5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Ruusuja ja tunnustus hyvästä työstä.

Etusivu Foorumit Yleistä Ruusuja ja tunnustus hyvästä työstä.

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Me suomalaiset osaamme kyllä kritisoida ja moittia muita, mutta kiitoksen antaminen on usein aika nihkeää. Kenelle haluaisit antaa ruusun? Henkilö, seura tai golfkenttä joka ansaitsee tunnustuksen siitä työstä mitä ovat golfin eteen tehneet? Tänne saat laittaa kehuja ja pienen perustelun, miksi juuri hän tai he ansaitsevat ruusun?

  Nimetön

  Huomenna kaikki golfaavat äidit ovat ruusun arvoisia! Onnittelut heille!

  Ringsidessä on tällä hetkellä uskomattoman hienot griinit. Kiitos siitä.

  Kytäjän kenttä ansaitsee ruusut, etenkin ne upeat bunkkerit, jotka ovat vertaansa vailla.

  Vuosaaressa lauantaina pidetty Iittala Scramble oli toudella hyvin järestetty. Hieno tunnelma hienolla kentällä upeassa ilmassa. Perskutasti ruusuja järestäjille.

  Kiitokset ny sitten tähän samaan myös mukaville pelikaverielle sekä joukkuetoverilleni Tonille – seuraavan kerran kylläkin pohditaan tuplien määrää vasta klubilla 😉

  Erityiskiitos vielä sulle joka sillä piänellä valkoisella autolla liikkuen palautit mun välivetken vitosen kernillä – tarjoon oluset kun tuun joskus pelloomaan tän hijanon linksmäisen kentän =)

  Ruusuja luontoäidille. Viimesyksyisen sadekauden jälkeen kevät on ollut kertakaikkisen upea. Tänään pelasin jo kierrosen järjestysnumeroltaan 12 ja puolet kierroksista olen pelannut T-paidalla.

  Kertakaikkiaan upea kevät ollut ja pelikin tuntuu kulkevan ajoittain kevätilmoja vastaavalla tavalla.

  Nimetön

  Kannattanee kuitenkin antaa tunnustusta ja kiitosta ihan henkilökohtaisesti. Minusta tuntuu että meitä tällä palstalla vierailee vain kourallinen golfareista, ja nekin seiltä … – no ihan mukavia vesseleita miltei kaikki.

  Missä päin Suomea t-paidassa on tarennut? Täällä Länsi-Helsingin suunnassa mittari ei ole juuri noussut lähellekään 15 astetta (paitsi äitienpäivänä, mutta eihän silloin kentälle pääse!).

  Lauantaina näky eräs mies pelaavan Lohjalla naapuriväylää lyhythihaisessa… mulla oli vastaavan paidan päällä viel pitkähihainen, ja välillä oli vielä toinenkin tuulen pitävä…

  Kyllähän äitienpäivänäkin kentälle pääsee. Ensin hoidettiin mummojen onnittelut ja sitten vaimon kanssa baanalle kolmen maissa. Aurinko paistoi, linnut lauloivat ja pelikin alkoi molemmilla sujua takaysillä. Ainakin ko. äiti oli oikein tyytyväinen.

  Minä kärsin, hyvän pintaverenkierron omavana, yleensä ennemminkin kuumasta kuin kylmästä, joten aurinkoisella tuulettomalla ilmalla nippanappa toistakymmentä astetta saa minut jo riisumaan pitkän paidan pois. En kovin mielelläni näkisi mittarissa yli 20 °c asteita, mutta kyllä niiden ’yliasteiden’ kanssakin kuitenkin pärjää, kunhan lähtee merelle ja pitää matkanopeuden vähintäin 25 kn:ssa.

  Pickalassa on jo tarkennuttu T-paidassa jo useasti, tänään viimeksi 🙂

  Spaddu huuleen, ni IHan heti ei pintaveri kierrä =)

  Miten yksi herra on voinut pelata T-paita päällä kun se ei ole etiketin mukaista. En myöskään usko että kentälle siinä asussa pääsee.

  Totta tosiaan. On hyvä että aina joku valveutunut lukija tarvittaessa korjaa kirjoitetut epäkohdat.

  T-paidassa tosiaankaan ei kentälle pääse, joten olenkin repinyt T-paidastani hihat irti, jolloin T-paita muuttui I-paidaksi. Metallican logo rinnassa kuulemma kelpasi nippanappa, mutta Jack Danielsin huivin ja bootsit jouduin jättämään CM:lle. Vesipiipun jätin jo autoon, kun se ei bägiin olisi kuitenkaan mahtunut. Bootsit oli kylläkin plankattu kierroksen jälkeen, joten ruusuja myös klubini henkilökunnalle siitä.

  Onneksi asia tuli oikaistua.

  No kiitti

  kosti vuosaare linksesit ja’

  yrjö kytäj’ä kurveist kriineill

  tattista

  tuntuu olevan ihan sama käykö tällä-, vauva-,koira-, hevos-, hää-, tai millä tahansa keskustelupalstalla. Urpoa porukkaa kaikki tyynni.Nimim. Käpy aivan asiallisesti ja aiheesta kehoittaa jakamaan tunnustusta hyvästä työstä ja katso; suomalainenhan yltyy ylisanoihin ja ketkä oikein ovatkaan kiitosta saaneet:

  Kytäjän kenttä jota pitää aina muistaa kehua, on sitten pelannut siellä tai ei mutta sanallakaan ei mainita henkilökuntaa joka kentän pitää kunnossa…

  Luontoäiti ( hei haloo, se on sanonta ei oikeasti kenenkään äiti ) ja vaimon kanssa pelattu kierros. Annoithan kehuja ja kiitosta myös vaimollesi?

  Antti Barck antaa otsikkoon liittyen kehuja Iittala Scramblen järjestäjille. Hän lienee ainoa joka osaa lukea mitä ketjun otsikko käsittelee koska;

  Oli aihe mikä tahansa täällä saadaan aikaan keskustelu aiheen vierestä kuten nytkin: T-PAIDASTA! Kohta on vuorossa varren jäykkyydestä, kahvikupista, hitaasta pelistä ja tietenkin kaukoista…

  Lopuksi annan kiitokset nimim. Kävylle hienosta aloituksesta, Antti Barckille lukutaidosta sekä Nurmijärven klubin henkilökunnalle, erityisesti nuorille Caddiemastereille hyvästä asenteesta.

  Kierros alkaa heti positiivisesti.

  Hehhehee…

  Jo on ihmisen elämää murheilla rankaistu :´-D

  no mopsi anna tassu niin saat piparin.

  Keimolan viheriöt aivan loistovassa kunnossa, kiitoksia siitä. Varsinaiseksi sikailuksi menee sitten se, että niille ei saa pelata. Kun kausi on näinkin lyhyt kuin suomessa, niin tällainen toiminta on aivan äärimmäistä sikailua innokkaita pelaajia kohtaan.

  Kyy

  Keimolassa on osalla väylistä käytössä talvigreenit koska ko greeneillä on suoritettu paikkokylvöt.Eiköhän ne loputkin greenit aukea ihan kohta.

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
Vastaa aiheeseen: Ruusuja ja tunnustus hyvästä työstä.

Etusivu Foorumit Yleistä Ruusuja ja tunnustus hyvästä työstä.