Aihe: Sports Coach GPS -simulaattori - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

Sports Coach GPS -simulaattori

Etusivu Foorumit Välineet Sports Coach GPS -simulaattori

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 125)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #334402 Ilmoita asiaton viesti

  Onko faktatietoa miten luotettavia nämä simulaattorit ovat? Kävin kokeilemassa ja laite antoi mielenkiintoista tietoa mailanpään liikkeestä ennen osumahetkeä, mailanpäännopeudesta eri mailoilla jne. Tieto hieman ristiriitaista miten itse olen ’kuvitellut’ kaiken kulkevan, joten siksi haluaisin tietää, onko tuo simulaattorin antama data täysin luotettavaa?

  #302162 Ilmoita asiaton viesti

  Moi!

  Käytä foorumin hakua, aiheesta on keskustelu paljon.

  En osaa linkittää sinulle valmiiksi joten etsi.

  #302163 Ilmoita asiaton viesti

  Tässä hakutuloksia:
  Sports Coach -simulaattorista:

  Omat pari kokemusta olivat vähän kaksijakoisia, pelaaminen oli mukavaa ja ihan kelpo ajanvietettä muutaman oluen saattelemana.

  Greenit rullasivat pelatulla kentällä todella omituisesti, esim. chipit eivät juurikaan rullineet. Lyöntimitat yleisesti vähän kummallisia kun löynnit kantoivat vastatuuleen rautaseiskalla 180 metriin.

  Varmasti tulee kuitenkin mentyä toistekin talvitreenien edetessä.

  #302164 Ilmoita asiaton viesti

  Moi!

  Itse testasin mielenkiinnolla laitetta. Sen verran taustatietoa että olen lyönyt 3 vuotta säännöllisesti Flightscope analysäättorissa ja tottakai myös pelannut ja lyönyt ulkona 🙂

  Laite ei osaa ottaa sivukierteitä läheskään oikein. Löin tarkoituksella oikein leikkaavaa lyöntiä (oikeasti sivukierrettä n. 20-30m verran) ja laite näytti lyönnit lähes suorana. Siis siinä ei ollut kyllä mitään tekemistä totuuden kanssa.

  Mailan liikkeen datakaan ei kyllä ollut luotettavasti oikein.
  Ainut minkä laite näytti mielestäni luotettavasti oli pallonlähtönopeus. Alakierteen määrästäkään en mene sanomaan että olisi oikein.

  Testasin ennen tätä ko.simulaattoria n. 3v sitten ja silloin se oli sillä vanhalla lyöntialustatekniikalla ja se ei näyttänyt kyllä sinne päinkään.

  Nämä laitteet ovat ajanvietettä ja sellaiseen käyttöön ne kannattaa jättääkin. Vaikka mainostetaan mitä vaan custom-fittingistä harjoitteluun.

  Älkää menkö ainakaan swingiä muuttamaan laitteen takia ja uudet välineetkin jättäisin valitsematta. Tämä on tietysti tyhjää parempi.

  #302165 Ilmoita asiaton viesti

  Ma koen olevani jonkinlainen golfsimulaattoriexpertti, joten vastaan tahan sellasen yleismaailmallisen vastauksen.

  Yli 10 vuotta mulla oli unelmana omistaa indoor-golf paja, missa olis golfsimulaattori yms yms. No nyt mulla on sellanen ja mulla on taalla ehdottomasti se tarkin ja realistisin golfsimulaattori. Mista tiedan? Vuosien varrella kavin lapi kaikki markkinoiden johtavat golf-simulaattorit enka koskaan ollut taysin tyytyvainen niihin. Kaikkein eniten niissa sukkaa lahipeli ja sen realistisuus. Myoskaan kierteet ja lyontien sheippaaminen (mita taa on suomeksi?) eivat olleet johdonmukaisia. Ei ollut mitaan jarkea laittaa $50.000+ laitteeseen, jossa et voi fitata kunnolla, antaa oppitunteja tai missa jengi narisee koko ajan, etta enhan ma sita tollai lyonyt. Sellasissa on itsekin tullut pelailtua varsin paljon (asiakkaana ja testimielessa) eika niissa muuta kun turhaudu.

  Sports Coach simulaattori nayttaa olevan juuri tuollainen kevyen sarjan simulaattori, jossa perhe viihtyy ja missa on kiva kayda vahan latkimassa, mutta ei tarjoa todelliselle golfaajalle isoja onnistumisen hetkia. Eli en ole siis koskaan nahnytkaan tallaista simulaattoria, mutta mita olen niista kuullut ja niiden kotisivuilta lukenut ja opiskellut, aika peruspelilta tuo nayttaa. Jokainen simulaattorifirma toki mainostaa omaa tuotettaan ’siksi tarkimmaksi ja parhaimmaksi’ simulaattoriksi koko maailmassa. Tyypillista markkinointia, josta kuitenkin puuttuu ne faktat. Ja tama ei siis ole mikaan Sports Coach mollausviesti. Siita nyt vaan puhuttiin tuossa edella. Ihan yleisella tasolla puhun golfsimulaattoreista.

  Varsin laajan simulaattorikokemuksen omaavana tama mun simulaattorin firma sitten palkkasi mut niille toihin vahan sen jalkeen kun olin ostanut niiden simulaattorin toissa kesana. Itse tiedan, etta tama simulaattori on 100% maailman tarkin, johdonmukaisin ja kaikista realistisin sisagolfkokemus koko maailmassa. Ja tama ei ole markkinointipuhetta, vaan kokemusta ja tietoa. Eika vain minulta.

  Viime tammikuussa olin heidan kanssaan Orlandon PGA messuilla, jossa meilla oli hyva paikka olla kaikkien muiden isojen simulaattorifirmojen ymparoimana. Ilman name droppingia, meilla kavi useampi tour pro, long drive kundeja ja maailman kuuluisimpia golf-valmentajia siella testaamassa tuotetta ja kaikkien sanoma oli se sama: paras golfsimulaattori ehdottomasti. Vahan tunnettu, mutta se paras (paamarkkinat edelleen Aasiassa). Lahipeli, yleinen tarkkuus, nopeus, realistisuus ja toimintoja mita muilla ei ole, on ne valttikortit nailla simulaattoreilla. Itse kaytan taysin samoja mailoja pelatessani rundin talla simulaattorilla kun kaytan ulkona tietyille pituuksille. Draw, fade, low, high, chipit, pitchit, putit… kaikki toimii. Ja lahipeli on erittain tarkkaa ja realistista, vaikka se on juuri se vaikein osa-alue golfsimulaattoreille. Simulaattorin tietokone laskee uskomattoman maaran dataa sekunnissa, joka mahdollistaa myos tuon lahipelitarkkuuden. 8 sensorilinjaa ja 256 sensoria on varsin ylivoimasesti eniten nailla markkinoilla. Sensoreista 8 on lyontipohjan alla ja ne analysoivat lyonnin puhtautta. Muilla ei kaiketi edelleenkaan ole tata ominaisuutta…? Muissa lyodaan edelleen matolta eika osuman puhtautta mitata millaan tavalla. Katsellaan onko nain taas uudestaan kun reilun kahden viikon paasta ollaan Orlandossa messuamassa.

  Mika tan jutun pointti oli? En tieda. Ehka se, etta markkinoilla on paljon golfsimulaattoreita, jotka kaikki vaittavat sita samaa. Eli etta ne on niita tarkimpia ja parhaimpia. Yhden kerran kokeilulla kylla huomaa missa mennaan ja onko naissa vaitteissa mitaan pohjaa. Kasittaakseni Sports Coach simulaattori on varsin edullinen golfsimulaattori ja se myy hyvin. Monet etsivat ’oikotieta onneen’ eli golfsimulaattoreita, jotka maksavat $20.000 – $30.000. Jos hyvaa ja tarkkaa golfsimulaattoria saisi siihen hintaan, niita olisi kaikilla. Ja ilmeisesti Sports Coach myynti on mennyt hyvin Suomessa(kin), joten aploodeja. Itse olisin saanut 2-3 Sports Coach simulaattoria omani hinnalla, mutta olisinko ollut tyytyvainen? Olisinko kusettanut asiakkaitani? Kauanko olisin ollut busineksessa, kunnes asiakkaat olisivat aanestaneet jaloillaan? Portland on vaikea paikka talle businekselle! Nyt ajoista on varattu noin 80% lahes joka viikko, joten taytyy olla tyytyvainen.

  Ja tama siis yhtaan poisottamatta muilta golfsimulaattorivalmistajilta ja -myyjilta. Kaikilla on ominaisuutensa, mutta niin kun olen monelle sanonut: kyllahan silla Toyotallakin paasee, mutta piru vie jos haluat tyylia ja laatua, sita parasta, niin jotkut saattaa valita Mersun sen sijaan… Eika Mersu-kaupppaan kannata tulla tinkaamaan, etta tuolla toisaalla sai vahan erilaisen auton paljon halvemmalla…

  Enka siis maininnut oman simulaattorini merkkia tassa kirjoituksessa, ettei olisi mennyt mainonnan ja spammin puolelle 😉 Tiedatte kylla mista tsekata mika tama golfsimulaattori on, jos kiinnostusta riittaa… Kuka uskaltaa olla ensimmainen Suomessa, joka omistaa sen parhaan? Ottakaa vaan yhteytta.

  #302166 Ilmoita asiaton viesti

  Onko se TruTrac?

  #302167 Ilmoita asiaton viesti

  Huh! Olipa mainospuhe! Ketjun aloittaja kysyi Sports Coach -simulaattorin toiminnasta, ei siitä mikä on paras simulaattori markkinoilla. Ja kuten Golfinn sanoit itsekin, kaikki sanovat omaa simulaattoriaan parhaaksi.

  Omasta mielestäni Sports Coach ei ota kierteitä tarpeeksi hyvin huomioon. Pelaan mieluummin itse Optishotilla. SC mittaa palloa ja on varmasti hyvin vaikeaa ellei jopa mahdotonta ehtiä lukea SC:n kameroilla kierteitä pallosta 3-5 metrin matkalta. Optishot mittaa mailaa, jolloin sivukierteet toistuvat mielestäni aika hyvin. Paras ratkaisu olisi varmaan mailaa mittaavien sensoreiden ja palloa mittaavien kameroiden yhdistelmä. Simulaattorien epäaitouden näkee tietysti hyvin myös siitä, että tulos on aina reilusti parempi simulaattorissa kuin oikeasti kentällä.

  Toisaalta simulaattorin on tarkoitus olla nimenomaan viihdettä. Flightscopet ja trackmanit ovat sitten asia erikseen.

  #302168 Ilmoita asiaton viesti

  AboutGolf?

  #302169 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitokset vastauksista eli lopputulema oli käsittääkseni se, että ei voi luottaa riittävästi, jotta kannattaisi alkaa muuttamaan swingiä.

  #302170 Ilmoita asiaton viesti

  Simulaattorit ovat ihan kivaa ajanvietettä, mutta ei niillä golfn kanssa ole juurikaan mitään tekemistä. 🙂

  #302171 Ilmoita asiaton viesti

  Moi kaikille,

  kutsun kaikki asiasta kiinnostuneet koeajolle. Earnie, Ping zing, tiikerimetsä, Jan Banan ehdottomasti mukaan, jos vain liikutte tai vaikutatte täällä pk-seudulla. Mukaan pääsee niin monta kuin vain tiloihin mahtuu. Jos joltain löytyy FS tai TM niin otetaan mukaan ja mitataan laitetta. Tulokset voi vaikka julkaista täällä sellaisenaan.

  Muistuttaisin että voi olla kaupallisesti järkevämpää pitää laitteessa esim. sellaisia asetuksia joilla asiakkaat pysyvät paremmin kentällä ja saavat näin hyvän mielen ja onnistumisen tunteen (ja tulevat ehkä uudestaankin pelaamaan). Hyvälle lyöjälle tämä voi näkyä esimerkiksi huonosti luettuina kierteinä.

  martti@golfroom.fi

  #302172 Ilmoita asiaton viesti

  moikka
  on tässä tullu pelattua talvisin suomessa olleilla golf-simulaattoreilla.
  useimmat takavuosina eivät vastanneet paljonkaan golffia.

  nykyään kameroiden avulla toimivat antavat melko luotettavan kuvan, koska mittaukset tapahtuvat pallosta ja sen kierteistä.

  viimeisinä vuosina olen (talvi)pelannut vain Sports Coachilla, koska siinä on hyvä kenttävalikoima ja suomalaisia kenttiä. siinä on myös mahdollisuus putata ihan oikeasti lattiaa pitkin (näyttää projektorilla seinälle putin) ja ottaa huomioon putin suunnan joten joudut tekemään oikeat ennakot kuten ulkonakin – eikä putata epämääräisiin vakiokuppeihin.

  mielelläni näytän epäilijöille miten laitteistot toimivat – ne kun kertovat faktatiedot seinälle – verrattuna, että joku kertoo sinulle rangella ’se meni vähän faidiin ja kierre oli xxx……..’
  jos digikamera ottaa sekunnissa niin paljon kuvia, että se pystytään esittäämään videona niin varmasti dataa on paljon enemmän kuin sillä joka pyytää sulta 50,- ja sanoo rangella, että lyöpas palloa kolme kertaa.

  sitten kun olette pelanneet satoja kierroksia nykyisillä golf-simulaattoreilla voitte antaa jo lähes luotettavia kommentteja asiasta.

  terv
  golffannut

  #302173 Ilmoita asiaton viesti

  Martti I kirjoitti: (7.1.2013 13:41:35)
  Moi kaikille,

  kutsun kaikki asiasta kiinnostuneet koeajolle. Earnie, Ping zing, tiikerimetsä, Jan Banan ehdottomasti mukaan, jos vain liikutte tai vaikutatte täällä pk-seudulla. Mukaan pääsee niin monta kuin vain tiloihin mahtuu. Jos joltain löytyy FS tai TM niin otetaan mukaan ja mitataan laitetta. Tulokset voi vaikka julkaista täällä sellaisenaan.

  Muistuttaisin että voi olla kaupallisesti järkevämpää pitää laitteessa esim. sellaisia asetuksia joilla asiakkaat pysyvät paremmin kentällä ja saavat näin hyvän mielen ja onnistumisen tunteen (ja tulevat ehkä uudestaankin pelaamaan). Hyvälle lyöjälle tämä voi näkyä esimerkiksi huonosti luettuina kierteinä.

  martti@golfroom.fi

  Tätä olen monesti epäillyt, että simulaattoreissa helpotetaan pelaamista. Toisille se voi olla ihan Ok, mutta ne jotka taas haluavat relistisempaa pelaamista tehdään tuossa taas vaan turhaa vitu**sta. Eikö olisi kuitenkin aika yksinkertaista säätää niitä pelaajien halujen mukaan ja kertoa rehellisesti, että tässä on nyt esim sellainen helppo moodi päällä sekä suunnan että pituuden suhteen.

  #302174 Ilmoita asiaton viesti

  Rauski kirjoitti: (7.1.2013 15:07:36)

  Tätä olen monesti epäillyt, että simulaattoreissa helpotetaan pelaamista. Toisille se voi olla ihan Ok, mutta ne jotka taas haluavat relistisempaa pelaamista tehdään tuossa taas vaan turhaa vitu**sta. Eikö olisi kuitenkin aika yksinkertaista säätää niitä pelaajien halujen mukaan ja kertoa rehellisesti, että tässä on nyt esim sellainen helppo moodi päällä sekä suunnan että pituuden suhteen.

  Ei kai nyt kukaan tietoisesti millään helpolla moodilla halua pelata! 😀

  Voin vain omasta puolestani sanoa, että omissa laitteissani en käytä mitään pelaajaa helpottavia asetuksia.

  Tuon kirjoitukseni perimmäinen idea oli sanoa, että ennen kuin voidaan sanoa soveltuuko jokin laite johonkin tarkoitukseen, ja/tai kun jotain laitetta verrataan johonkin toiseen laitteeseen on varmistuttava että laitteen asetukset vastaavat niitä tarkoitusperiä mitä on tarkoitus tutkia.

  #302175 Ilmoita asiaton viesti

  moikka
  vielä noista golf-simulaattoreista. aika usein tulee pelaajille vääriä mielikuvia kun lähdetään soitellen sotaan ja porukalla illanviettoon. – selvähän on että silloin myös hyöty golf-simulaattorista jää vähäiseksi.

  kannattaa lähteä asiantuntevaan simulaattoriin oikean henkilön opastuksella ja käynnin tulokset ovat poikkeuksetta hyvät. kyllä siinä kummasti karisevat omat ’luulot ja tuntemukset’ kun reaalistia lukuja tulee ruudulle.

  jo parin – kolmen asiallisen käynnin jälkeen asiaan vakavasti ja omaa golf-tulevaisuuttaan parempaan suuntaan haluava pelaaja huomaa golf-simulaattorissa suoritettavan talviharjoittelun positiivisen merkityksen.

  sekä kesällä että ulkokauden ulkopuolella vain harjoittelu tuottaa parempaa tulosta.

  terv
  golffannut

  #302176 Ilmoita asiaton viesti
  KL

  Ensin golfinn kirjoitti näin:

  Golfinn kirjoitti: (7.1.2013 2:04:19)

  Sports Coach simulaattori nayttaa olevan juuri tuollainen kevyen sarjan simulaattori, jossa perhe viihtyy ja missa on kiva kayda vahan latkimassa, mutta ei tarjoa todelliselle golfaajalle isoja onnistumisen hetkia. Eli en ole siis koskaan nahnytkaan tallaista simulaattoria, mutta mita olen niista kuullut ja niiden kotisivuilta lukenut ja opiskellut, aika peruspelilta tuo nayttaa.

  Sen jälkeen hän kirjoitti näin:

  golfiin kirjoitti: (7.1.2013 14:02:08)
  viimeisinä vuosina olen (talvi)pelannut vain Sports Coachilla, koska siinä on hyvä kenttävalikoima ja suomalaisia kenttiä. siinä on myös mahdollisuus putata ihan oikeasti lattiaa pitkin (näyttää projektorilla seinälle putin) ja ottaa huomioon putin suunnan joten joudut tekemään oikeat ennakot kuten ulkonakin – eikä putata epämääräisiin vakiokuppeihin.

  mielelläni näytän epäilijöille miten laitteistot toimivat – ne kun kertovat faktatiedot seinälle – verrattuna, että joku kertoo sinulle rangella ’se meni vähän faidiin ja kierre oli xxx……..’
  jos digikamera ottaa sekunnissa niin paljon kuvia, että se pystytään esittäämään videona niin varmasti dataa on paljon enemmän kuin sillä joka pyytää sulta 50,- ja sanoo rangella, että lyöpas palloa kolme kertaa.

  sitten kun olette pelanneet satoja kierroksia nykyisillä golf-simulaattoreilla voitte antaa jo lähes luotettavia kommentteja asiasta.

  terv
  golffannut

  Tässähän menee aivan sekaisin…

  #302177 Ilmoita asiaton viesti
  ts

  KL kirjoitti: (7.1.2013 22:59:44)

  Tässähän menee aivan sekaisin…

  Nii.. pitäis varmaan lukea tarkemmin ni ei menis 🙂

  #302178 Ilmoita asiaton viesti

  Erehdyttävän samannäköisiä nimiä, mutta ei taida riittää. KL saa nyt penaltyn 😉

  #302179 Ilmoita asiaton viesti

  hyvää huomenta TS ja KL

  tuossa kl on sekoittanut nyt parin eri tekijän kommentteja.

  tarkemmalla lukemisella huomaa, että Golfinn tekijä 5/17 jutussa kertoo ”’mutta mita olen niista kuullut ja niiden kotisivuilta lukenut ja opiskellut, aika peruspelilta tuo nayttaa.”’ – silloin niiden laitteiden kommentointia kannattaisi miettiä……

  olen itsekin käyttänyt paljon erästä tuollaista kalliimpaa laitetta takavuosina (=n. 3-4 kertaa kalliimpi kuin nyt keskusteluissa esiintyvä Sports Coach) – ohjelmallisesti siinä oli paljon hienouksia, joita normaali käyttäjä ei juuri koskaan tarvinnut tai edes tiennyt niiden olemassaolosta. huonoa ko. laitteessa oli nimenomaan lattiassa olevat valotunnistimet, roskat, teen palaset…… ja niiden aihettamat virhetulokset ja lyöntien noteerattamatta jättäminen. laite oli myös erittäin herkkä staattiselle sähkölle – jota suomessa esiintyy paljon tammi-helmikuussa.

  edelleenkin korostan sitä, että missään lajissa ei kertakäynnillä opi asioita ja varsinkin golffissa – mitä enemmän opit sitä enemmän tulee uusia asioita eteen.
  JOS GOLF OLISI HELPPOA – NIIN KAIKKIHAN GOLFFAISIVAT

  lisää hyvää talviharjoittelua – hyvässä seurassa ja hyvässä golf-simulaattorissa niin tuleva kesä on taas paljon mukavampi mailojen ulkoiluttamisen kannalta ja mailatkin tykkää kun ei liikaa kolise maapohjaan.
  hallin seinäpressuun lyöminen ei valitettavasti anna oikeastaan mitään tietoja pallon loppulennosta – pressuun lyöminenkin on osattava ottaa oikeanlaisena harjoitteluna.

  valitettavasti nimimerkkini meni tahattomasti liian lähelle tuon ’ammattilaisen’ nimimerkkiä, kun sen pikaisesti tein (edellinen nimimerkki ei tilapäisesti toiminut)

  terv
  golffannut

  #302180 Ilmoita asiaton viesti

  Olen ehkä antanut väärän sävyistä informaatiota. Sports Coach on mielestäni hyvä simulaattori jolla pelaaminen on hauskaa. Parissa eri paikassa olen sitä pelannut. Molemmissa paikoissa laite on kyllä ottanut sivukierteitä huomioon, mutta minulle ominaista snaphuukkia simulaattori ei ainakaan noissa paikoissa tunnistanut vaan antoi vain vahvan drawn. Optishot tunnistaa.

  Harjoitteluun tykkään käyttää Optishottia. Johtuu varmaan siitä, että omistan sen ja voin vapaasti käyttää aikaa erilaisella ajatuksella treenaamiseen. (Viime vuoden vaivanneesta huukista alkaa vihdoin päästä eroon kun uskaltaa kääntää lapaa auki). Optishotin perusteella en tosin voi sanoa lyönkö nyt korkeaa vai matalaa lyöntiä.

  Simulaattorit ovat kivoja, mutta helppoja ovat oikeaan golfiin verrattuna. SC:ssä pelaan vaikkapa sillä Dubain kentällä ensikokeilulla 74 ja oikeat tulokset kentillä ovat siellä 85-95 tasolla. Toivotaan, että talviharjoittelun tulokset näkyvät ensi kesänä 80-90 tuloksina!

  #302181 Ilmoita asiaton viesti

  SC on kyllä mielestäni pätevä laite. Ainakin omat lyönnit on ihan saman näköisiä kun oikeasti kentällä. Monet valittaa ettei ole realistinen kun saa niin paljon parempia tuloksia pelatessa. Eihän tuo ole ihmekään kun simulaattorissa aina lyödään tasaiselta alustalta eikä lyöntien välillä tarvitse etsiä palloa metsiköstä. Myöskään hiekka ja raffi ei yleensä rankaise niin paljon kun oikealla kentällä. Täysin realistisia oloja vastaavaa simulaattoria tuskin koskaan tulee olemaankaan, mutta mielestäni se ei ole edes sen tarkoitus. Tärkeintä on että lyönti vastaa mahdollisimman lähelle todellista, ettei tule korjattua lyöntiä väärään suuntaan yms.

  Simulaattorissa voi myös muuttaa asetuksista lyönnin pituutta jos tuntuu ettei se ole ihan kohdallaan. Joskus virheet voi myös johtua siitä ettei kameroita ole säädetty kohdilleen.

  Oma peli on kehittynyt todella paljon simulaattorin ansiosta.

  #302182 Ilmoita asiaton viesti

  Sanotaan nyt sen verran että varmaan simulaattori on ’epätarkka’ kun pelaaja pelaa lähellä 0 tasoitusta ja yrittää hioa jotain todella pientä asiaa. Varmasti pallon vieriminen ym. on puutteellista, mutta kyllä tuossa saa pidettyä svingiä yllä talven yli ja ainakin johonkin pisteeseen asti se on erittäin mainio apuväline harjoitteluun.

  #302183 Ilmoita asiaton viesti

  Snadi Stadin simussa oli ainakin säädöt pahasti pielessä; draivi n. 150 m silloin kun se otti sen, yleensä ei, rauta9 130 m, rauta3 n. 160-170 m. Rauta 3 oli lähellä omaani, 9:llä vähän liikaa, draivista jäi lähes 100 m. Väyläpuille en saanut mittaa ollenkaan.

  #302184 Ilmoita asiaton viesti
  KL

  Kävinpä pitkästä aikaa SC-simussa. Muuten ihan mukavaa, mutta kierteitä laite ei kovin hyvin havainnut, ei meillä kummallakaan pelaajalla. Raudoilla tuntui ymmärtävän paremmin kuin draiverilla, jolla lyötäessä kummaltakin puuttuivat normaalit kierteet tykkänään.

  Bunkkalyönnit tuntuivat olevat kovin epärealistisia, kumpikaan meistä ei saanut niihin oikein tuntumaa. Lienee totuttelukysymys.

  #302185 Ilmoita asiaton viesti

  Olen pari talvea pelannut tämän simulaattorin kanssa ja ihan mukavaa ajanvietettähän se on. Lähipeli/bunkkerit ja sivukierteet nyt ovat vähän mitä sattuu, mutta muuten varsin soiva peli.

  Onko teillä, jotka olette esimerkiksi Trackmanin tms kanssa lyöneet enemmänkin, antaa vertailukohtaa tämän simulaattorin antaman datan todenperäisyyteen. Eritoten kiinnostaa path, AoA, mailanpään nopeus sekä alakierre. Nämä siis nimenomaan täydellä svingillä.

  Lähinnä sillä, että onko vaivan väärti tuhlata tuntia peliajasta virtuaalirangella lyömiseen ja datan ylösottoon tarkempi jatkoanalyysi mielessä.

  Edit: lisätty viimeinen kappale

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 125)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Välineet Sports Coach GPS -simulaattori