23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Singelit kysymys teille!

Etusivu Foorumit Yleistä Singelit kysymys teille!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 26)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • PT

    Tervehdys, Kuluvalle kaudella pelannut monta kertaa singeli tasotuksen omaavien kanssa, mutta mitä sanoa teille lyöntinne jälkeen??? A= Olla vaan hiljaa B= Positiivinen adjektiivi C= Ootko tyytyväinen lyöntiisi D= Jotain ihan muuta Ilmeisesti tietysti melko pelaajakohtanen juttu, mutta vastatkaa jotain. Kitoos.

    Kannattaa joka lyönnin jälkeen kysyä:

    Löitkö Pitcherillä?

    Kyllä ne singelitki hiiltyy. Ja skinejä tulee!

    Ei me ’singelit’ olla sen kummallisempia ihmisiä kuin muutkaan pelaajat – vai mitä Lavantauti?

    Kaverin perusluonteesta on yleensä kiinni mitä sille voi/kannattaa sanoa lyöntien jälkeen. Oli sitten tasoitus mikä tahansa. Oudossa seurassa kannattaa alkureiät tarkkailla tilannetta ennenkuin sanoo paljon mitään. Joskus on parempi olla hiljaa tuttujenkin kanssa.

    Valtaosa golfareistahan on liikkeellä hyvän harrastuksen parissa ja pääasiassa hyvillä mielin, vaikka joku lyönti epäonnistuisikin. Näin ainakin minä yritän asennoitua.

    Opa

    Sano singelipelaajalle samaa kuin muillekin…

    Mitä väliä sillä on, mikä kanssapelaajasi tasoitus on. Pelaamassa kaikki siellä kentällä ovat. Tosin jotkut ottaa vähän liian vakavasti.

    Hyvän lyönnin jälkeen voi varmaan vähän kehuakin, mutta huonon lyönnin jälkeen kannattaa varmaankin olla suht hissukseen. Tosin singelipelaajan mielestä huono lyönti ei välttämättä ole huono vähän pelanneen silmissä. Joten se siitä…. eiköhän vaivata päätämme vähän fiksummilla asioilla.

    Minulla on koko kesän alku ollut ilo pelata singeleiden kanssa. Tunnustan, että ’tumpelona’ ensin hirvitti lähteä singeleiden ja ’ammattilaisten’ kanssa kentälle, mutta olen itse asiassa voinut todeta, että singelit on yleensä näköjään huomattavasti rennompia pelikavereita kuin pelaajat, jotka hampaat irvessä ja veren maku suussa yrittävät päästä singeleiksi :o)!!!

    Joten kiitokset kaikille IHanille singeleille ja muillekin mukaville pelikavereille hauskoista pelikierroksista!

    Minulla on koko kesän alku ollut ilo pelata singeleiden kanssa. Tunnustan, että ’tumpelona’ ensin hirvitti lähteä singeleiden ja ’ammattilaisten’ kanssa kentälle, mutta olen itse asiassa voinut todeta, että singelit on yleensä näköjään huomattavasti rennompia pelikavereita kuin pelaajat, jotka hampaat irvessä ja veren maku suussa yrittävät päästä singeleiksi :o)!!!

    Joten kiitokset kaikille IHanille singeleille ja muillekin mukaville pelikavereille hauskoista pelikierroksista!

    Kyllä mun lyöntejä saa kehua ja haukkua ihan vapaasti. Itse kyllä yleensä hoidan tuon mollaamispuolen ihan itse. Siis omien lyöntieni osalta.

    Jos noista valitsen sen enempiä selittelyjä, niin A.

    TKJ

    Sanoisin, että kehua kannattaa vain sellaisia lyöntejä, jotka todella ovat hyviä suorituksia, siis singelitasoitukseen nähdenkin hyviä lyöntejä. Jos alkaa kehumaan sellaisia singelitasoituksen peruslyöntejä, niin kehuminen alkaa rasittamaan. Mutta jos avaus on luokkaa noin 250 m ja väylällä, niin kyllä sitä mielestäni voi kehua hienoksi avaukseksi. Tai jos lähestyy lippua hyvin jne.

    Itseäni ärsyttää enemmän se, kun vähän/melko huonon (mutta kohtuu pitkän/suoran) lyönnin jälkeen tulee kommentti, että ’hyvä oli’.

    Muuten ylipäätään sanoisin, että ei singelipelaajiin tarvi suhtautua mitenkään erilailla kuin muihinkaan pelaajiin. Ainakin itse suhtaudun peliin pelkkänä harrastuksena, enkä kiukkua kentällä, vaikka peli tökkiikin. Omille mokailuille pitää osata nauraa, eikä golffia kannata ottaa muutenkaan niin vakavasti.

    Kuuntele osuman ääntä. Jos osuma ei ole hyvä, niin lyöjä ei varmaan ole lyöntiin tyytyväinen vaikka pallo menisi minne.

    Mua ei ärsytä oikeastan mikään muu kuin se,että kun lyön 100 metrin räkähukin puun kautta väylälle,niin kuuluu:’väyläosuma’.Ei se tulos,vaan se lyönti.en haluaisi lyödä holaria kylkkärillä…

    Kannattaa sanoa: Ihan hyvä!

    Se ei ole liian vahva ilmaisu, mutta kuitenkin positiivinen kommentti. Sitten kun pallo on metrin päässä lipusta niin voi jättää sen ’ihan’ sanan pois.

    Yleensä ei kannata sanoa mitään, golfiin kuuluu että huonoja tai hyviä lyöntejä ei kommentoida eikä kehuista tarvitse kiittää kuin korkeintaan kierroksen jälkeen. Tasosta riippumatta hyviä ja huonoja lyöntejä tulee kierrosta kohti vain muutama, loput on jotain sinne päin. Riittää hyvin että matkalla seuraavalle tiille tarkistaa edellisen reiän tuloksen.

    Onhan noita välillä ollut, mitkä fiiliksen mukaan joko huvittavat tai sitten jos oikein on peli hukassa niin silloin ärsyttävät. Eli jos esimerkiksi swingi on hukassa ja taistelee sen kanssa ja lähtee vaikka hirveä toppi driverilla ja lisäksi siihen tulee vielä slaissi, mutta löytää kuitenkin väylälle niin ei välttämättä haluaisi kuulla silloin kommenttia: ’olipas hyvä lyönti’. Tai kun alle 100 metristä lyö lipun tasalla mutta missaa greenin: ’Hyvä lyönti!’.

    Eli ei sitä välttämättä tarvitse kommentoida ellei ole tosissaan hyvä suoritus. Kyllä sen näkee milloin lyönti on hyvä, eli drive lentää suoraan ja kohtalaisille mitoille tai lähestyminen menee greenille ja suht lähelle.

    Niin kuin tuossa joku mainitsi, niin kyllä sen muutaman väylän jälkeen huomaa mikä on kyseiselle pelaajalle se hyvä lyönti.

    Nimetön

    Käytä sit niitä täällä opettamiasi lyöti asentoja ja niin edelleeen…..BUAHAHAHAGHA!!!!!!!!!!!!!!DiNg!!!

    Mitäv…! Mistä näitä sikiää?

    Kyllä niitä hyviä lyöntejä kestää kehua, mutta mielellään vaan semmosia jotka oikeesti on hyviä.Ei greeniosuma oo aina hyvä…Se kyllä alkaa vähän ärsyttämään jos joku on koko ajan kehumassa ihan peruslyöntejä.

    Ei tuo kehuminen oo kovin tärkeetä, ilmankin pärjää.

    Mitä sanon ihmiselle, jos hän sanoo minulle hyvää päivää. Olen miettinyt tätä asiaa monta yötä, ja en ole oikein saanut nukutuksi.

    Olisi kiva jos joku kommentoisi asiaa, niin oppisin puhumaan ihmisille.

    Saa kommentoida muutkin, ei tarvitse olla singeli.

    ;o

    No mä yleensä sanon että ’vitun puusilmä, se tarkoitus saada sinne reikään’

    Nimetön

    Mä taas: ’herra Singeli, saanen sanoa että olipa vallan hykerryttävän mieltämyllertävä lyönti’. Tietysti joka ikinen kerta selän takana roikkuen… Ei vaiskaan. On kyllä inspiroivaa pelata huomattavasti kehittyneemmän pelaajan seurassa, mutta ei kai suhtautumista tarvitse kuitenkaan muuttaa suuntaan tai toiseen.

    Ai mitä pitäs vastata? Riippuu siitä mihin aikaan vuorokaudesta henkilö sinulle sanoo ’hyvää päivää’ ja saattaa riippua myös siitä kuka sen sanoo.

    Eli aikas vaikean kysymyksen heitit kun ei ole kaikkia tarvittavia faktoja tiedossa :-).

    Menikö yöunet taas?

    no yleensä jos pelaan jonku tuntemattoman kanssa ja tämä kyseinen pelaaja kehuu huonoa lyöntiä sanon jotain tällaista:

    ’no jaa ei se mikää erikoinen ollu’

    tuttujen kanssa ku pelaa niin voi sitte sanoa että ’no v***t se mikää hyvä lyönti ollu’ 😀

    Ei tarvitse kommentoida lyöntiä mitenkää, normaalia jutustelua siinä kävellessä niitä näitä.

    Hauskanpitoa !

    hc

    Enemmän kuin tuupparien kehut huonoille lyönneille itseani ainaki vituttaa singelien tuhina ja puhina 90%:lle lyönneistä. Jos noin monelle lyönnille joutuu tuhisemaan ja kiroilemaan ei kenttä välttämättä ole oikea paikka treena lyöntiä. Ja jos joku erehtyy kehumaan tätä singelin sen kierroksen pisintä ja parasta lyöntiä niin siihenkin pitää vielä selittää että ei ollut ihan puhdas osuma ja oisko joku matoki kutittanu vähä varpaasta samalla ja toissa vuonna samalla väylällä avaus meni vielä 12 metriä pidemmälle. Kiinnostavaa.

    Hei haloo, rento meininki kentälle ja selittelyt sikseen. Jos ei pysty ottamaan lyhyttä ja napakkaa ’hyvää’ vastaan 90%:sti onnistuneen lyönnin jälkeen ni vika on kyllä omassa päässä.

    Itse olen myös singeli eikä kyllä koskaan ole ongelmia ollut näiden asioiden kanssa. Mun duffeja saa kehua vaikka kuinka paljon jos joku sen omaksi asiakseen näkee.

    Ole vaan oma itsesi ja kehu jos tykkäät.. en mä ihmisenä niin erilainen ole singelinä kuin muutenkaan.. Ehkä Tigerin kanssa voisin vähän miettiä mitä suustani päästän..

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 26)
Vastaa aiheeseen: Singelit kysymys teille!

Etusivu Foorumit Yleistä Singelit kysymys teille!