- Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[0][0]
KilpailuaSuomalaista

Osta matka vain suomalaiselta matkatoimistolta

Etusivu Foorumit Matkailu Osta matka vain suomalaiselta matkatoimistolta

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1309298 Ilmoita asiaton viesti

  Nyt mitataan suomalaisomisteisten, mutta ulkomaisten yritysten rehellisyys peruuntuneiden matkojen korvaamisessa. Lukekaapa esim. http://www.projenni.fi etusivulta: …Matkatoimistomme on Espanjassa ja näin ollen toimimme Espanjan lain alla… Ei siis korvaa, kuten suomalaiset yritykset Yleisten matkapakettiehtojen mukaan.

  #1309337 Ilmoita asiaton viesti

  Saa nähdä kuinka maailma muuttuu ja onko duunarilla enää tulevaisuudessa varaa matkustaa. Itse en oikein usko että matkustaminen tänä vuonna onnistuu kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

  Ilman muuta pitää käyttää Suomessa ja Suomen lakien mukaan toimivia matkatoimistoja.

  Ei ollut tullut mieleenikään että projenni ei kuuluisi näihin.

  #1309537 Ilmoita asiaton viesti

  Itselläni vain hyviä kokemuksia jennistä! Terveisin koronan alta paennut!

  #1309538 Ilmoita asiaton viesti

  Eli en varaa pro jennin kautta mitään vaikka muuten järjestelyt ovat olleet ok.

  #1309539 Ilmoita asiaton viesti

  No kukin tekee omat päätöksensä, mutta itse en jenniä sulje pois!

  #1309563 Ilmoita asiaton viesti

  Tuossa Projennin tiedotteessa ei mainittu missään kohtaa ettei mitään korvata. Matkan siirtäminen, silloin kun se asiakkaalle sopii, on myös verrattavissa korvaukseen. Lisäksi tuossa mainitaan että odotetaan lentoyhtiöiden, kenttien ja hotellien päätöksiä ennen kuin voidaan maksaa asiakkaille takaisin. Tätä en tulkitse kieltäytymiseksi.
  Espanjassa toimivan yrityksen on ymmärrettävästi toimittava paikallisten lakien mukaan ja, tietämättä tarkemmin, uskoisin että toiminnan pyörittäminen maassa on helpompaa kun yritys on rekisteröity sinne. Itse tulkitsin tuon maininnan Espanjan lakien noudattamisesta ( joka maininta nyttemmin on näköjään poistunut ) syyksi toiminnan keskeyttämiselle. Tuollahan suljettiin nopeasti mm. kaikki hotellit ja golfkentät. Lentojen peruuntumisellekaan ei matkatoimisto voi mitään muuta kuin yrittää saada korvaavat lennot, jonka se on myös tehnyt.
  Tietämättä asiasta yhtään mitään; voihan olla että koska Projenni on paikallinen yritys, on heidän ollut jopa helpompi toimia tässä tilanteessa eri viranomaisten kanssa, kuin ulkomaisen yrityksen. Mahdollisesti voivat myös saada korvauksia Espanjan valtiolta jos sellaisia ollaan myöntämässä.
  En ole ollut kyseisen yrityksen matkalla joten en osaa sanoa sen normaalista toiminnasta mitään, mutta ainakin sen sivustolla oleva tiedote on asiallinen ja antaa vastuullisen ja asiakkaista välittävän kuvan.
  Varaamalla itse lennon suoraan lentoyhtiöltä, auton vuokraamosta ja hotellin netistä ja jättää matkavakuutuksen ottamatta voi säästää huomattavasti. Tämänkaltaisessa tilanteessa voi sitten yrittää itsenäisesti vaatia korvauksia kultakin yritykseltä erikseen. Karanteenissa aika sujuu sitten mukavasti kun on puuhaa.
  Tsemppiä Projennille ja myös muille, myös suomeen rekisteröidyille matkailualan yrityksille.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Osta matka vain suomalaiselta matkatoimistolta