Aihe: Pääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella? - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

Pääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella?

Etusivu Foorumit Yleistä Pääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 194)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #185926 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Eli vasemmisto teki eilen aloitteen jolla halutaan Talin alueet asuntotuotantoon. Sinällään ei varmasti tuo mitään muutosta aivan lähivuosina, mutta mielenkiintoista seurata mitä tuleman pitää. Helsingin valtuustossa on 85 jäsentä, joista 44 on kannattanut aloitetta. Nyt kannattaa varmaan hankkia osake joltain pääkaupunkiseudun kentältä – voi nimittäin aloitteen konkretisoituessa olla kysyntää (mulla on jo!) Helsingissähän on aloitteen tekijöiden mukaan runsaasti vaihtoehtoja eli Paloheinä ja Vuosaari!

  #410527 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Saanen hieman epäillä Talin muuttumista golfkentästä miksikään. Taustalla on sen verran vaikustusvaltaista joukkoa että siinä kaupunginvaltuusto jää toiseksi. Eihän näin pitäisi demokratiassa tietenkään olla. Jos joku haluaa tästä vetoa lyödä niin suhde 50:1 .een sen puolesta että golf voittaa lienee suurinpiirtein kohdallaan.

  #410528 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Mua ei lakkaa ihmetyttämästä Helsinkiläisten halu purkaa suomen ensiimmäinen golfkenttä. Kas kun suurkirkosta ei tehdä parkkitaloa. Tai kaavoiteta viaporia rantasaunaksi.

  #410529 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Mua ei lakkaa ihmetyttämästä Helsinkiläisten halu purkaa suomen ensiimmäinen golfkenttä. Kas kun suurkirkosta ei tehdä parkkitaloa. Tai kaavoiteta viaporia rantasaunaksi.

  #410530 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Hieman liioiteltua sanoa, että se on helsinkiläisten halu.

  #410531 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Jaa. Turkulaisistako se valtuusto on sitten kasattu?

  #410532 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Timppa59 kirjoitti: (29.11.2013 12:06:10)
  Eli vasemmisto teki eilen aloitteen jolla halutaan Talin alueet asuntotuotantoon.
  Sinällään ei varmasti tuo mitään muutosta aivan lähivuosina, mutta mielenkiintoista seurata mitä tuleman pitää. Helsingin valtuustossa on 85 jäsentä, joista 44 on kannattanut aloitetta.
  Nyt kannattaa varmaan hankkia osake joltain pääkaupunkiseudun kentältä – voi nimittäin
  aloitteen konkretisoituessa olla kysyntää (mulla on jo!)

  Helsingissähän on aloitteen tekijöiden mukaan runsaasti vaihtoehtoja eli Paloheinä ja Vuosaari!

  Helpointahan tuo olisi laittaa myyntiin. Siinä sitten vaan yhtiötä perustamaan ja lompakkoa kaivamaan jos golkenttänä halutaan säilyttää. Kaupunki voisi saada ehkä kuitenkin paremman potin jos myydään gryndereille.

  #410533 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  kebax kirjoitti: (29.11.2013 13:30:35)
  Jaa. Turkulaisistako se valtuusto on sitten kasattu?

  Et sä nyt noin tyhmä voi olla. Juu, ei ole turkulaisia valtuustossa. Ennemmin voisi silti sanoa, että valtuuston halu.

  #410534 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  No ne valtuuston halut kaupunkirakentamisen malleihin ainakin kuullostavat Turkulaisilta. Mutta selvisi mulle nyt se että Helsingin kaupunginvaltuustossa ei ole sen kummemmin Helsinkiläisiä kuin Turkulaisiakaan. Siellä on kuulemma siis valtuustolaisia.

  #410535 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Timppa59 kirjoitti: (29.11.2013 12:06:10)

  Nyt kannattaa varmaan hankkia osake joltain pääkaupunkiseudun kentältä – voi nimittäin
  aloitteen konkretisoituessa olla kysyntää (mulla on jo!)

  Osta ihmeessä äkkiä lisää niitä sijoitusmielessä

  #410536 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tyypillistä vasemmiston hommaa, ensin myydään porukalle rakennukset ja sitten aletaan vetää mattoa alta.
  Mitäköhän miettii rakennusten hankintaa ajaneet tai mitäköhän mahtaa vaikuttaa Tallin liittymisen halukkuudessa ?

  #410537 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Mikä ihme näitä valtuutettuja vaivaa? Rakentamattomia paikkoja tyhjäkäynnillä on vaikka kuinka paljon, esim. Tuomarinkylän kartanon alue, Viikin alue rantoineen, mukaan lukien Lammassaari ja tietysti koko Meilahden-puisto. Mikä kumman kiinnostus on saada Tali tai Malmin lentokenttä ensimmäiseksi asuntorakentamiseen?

  #410538 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Jo alkuperäinen otsikko on harhaanjohtava. Valtuusto ei varmasti käsitellyt ainoastaan Talin golfkenttää. Mun käsittääkseni siinä käsiteltiin sellaista pakettia, jossa Tali oli vain yksi osa. Siinä oli mm. Malmin lentokenttää ym. maa-aluetta mukana.

  #410539 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  singeri kirjoitti: (29.11.2013 14:49:00)
  Tyypillistä vasemmiston hommaa, ensin myydään porukalle rakennukset ja sitten aletaan vetää mattoa alta.
  Mitäköhän miettii rakennusten hankintaa ajaneet tai mitäköhän mahtaa vaikuttaa Tallin liittymisen halukkuudessa ?

  Vuokrasopimuksessa on purkamispykälä nimenomaan kaava-muutosta silmällä pitäen eli olkaahan siellä Talissa tarkkoina ja ampukaa rivit suoriksi, että kommarit pysäytetään kuin Tali-Ihantalassa.

  Helsingissä on alkanut yleiskaavaprosessi, josta tehdään päätös todennäköisesti vuonna 2016. Tähän liittyy eri maa-alueiden käyttötarkoituksen pohdinta ja linjapäätökset, mitkä ovat asuin-, virkistys-, työpaikka-alueita ja miten liikennettä järjestetään.

  Kaavaprosessissa on mahdollista, että Talin alue muuttuisi virkistysalueesta asuinrakennusalueeksi, mutta todennäköisyys on häviävän pieni. Valtuutettu Muttilaisen kannattajakunnassa aloite todennäköisesti saa hyväksyvää hyrinää aikaiseksi. Kyse on kuitenkin vain valtuustoaloitteesta, jotka äärimmäisen harvoin johtavat muuhun kuin huulien heilutteluun ja parran pärinään, mutta…

  #410540 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Totuus on kuitenkin se, että kaupunki saa vuokratulona kolikoita kun grynderi maksaisi xx miljoonaa alueesta kaavoitussopimukseen perustavana. Toisaalta suuri yleisö / veronmaksajat / päättäjät ei ehken ymmärrä miksi tätä elitistä kerhoa pitäisi ylläpitää ? Liekö Talissa yhtään normi talonmiestä jäsenenä ? Miksi kuuluisuudet saavat jäsenyyden jonon ohi ? jne jne
  Itse toivon kyllä talille mitä parhainta jatkoa ja menestystä vaikka en siihen usko tässä poliittisen paskan ilmapiirissä missä elämme !

  #410541 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Onhan se naurettavaa että keskimääräinen vuokra per jäsen on Talissa n 100€. Se summa menee köyhemmillä moneen kertaan autolla kauemmas ajeltaessa.

  Täytyyhän sitä köyhiä tukea kun setelitkin kasvaa puissa…

  Mutta ihan vakavasti puhuen, jos haluaa golfata Helsingin keskustassa niin extra 500-1000€ muihin kenttiin nähden (eli kenttävuokra) ei ole kohtuutonta.

  #410542 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Talin muuttaminen asuntoalueeksi on ollut jo pitkään valtuutettujen puheissa esillä. Lienee ajan kysymys milloin se toteutuu. Vuosaari, Paloheinä ja Mankkaan vanha kaatopaikka (Tapiola Golf) ovat hyvin lähellä Talia. Muutoksessa vierähtää vuosikymmen jos toinenkin.
  Tali ei vielä ylikapasiteettia pura Uudenmaan alueelta. Ehkä purkautumista tapahtuu nopeammassa tahdissa jossain etäällä Talin golfkentästä.

  #410543 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Tietyt piirit tuovat tällaisia ideoita ajoittain esille siellä sun täällä. Olisiko ollut vuosituhannen vaihteen aikoihin, kun Tampereella käsiteltiin aika pitkälle hanketta muuttaa Tammer Golfin kenttäalue asuntotuotantoon. Siellä käytettiin perusteluna sitä, ettei niin lähellä keskustaa pitäisi olla sellaisia alueita tyhjäkäynnillä.

  #410544 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  aakoo64 kirjoitti: (29.11.2013 22:41:14)
  Tietyt piirit tuovat tällaisia ideoita ajoittain esille siellä sun täällä …

  Karavaani kulkee, koirat haukkuu.

  #410545 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Tammergolf on sijainniltaan loistavalla paikalla ja ilmeeltään kaunis viheralue. Alueella on kolme tärkeää asiaa sijainti, sijainti ja sijainti. Sama periaate koskee myös puistoja ja viheralueita. Jos golfkenttä on samalla puisto/viheralue, niin siinähän saadaan kaksi hyvää asiaa yhteen nivoutuneena (tai koplattuna). Puistojen ja viheralueiden sijainnin täytyy olla keskeinen ja kaupunkikuvaa täydentävä. Tammergolf ja Vuosaari täyttävät nämä kriteerit. Talista en ole ollenkaan niin varma, mutta paremmin se istuu kaupunkikuvaan kuin Vermon ravirata. Tämä on hyvin henkilökohtainen mielipide ja makuasia.

  #410546 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  R&A

  Mun on pako ihmetellä tätä jatkuvaa paskanpuhetta Talista ja sen jäsenistä. Riippumatta mistä asiasta puhutaan, aina nousee esille muutama asia kuten elitistisyys ja ’parempi osaiset’ eli käsittääkseni rikkaat ja halpa vuokra. miten helvetissä te jaksatte jauhaa tätä samaa shittiä, joka ei perustu mihinkään muuhun kuin aitoon kateellisuuteen? Kuten esim Rauta1 ja JuKo.

  Nämä jutut ovat ihan samaa paskanjauhantaa kuin ne mielipiteet toissa viikolla autokauppamoguli Rintajoupin saamista 40.000 €:n sakoista. Osa jengistä aidosti oli sitä mieltä, että se on ihan oikein sille, onhan sillä varaa maksaa. Toinen suorastaa älyllään häikäisevä mielipide on, että rikkailla pitääkin olla kovemmat sakot, muutenhan ne ajelisivat ihan miten sattuu. Voi herran jestas sentään, niinkös se muualla maailamassa on. Rikkaat ajelevat niin että mummot ja lapset lentelevät välittämättä mistään mitään kun sakotkin on vain satasia, tonnin korkeintaan.

  #410547 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Talilaiset ovat hyvin hoitaneet asiansa, ruuhkatonta, sponsoroitua edullista pelaamista keskeisellä sijainnilla pääkaupunkia. Kyllä taustalla tässä aloitteessa on ollut mielestäni ihan aito kateus, eikä tuo kai mikään salaisuuskaan ole.

  Talilaisten kannattaisi kuitenkin varmuudeksi yrittää esim. liito-oravayhteisön saamista alueelle niin loppuisi nuo ikuiset kaavoitusideoiden esitykset.

  #410548 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  power fade kirjoitti: (30.11.2013 10:43:14)
  Mun on pako ihmetellä tätä jatkuvaa paskanpuhetta Talista ja sen jäsenistä. Riippumatta mistä asiasta puhutaan, aina nousee esille muutama asia kuten elitistisyys ja ’parempi osaiset’ eli käsittääkseni rikkaat ja halpa vuokra. miten helvetissä te jaksatte jauhaa tätä samaa shittiä, joka ei perustu mihinkään muuhun kuin aitoon kateellisuuteen? Kuten esim Rauta1 ja JuKo.

  Nämä jutut ovat ihan samaa paskanjauhantaa kuin ne mielipiteet toissa viikolla autokauppamoguli Rintajoupin saamista 40.000 €:n sakoista. Osa jengistä aidosti oli sitä mieltä, että se on ihan oikein sille, onhan sillä varaa maksaa. Toinen suorastaa älyllään häikäisevä mielipide on, että rikkailla pitääkin olla kovemmat sakot, muutenhan ne ajelisivat ihan miten sattuu. Voi herran jestas sentään, niinkös se muualla maailamassa on. Rikkaat ajelevat niin että mummot ja lapset lentelevät välittämättä mistään mitään kun sakotkin on vain satasia, tonnin korkeintaan.

  Näinä aikoina kun vanhustenhoidosta leikataan 300 miljoonaa voidaan sillä säästöllä hyvin tukea Talin golfareita.

  #410549 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  No nyt kyllä power fade lausui väärän tuomion. Kirjoitin sanantarkasti :

  Itse toivon kyllä talille mitä parhainta jatkoa ja menestystä vaikka en siihen usko tässä poliittisen paskan ilmapiirissä missä elämme !

  #410550 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Esittäisin kysymyksen: kuinka suuri summa olisi sopiva Talin vuokraksi? Sen perään esittäisin toisen kysymyksen: jos kenttäsi sijaitsisi vuokramailla, haluaisitko seuran jäsenenä maksaa mahdollisimman paljon vai mahdollisimman vähän vuokraa?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 194)
Vastaa aiheeseen: Pääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella?

Etusivu Foorumit Yleistä Pääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella?