16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

Tuovinen & Karjalainen

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Tuovinen & Karjalainen

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 61)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • No niin, nyt herrat ja rouvat ja miksei neiditkin… peukut pystyyn uusille edustajillemme tourilla! Ainakin Tuomas on aloittanut mukavasti; -1 kolmen reiän jälkeen. Toivottavasti selvittävät heti cutin. Olisi mukava alku pojille ja tulisi itsekin katseltua kisaa tiivimmiin.

    Ööö.. mistäs sää seuraat tota tilannetta?

    Jumankekka, Tuomas etuysin jälkeen -3 ja kakkosena. Nyt meillä taitaa olla äijät tourilla!

    Etusivun jutusta on muuten linkki livescoringiin.

    Juu. Piänen IHmettelyn jälkken löysin minäkin sivun.

    Kumma juttu. Mullakin oli sitten vaikeuksia löytää uudestaan niitä tuloksia. Muut ei ole tainneet löytää ollenkaan, kun näin hiljaista? Tai sitten ei kiinnosta.

    Karjalainenkin on -1 ja T17. seiskan jälkeen eli ihan hyvältä näyttää.

    Linkki on aina kiva 🙂

    Lue lisää: live scoring

    Sen verran oon pertti peruspessimisti, etten vielä heittele kärrynpyöriä, mutta onhan se mukavaa, että molemmat on pakkasen puolella, tosin niin on kyllä moni muukin. Taitaa tulla pörökisat.

    Sivujen ulkoasu on näimmä päivitetty – kenties uutta tekniikkaakin alla. Näyttää vähän huojuvan tällä hetkellä.

    uusi tekniikka uudet kujeet. Tämä hole by hole on hieno viitseri, nyt näkee kaikkien reikäkohtaiset kerralla. Hyvin etenee TT @ TK etelleen, tätähän on mukava seurailla… ilon kautta

    Toni pelaa samaan tahtiin Trevor Immelmannin kanssa. Onko ne samassa flightissä? Jos ovat, niin on lupa odottaa näkyvyyttä myös Urheilukanavalla.

    No, jos oikein tarkasti katsot niin Immelman on lähtenyt kympiltä ja Toni ykköseltä. Sikäli voi olla hankalaa tuo samoihin kuviin mahtuminen…

    Veikkaan kuitennii että Tuovinen saapi osuutensa kanavalta…

    No perkele, sehän selittää luontevasti sen, että sillä aikaa kun minä kävin luonaalla, on Immelman edennyt reiälle 14 ja Toni on reiällä 12. Ja mikä parasta: tasatuloksessa!

    Joakim ’Etunojapunnerrus’ Haeggman on keulilla ja Jamppa ’Lappeenrannantoinenomapoika’ Sandelin viidentenä!

    Ja Ernie lähtee kohta raivokkaaseen takaa-ajoon. Kestääkö polvi? Voi että on jännää!

    Jos tuohon hiukan nihkeäti toimivaan live scoreen on uskomista niin Tuovinen on lopettanu 68 (-4) ja Karjalainen 12 pelatun jälkeen -3. Hyvältä näyttää eka kierros, toivottavasti kundien vire jatkuu loppuun asti.

    Saattaa olla ettei Ernie pysy Tuomaksen tahdissa. Neljä alle on ihan kelpotulos eka päivältä ja siinä oli vielä yksi bogey mukana.

    Tuosta kun vielä hieman parantaa loppua kohden, niin hyvä tulee.

    Näyttää siltä, että molemmat kaverit ovat saamassa tosi lentävän lähdön ET:lle. Karsinnoista tulleet pärjäsivät hyvin jo ensimmäisissäkin kisoissa, joten toivotaan pojille hyvää jatkoa ja tsemppiä jatkokierroksille.

    Itse veikkasin molempien selvittävän cutin, mutta jäävän yli 30 sijoituksille. Toivottavsti olin sijoituksen suhteen väärässä!

    Karjalainenkin -4 ja 15 pelattuna, lopussa helpohkot 17 ja 18 mikäli muitten kortteihin luottamista. Vielä yks birkku kiitos tai vaikka sit 2 🙂

    Ööö.. 17 helppo vai?

    Tällä hetkellä kisassa toiseksi vaikeimmaksi rankattu pelattujen tulosten persteella…

    Miten se Tonin ryhmä niin hitaasti tulee. Ettiikö ne jonkun tumpelon palloja siellä? Immelman on jo klubilla Jaffaa juomassa Tuomaan kanssa!

    joo huomasin kanssa että 17 on ollut muille kuin kärjelle vaikea, kärkipäässä tehty kuitenkin aika monta birkkua sinne.

    Hyvin jätkät vetävät, mutta haloo Tyry: miksei lähetys ala 13:30 , niin kuin ilmoitettu on esim. etusivulla ( dunhill championship (suora)

    8.12. 13:30 )???

    Järjestelin työasiatkin siten, että ehdin katsomaan tätä lähetystä – ja näin siinä taas kävi. No, eipä tässä mitään uutta ole, UK:n lähetysajat ovat sellaista arpapeliä ettei niihin ole koskaan voinut luottaa. (Jaahah: UK:n tekstisivun mukaan alkaa vasta 14:30 – eikö tähän saada mitään tolkkua?)

    Meille on aikaisemmin kerrottu, että Urheilukanava syöttä itse näitä lähetysaikoja G-pisteen sivuille, joten Tyry ja Co. ovat viattomia tähän disinformaation levittämiseen.

    Näinhän se taitaa olla, että Tyry ei olekaan tyrinyt (pahoittelen väärää osoitetta).

    Pisteet Teemulle siitä, että lähetyksen aluksi pahoitteli väärin ilmoitettuja lähetysaikoja. Muissakin yhteyksissä Teemu on rehdisti myöntänyt omat virheensä.

    Kuulemma peli keskeytynyt ja siksi Karjalainen tyssännyt 15. reiälle.

    Etusivun mukaan ukkosen vuoksi oli peli keskeytetty 2h15min ajan, mutta nyt tekstin mukaan olisi jälleen käynnissä…

    Uskomaton aloitus ET-uralle molemmilta kavereilta. Ei tähän oikein Ilosen viimeisten 1½ vuoden esitysten jälkeen ole tottunut.

    No, toki tuossa kerkiää vielä tapahtumaan. Mutta varmasti ainakin itseluottamukselle tekee hyvää.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 61)
Vastaa aiheeseen: Tuovinen & Karjalainen

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Tuovinen & Karjalainen