Live scoring 21.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][24]
KilpailuaSuomalaista

Pientä rikettä

Etusivu Foorumit Säännöt Pientä rikettä

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #1236103 Ilmoita asiaton viesti

  Lähdin täältä kaukaa susirajan takaa ystävällisen kutsun saattelemana pääkaupunkiseudulle erään firman kutsukisoihin. Heti ensimmäisillä väylillä sattui paljon sääntörikkomuksia, pallon paikkoja korjattiin urakalla, vesiesteissä ”etuiltiin” yli 100 metriäkin jne. Koetin aluksi tarjota penaltteja, mutta maalaispoika hiljennettiin; ei täällä nipoteta, nää on hupikisoja. Toki oli hyvät palkinnot. Viimeisellä viheriöllä tuli sitten päivän kohokohta, joka vei sanattomaksi: pelikaveri matalassa griinibunkkerissa, josta aikoi tulla puttaamalla pois, n. 10 cm reunus oli haittana. Eikun hommiin, jalalla ja haravalla hiekkaa kasaten hän sai aikaan sopivan rampin pallolle. Tuli se sieltä hienosti pois…
  Laskin mielessäni, että rankkuja olisi siihen mennessä kerääntynyt ryhmälle n. 30, mutta tämän viimeisen tempauksen määrää en enää osannut laskea.
  Mainittakoon vielä, että tämän kaverin tasoitus on 15.

  #1236762 Ilmoita asiaton viesti

  Et kai allekirjoittanut korttia!

  #1237121 Ilmoita asiaton viesti

  Ei edes pyydetty allekirjoitusta. Kovin oli epämukava kierros, ikimuistoinen toki.

  #1237428 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Voisit ystävällisesti kiittää kutsujaa ja ehdottaa, että seuraavalla kerralla heittäisitte porukalla tikkaa ja lähimpää ohi taulun heittänyt saa pokaalin. Siinä on tasan yhtä paljon järkeä kuin golfkilpailun järjestämisessä ilman sääntöjä.

  Tähän luultavasti joku kommentoi, että kysehän on vain firman kisasta ja siten silkasta hauskasta yhdessäolosta. No juu, mutta eikö siinä tapauksessa olisi kaikkien kannalta ’hauskinta’, että palkinnot arvottaisiin eikä jaettaisi niitä kaikkein eniten huijanneille..?

  #1238052 Ilmoita asiaton viesti

  Usein näihin firmakisoihin kutsutaan Asiakkaita, asiakasyrityksiä, yhteistyökumppaneita jne. Varsin monet tuntevat toisiaan myös työelämässä tai muussa yhteydessä.

  Hauskinta kaikessa tässä on se että golf’ia pelatessa näkee ja voi ”lukea” kanssapelaajien käytöksestä kaiken sen kuinka he toimivat muissakin tekemisissään. Siis kentän ulkopuolella.

  Itse olen aina nauttinut näistä ”suffelikisoista”..ne ovat erinomaisia tilaisuuksia tutustua asianomaisiin henkilöihin, kollegoihin ja yhteistyökuppaneihin jne.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Säännöt Pientä rikettä