23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Paras Topiikki ?

Etusivu Foorumit Yleistä Paras Topiikki ?

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Tässä se legendaarinen avaus: ILMAVAIVAT Olen lähes patologisena piereskelijänä törmännyt monta kertaa tilanteeseen, josta on vaikea selvitä kasvojaan menettämättä: asetun aloituslyöntipaikalle ja mahaa alkaa myllertää. Mitä tehdä?? Ottaa pari askelta taaksepäin ja ikäänkuin tarkastella tuulta ja yrittää hivuttaa äänetön? Töräyttää railakkaasti ja syyttää sammakoita?? Yrittää vanhaa kunnon yskätemppua (alan ihmiset tietävät kyllä mitä tarkoitan)? Vai antaa vaan myllertää ja yrittää lyödä varovaisemmin. Se johtaa kyllä pahimmassa tapauksessa katastrofaaliseen lopputulokseen, varsinkin, jos kiintoainepitoisuus ei ole säädetyissä rajoissa. Eli, mitä tehdä tukalassa tilanteessa? Ja minä en todellakaan kysy tätä leikilläni. (Jyrkkä Draw)

    Siihen voisit vaikka kommentoida että ’fukke, kun meinas tulla pieru, mut onneks kerkisin vetää sisää nii et narahti’.

    Mykkana hiihtajana paastan ne tee-boxissa. Tosin ennaltaehkaisevasti suljuttelen AINA kun vaan silta tuntuu fairwaylla ja muutenkin liikkeessa… ettei sit vaan se apine hairitsis draivatessa… 😉

    asa

    Minusta paras/hauskin topiikki on ollut se ’Hanuri hellänä…’ keskustelu 🙂

    Lue lisää: Hanuri hellänä…

    Asan kanssa ehdottomasti samaa mieltä!

    kyllä minunkin ääneni menee hanuri hellänä viestiketjulle.

    tosin nukkumatin avaukset olivat myös aika hyviä:D

    Kaikille niille jotka tuntevat asian lähelle sydäntään kuuluvaksi: Meikkiksen takalisto selvisi kauden koittelemuksista liehuvin lipuin ja voi äärimmäisen hyvin. Paksusti, etten sanoisi.

    Nimetön

    Seniorin kehittämä golf tietovisa ’ Hidas ysi ’ jatkoi kautta mukavasti.

    Mielestäni innovatiivisin sekä tosi mielenkiintoinen topiikki. Saas nähdä jatkuuko kausi taas hitaan ysin muodossa ? Hyvä SENIOR!

    Huonoin oli Paloheinä topikit ja jostain syystä Ms ritarista jäin huono maku ry.n lähetys-saarnaajana. Sorry ritari.

    Lue lisää: Hidas ysi

    Harrastus. Olen samaa mieltä kanssasi, etenkin neiti ritarin vuodatukset Paloheinästä olivat vuoden pettymys ja yliampuvaa lapsellisuutta yli rajojen. Ritarilla on taipumus sotkea ’Paloheinäkommentti’ lähes joka vastaukseen ja topiikkiin.

    Montako kierrosta pelasit? ritarin vastaus: En yhtään pöllöheinässä jne.. (toivottavasti tajuat ritari lopettaa nuo Paloheinään vertaukset, koska ne eivät kiinnosta = EVVK)

    Parasta täällä on itse asiassa mailanrakennusniksit

    niin ja se Hanuriketju oli kyllä tosi hauskaa luettavaa, asian vierestä

    Hidas ysi oli hiano 🙂

    Muistaisin tosin jotta senior julisti lyöneensä hanskat naulaan kyseisen topiikkisarjan osalta… taisipa kuitenkin toivoa jonkun jatkavan konseptia… turha luulo, ei täällä kellään löydy moista ammattitaitoa.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Paras Topiikki ?

Etusivu Foorumit Yleistä Paras Topiikki ?