23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Miten kausi on lähtenyt käyntiin?

Etusivu Foorumit Yleistä Miten kausi on lähtenyt käyntiin?

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Oma kausi on lähtenyt tuloksellisesti siitä mihin viime syksynä jäin. Rautapeli on mennyt eteenpäin, mutta puttipeli on aivan katastrofaalista. Ei todellakaan pidä paikkaansa talvisen puttiharjoittelun hyödyllisyys.

    Pikkuhiljaa eteenpäin on menty. Tähän asti peli aina lauennut jossain vaiheessa, eilen kesti kasassa koko kierroksen ja tuloksena ensimmäinen kierros alle tasoituksen, pisteitä 41 ja lyöntejä 78. Tosin itsellä sama ongelma kuin flashillä, eli puttipeli on ainainen ongelma. Jostain syystä puttiliike hiipii aina jossain vaiheessa sellaiseksi, että lapa lähtee taakseviennissä sisään –> harvoin seuraa mitään hyvää! Tulee joko kierteinen lyönti tai sitten työnnän oikealta ohi. Pitäisiköhän harkita jonkinnäköisen poppakonstin kokeilemista eli putterin vaihtoa johonkin 2-ball tai vastaavaan….

    Kausi lähti nihkeästi käyntiin kaikilla osa-alueilla mutta nyt kulkee paremmin. Bufferiin tai paremmin on mennyt muutaman kerran. Rautapeli ja putti kulkee parhaiten ja avauksetkin paranee. Jos käyrä laskee tästä viimevuoden malliin niin olisi toiveita saada muutamia alle 80 tuloksia. Nyt vasta 82.

    Nimetön

    Kausihan lähti rangella mukavasti käyntiin kun huomasi, että lyönnit ovat suoria. Noh nyt on takana sitten reilusti toista kymmentä kierrosta ja greeniosumat: n. 9 / kierros ja putit: 40.. mikähän mättää kun ei tule tulosta? 🙁

    Ehkäpä tämä jälkimmäinen, olen harkinnut uuden putterin hankintaa, nykyisellä vaan jostain syystä on hankala suunnata(GO Matrix2)

    Aika huonosti on kausi lähtenyt käyntiin. Takana on noin. 25 kierrosta joista vain 2-3 on niukasti bufferissa (hcp noussut 0,3 pinnaa). Ongelmia on draivin kanssa jotka on useasti pahasti oikealla sekä raudat jotka taas on monesti pahasti vasemmalla. Mutta se joka minulla on parantunut on juuri puttipeli (kiitos puttitreeni ja uusi putteri). Pieni swingi muutos on ’sisäänajossa’ ja eiköhän tässä tulokset parane kun saadaan swingi kuntoon.

    ex TA5 nykyinen

    Alkukesän pelit ovat sujuneet mainiosti, kiitos kysymästä. Pelitaso on vakiintunut, katastrofikierroksia ei ole tullut kuin yksi 9-reikäinen, muuten peli on paljon varmempaa ja vaivattomampaa kuin viime kesänä.

    Edellisinä vuosina satasen rikkominen on ollut melkein juhlan aihe, väliin on sitten tullut parempi kierros, jolla tasoitus on painunut kenties jopa keinotekoisen alhaiseksi. Tänä vuonna olen pelannut 5 täyttä kierrosta tasoituskelpoisella kentällä, 2 kertaa bufferiin ja kerran jopa 38 pistettä ja pari kertaa tuonne 25 pisteen tienoille kentällä, jossa en ole koskaan tehnyt hyvää tulosta (lue: Kalajoki). Kuitenkin tuolla Kalajoellakin toinen kierros oli kai vain 3 lyöntiä heikompi kuin paras kierrokseni siellä koskaan.

    Puttipeli ja lähipeli? Harjoittelu on tuottanut tulosta. Putteja on tullut oikeilla griineillä semmoiset 32 per kierros, kun viime kesänä niitä tuli helposti koko ajan 3 tai 4 enemmän. Chipit ja pitchit jäävät koko ajan realistisesti yhden putin päähän, usein kyllä nappasen noista 3-metrisistä ja vähän pidemmistä 2 puttia.

    Kuitenkin: selvästi eteenpäin menossa ja 90 rikkominen on tällä hetkellä vain ajan kysymys. Tasoituksenikin tippui ensimmäisen kerran alle 20.

    Kovasti heittelee. Esimerkiksi perjantaina lähes 90 lyöntiä, eilen sunnuntaina 71. Tää on ollut teemana koko alkukauden, eli ihan muutama hyvä kierros peräkkäin ja sitten totaaliromahdus.

    Positiivista on kyllä lähipelin selkeä paraneminen, kannatti viettää melkein koko toukokuu lähipelialueella! Teki varsinkin puttaamiselle eetua.

    Ongelmia ollut lähinnä avauksissa, välillä drawta välillä fadea, ei oikein tiedä mihin tähtäisi… Raudat toimii kivasti, tosi huonoja lyöntejä tulee aika harvoin.

    Pitäisi kait olla IHan tyytyväinen… kierroksia takana lähes parikymmentä ja pisteitä tulee yleensä noin 30, mutta tavoitteet taitaa olla korkealla ja kiukuttaa, kun tasoitus ei putoa. Ehkä se vielä paistaa aurinko risukasaankin :o)

    Puttipeli parantunut, chipit oikea murheenkryyni. Perjantaina totesin, että ’luottomailani’ r5 ei jostain syystä toiminutkaan. Nyt ennen lomaa pääsee vähän harvemmin pelaamaan, mutta lähipeliä täytyy kuitenkin käydä ahkerasti harjoittelemassa.

    Heh, pakko ihan kommentoida, kun itse asiaa juuri eilen illalla ajattelin. Pelit ovat jääneet muiden kiireiden takia hieman vähemmälle, olen pelannut 8+12+4 väylää eli yhteensä 24 väylää – onhan se reilusti yli yhden kierroksen.. 🙂

    Tosiaan. Kaiken vähän aikani, jonka golfkentällä olen voinut viettää, olen harjoitellut. Lähinnä lähipelialueella, lyöntiäkin olen yrittänyt harjoittaa, mutta paikat ovat jotenkin ihan totaalisen jumissa. Ja pakko sanoa, että fiilikset ovat paremmat kuin viime kesänä, vaikka lyönti onkin tällä hetkellä jostain ihan syvältä. Lähipelin fiilikset ovat vain niin lupaavat, viime kesänä teinkin sen virheen, että en harjoitellut yhtään – pelasin vain (ja huonosti). Kuitenkin score tehdään lähipelillä, ja siksi hymyilyttää..

    Sitten heinäkuussa… 🙂

    Paremmin kuin aikaisempina vuosina. Tässä keskiarvotilastoa per kierros.

    Kierroksia takana 18. Bogipointseja 32,4 (OK), väyläosumia 4,06 (surkeeta), griiniosumia 4,25 (kamalaa) ja putteja 33,14 tai toisin 1,84 (OK).

    Onneksi chippi ja putti toimii jotenkuten (talviharjoittelua), muutoin tulisi noilla väylä- ja griiniosumilla surkeeta tulosta.

    Nimetön

    Meitsil nyt eka golf kausi menossa, muutaman vuoden kyllä ulkomailla enemmänt ai vähemmän on tullut nurtsia rikottua. Mutta täällä Suomessa tosiaan alkoi pelit tänä keväänä.
    Jos kesän aikana saisi tasoituksen johonkin 25 pintaan, muuten melko tyytyväinen ollut paitsi että lähipeli kusee toisinaan, syö miestä kun kolme puttia menee…Mut kyllä se siitä. Hauskaa ainakin on.

    Nimetön

    Luntattuani vihosta täysiä kierroksia vasta 10 takana. Kaksi on mennyt par 70 kentällä omaan paariin, lähinnä onnistuneen lob-chippi-puttipelin ansiosta.

    Capitano Left, eiköhän tästä vielä kuntouduta kun tositoimet alkavat…

    Hyvä, että sulla on alkanu hyvin. Mulla on kierroksia rutosti (43), mutta peli on ollut aikas ailahtelevaista. Mutta tavoitepa onkin Hidas Ysi senior Teamissa Masterissa! Mäkkärikin pelailee tuloksekkaasti. IHmetellään sitten, kuinka hyvin sujuu.

    Nimetön

    Toinen kausi alkanut ja hyvin: kierroksia takana noin 20, joista tasoituskelpoisia noin 15, joista 8 alle tasoituksen, 2 yli tasoituksen ja loput bufferiin. Tasoitus tipahtanut 28 –> 20, paras kierros 88 lyöntiä.

    YKI

    Viime kausi loppui siihen kun en enään edes osunut palloon ja bufferiin pelaaminen oli lähes mahdotonta. Tämä kausi tilastollisesti hyvä, 16 kierrosta joista 7 alle tasoituksen 6 bufferiin ja 3 yli tasotuksen, händäri tippunut 15,5:stä 12,8:n.

    Ojo

    Ihan hyvin on kulkenut alkukaudesta. Avaukset ja raudat kulkee suht. koht ok, mutta suurimmat puutteet on lähipelissä. Parhaat tulokset ovat tuottaneet 42 ja 40 pistettä, joten tasoitus on tippunut 22 -> 18.

    Ei vaan jaksa reenata sitä lähipeliä…..no kaipa se sieltä pelaamalla tulee 🙂

    Hidas 9. Senioriit ,

    Tuossahan tuo menee; julkistin kaikki kolme kierrostani Partille ku en päässy e-meililläni läpi ite.

    I hieno Ruukki kokemus Leftin kaa 104 ekakierros ja 1. kisa 52 + 52 uusi kenttä eikä viimeinen peli. Kannatta ajaa Nordcenterin ohi Ruukkiin.

    II Lions Nevas vanha hyvin uusittu kotikenttä 90 / 42 + 48 :
    Korjauksen alla oleval 4. väylällä birdie – kesän eka.toi 10 e skininä.
    Koti-ikävä pakottaa testaan heti uudet 9.

    III Laurence vähän uusittu täälläkin hyvään suuntaan; Leftioman joukkueen sr meni ohi dreivikisassa ja Golfleitikii/ aba Jalo Gröönluntin kuolikriinillä lähilippupeliis ja lopputuloksiskii jaettu 2, sija Paksiksen kaa,

    Tasari 15,3 heti Ruukin kuurin kaatamana – saaappat jalaas onnellisena. Tietämättömänä maailman pahuurest.

    Viuelä reenataaan ennen ku kaveria ei jätetä.

    Varmin maila BBB dreiveri – on niinku lentomäeees tietää ett vauhtia riittää. Muut raudat 1-3 kulkee ja putti ja pitchi.

    ainoo puute Clevelandist 60 – 80 m ante griini. . Mutta jättäkää mun lyöntini yli 120 m niin olemme alituiseeen kriinill.

    100 kierrosta mietitty mentaalikolohvia ja kurkittu tv-KOLOHVIA. .

    III laurence 44 + 46 = 90

    Hitaast hyvää tulee – pitää jättää puristuksia heinä- elokuun hyville greeneille. Tavoittena singelitasoitus tänä vuonna ja paino alle 100kg – vähän rahastaki kii.

    Itse asiassa hyvi harvakseen.

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
Vastaa aiheeseen: Miten kausi on lähtenyt käyntiin?

Etusivu Foorumit Yleistä Miten kausi on lähtenyt käyntiin?