23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Pahin moka tälläkaudella ??

Etusivu Foorumit Yleistä Pahin moka tälläkaudella ??

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188672 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Löytö pallo-eikun taskuun-kaveri-ootko nähny Titua-naama punasena en oo- HÄVETTÄÄ-voinko palauttaa

    #496503 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kyllä se taitaa olla se kerta kun pamautin Hattulan #4 reiällä pallon edellä löntystäneen pojan päkiin. Ja sitten seliseli:

    1) kaverit olivat jo saaneet kiikaroitua puttinsa ja poistuneet viheriöltä, kun päätin alkaa tiirailemaan lähestymistäni

    2) kun lyönnin jälkeen hämmästyksekseni huomasin poikien raapustavan tuloskorttiaan griinin liepeillä, karjaisin välittömästi FORE!

    3) vaikka olikin jollain mittapuulla hyvän mittainen lyönti, putosi se jo hyvinkin ajoissa nurmeen ja vasta n pompun jälkeen pysähtyi pojan bägiin

    Vika on kuitenkin aina lyöjässä joten pyydänpä nyt nöyrimmin anteeksi kun en heitä kierroksen aikana kiinni saanut. (ehkä olikin muuten parempi näin;)

    #496504 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Seuran viikkokisat, Par5, kolmas greenilla 3m lipusta. Böröä puttaamaan, joo on se mun pallo (Precept 33). Böröputti ohi, Par sisään ja kolme bogyepojoa lakkarissa. Pallo ylös kupista, se ei olekaan Laddie vaan joku muu Precept, jossa tosin oli myös vihreällä teksti Precept 33…… Hävetti ja v…..ti, mutta pallon omistaja joka oli ehtinyt putata ennen minua oli jakamassa häpeää…

    #496505 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kenttämme 3-väylällä avaus draiverilla suojaverkon kautta harjoitusalueen bunkkeriin, jossa seuramme pro oli opettamassa jollekin vasta-alkajalle hiekkalyönnin saloja. Ei muuta kuin heidän valvovien silmien alla lyömään esimerkillinen hiekkalyönti takaisin omalle väylälle. Ensimmäinen täydellinen duffi, toinen hienoisen lisä boforin saattelema kylkiosuma kenttämme 9-väylälle=OUT, joten ei muuta kuin pallo taskuun ja kohti seuraavan väylän seikkailuja kyllä nauratti, v…tti ja hävetti. Tömmöistä se parhaimmillaan on!

    #496506 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jos huonoa peliä ja onnettomia lyöntejä ei lasketa, niin silloin pahin moka on draivi jonka kanssa olisi voinut käydä pahasti.

    Katsoin edellämenijöiden sijainnin vähän väärin, tiiasin ja humautin. Lähti vielä yksi kauden parhaista avauksista. Lensi yhden pelaajan yli ja tömähti maahan 10 metriä hänen jälkeensä.

    Ei tule toistumaan.

    #496507 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    No onhan noita, mutta ehkä pahin oli Ruukissa firman kisoissa. Kuutosväylällä löin upean avauksen ja sen jälkeen kakkoslyönnin ykkösväylän griinille fore-huudon kera. Pelikaverit vinoilivat, että oot sitten kakkoslyönnillä jo griinillä. Joo väärällä…. :-$

    #496508 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pallon ja lipun välissä oli mänty. Lähdin kiertämään mäntyä järven puolelta, kun oli olevinaan helpompi drawlla. Kolme palloa järveen ja neljännellä varmistelin jo, vielä esteen puolelle. Sitten jo droppasin.

    Siihen asti peli oli sujunut kuin tanssi. Tahtilaji muuttui lopuille väylille.

    #496509 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kuulostaa kovasti tutulta paikalta. Itselläni samaisella(?) 3-väylällä draiveriavaus suojaverkon vierestä harjoitusalueelle, jossa toistakymmentä gc-oppilasta oli treenaamassa pron johdolla lähipeliä. Pallo löytyi helposti, koska se oli mennyt ihan ryhmän keskelle. Onneksi ei osunut keneenkään. Lievästi sanottuna nolottti mennä tekemään jatkolyöntiä. Onneksi tuli huudettua reippaat foorit, niin ei tarvinnut kuunnella mitään pahempia herjoja.

    Jatko sujui kuitenkin paljon paremmin. Oppilaat hiljentyivät seuraamaan miten pallo lähtee paksuhkosta raffista. Komensin itseni rauhoittumaan ja sivalsin seniiliseiskalla vajaan 150 m lyönnin keskelle väylää. Prolta taisi tulla sekä – että + pisteitä.

    #496510 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Varmaankin avaus ngk:n A5:lla.

    Lyhyt par4, edellinen ryhmä’näytti’ pyörivän jo griinillä. Avaus ’varmanpäälle’ puu5:lla, ettei mee

    päälle ja hyvinhän se tietty lähti, eikä FOREa perään. Perillä pallo nökötti tiin päällä kahden bägin välissä griinin kantissa………… no eihän siinä sitten enää paljoo selitellä 🙁

    #496511 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mäkimiesten SM katinkulta heinäkuun alussa avauslyönti Tiiltä 13m hipaisuhudilla – likaiseen lätäkköön .

    Droppi 7 m tiiauspaikan edessä ja Halosen Nikke pääsee vinoilemaan.

    Joo – joo olis voinut lyödä uuden tiiauspaikalta – joo- joo !!

    No Adamsilla kuiteski hyvä avaus ja tuplabogi. Kahden päivän kisassa hlökoht. 10 sija 80 joukossa ja kymmmenes kierros koko vuonna.

    Mutta kyllä se aina nolottaa avauksessa ja vielä lätäkköön.
    Ku vaihtoehto useimmiten on 200m ( 9/ 10 ) kaunis kaari.

    Syö miestä .

    #496512 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Elämäni ensimmäinen junnujen aluetour kisa.

    Kisat pelattiin torniossa ja ryhmäni lähti ensimmäisten joukossa, joten katsojia ykköstiillä oli semmoset 15hlö.

    Ensimmäinen väylä oli sellainen 350m par4 ja pelimiehenä otin tietenkin draiverin kouraan.Sain lyötyä armottoman duffin(!) joka lensi n.10metriä, ja tietenkin esteeseen.

    Kyllä nolotti.

    #496513 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Nythän on niin, että tänään mokasin sen verran pahasti simukisassa, että taisi olla tämän kauden huonoin tulos! No sitä se tekee kun kankkusessa lähtee läiskimään :-(.

    #496514 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kisa Laukaassa. Kierros lähti hyvin käyntiin – böödillä. Muutenkin OK aina reiälle 8 asti mutta sitten seuraavat kaksi väylää: 21 lyöntiä!!!. V***utti. Lyönti hajosi kunnolla – hookkia hookin perään + yksi karmea slaissikin. No nöyränä miehenä pron juttusille ja lisää treeniä sekä tutkimista mikä meni pieleen…

    #496515 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Noloin ykköstii tällä kaudella oli ehdottomasti Peltolan kamerakisassa. ’Urani’ ensimmäinen ’oikea’ kilpailu muuten.

    Händäri oli tuolla kohtaa 51 mutta kisatasoitus 36 ja olin varma että aloitan viimeisenä. Satrtteri kävi säännöt läpi, tähysti kenttää ja sanoi: ole hyvä saat aloittaa. Ai minä vai? Iski paniikki.

    Laitoin tiin korkealle, otin bägistä driverin (johon olin luvannut olla koskematta) ja hujautin pallon alta suoraan taivasta kohti. Etenemä oli joku 25..35 meetrii. Kyllä nolotti rankasti;)

    Tää oli toisaalta ihan hyvä homma koska tän jälkeen ei jännittänyt enää mikään. Loput reiästä meni muuten kohtalaisesti, sain tuloskorttiin tuplan ja pääsin aloittamaan kakkosreiänkin ensimmäisenä:)

    #496516 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Lyöntipelikisa ja ykkösellä +8 ja 1. par kolmosella +5 lyöntiä. (molemmat ns helppoja väyliä. ) Yht 5 kertaa O.B:ssä ko kisassa ja tulos lähelle sataa (taisi olla 97). Silti peli tuntui kulkevan mikä osoittaa lajin kummallisuuden tai pelaajan itsekritiikin puutteen.

    #496517 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mä muistan tän kuin eilisen päivän: Lohjan Kalkki-Petterin 6. väylä joka lienee kentän helpoin par 5. Erinomaisen draivin ja vielä paremman rauta femman jälkeen olin noin 4 metrin päässä reiästä keskellä griiniä. Tästä etenin ottamalla neljä puttia. Pelikaveri oli paariinsa sangen tyytyväinen, sillä jaossa oli koko alkukierroksen skinit. Tästä kuulin melko pitkään. (Ja ihan aiheesta)

    #496518 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Joka kesälle tuntuu sattuvan se yksi veret seisauttava soketti, joka sujahtaa pelikaverin pään vierestä. Niin menneenäkin kesänä. Onneksi ei taaskaan osunut. Taas lupaan koko tulevan kesän jaksaa ajaa kaverit pois etupuoleltani, mutta niin olen luvannut ennenkin.

    Nimetön

    Haastoin kaverini pieneen kilpailuun aika ylimielisenä ja lopun arvaatte. Se päivä meni kaikilta osin pieleen. Ainakin sain hyvän oppitunnin siitä, että peli ei aina kulje suunnitelmien mukaisesti ja toisia ei kannata aliarvioida koskaan.

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
Vastaa aiheeseen: Pahin moka tälläkaudella ??

Etusivu Foorumit Yleistä Pahin moka tälläkaudella ??