26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Talman pelioikeus?

Etusivu Foorumit Yleistä Talman pelioikeus?

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188655 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Nyt tarvitsisin tietoa! Aion vuokrata pelioikeuden itselleni joltain pääkaupunkiseudun kentältä. Mm. SHG, Talma, NGK tai Peuramaa on kiikarissa. Omalta osaltani ei ole ongelmaa, mutta kaikista muista kentistä olen saanut tietää junnun pelimahdollisuuden ja kustannukset – paitsi Talmasta. Muilla kentillä oman ja junnun yhteiset kustannukset pyörivät tuhannen euron tuntumassa (+jäsennyys), mutta Talmasta en ole saanut selkoa. Osaako joku kertoa? Onko junnuille joku erillinen oma maksunsa vai pitäisikö vuokrata normaali pelioikeus? Tällöin kustannukset tulisivat olemaan jo parin tuhannen euron luokkaa ja se alkaa jo vaikuttamaan kentän valittavuuteen ratkaisevasti. Junnu on 14v. ja jo vuoden pelannut. Ei tarvitse kommentoida kenttiä (slicer), sillä kaikilla olen itse pelannut monta kierrosta.

    #496305 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jos muitakin ratkaisuja saa ehdottaa…

    Talman suunnalla on myös Kotojärvi.

    Siellä on edulliset junnuhinnat ja muutoinkin halvat vuokrat. (Vastike oli 2003 ja on 2004 569€ ja vuokrat olivat viime vuonna alle vastikkeen).

    #496306 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Junnuilla on puolet halvempi green fee ja arkisin GT:n junioreille ennen klo 14 vain 15 Euroa. Par 3:lla juniorit green fee 8 Euroa.

    Siihen en osaa vastata, voiko juniori liittyä jäseneksi ilman pelioikeutta. Se lienee mahdollista, koska on kerran alennettu green fee GT:n jäsenjunioreille. Katsopa linkkiä, sieltä löytyy hinnasto ja yhteystiedot, josta voit kysyä lisätietoja sähköpostitse.

    Lue lisää: Golftalma

    #496307 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiitos näistä nopeista vastauksista. Kotojärveä saa ehdottaa : ) mutta haluan, että pelioikeudella on kaksi kenttää käytössä. Nurmijärvi on poissa laskuista, sillä se on todella ruuhkainen. Junnun kanssa pelaillaan kimpassa, joten kummallekin pelioikeus on paras vaihtoehto.

    Kotojärven kiersin viime kesänä pari kertaa, mutta valitettavasti haastetta ei ollut tarpeeksi.

    #496308 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Jos junnu on vähänkin innokkaampi ja pelaa vaikka 40 kierrosta kotikentällä ja joutuu arkisin ennen 14 maksamaan siitä 15 euroa ja muina aikoina 25-30 euroa, kertyy tuosta kohtalaisen iso summa (laskennallisesti vaikkapa 24*15 + 8*25 + 8*30 eli yhteensä 800 euroa).

    Vertailuna siis kentät, joilla osakkeeseen/pelioikeuteen kuuluu kylkiäisenä junnuoikeus tai kentällä on ’junnukiintiö’.

    Sitten voi tietty kysyä, että millä se junnu menee sinne kentälle ennen klo 14 arkisin, kun hinta on alimmillaan…

    SHG voisi olla hyvä vaihtoehto kustannus- ja kulkemismielessä?

    #496309 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Onkohan jossain pääkaupunkiseudulla halvempaa greenfeetä junnuille kuin Talmassa? Onkohan junnugreenfeetä monellakaan kentällä lainkaan?

    Jos on ahkera pelaaja kannattaa tietysti vuokrata pelioikeus junnullekin. Halvempia pelioikeuksia kuin Talma löytyy, se on selvä, Kotojärvi ja Peuramaa esimerkiksi. SHG:ssä on tosi hyvää juuri se kulkemispuoli junnun kannalta.

    Pitää sitten optimoida kustannukset, subjektiivinen laatu ja matkat niin kyllä se siitä….

    #496310 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    talman plussaksi kannattaa laittaa myös hyvä juniori valmennus…

    -talman juniorityö on kuitenkin on suomen parhaiten, ehkä jopa paras ja harjoituspaikat on erinomaisia…

    – laske mukaan myös että talmassa on kaksi kenttää+par3 kenttä

    #496311 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Useimmilla pk-seudun kentillä ei tosiaankaan ole OMILLE junnujäsenille edullisempaa greenfeetä kuin Talmassa, kun junnut pelaavat edellisessä viestissäni mainituilla tavoilla kotikentällään. Eikäpähän Talmaankaan muiden seurojen junnut 15 eurolla pääse, vaan hinta on 25-30 euroa.

    Espoon junnugreenfee muuten oli viime kaudella 10 euroa, SHG:n 15 euroa, Keimolan 18 euroa, Ringsiden 22-24 euroa, Vuosaari 25 euroa. Tässäpä näitä pääkaupungiseudun eli Helsinki-Espoo-Vantaan hintoja… Niin ja vielä Hiekkaharju 11-14 euroa. Sitten jos lähdetään vähän kauemmas, on melko yleinen käytäntö, että junnu maksaa puolet aikuisen greenfeestä.

    Että kyllä niitä edullisia junnugreenfee-hintoja löytyy ihan mukavasti ja tiedot ovat ihan kenen vaan saatavailla esim. Golfpisteen kautta.

    #496312 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Kyy

    Keimolassa on ensi vuonna 2×18 reikää ja ’junnupelioikeus’ja myös hyvät juniorivalmentajat. Tsekkaa myös se vaihtoehto.

    #496313 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kyllä Talmallakin on junnukiintiö.

    Sen lisäksi Talmalla on erittäin hyvin organisoitu junnuvalmennus.

    Hintoja en muista, liekö niitä ensi kaudelle vielä varmistettukaan.

    Soittele Hinkkasen Ristolle, niin eiköhän homma etene sitä kautta parhaiten.

    http://www.golftalma.fi/Hallitukset/ry.html

    #496314 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Eikös se Talman ’junnukiintiö’ ole ainakin aiempina vuosina perustunut hyväntahtoisiin pelioikeuden omistajiin, jotka ovat luovuttaneet pelioikeutensa junnujen käyttöön ja junnut ovat maksaneet pelioikeudesta hoitovastikkeen verran. Ja pelioikeuksia on riittänyt vain edistyneemmille junnuille? Oikaisset, jos käsitykseni on väärä (näin tosin ex-tj Peltoniemi asian kertoi).

    Oikeamminhan junnukiintiö on ainakin joillain kentillä vallitseva käytäntö, jolla myönnetään n kappaletta pelioikeuksia junnuille kohtuuhintaan eli selvästi alle hoitovastikkeen tms.

    Talman junnuvalmennuksen tasoa ja organisointia ei voine kukaan kyseenalaistaa, joten jos on valmis maksamaan junnun pelaamisesta hieman enemmän ja samalla saamaan takuulla laadukasta ohjausta junnulle niin jäseneksi Talmaan mars.

    #496315 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hei kaikille,

    Golf Talmassa ei ole mitään erillistä juniorikiintiötä, joka esim. yhtiöjärjestyksessä olisi mainittu.

    Parina viime vuonna sellaiset osakkaat, joilla ei ole ollut käyttöä osakkeelleen/osakkeilleen ovat vuokranneet pelioikeuksia jäsenjunioreille joko alle tai vastikkeen hinnalla. Tämän lisäksi yhtiökokous on valtuuttanut hallituksen kausina 2002 ja 2003 myymään enintään 20 vuosigreenfeetä Golf Talma ry:n jäsenjunioreille, joiden tasoitus on alle 36.0. Kaudella 2003 tälläinen vuosigreenfee maksoi alle 18 vuotiaalle 400 euroa ja 18+ vuotiaille 600 euroa.

    Sekä näitä vuosigreenfeetä että vuokrattuja pelioikeuksia on haettu junioritoimikunnalta, jonka esityksen mukaisesti ne on jaettu.

    Golf Talma ry:n jäsenyyden, joka on ollut hakijan edellytyksenä, juniori-ikäinen (Talmassa on juniori sen kalenterivuoden loppuun asti, jona on täyttänyt 21 vuotta) pelaaja voi saada kahdella tavalla: 1) hänellä on oma pelioikeus joko osakkeen omistuksen/vuokrauksen kautta tai 2) toinen tai molemmat hänen vanhemmistaan on Golf Talma ry:n jäsen. Juniorin liittymismaksu seuraan on 85 euroa ja jäsenmaksu 35 euroa, hinnat kaudella 2003.

    Ensi kauden pelaamisen ehdot ja hinnat kaikilta osin vahvistuvat alkuvuoden 2004 aikana.

    Terveisin,

    Kyösti Virtanen

    Golf Talma

    #496316 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiitokset kaikille ja iloista Uutta Vuotta. En ehtinyt ottaa yhteyttä GT:n, mutta kiitokset Kyöstille aktiivisuudesta. Se kertoo myös seurasta jotain.

    t. 12,2 + 35,5

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Talman pelioikeus?

Etusivu Foorumit Yleistä Talman pelioikeus?