23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Parempia Golf keskustelupalstoja, esim. www.suomigolf.net

Etusivu Foorumit Yleistä Parempia Golf keskustelupalstoja, esim. www.suomigolf.net

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 30)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188844 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Onko olemassa parempia Golf-aiheisia keskustelupalstoja kuin tämä Golfpiste ja sitten http://www.suomigolf.net, joka tosin on jo aika hyvä….? Ensi kautta ajatellen on jo nyt hyvä löytää ne oikeat keskustelupalstat…. Lue lisää: Suomigolf.net

    #499481 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ei ole tämän voittanutta.

    Vaikka tämä Golfpisteen Clubhousen foorumi onkin teknisesti verrattin köpö, on keskustelu täällä hyvinkin mielekästä.

    Keskustelu täällä on vilkasta, usein jopa asiantuntevaa. Useimmiten vielä osataan pysyä asiassa 🙂

    #499482 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jep. Tässä golfpisteen palstassa on kyllä hyvät puolensa. Näkee yhdellä vilkaisulla aiheet ja voi katsoa mitkä kiinnostaa.

    Muissa foorumeissa paremmat fiitserit, mutta hieman hankala saada kokonaiskuvaa yhdellä vilkaisulla. Tähän kun on tottunut niin hankala tehdä muutoksiakaan.

    golf.fi yritti ja hyvä niin, mutta ei porukka oikein lämmennyt ajatukselle.

    Ja kiitos YLLÄPIDOLLE että muutamat toivotut uudistukset on tulleet tänne.

    Taitaa olla aika de facto tää golfpisteen palsta. Jos joku sen syrjäyttää niin se on kyllä ihme.

    #499483 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Onhan se http://www.suomigolf.net hieno. Jos jotain puutteita oikein hakemalla hakee, niin olisihan se tavallaan mielenkiintoisempaa, jos siellä olisi ’teetee’:n ja ’PppH’:n (idioottimaiset nimimerkit) lisäksi muitakin keskustelijoita.

    #499484 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Golf.fi:n palstan aukeaminen vajaa vuosi sitten aiheutti siellä jonkinlaisen piikin keskustelussa, ja kieltämättä sen engine on monipuolisempi kuin tämä golfpisteen. Mutta kuitenkin ihmiset sieltä sitten valuivat takaisin tänne puolelle, minä mukaanlukien.

    Kyllä se vaan niin on, että paras palsta on tasan se missä on parhaat keskustelijat, eli tämä, oli tekniikka mitä tahansa.

    #499485 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Juu täällä on parempi porukka vaikka golf.fi:ssä on paremmat featuret. Siellä on tosin aivan liikaa alueita.

    Se mitä sieltä kaipaisin tänne olisi omat profiilit ja uusien postien selaus. Tuolla suomigolfissa en ole edes käynyt.

    #499486 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Voi kun tämän palstan ylläpito jo vihdoin tekisi jotain tämän foorumin kanssa… Tuhannelle? käyttäjälle nykyinen foorumisofta vuodelta miekka ja kypärä on jotain aivan hirveätä, käytettävyys 0. Ei se nyt varmaan niin vaikeata olisi ottaa käyttöön äärimmäisen muunneltavat vBulletin tai PHPbb, jotka kummatkin taitavat olla vielä ilmaisia. Sinne saa juuri niin paljon/vähän niitä alueita kuin sinne haluaa laittaa. +kiljoona ratkaisua ongelmiin mitä ylläpito on täällä valitellut.

    #499487 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Teemu,

    mitä sä odotat golfkeskusteluilta itse ja mitä sä itse tuot keskusteluihin ??

    On hieman epäkohteliasta tulla porukkaan ja heittä ekaksi kysymys eiks´täältä löydy fiksumpaa porukkaa – snobi ???

    Mutta ainahan voi itse vaikuttaa keskusteluun olemalla mukana.

    En itse ole osallistunut muihin rinkeihin ja tähänkin alle 6 kk.

    Minulle on toistaiseksi piisannut. Mutta pitää kiertää muitakin ’

    kenttiä ’

    onks`kansainvälisempää ???

    #499488 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tämä on ylivoimaisesti vilkkain palsta, ainakin suomenkielisistä.Tekniikka on kyllä kieltämättä vanhaa, mutta kyllä tälläkin pärjää.Eikä ole clubhousen henkeä voittanutta!

    Golf.fi ongelma on että siellä ei ole keskustelijoita ja foorumeita on melko julma määrä.

    #499489 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pistäydyin tämän keskustelun siivittämänä tuolla Suomi Golf.netissä ja se mitä näin oli aivan syvältä. Täyttä sekamelskaa ja mua ärsytti suunnattomasti noi kaikenlaiset hymiöt viestien lopussa.

    #499490 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Joo… Suomigolfissa 17 rekisteröityä käyttäjää on kirjoittanut yhteensä huikeat 151 viestiä. Eli ruuhkaa pukkaa (hymiö)…

    Enpä taida ihan lähitulevaisuudessa vaihtaa golfkeskustelu palstaa.

    #499491 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Oisko messissä pientä mainostamista suht uutta foorumia kohtaan?? Viellä aika hiljaisen oloinen paikka, mutta ei ehkä ollenkaan hullumpi…? Toki jos täällä voi sentään puhua keskustelun tasosta, niin siellä se on vielä hiljaisuuden tasoa! Kyllä se kuitenkin on niin että missä on parhaat keskustelijat, niin siellä mies viihtyy!! Mikähän Teemun nimimerkki mahtaa olla tuolla suomigolffin sivuilla?

    #499492 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    En kaipaa mitään monimutkaista ja sekavaa palstaa olivat ne kuinka ’hienoja’ tahansa. Tämä toimii hyvin ja on selkeä. Täällä on myös asiantuntevaa ja värikästä mielipidettä.

    #499493 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mielestäni tää on paras, kun yhdellä silmäyksellä näkee kaikki aiheet ja uudet viestit. Muissa keskusteluissa ärsyttävää ’pomppia’ aihealueista toiseen.

    Lisäksi niissä melko hiljaista eli kirjoittajia ei tarpeeksi.

    Itse en niin hirveästi kirjoittele, mutta luen aika ahkerasti muiden tuotoksia. Taso on mielestäni täällä hyvä ! Kiitos vaan siitä kirjoittajille !

    #499494 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kuten jo tuossa alempana jo *.* totesikin, taitaa tuo aloitusviesti mennä mainoksen piikkiin. Kävin itsekin katsomassa suomigolf.netin ja ei siellä käytännössä ole kuin kaksi keskustelijaa – ylläpidon kaverit teetee ja Ppph.

    Olisi mielenkiintoista tietää miksi Teemu P toteaa että ’joka tosin on jo aika hyvä…’. Keskustelutaulun pääasia on keskustelu, tekniikka ja ulkoasu tulevat vasta pitkällä perässä. Helpommin täällä näkee mitä keskustelua haluaa seurata. Jos viestit jaettaisiin eri aihealueisiin, pitäisi ne kliksutella jokainen erikseen auki. Mielestäni tämä nykyinen systeemi on kyllä parempi.

    #499495 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olen Boccan kanssa samaa mieltä asiasta.

    Mitähän hienoja ominaisuuksia tästä foorumista noin teknisessä mielessä puuttuu? Siis sellaisia, jotka avittaisivat itse keskustelua.

    Mielestäni tämän foorumin rakenne palvelee ’tavallista’ käyttäjää paremmin kuin nuo golf.fi:n ja suomigolf.netin pirstaloituneet rakenteet.

    #499496 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ettei vaan tulisi samasta lähteestä tämä avaus, kuin tuo linkki…

    Lue lisää: h**ojuttuja??

    #499497 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Onhan tässä hyviäkin puolia tässä golfpisteen keskustelu ’moottorissa’, mutta mielestäni myös selkeitä puutteita.

    Yksi suurimpia puutteita on mielestäni se, että minkäänlaisia edellisien viestejen lainausmahdollisuuksia ei juurikaan ole. Näin ollen keskustelun seuraaminen ja siihen osallistuninen vaatii käytännössä usein koko viestiketjun lukemista. Viestien lainaaminen sinäänäsä on kyllä ongelma myös sekin, sillä nykyään harva kirjoittaja osaa sitä hyvin toteuttaa, mutta lainaaminen voitaisiin toteuttaa ei defaulttina ominaisuutena, joten se vähentäisi ko. ongelmaa.

    Lisäksi viesteihin ei voi vastata, kuin vastaamalla koko ketjuun. Eli yksi mikä helpottaisi selvästi kirjoittelua ja sen seuraamista olisi ainakin vastaaminen johonkin yksittäisen viestiin ketjussa (edes niin, että ko. vastaukseen tulisi sama muokattu otsikko).

    Myös se olisi hyvä lisä (mikä itseasiassa teknisesti on täällä olemassakin), eli viestiketjun lukeminen, niin että myös viestit näkyisivät eivätkä pelkät otsikot. Se nopeuttaisi selkeästi pidempien ketjujen lukemista. Miksi tätä ei itseasiassa ole linkitetty muuallekin, kuin vain viestin kirjoitussivun uuteen ikkunaan aukeavana?

    Myös kirjoittajien profiileista voisi olla hyvä nähdä jotakin tietoa, tyyliin milloin rekisteröitynyt, kuinka monta viestiä kirjoittanut, mahdollinen kotiseura, hcp yms. Tästä mainitsinkin jossakin välissä ja ko. ajatuksen ainakin ylläpito luki.

    Myös ei tekninen asia mikä voisi parantaa kirjoituksien ’tasoa’, olisi jonkinlaisten opastussivujen kirjoitus, missä kerrottaisiin eri mahdollisuuksista mihin tämä keskustelumoottori taipuu.

    #499498 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jooh… Taitaa tuo nimimerkki ’Golfpallo’ olla jonkun suomigolf.netin ylläpitäjän alterego. Osuikohan nyt pilkka omaan nilkaan kun golfbollan kirjoittaa golfpisteestäkin että ’p..kafoorumi’. Boikottiin koko teeteePpph.net sanon minä. Saavat kaverit jatkaa keskenään kirjoitteluaan ihan rauhassa.

    #499499 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tämähän on nyt mahdollista. Tuli uutena ominaisuutena uudistuksen yhteydessä.

    Vastaa viestiin valinnan vieressä.

    #499500 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ai niin. Itse otsikon aiheeseen liittyen. Paras keskustelupalsta on se missä on parhaat keskustelijat, eli täällä.

    Itse uskoisin, että yksi suosion syy on tämä yksinkertainen käyttöliittymä. Yhdellä vilkaisulla (töiden ohessa) pystyy näkemään mitä palstalla tapahtuu ja iskemään heti keskusteluun kiinni. Tämähän lähentelee parhaimmillaan chattia. Haittana tietysti itseään kiinnostavien aiheiden läpikäynti pitempien taukojen jälkeen. Pienenä helpotuksena voisi olla viestiä kirjoitettaessa pakollinen luokittelu muutamaan päätyyppiin, joita voisi käyttää haussa apuna.

    #499501 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tämä on paras keskustelupalsta, koska täällä on keskustelijoita. Lisäksi taso on hyvä ja useimmiten mielenkiintoinen.

    Pieniä parannuksia tarvittaisiin; esim. usein mainittu keino uusien viestien (lukemattomien)erottaminen vanhoista (luetuista). Miksi ei voi käyttää samaa tapaa kuin sähköposteissa, joissa uudet viestit ovat lihavoitettu. Tässä asiassa on menty taaksepäin. Ennenhän taisi olla näin. Nyt edellisen päivän viesteissä lukee vain -eilen-.

    Itse kuulun niihin, jotka seuraavat tätä palstaa vain maksetulla ajalla (kuka sitä nyt ilmaiseksi) eli töissä. Työpäivän päätyttyä keskustelu täällä kuitenkin jatkuu. Seuraavana päivänä, kun haluaa lukea loput viestit, joutuu hakemaan kohtaa, josta eteenpäin ei ole vielä lukenut.

    Ärsyttävää ja turhaa. Luulisi olevan helppo korjata.

    #499502 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tuolla yleisellä puolella keskustelu on näemmä kehittynyt ainakin tuon näytä/piilota viestiketju osalta. Milloin se päivitetään myös tänne Clubhousen puolelle?!

    Vai pitääkö tässä siirtyä käyttämään keskusteluja sinne puolelle?

    #499503 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Käytithän myös ylläpidon palaute osastoa. Sieltä ne ainakin sen lukee. Ei välttämättä kaikkea mitä täällä kirjoitetaan.

    Nytkin on jo monta viikkoa tullut esim. Pickalasta juttua ;))))) Joukki!!!!

    #499504 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Yritin käydä ’vieraissa ’ minut toivotettiin tervetulleeksi, mutta
    en vielä tiedä mihin. Kynnys on hieman korkea.

    Teemu itse puhui outoja tuolla aiokinaan golfpisteen keskusteluisssa vaimon suhtautumisesta golfpeliin – ei Teemun keskustelutaso vaadi parempaa foorumia,jos tämä vieläonkinparas, mutta käydään vieraissakin – eiköhän se aukea kuin Fream ja lakisto pelaamalla.

    Taisi olla mainostemppu, mutta e imeidän tarvitse
    hävetä keskustelujamme eikä kai seuraammekaan.

    Jokainen ihminen on laulunarvoinen …

    tulinjuuri ystäväni Maisa Kuuskosken hautajaisista.

    Nyyh….

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 30)
Vastaa aiheeseen: Parempia Golf keskustelupalstoja, esim. www.suomigolf.net

Etusivu Foorumit Yleistä Parempia Golf keskustelupalstoja, esim. www.suomigolf.net