! Ulkona on sen verran pakkasta, että kyllä siellä vehkeet huurtuu mikäli pelailemaan lähtee. Mieluummin loikoilen sohvalla ja katson Abu Dhabin kisaa:-)

  Jotain positiivista kuitenkin. Löytyi sieltä kanava , joka näyttää Jarkon finaalin Sydneyssä suorana. Jarkko nousi juuri haudan partaalta takaisin peliin, kun vielä ottaisi tuon tie breakin.

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
Vastaa aiheeseen: VIASAT+golf+urheilu

Etusivu Foorumit Yleistä VIASAT+golf+urheilu