23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Ns. halpapelaaminen

Etusivu Foorumit Yleistä Ns. halpapelaaminen

Esillä 25 viestiä, 301 - 325 (kaikkiaan 375)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Chip Greenside kirjoitti: (26.4.2013 15:58:15)

    Samoin pakolliset: parinkympin saunamaksu, autonkäyttömaksu ja kympin kioskimaksu puolenvälin kioskissa. Maksu perittäisiin siinäkin tapauksessa, että käyttöä ei tapahtuisi. Kuka keksii vielä muita? Kohta on kenttien taloudenpito helppoa.

    Pakollinen caddie fee tietenkin, vaikkei heitä käytettävissä olisikaan.
    Jos tilaa oluen pullossa, niin luonnollisesti muutaman euron korkkausmaksu.

    Chip Greenside kirjoitti: (26.4.2013 15:58:15)

    Ulkomaille kirjoitti: (26.4.2013 15:29:45)

    Juuri näin. Kyllä ravintolassa pitäisi olla pöytiintarjoilu ja seisovat lounaspöydät pitäisi olla lailla kielletty. Suomessa ja ruotsissakin niitä on, en juuri muualla ole törmännyt. ainakaan golf klubeilla. jotain tasoa pitäisi olla. ravintolamaksu kaikille kentän käyttäjille, oli osakas tai kertapelaaja.

    Samoin pakolliset: parinkympin saunamaksu, autonkäyttömaksu ja kympin kioskimaksu puolenvälin kioskissa. Maksu perittäisiin siinäkin tapauksessa, että käyttöä ei tapahtuisi. Kuka keksii vielä muita? Kohta on kenttien taloudenpito helppoa.

    Hei kaikille. Pari asiaa: käsitykseni mukaan lähes kaikki golfravintoloitsijat riippuvat enemmän ja vähemmän löysässä hirressä, hommahan on tosi harvoin mitään erityisen kannattavaa. Päinvastoin, monet lopettavat toiminnan kokeiltuaan vuoden tai pari. Näitä esimerkkejä riittää. Syitä on monia. Kausi on lyhyt ja sää vaikuttaa tosi paljon. Lisäksi suomalaiset ovat aika sniiduja ravintolaruokailussa. Käytännössä golfkentät ovat ulkoistaneet tämän hyvin epävarman ravintolatoiminnan ulkopuolisille.

    Eikö se nyt ole kaikkien etu, että golfklubilta saisi laadukasta ruokaa jäsenten ehdoilla? Eikä ravintoloitsijan ehdoilla. Jos esimerkiksi olisi 200 euron ravintolamaksu, jossa sitten saisi esim. 100-200 eurolla lippuja ravintolaan. Vastaisi 10-20 lounasta. Maksu voisi olla jotain muutakin, mutta nyt esimerkkinä. Se vastaisi 10-20 lounasta, ja sen verran nyt pelioikeuden haltija varmaan kesän aikan kentällä käy.

    Tällä varmistettaisi se, että ravintoloitsija ei ole jatkuvassa paineessa kannattako toiminta ja voiko jotain olla tarjolla ja mitkä on aukioloajat. Ja voiko olla henkilökuntaa jne. Tälläinen takuu liikevaihto auttaisi varmasti kehittämään toimintaa. Luonnollisesti sitten toiminnan ehdoista pitäisi yhtiön kanssa sopia eri tavoin, kun ilman ravintolamaksua.

    Sitten vielä seisovasta pöydästä. se on ihan ok joskus, mutta rajoittaisin sen keittoon. muut olisivat sitten tilaus annoksia. muistelen mm- erg:n ravintolaa, jossa oli tämä menettely aikoinaan. keitto oli valmiina, ja sitten annokset tilattiin. Ravintoloitsija kertoi, että se on parempi menettely ja sisältää vähemmän hävikkiriskiä sekä on asiakkaan kannalta korkeatasoisempi. ja niin olikin.

    Pointti on lähinnä se että golfklubi ja myös sen ravintola olisi paikkoja jossa nautitaan. pelistä ja myös ruoasta. kotona voi sitten kotiruokaa syödä. ja työpaikkojen liukuhihna lounailla. eli jos pelin jälkeen saisi jotain hieman korkeatasoisempaa, kuin normi lounasravintolasta, olisi se minun toiveeni.

    TeeMan kirjoitti: (26.4.2013 16:06:08)

    Ulkomaille kirjoitti: (26.4.2013 15:29:45)
    Kyllä ravintolassa pitäisi olla pöytiintarjoilu ja seisovat lounaspöydät pitäisi olla lailla kielletty. Suomessa ja ruotsissakin niitä on, en juuri muualla ole törmännyt. ainakaan golf klubeilla. jotain tasoa pitäisi olla. ravintolamaksu kaikille kentän käyttäjille, oli osakas tai kertapelaaja.

    Menepä Uuteen-Seelantiin niin törmäät siihen, ettei lämmintä ruokaa ole edes tarjolla – ainoastaan juomia ja ehkä jonkinsorttisia ns. leipiä, joskus jopa hodareita.

    Tämä on toinen erittäin hyvä malli. Että tarjonta on äärimmäisen niukkaa, ei edes yritetä pitää ravintolaa. Se on parempi kuin konkurssiuhan partaalla vuodesta toiseen jatkuva toiminta, joka ei tyydytä yrittää kuin myöskään asiakasta.

    Ällikkämies kirjoitti: (26.4.2013 16:03:42)

    Ulkomaille kirjoitti: (26.4.2013 15:29:45)

    kasosakas kirjoitti: (26.4.2013 14:29:47)

    Night Driver kirjoitti: (20.4.2013 14:20:22)

    Ei noissa klubien ravintoloissa mitään vikaa ole ollut asiakkaan näkökulmasta. Taidat olla ravintoloitsija kun ajattelet, että 5 ja puolituntisen kierrosten jälkeen porukka haluaa tulla vielä syömään joka kerta pitkän kaavan mukaan. Noin suppea ymmärrys asiakassegmenteistä ei voi olla kovin hyvä perusta millekään businekselle.

    ei se ole noin mustavalkoista, itse en syö mielelläni sellaisissa paikoissa joissa ei ole mahdollista syödä myös useamman ruokalajin ateria (pl. hodarikojut ja nakkikioskit)

    erityisenä kuvotuksena pidän noita kympin lounas buffetteja, lämpölamppujen kuumotuksessa haudutettua sontaa.

    näin ollen useimpien golfkenttien ravinto, no se ei vaan ole sillä tasolla että siitä viitsisi maksaa, mielummin poikkean kierroksen jälkeen sellaiseen paikkaan josta saa ihmisravinon kriteerit täyttävää ruokaa jonka tekijä tuntee ammattiylpeyttä tuotoksestaan.

    Juuri näin. Kyllä ravintolassa pitäisi olla pöytiintarjoilu ja seisovat lounaspöydät pitäisi olla lailla kielletty. Suomessa ja ruotsissakin niitä on, en juuri muualla ole törmännyt. ainakaan golf klubeilla. jotain tasoa pitäisi olla. ravintolamaksu kaikille kentän käyttäjille, oli osakas tai kertapelaaja.

    On kyllä nyt sanottava, että on kusi noussu päähän, jos ei lounaspöydästä voi syödä tai pitää ruokaa syömäkelvottomana.

    En tiedä missä seisovissa pöydissä olette käyneet, mutta kyllä klubeilla on minun havaintojeni mukaan useimmiten ihan laadukasta ruokaa seisovissa pöydissä. Niin, ja saahan klubeilla ihan listaltakin – ainiin, sekin on varmaan ihan paskaa teidänlaisten juppien mielestä.

    Tietenkin jos on niin nirppanokkapyrkyri, ettei koe sellaista ruokaa itsensä arvoiseksi, niin sitten kai Chez Dominique on ainut missä voi jotain suuhunsa laittaa. Surullista, että joku on päästään noin vialla.

    On surullista, että joku noin juntti edes pelaa golfia. Ihan turha agressiivinen hyökkäys mielipiteitä vastaan. Mikä siinä ongelma, jos haluaisi korkeatasoimpia ravintolapalveluita kentiltä?

    Voisin käyttää ravintolapalveluita lounaan muodossa, mutta kun lounassetelit eivät kotikenttälläni kelpaa. 😛 Eivät ainakaan aikaisempina vuosina ole olleet käytettävissä.

    Ei ole herkkua olla ravintoloitsija golfkentällä. Töitä on vain puoleksi vuodeksi. Ja osa asiakkaista käyttäytyy kuin omistaisivat ravintolan, tekevät selväksi ettei mikään saisi maksaa mitään, koska ovat osakkeenomistajia…

    Ravintoloissa kate tehdään yleensä juomia myymällä (viinit, oluet, terävät), mutta golfareiden on pakko ajaa korpikentille omilla autoilla, minkä vuoksi alkoholin myynti on usein sitä sun tätä.

    Parasta tuloa ovat tietysti yritystapahtumat ja seuran kekkerit, ne pitävät kokit hengissä. Kuinka moni meistä haluaa istua klubitalon ravintolassa odottamassa keskinkertaista annosta neljän, viiden tunnin kierroksen jälkeen?

    Nimetön Huutelija kirjoitti: (26.4.2013 18:59:37)
    Ei ole herkkua olla ravintoloitsija golfkentällä. Töitä on vain puoleksi vuodeksi. Ja osa asiakkaista käyttäytyy kuin omistaisivat ravintolan, tekevät selväksi ettei mikään saisi maksaa mitään, koska ovat osakkeenomistajia…

    Ravintoloissa kate tehdään yleensä juomia myymällä (viinit, oluet, terävät), mutta golfareiden on pakko ajaa korpikentille omilla autoilla, minkä vuoksi alkoholin myynti on usein sitä sun tätä.

    Parasta tuloa ovat tietysti yritystapahtumat ja seuran kekkerit, ne pitävät kokit hengissä. Kuinka moni meistä haluaa istua klubitalon ravintolassa odottamassa keskinkertaista annosta neljän, viiden tunnin kierroksen jälkeen?

    Ei ole herkkua yrittäjällä joka yrittää ansaita ravintolaa pitämällä puolen vuoden lomia. Eikä etenkään yrittäjän asiakkailla 14€ hampurilaisten kanssa.

    sdriver kirjoitti: (26.4.2013 19:22:33)
    … 14€ hampurilaisten kanssa.

    Tuollaisia pistelin hyvällä ruokahalulla melkeinpä koko ravintolakortin ’pakollisen’ saldon edestä viime kaudella klubiravintolassamme. Buffetpöydästäkin voisi ruokailla tai listalta toivoa muutakin, mutta noita tilaan, aina kun silmä välttää. Minusta tuo klubiruokailu, vaikkapa vain tai nimenomaan hampurilaisiakin syöden, on kiva juttu; semminkin vaimoa ajatellen. Tuleepa nimittäin samalla hoideltua, ainakin osin, hänen pakollinen ulkona syöttäminenkin. Ai niin, vaimo tietty tilaa vähän fiinimmin, myös viinilistalta. Minä tietysti olen kuskina, herrasmiehenä kuten mzungun pitääkin.

    Ulkomaille kirjoitti: (26.4.2013 15:29:45)

    Juuri näin. Kyllä ravintolassa pitäisi olla pöytiintarjoilu ja seisovat lounaspöydät pitäisi olla lailla kielletty. Suomessa ja ruotsissakin niitä on, en juuri muualla ole törmännyt. ainakaan golf klubeilla. jotain tasoa pitäisi olla. ravintolamaksu kaikille kentän käyttäjille, oli osakas tai kertapelaaja.

    Tästä olen hieman toista mieltä. Olen syönyt erittäin korkeatasoisia lounaita lounas-/noutopöydästä ainakin seuraavilla klubeilla, joita pidän melko korkeatasoisina: Muirfield, Royal Liverpool ja Rye.

    Ravintolamaksu saattaisi olla hyvä. Vuosimaksun mukana maksetaan jotain ja sitten lisäillään kortille rahaa kauden edetessä jos tarvetta on. Törmäsin muuten sellaiseen ominaisuuteen Englannissa, että tällä ravintolakortilla maksettaessa saa kunnon alennuksen, taisi olla 30%. Näin osakkaat ja/tai jäsenet saa ravintolapalvelut alennuksella kun vierailijat maksavat isompaa hintaa. Vaikutti ihan hyvältä jutulta.

    en lukenut kaikkia viestejä, mutta onhan täällä ollut samoja mielipiteitä moneen kertaan muut
    enkin. Itse olen ostanut golfosakkeeni vapailta markkinoilta, joten en osallistunut kentän perustamiskustannuksiin vaan jatkotuottoon henkilölle joka otti riskin ja osti osakkeen silloin rakentamisvaiheesssa. En pidä itseäni golfkentän rakennuttamisen mahdollistajana, vaan osakkeen arvon ylläpitjänä ensimmäiselle ostajalle. En ole kentän
    rakentaja, enkä osaa sanoa muista osakkeenomistajista kuka on rakennusvaiheenostaja. Olenko jatkojalostaja jos myyn osakkeeni paremmalla hinnalla kuin ostin?

    McEwan kirjoitti: (26.4.2013 21:17:45)

    Ulkomaille kirjoitti: (26.4.2013 15:29:45)

    Juuri näin. Kyllä ravintolassa pitäisi olla pöytiintarjoilu ja seisovat lounaspöydät pitäisi olla lailla kielletty. Suomessa ja ruotsissakin niitä on, en juuri muualla ole törmännyt. ainakaan golf klubeilla. jotain tasoa pitäisi olla. ravintolamaksu kaikille kentän käyttäjille, oli osakas tai kertapelaaja.

    Tästä olen hieman toista mieltä. Olen syönyt erittäin korkeatasoisia lounaita lounas-/noutopöydästä ainakin seuraavilla klubeilla, joita pidän melko korkeatasoisina: Muirfield, Royal Liverpool ja Rye.

    Ravintolamaksu saattaisi olla hyvä. Vuosimaksun mukana maksetaan jotain ja sitten lisäillään kortille rahaa kauden edetessä jos tarvetta on. Törmäsin muuten sellaiseen ominaisuuteen Englannissa, että tällä ravintolakortilla maksettaessa saa kunnon alennuksen, taisi olla 30%. Näin osakkaat ja/tai jäsenet saa ravintolapalvelut alennuksella kun vierailijat maksavat isompaa hintaa. Vaikutti ihan hyvältä jutulta.

    Muistellaanko hieman Muirfieldin lounasta, mikä lienee parhaita mitä golfklubi voi tarjota. Olen siellä luonnollisesti myös itse vieraillut. Kyse on tietyllä tavalla noutopöydästä, mutta sillä erotuksella että tiskin takana on noin 5 kokkia, jotka sitten leikkaavat sinulle haluamaasi lihaa. Kasviksia sitten otettiin itse, kuten myös jälkkäreitä ja kylmän tiskin antimia. Se on äärimmilleen viety ’noutopöytä’ jota ei voi verrata perus suomalaisen klubin pöytään millään tavalla. Lisäksi henkilökunta kaataa viiniä heti lisää kun pinta uhkaa laskea liian alhaiselle tasolle.

    Olen käynyt läpi noita Open kenttiä ja niiden ravintoloita enemmänkin, ja ne ovat poikkeuksetta erittäin korkeatasoisia, suosittelen. Jos sellaiset noutopöydät saadaan suomenkin top klubeille niin kaikki on enemmän kuin hienosti. sanoisin etttä muirfield päivässä ruokailu on yhtä tärkeä kuin itse peli. luonnollisesti aterialla ollaan kravatti kaulassa.

    Ravintolamaksu on ihan arkipäivää maailmalla. sillä varmistetaan että laadukas ravintolatoiminta on mahdollista. Täällä minimoidaan riskejä ja pidetään ravintolayrittäjää löysässä hirressä.

    Jos saisin päättää, olisi toiminta seuraavaa:

    -kaikille ravintolamaksu n.100-200 euroa
    -lounas on keittolounas + jotain sämpylää tms
    -varsinainen ravintolapuoli on valkoiset pöytäliinat, viinilasit jne hieno kattaus, hyvä menu ja pöytiin tarjoilu hyvän ravintolan tapaan, korkeatasoiset annokset
    -kaikessa hyvät hinnat ravintolamaksun maksaneille, vieraille enemmän

    Ei luulisi olevan kenellekään ylitsepääsemättömän epämiellyttävää tai hankalaa.

    Ulkomaille kirjoitti: (27.4.2013 0:26:29)
    Muistellaanko hieman Muirfieldin lounasta, mikä lienee parhaita mitä golfklubi voi tarjota. Olen siellä
    luonnollisesti myös itse vieraillut.

    Tämän sanan painoarvo tässä paikassa on paljon suurempi kuin miltä äkkiä katsottuna näyttää…

    Ballmarker kirjoitti: (27.4.2013 6:18:03)

    Ulkomaille kirjoitti: (27.4.2013 0:26:29)
    Muistellaanko hieman Muirfieldin lounasta, mikä lienee parhaita mitä golfklubi voi tarjota. Olen siellä
    luonnollisesti myös itse vieraillut.

    Tämän sanan painoarvo tässä paikassa on paljon suurempi kuin miltä äkkiä katsottuna näyttää…

    Luonnollisuudessa juuri Muirfieldin osalta on kyse siitä, että kun harrastukseeni kuuluu tärkeänä osana tämä kenttäbongaus niin luonnollisesti silloin tulee myös muirfieldissa käynti kyseeseen. Open kentisä puuttuu enää muutama ja tulevana kesänä tilanne paranee sen osalta. Joku jää vielä seuraavaan kesään. Olen pyrkinyt aina käymään läpi parhaat mahdolliset kentät ja niiden toimintamalleista on hyvä ottaa oppia, tai ainakin pohtia miksi joku asia on tietyssä paikassa niin tehty. Ja monissa keskusteluissa on täällä monen henkilön toimesta todettu, että nimenomaan brittein saarilta tulisi ottaa mallia miten golf asiat tulisi olla. Olen siitä pitkälti mutta en aivan joka asian suhteen varauksetta samaa mieltä. Mutta tähän ravintola-asiaan jos verrataan niin en esim skotlannissa ole koskaan glofklubilla törmännyt suomalaiseen tapaan toteutettuun seisovaan pöytään. Kyllä ne annokset on pääsääntöisesti tilattu. Kokemukseni ei toki kata sieltä kuin muutama kymmentä kenttää parista tuhannesta mitä saarella on joten niissä muissa voi asiat olla toisin. Tarkennuksena vielä, että kotiklubillani käytännössä aina syön tämän seisovan pöydän lounaan jos siihen aikaan siellä olen. Mutta mielummin näkisin asioiden olevan esittämälläni tavalla. Tämä on myös asia mistä yhtiössä silloin tällöin keskustellaan mutta ison muutoksen aikaan saaminen on tässäkin asiassa yhtä vaikeaa kuin minkä tahansa muunkin ison muutoksen toteuttaminen golf yhteisössä.

    PG

    Nimetön Huutelija kirjoitti: (26.4.2013 18:59:37)
    osa asiakkaista käyttäytyy kuin omistaisivat ravintolan, tekevät selväksi ettei mikään saisi maksaa mitään, koska ovat osakkeenomistajia…

    Faktaa vai fiktiota?

    Nimetön Huutelija kirjoitti: (26.4.2013 18:59:37)
    Kuinka moni meistä haluaa istua klubitalon ravintolassa odottamassa keskinkertaista annosta neljän, viiden tunnin kierroksen jälkeen?

    Hyvä kysymys.

    B

    Tänään eletään lähitulevaisuuden vanhoja hyviä aikoja. Nautitaan siitä.

    No tässäpä maailmanmatkaaja, tuskin käynyt Goltlannin eteäpuolella, esitti varsinaiset ideat, uskokoon ken haluaa että toimisi Suomessa.

    B

    Noudatiin omaa ohjettani ja tein muutaman transaktion pelilippupörssissä. Tingin kuin peikko, mutta menetin useamman saturaisen halpapelaamiseen. Ei ole halpapelaaminen enää sitä, mitä se oli vanhoina hyvinä osakasvuosina. Silloin pahvikortti- ja ruutuhousuaikoina.

    B kirjoitti: (1.5.2013 20:16:32)
    Tänään eletään lähitulevaisuuden vanhoja hyviä aikoja. Nautitaan siitä.

    Tästä asiasta olemme samaa mieltä.

    Tämä halpapelaaminen on aika hauska aihe. Olen sitten varmaan myös ’lokki’ koska ostin eräälle kentälle 5 pelilippua a 20e kpl. Oikea GF on 50e. Tämä on usealla kentällä mahdollista ilman supergolffeja yms. siten että kentän osakkeita on kunnilla ja isoilla yrityksillä älyttömästi. Sitten ne muutetaan pelilipuiksi jotka kiertää sitten vieraspelaajille huokealla. Olenko siis lokki kun osakkeista on vastikkeet maksettu täydellä hintaa ja pelilippuja on jokaikinen syksy revittäväksi asti niiden omistajilla. Mielestäni en.

    samkos kirjoitti: (2.5.2013 15:07:05)
    Tämä on usealla kentällä mahdollista ilman supergolffeja yms. siten että kentän osakkeita on kunnilla ja isoilla yrityksillä älyttömästi. Sitten ne muutetaan pelilipuiksi jotka kiertää sitten vieraspelaajille huokealla. Olenko siis lokki kun osakkeista on vastikkeet maksettu täydellä hintaa ja pelilippuja on jokaikinen syksy revittäväksi asti niiden omistajilla. Mielestäni en.

    Kysymyshän on epäolennainen, kuten täällä on eri sanakääntein kirjoitettu.

    Kysymys voisi kuulua: ’Miten epäterve tilanne korjataan.’ Yksi vaihe on osakkaiden herääminen. Edistystä on havaittavissa, joskin ylilyöntejä on nähty. Jos kyseessä on kunta tai iso yritys, rasti voi olla vaikeampi.

    Nips kirjoitti: (2.5.2013 17:06:21)

    samkos kirjoitti: (2.5.2013 15:07:05)
    Tämä on usealla kentällä mahdollista ilman supergolffeja yms. siten että kentän osakkeita on kunnilla ja isoilla yrityksillä älyttömästi. Sitten ne muutetaan pelilipuiksi jotka kiertää sitten vieraspelaajille huokealla. Olenko siis lokki kun osakkeista on vastikkeet maksettu täydellä hintaa ja pelilippuja on jokaikinen syksy revittäväksi asti niiden omistajilla. Mielestäni en.

    Kysymyshän on epäolennainen, kuten täällä on eri sanakääntein kirjoitettu.

    Kysymys voisi kuulua: ’Miten epäterve tilanne korjataan.’ Yksi vaihe on osakkaiden herääminen. Edistystä on havaittavissa, joskin ylilyöntejä on nähty. Jos kyseessä on kunta tai iso yritys, rasti voi olla vaikeampi.

    Ja tässä ko. tapauksessa Kaupunki ja kaksi isoa maanlaajuista yritystä.

    samkos kirjoitti: (2.5.2013 15:07:05)
    Tämä halpapelaaminen on aika hauska aihe. Olen sitten varmaan myös ’lokki’ koska ostin eräälle kentälle 5 pelilippua a 20e kpl. Oikea GF on 50e. Tämä on usealla kentällä mahdollista ilman supergolffeja yms. siten että kentän osakkeita on kunnilla ja isoilla yrityksillä älyttömästi. Sitten ne muutetaan pelilipuiksi jotka kiertää sitten vieraspelaajille huokealla. Olenko siis lokki kun osakkeista on vastikkeet maksettu täydellä hintaa ja pelilippuja on jokaikinen syksy revittäväksi asti niiden omistajilla. Mielestäni en.

    Joo mäkin ostin just maan ykköskentille 4 pelilippua á 50€. Aika hyvä puoti mun mielestä kun gf on tälläkaudella 90€. Voi sitten käyttää ennen/jälkeen pelin kunnolla klubiravintolan palveluita. En tiiä onks tää lokkeilua vai mitä? Jos myyjä haluaa luopua lipuista tähän hintaan, se on hänen asiansa.

    almera kirjoitti: (2.5.2013 19:22:41)
    Joo mäkin ostin just maan ykköskentille 4 pelilippua á 50€. Aika hyvä puoti mun mielestä kun gf on tälläkaudella 90€. Voi sitten käyttää ennen/jälkeen pelin kunnolla klubiravintolan palveluita. En tiiä onks tää lokkeilua vai mitä? Jos myyjä haluaa luopua lipuista tähän hintaan, se on hänen asiansa.

    Peliliput
    Pelilippu oikeuttaa yhteen pelikierrokseen. Mikäli pelilippu luovutetaan kolmannelle osapuolelle, noudatetaan tämän osalta vieraspelaamisen ehtoja. Vieraspelaaja voi pelata pelilipulla arkisin klo 14:00 jälkeen vain pelioikeuden haltijan seurassa.
    Lähtöaikojen varaus
    Vieraspelaajat voivat varata yhden (1) lähdön/päivä enintään neljä (4) päivää etukäteen. Vieraspelaajien lähdöt arkisin ennen klo 14.00 ja viikonloppuisin klo 14.00 jälkeen.

    Tervetuloa.

    B

    Nyt halpapelaajat yhteisellä päätöksellä lasketaan Ks pelilipun hinta 30 euroon. Se toteutuu kunhan kukaan meistä ei osta lippua tuota kalliimmalla. Voisiko joku halpajuristi selvittää onko sopimukselle esteitä?

    B

    EI OSTETA-liike ja SUOMEN HALPAPELAAJAT OY voisivat julkaista kataloogin, johon kootaan max.korkeintaan-hinnat yksien kansien sisään. Näin saadaan pelilippujen ja osakkeiden hinnat tasolle, joka vastaa meidän halpapelaajien vaatimustasoa.
    Samaan listaan kootaan keskeiset ravintolatuotteiden max. hinnat ja min. laatuvaatimukset unohtamatta valkoisia hyvin silitettyjä ja raikkaan puhtaalle tuoksuvia pellavaliinoja pöydiltä.

    Motto:
    Jos ollaan halpoja, ollaan sitten tosi halpoja.

Esillä 25 viestiä, 301 - 325 (kaikkiaan 375)
Vastaa aiheeseen: Ns. halpapelaaminen

Etusivu Foorumit Yleistä Ns. halpapelaaminen