5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Simugolf finaali

Etusivu Foorumit Yleistä Simugolf finaali

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 109)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Finaaliketju avattu! Tuo 1. kierroksen ketju on jo aika paisunut… Siis: Oisko tuo tuleva sunnuntai 18.1. hyvä päivä pelailla ne finaalit? Ja alla tietty linkki tuloksiin: Lue lisää: mailaverstas / simugolf

  Ai niin.. Sunnuntai koska A) se on turha päivä kun ei ole kaupatkaan auki… B) ’oikeatkin’ kisat ratkaistaan sunnuntaina.

  Tuo 18.1. sunnuntai sopii mulle hyvin.

  Su käy.

  sunnuntai on ihan hyvä niin ehtii ekan kierroksen pelata vielä perjantaina jaa lauantaina….

  Sorry pojat, mutta olen sen verran taikauskoinen, etten asiasta keskustele ennen kuin paksu lady on laulanut.

  (jos se laulaa ennen Sunnuntaina, niin kyllä se sitten sopii)

  Sehän kuulosti hyvältä… uhmataas nyt onnettaria ja todetaan, että käy… vaikka vain katsojana 🙂

  Useimmat seurat noudattavat kilpailuissaan tasatilanteissa golfliiton suositusta. Sen mukaan tasoituksellisissa kilpailuissa järjestyksen määrää tasoitus: alemman tasoituksen omaava sijoittuu paremmin. Jos tasoitus on sama, sitten tuo 9-6-3-1 systeemi otetaan käyttöön.

  Tuon mukaan tämän kilpailun järjestyksen pitäisi olla tällä hetkellä:

  1. Turzi

  2. Tetsa

  3. Paksupekka.

  Eikös tässäkin kisassa pitäisi noudattaa tuota käytäntöä.

  nimim. ei oma lehmä ojassa

  Lisäyksenä edelliseen:
  Jos finaali pelataan scratchinä, silloin järjestyksen määrää 9-6-3-1 systeemi (myös Liiton suositusten mukaan).

  Säännöt on jo sovittu ennen kilpailun aloittamista. Ei niitä nyt enää voi lähteä muuttamaan. Myöskään tasoituksetonta finaalia ei ole käsittääkseni kukaan muu Tetsan lisäksi ehdottanut.

  Mielestäni ½ tasoitukset ovat toimineent hyvin. Tällä hetkellä finalistien tasoitukset vaihtelevat välillä 5,6 – 32. Mitä lähempänä kärkeä ollaan, sitä enemmän alhaisia tasotuksia, eli kyllä tässä kisassa singletkin pärjää, vaikka tasotukset olisikin.

  Jos kisa käytäisi scratchinä niin esim. minun ja Kobon olisi turha edes yrittää.

  OK, OK! Kyllä sopii. Laitoin vain näkyviin normaalikäytännön. En muista, miten tuo sääntöjen päättäminen kehittyi eikä sillä ole niin väliä.

  Se tuli mieleen tuossa lauantaina pelatessa, että pelimuotona voisi käyttää jatkossa ’ruotsalaista lyöntipeliä’ eli maksimitulos joka väylällä olisi par+5. Tätähän käytetään joissakin kesäisissä kilpailuissa. Näin ei väylä 14 masentaisi niin pahasti (varsinkaan naisia?).

  No, nyt pelataan kuitenkin sovittujen sääntöjen mukaan.

  Scratch pelistä käytiin keskustelua ennen kisaa, mutta tähän kuitenkin päädyttiin. Jos scratchinä oltaisi pelattu, niin järjestys näyttäisi pysyvän hämmästyttävän samankaltaisena. Pieniä eroja kärjen keskinäisessä järjestyksessä. Kettu ja Rod nousisivat pari pykälää. Suuri häviäjä olisi Kobo, joka tipahtaisi cutin alle. Aika yllätävää että järjestys olisi noinkin pitkälle sama.

  Finaalikeskustelu velloo jo täysillä, vaikka kaikki eivät ole vielä pelanneet karsintakierrostakaan. Huomenna ollaan jo paljon viisaampia, tänä iltana taitaa olla tulessa viimeinen ryhmä. Luulen, että meilläkin on vielä sanamme sanottavana.

  Ps. Simuennätys 59 (brutto); täytyy lisätä itselle vähän panosta, että saa kaiken irti ja muille vähän jännitystä, että järjestys ei ole vielä selvä.

  Sunnuntai sopii.

  Nyt olisi hyvä vielä tarkentaa tätä tasatuloksen sääntöa, niin ettei tästä tule erilaisia tulkintoja. Kilpailun sääntöihin on asia kirjattu seuraavasti:

  Kilpailijoiden ollessa tasatuloksissa järjestys määräytyy viimeisten 9, 6, 3 tai viimeisen reijän tuloksen mukaan (laskennassa käytetään pelaajan tulosta josta on vähennetty tasoitukset).

  Varsinkin tuo suluissa oleva lause vaati tarkennuksen. Pitäisikö sen olla:

  (laskennassa käytetään pelaajan tulosta josta on vähennetty REIKÄKOHTAISET tasoitukset)

  Mikäli näin on, niin reikien HCP järjestys pitää selvittää ja ottaa käyttöön.

  Eikä siinä vielä kaikki. Mikäli vielä tämän jälkeen ollaan tasatuloksessa, miten selvitetään voittaja – mennäänkö sitten uusintaan?

  Käy minullekin. Kahtotaan nyt silti ekaks miten tän päivän karsinta sujuupi. 🙂

  Jos jo sunnuntaille ollaan tomerasti järjestämässä, niin jonkun pitäisi varmaan sitten varailla niitä vuoroja ASAP.

  Normaalistihan tulkinta on seuraava:

  – tasoituksettomassa kilpailussa tasatilanteessa menetellään niin, että viim. 9, 6, 3 ja viimeinen reikä ratkaisevat. Tasoituksilla ei merkitystä.

  – tasoituksellisessa kilpailussa (kuten tässä)tasatuloksessa pienempi tasoitus voittaa.

  Ei muuta kuin jatkorei’ille tasatilanteessa voitosta pelattaessa.

  Sunnuntaina 18.01.2004 molemmat simulaattorit varattu 11:30-15:30 finaali peleihin.

  Sitten täytyykin tulla yleisöksi. Eikös vaan? Kaikki kynnelle kykenevät paikalle, että saadaan kunnon urhelilujuhlan tunnelma 😉

  t. jumbofinaalilainen

  Sivulla https://golf.fi/4_39.htm sanotaan kohdassa ’Kumpi voittaa?’ että leskennassa käytetään tasoituksia!?

  Ja toisaalla sivulla https://golf.fi/4_54.htm mainitaan kohdassa ’Toteutuuko oikeus tasoituskilpailujen tasatuloksissa?’ vielä asiasta maininta.

  Jälkimmäisen kohdan luettuani ko. säännön tuonne golfverstaan sivuille raapustin.

  Aika nostaa tämä ketju taas kärkipäähän, h-hetki lähestyy! Eikö kukaan pysty järjestämään finaaliin reaaliaikaista tulospalvelua :=) ?? Se vasta olisi palvelua. Ei kai auta muu kuin tulla paikan päälle katsomaan, kun kaverit hakkaa alle 65:n bruttotuloksia!

  Kun _ketulla on murheita tuon mailaverstaan kanssa, niin pystytin Leaderboardin toistaiseksi alla olevaan osoitteeseen. Toivottavasti tuo on ajantasalla oleva versio. Näin pelaamattomatkin voivat vielä asettaa tavoitteet tarpeeksi korkealle.

  Lähtölistaa en valitettavasti enää löytänyt.

  Lue lisää: Leaderboard

  Kiitos kanssakilpailijoille, mukavasta seurasta. valitettavasti vetäydyn mahdollisesta finaalista. Jäjempänä olevat huomioikaa.

  Aikookos ne siellä Turussa kaapata sut kokonaan… Noh nextime 🙁

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 109)
Vastaa aiheeseen: Simugolf finaali

Etusivu Foorumit Yleistä Simugolf finaali