23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Tämäkin vielä!

Etusivu Foorumit Yleistä Tämäkin vielä!

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olen kieltämättä vanhan liiton jäärä ja nipo.

    Tänään pelatessani Linnassa väylää 11 kiinnitin huomiota väylän 6 griiniltä kuuluvaan kovaääniseen ryhmään (etäisyyttä on noin 300 m). Tämä ei ole (valitettavasti) kovin tavatonta nykyään.

    Kun olin siirtynyt väylän 12 tiille, sama ryhmä tuli väylän 7 griiniä kohti kahdella golfautolla – jossa oli päällä kovaääninen musiikki; olisikohan ollut jotain räppiä tms. Huikkasin heille sinne 100 m:in päähän, että musiikki pois, please. Parin yrityksen jälkeen kuulivat ja tosiaan laittoivat musiikin pois, kunnes olimme lyöneet avaukset ja siten taas päälle.

    No, etenimme eri suuntiin, joten musiikki ei häirinnyt – ennen kuin pelasimme väylää 17 ja tämä ryhmä väylää 10… Olivat tainneet pitää huolellisen tauon siinä välissä.

    Mainitsin asiasta caddiemasterille kierroksen jälkeen. Hän valitteli ettei voi tehdä muuta kuin mainita ao henkilöille kierroksen jälkeen, koska taisi olla ainoana henkilökunnan edustajana koko kenttäalueella.

    Olenko turhan tarkka?

    Svingikeisarihan taisi promota rentoa golfia, jossa nautitaan kaljaa ja lyödään palloa huvikseen. Kuuluukohan siihen myös peliä tahdittava musiikki?

    Kaljaa juodaa ja golfautolla ajellaan. Poliisi paikalle puhalluttamaan, kortti lähtee kun viisari tareeksi heilahtaa. valitettavasti tätä eivät nämä kaljoittelevat eivät tajua/tiedä. Ja ei mielestäni kalja kentälle kuulu.

    Itse en ole vielä musiikkiin kentällä törmännyt, mutta hieman oudoksuin sitä, että uudessa golfbägissäni on tasku, jota mainostetaan ”bluetoothkaijutintaskuksi”. Itsellä ei olisi mitään musiikkia vastaan, mutta toki volyymitaso sellaiseksi, ettei se muita ryhmiä haittaa.

    KL1

    Jenkkimeininkiä ja mielestäni aivan typerää. Itse miellän golfkentän paikkana, jossa on mahdollista nauttia luonnon äänistä ja välttää kaupungin melu. Jos haluaa kuunnella musiikkia, niin kuulokkeet ovat sitä varten.

    Ai niin, jenkeissä on golfautoissa valmiina kaiuttimet…

    En minä kyllä tuollaista menoa ulkokentille ole pyytänyt. Kerroin näistä golfviihdekeskuksista joita on USA:ssa, jotka vertautuvat hohtogolfiin. Eli katettulla rangella viihdytään ja lyödään palloja:

    Itse huomasin ensimmäistä kertaa Kullo Golfissa tänä kesänä että joku porhalsi golfautolla paikalle, josta tuli radiosta uutisia. Ei se minua häirinnyt, mutta enpä ole aikaisemmin tällaiseen törmännyt.

    Enemmän häiritseviä Suomessa on nämä koiranomistajat jotka päästävät ne kentälle vapaasti juoksemaan ja tekemään asioitaan pelin lomassa. Tuota näkee jatkuvasti ja noihin pitäisi puuttua kovalla kädellä!

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Tämäkin vielä!

Etusivu Foorumit Yleistä Tämäkin vielä!