27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

Suomen tytöt/naiset maailmalla (sticky)

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Suomen tytöt/naiset maailmalla (sticky)

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 74)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Joskohan tasa-arvon nimissä laitetaan myös tälläinen ketju. Tyttöjähän on aika vähän Suomessa mukana golfin parissa ja kaikki maailmalla olevat kauniimman sukupuolen edustajat tarvitsevat ja ansaitsevat varmasti kannustusta omalle uralleen. Matilda Casteren on pelannut loistavasti viimeaikoina ja nyt Emily Penttilä on kärkisijoilla tuolla rapakon takana yliopistogolfissa: Emily kärkisijoilla

  Otsikkoa (Suomen tytöt/naiset maailmalla 2014) muutettu

  LDR-MOD Dole

  Seuraava amatöörinaisten merkittävä skaba Euroopassa taitaa olla 9.-11.5. Espanjan International Stroke Play Panoramicassa. Suomalaisia kuulemma mukana 4, eli: Marika Voss, Oona Vartiainen, Petra Salko ja Jenni Mäihäniemi.

  Amatöörigolfissa alkaa muutenkin tapahtumaan. Ensi viikolla suomalaisia miehiä pari Lytham Trophyssä ja seuraavalla viikolla muutama Irish Amateur Open Championshipissa.

  ts

  TeesHot kirjoitti: (24.4.2014 22:59:05)
  Seuraava amatöörinaisten merkittävä skaba Euroopassa taitaa olla 9.-11.5. Espanjan International Stroke Play Panoramicassa. Suomalaisia kuulemma mukana 4, eli: Marika Voss, Oona Vartiainen, Petra Salko ja Jenni Mäihäniemi.

  .

  No höh. Miten hemmetissä multa menny toi Panoramican kisa vallan ohi. Oisinpa huomannut niin oisin menny tuonne viikkoa myöhemmin.

  Noista likoista ainakin Oona ja Petra on kenttää pelanneet, eli tuttuihin ympyröihin pääsevät

  Turkissa LETillä tullut snadisti vettä kisa lyhennetty kolmeen kierrokseen. Tänään ei ilmeisesti pelattu ollenkaan. Panoramicassa Oona 67 -5 johtaa vain 4 lyönnillä, muut sitten reilusti yli ekan kieroksen jälkeen.

  Kyllä. Oonalla huikea eka rundi 67 1., Jenna Mäihäniemi 76 T23, Marika Voss 78 T39 ja Petra Salko 80 T49.

  ts

  TeesHot kirjoitti: (9.5.2014 21:04:26)
  Kyllä. Oonalla huikea eka rundi 67 1., Jenna Mäihäniemi 76 T23, Marika Voss 78 T39 ja Petra Salko 80 T49.

  Eipä ole tosiaan Oonalla aiempien vuosien leireilyt tuolla menneet hukkaan. Hieno rundi ja toivottavasti meno jatkuu loppuun asti.

  Tämän linkin antamat mitat ovat kortista, mutta tiiboxeissa olleista merkinnöistä päätellen pelataan kyllä aika paljon pidempänä, eli osa väylistä keltaisten boxeista jopa. Varmaan eri päivinä vielä noita vaihdellen

  Krista Bakker käväisi jo 4:nä Turkin ET-kisassa. Nytkin hienosti sijalla 6. Lähetys alkaa kohta, toivottavasti on silloin kuvissa.

  Espanjassa tänään Oonalla tuloksellisesti hieman heikompi päivä 77, mutta edelleen T6 ja kärkeen neljä lyöntiä. Petra veti tänään hyvin 71 ja nousi tulosluettelossa ison loikan T22. Marika asiallinen 73 ja myös T22. Jenna vai -ni, taitaa olla -ni, pelaa tasaisen tappavasti 76:sta T32. Tsemppiä vikaan päivään. @TSaarentola twiittaa kisasta. On meinaan sellainen tuolla Epsanjassa tulospalvelu, että oksat pois. Eli livenä kierroksen päätyttyä.

  Hyvin vetää Suomineito saksanmaalla. German International Ladies Amateur Championshipissa kolmen kierroksen jälkeen Oona Vartiainen 2. Ja Marika Voss T13.
  Tsemppiä vikalle kierrokselle.

  Ja hyvin veti Oona. Onnea!

  Emily Penttilä karsintojen kautta US.Openiin, loistosuoritus! Onnittlelut!

  RF

  Viikonloppuna nuoremmista tytöistä kansainvälisissä kilpailuissa voittoon ylsivät Elina Saksa Scotlannissa USKIDSGOLFIN 12 – 14 vuotiaiden sarjassa, ja Nicola Fall Liettuassa, Lithuanian international junior Championshipissa tytöt U18 sarjassa.
  Nicola teki samalla Capitals Golf Clubin naisten kenttäennätyksen pelaten toisen kierroksen kolme alle, tuloksen 68. Onnea molemmille voittajille.

  Loistavaa Suomi-neidot. Menestystä tulee usealla rintamalla.
  Elina ja Nicola on molemmat tuttuja pelaajia tuolta tulosluettelosta kotimaisissa kisoissa. Hienoa että onnistumisia on tullut myös ulkomailla.

  Thanks for sharing RF.

  Ettei unohdeta taas kaikessa hässäkässä…paitti ei mene jakeluun:

  ’ -Turhaa jarruttelua oli osaltani koko viikonlopun. Pitäisi antaa vain mennä, niin peli vapautuisi, pohti Blomqvist-Kakko.’

  Pitäskö pohtia hiukan vielä…

  Ohos, mitäs U Wikström siellä NYT?

  EFC

  Ja edelleen kulkee….

  Upeasi Ursula pelasi 5. ja taakse jäi iso joukko maailman huippuja

  Linda Henriksson aloittanut lupaavasti Marokossa – toistaisksi -2, jolla jaettu #1

  Unski näyttää olevan kovassa tikissä!… jakaa ykkössijaa Marokossa 18 reiän jälkeen. Siitäpä on sitten hyvä huomenna jatkaa. Linda ja Minnikin pelasivat alle paarin, joten hyvä alku suomalaistytöi…. naisilta.

  Jep jep, hyvää ja hienoa oli et 5 suomidaamia vkonlopun rundeille…keksiiks joku muu jotain muuta?

  EFC

  Laitetaan tähän vanhaan ketjuun, kun tuoreampaakaan en löytänyt. Tuolla LETillä kuitenkin Noora Tamminen tänään hyvässä lyönnissä ja -4/7 ja taistelussa ihan kärkisijoista-

  EFC

  Ladies’ Golf Union
  ‏@LadiesGolfUnion
  Linnea Strom, Vikki Laing, Rebecca Hudson & Minea Blomqvist make 4s on the 1st play-off hole securing their places in the @RicohWomensBrit

  Tommonen uutinen löytyi Twitteristä.

  KL

  Krista Bakker rakentaa uraansa ja itseluottamustaan vauhdilla, tänään tuli hieno voitto LETASin kisassa Saksassa.

  Onneksi olkoon, Krista!

  Viestiketju kiinnitetty aihealueen alkuun ja otsikkoa (Suomen tytöt/naiset maailmalla 2014) muutettu.

  LDR-MOD Dole

  BZ

  Hieno ammattilaisuran avausvoitto Sanna Nuutiselle.

  Ja anteeksi aiheen sivuun menevästä kirjoituksesta.

  ==========

  Ei tarvitse pyydellä anteeksi, siirretään tämä tähän ketjuun niin se on aivan aiheessa.

  Myös täältä onnittelut Sannalle hienosta kisasta.

  LDR-MOD Dole

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 74)
Vastaa aiheeseen: Suomen tytöt/naiset maailmalla (sticky)

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Suomen tytöt/naiset maailmalla (sticky)