26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Pientä rikettä

Etusivu Foorumit Säännöt Pientä rikettä

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Lähdin täältä kaukaa susirajan takaa ystävällisen kutsun saattelemana pääkaupunkiseudulle erään firman kutsukisoihin. Heti ensimmäisillä väylillä sattui paljon sääntörikkomuksia, pallon paikkoja korjattiin urakalla, vesiesteissä ”etuiltiin” yli 100 metriäkin jne. Koetin aluksi tarjota penaltteja, mutta maalaispoika hiljennettiin; ei täällä nipoteta, nää on hupikisoja. Toki oli hyvät palkinnot. Viimeisellä viheriöllä tuli sitten päivän kohokohta, joka vei sanattomaksi: pelikaveri matalassa griinibunkkerissa, josta aikoi tulla puttaamalla pois, n. 10 cm reunus oli haittana. Eikun hommiin, jalalla ja haravalla hiekkaa kasaten hän sai aikaan sopivan rampin pallolle. Tuli se sieltä hienosti pois…
    Laskin mielessäni, että rankkuja olisi siihen mennessä kerääntynyt ryhmälle n. 30, mutta tämän viimeisen tempauksen määrää en enää osannut laskea.
    Mainittakoon vielä, että tämän kaverin tasoitus on 15.

    Et kai allekirjoittanut korttia!

    Ei edes pyydetty allekirjoitusta. Kovin oli epämukava kierros, ikimuistoinen toki.

    KL1

    Voisit ystävällisesti kiittää kutsujaa ja ehdottaa, että seuraavalla kerralla heittäisitte porukalla tikkaa ja lähimpää ohi taulun heittänyt saa pokaalin. Siinä on tasan yhtä paljon järkeä kuin golfkilpailun järjestämisessä ilman sääntöjä.

    Tähän luultavasti joku kommentoi, että kysehän on vain firman kisasta ja siten silkasta hauskasta yhdessäolosta. No juu, mutta eikö siinä tapauksessa olisi kaikkien kannalta ’hauskinta’, että palkinnot arvottaisiin eikä jaettaisi niitä kaikkein eniten huijanneille..?

    Usein näihin firmakisoihin kutsutaan Asiakkaita, asiakasyrityksiä, yhteistyökumppaneita jne. Varsin monet tuntevat toisiaan myös työelämässä tai muussa yhteydessä.

    Hauskinta kaikessa tässä on se että golf’ia pelatessa näkee ja voi ”lukea” kanssapelaajien käytöksestä kaiken sen kuinka he toimivat muissakin tekemisissään. Siis kentän ulkopuolella.

    Itse olen aina nauttinut näistä ”suffelikisoista”..ne ovat erinomaisia tilaisuuksia tutustua asianomaisiin henkilöihin, kollegoihin ja yhteistyökuppaneihin jne.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Pientä rikettä

Etusivu Foorumit Säännöt Pientä rikettä