18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

Mitä Keimolassa tapahtuu?

Etusivu Foorumit Yleistä Mitä Keimolassa tapahtuu?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 678)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Muutettiin Kivistöön ja ajattelin siirtyä pelaamaan Keimolaan. Duunikaveri kertoi että siellä on ns. tilanne päällä ja kentän koko korjaussuunnitelma on peruttu! Kuulemma ei kannata, koska laskisi osakkeen hintaa. Mitä v…..a, kyllähän se nostaisi kun ’firmaa’ ylläpidetään. Osakkeen osto jäi kohdaltani kunnes saan vahvistusta yhtiön tilasta. Onko jollain parempaa tietoa asiasta?

  KL

  Aloita vaikkapa lukemalla tämä ketju. Mielellään ei aloitettaisi taas uutta samasta asiasta.

  Kiitos tiedosta, keskustelu vahvisti epäilyn. Täytyy tutustua muihin vaihtoehtoihin.

  No siellä on käynnissä ihan sitä samaa kähinää mitä useimmilla kentillä,

  muutama hyvin erilainen näkemys hakee tasapainoa siitä mikä pitäisi olla se toiminnan ”kantava ajatus”

  Eiköhän še konsensus löydy muutaman vuoden sisään.

  Nuo vastakkaiset näkemykset liittyvät tapaan jolla Keimolan osakkeen arvo säilytettäisiin/saataisiin parannettua.

  Yksi näkemys on, että mitään laajamittaista kehityssuunnitelmaa ei lähes 30-vuotiaalle kentälle tarvita vaan korjaillaan minimikustannuksin pari viheriötä vuodessa.

  Toinen näkemys on, että kolmessa vuodessa peruskorjataan kenttä nykyaikaiseksi kentäksi 9 väylää/vuosi pitkäaikaisella rahoituksella (90 Euroa/vuosi). Tässä näkemyksessä ko. kolmen vuoden aikana käytössä olisi 27 väylää.

  Vaikutuksesta Keimolan imagoon voi kukin tehdä omat arvionsa.

  Eihän siellä Keimolassa sen kummempaa tapahdu kuin normaalia pienimunaisten reviiritaistelua?

  Kummanko klaanin erektio sitten kestää pidempään? Tärkeintähän on vuosittainen valtakirjojen kerääminen ja sitä seuraava osakeyhtiön hallituksen vaihtuminen.

  Tapelkaa ”poijaat”, mutta tupakkia ei yhdellekään osapuolelle…

  Ihmettelen vaan miksi sieltä pitäisi osake ostaa kun muutenkin pääsee pelaamaan. Tämän pörssin ilmoituksista päätellen vielä sopivaan hintaan.

  Noh, nyt oli uusi hallitus ruvennut toimenpiteisiin. TJ:lle annettu kenkää.. Mitäköhän seuraavaksi?

  Kovin huonohenkiseltä paikka tosiaan vaikuttaa
  .
  Heillä on käytäntönä laittaa sisäisiä asioita kaikille jakoon.
  Esimerkiksi äänestys kultakorttitoiminnan jatkumisesta oli vapaasti äänestettävissä jokaiselle sivustolla kävijälle.
  Tällä hetkellä yleisessä jaossa on hallituksen puheenjohtajan tiedote, jonka perusteella hänellä on aikamoisia erimielisyyksiä seuran puheenjohtajan kanssa.

  Toki asiat on suojattu jäsenten omille sivuille, mutta niitä ei ole suojattu sitten mitenkään.

  Minun silmilleni sivusto on negatiivisen markkinoinnin malliesimerkki.

  Varmaankin huutelet ravintoloissakin vieraisiin pöytiin..

  Ottamatta kantaa nyt yksityiskohtiin heitän yleisemmin että pöytienkin välillä on hyvä olla avointa keskustelua ja eivätkös kaikki golfarit oikeastaan istu samassa pöydässä.

  Ravintolakommentti taisi olla minulle?

  Lähinnä tässä kohtaa olen mielestäni kuunnellut huutelua naapuripöydästä. Toki olisin voinut olla lukematta esillä olleita tekstejä ja myös olla kertomatta siitä täällä, ihan totta.

  Näin nyt tein ja olen pahoillani, jos jonkun mielen sillä pahoitin. Tämä nykyaika on sellaista, että moni asia on aiempaa enemmän julkisessa jaossa ja sen vuoksi kannattaa kiinnittää enemmän huomiota kuin aiempina vuosikymmeninä siihen, millaista materiaalia antaa kaikille luettavaksi.

  Voihan toki olla niinkin, että Keimolan henki onkin yhtä avointa kuin Mikael Jungerin elämäntyyli, eli kaikille halutaankin kertoa, että tällaista meillä on hyvässä ja pahassa.

  limo kirjoitti: (16.5.2014 15:50:58)Tämä nykyaika on sellaista, että moni asia on aiempaa enemmän julkisessa jaossa ja sen vuoksi kannattaa kiinnittää enemmän huomiota kuin aiempina vuosikymmeninä siihen, millaista materiaalia antaa kaikille luettavaksi.

  Paremmissakin perheissä sattuu, joten mitä turhia ponnistella sensuroinnissa, se vasta herättääkin kiinnostusta. Pahempaa on mielestäni avoimuuden puute tai että ihmiset olisivat hiljaa pelosta. Yhteiskunnan ym. terveydelle huipputärkeää on vapaa tiedonvälitys. En tarkoita yrityksiä nostattaa kohuja sivuseikoista.

  Voihan toki olla niinkin, että Keimolan henki onkin yhtä avointa kuin Mikael Jungerin elämäntyyli, eli kaikille halutaankin kertoa, että tällaista meillä on hyvässä ja pahassa.


  Ketä kiinnostaa jäsentenväliset, salailu sen sijaan herättää kiinnostusta. Asiatasolla on hyvä että keskustellaan, opitaan ja korjataan.

  A-1

  Nyt on tainnut saada tj kenkää, kun on valittu vt. toimitus- ja toiminnanjohtajat?

  ts

  A-1 kirjoitti: (19.5.2014 20:48:45)
  Nyt on tainnut saada tj kenkää, kun on valittu vt. toimitus- ja toiminnanjohtajat?

  lszlo kirjoitti: (15.5.2014 10:27:05)
  Noh, nyt oli uusi hallitus ruvennut toimenpiteisiin. TJ:lle annettu kenkää.. Mitäköhän seuraavaksi?

  Itselleni on vaikea keksiä Keimolaa monipuolisempaa kenttää lähistöltä, hyvät treenialueet ym. Mielestäni Keimolan kunto kestää vertailun useimpiin muihin lähiseudun kenttiin. Keimolassa on viimeisen kymmenen vuoden aikana investoitu mielestäni aika paljon mukaan lukien Saraksen 9 reikää. Päin vastoin esim. raffit ovat koko ajan helpottuneet. Minusta on näyttänyt siltä, että kentää hoidetaan hyvin.

  Sanoisin että jotain on pahasti pielessä kun tässä kohden kautta pörssissä on tarjolla vuokralle + 40 pelioikeutta ja kahta lukuunottamatta kaikki alle hoitovastikkeen ja halvimmillaan yli 200€ alle.

  Sijainti on hyvä, hinta on halpa – eli niiden ei pitäisi olla este….
  Pistää kyllä miettimään että onko kenttän ja oheispalveluiden taso sittenkään edes lähellä sitä mitä tyypillinen golfari odottaa.

  Paljon tapahtunut muutoksia viimeisen vuoden aikana mm.
  – opetustoiminta ulkoistettu, pitkään toimineet prot ulos, toinen värikkäiden vaiheiden jälkeen, toinen ei jäänyt katsomaan saisiko armopaloja
  – hallitus sai lähteä
  – hallituksen puheenjohtajat entinen ja nykyinen kehuvat julkisesti toisiaan, ei kovin kehittävässä mielessä
  – tiedotustoimikunta sai uudelta hallituksen puheenjohtajalta julkisesti lokaa niskaan
  – kenttämestari piikittelee uutisissaan jäsenistölle
  – toimitusjohtaja eronnut /erotettu, uutta haetaan
  paljon muutoksia golfkauden 2014 alkuun, joka väistämättä näkyy ja kuuluu.
  Kentän sijainti ihanteellinen, mutta yleinen ilmapiiri tosi negatiivinen

  Huhujen mukaan…Ry:n hallituksen puheenjohtaja, joka sai potkut osakkailta Oy:n hallituksen puheenjohtajan paikalta edellisessä yhtiökokouksessa, toimii hyvin aktiivisesti hakien riittävää tukea osakkailta ylimääräisen yhtiökokouksen järjestämiseksi ja saadakseen potkut Oy:n hallitukselle.
  Eli haluaa takaisin Keimolan kaliffiksi (Ry:n ja Oy:n puh.johtajaksi)
  Kenttämestari, potkun saaneen toimtusjohtajan aviopuoliso nakittaa jäseniä että osakkeen omistajia kärkevin kommentein Keimolan nettisivuilla. Antaakohan joku hänelle potkut, ai niin toimitusjohtaja siis kenttämestarin esimies ja vaimo sai jo potkut eli kenttämestarilla ei ole potkujen antajaa. Tai siis on vt. TJ eli Oy:n hallituksen puheenjohtaja, jolle Ry:n puheenjohtaja yrittää järjestää potkuja. Kuulemma sitä ennen jo Oy:n puheenjohtaja on jo ehtinyt vaatia Ry:n puheenjohtan eroa eli siis potkuja. Pysyitkö kärryillä… jos et, niin saat varmaan potkut, jos siis Keimolaan eksyt!
  Toimitusjohtajan potkuista on kuulemma laajempaakin kannatusta mutta taitaa kannatus kasvaa ajatukselle että molemmat puheenjohtajat ansaitsisivat potkut. Ovat saaneet aikaan sellaisen sotkun ja huonon maineen Keimola Golfille.
  Hyvää ja upeaa potkutoimintaa. Kilpailevan golfklubin jäsenenä tätä on hauska seurata.
  Voittaa kotikadun ja kauniit ja rohkeat mennen tullen.

  Vielä aika säyseää menoa golfyhteisöasteikolla, mutta tutkintapyyntöjä, rikosilmoituksia ja kanteluita odotellessa…

  Potkujen sarja jatkuu, Ry ei hyväksynyt potkun saaneen toiminnanjohtajan siis Oy:n toimitusjohtajan (joka toimi aiemmin myös ry:n toiminnanjohtajana ja sai täten tuplapotkut) sijaiseksi ehdotettua henkilöä. Ehdotettu henkilö on varmaan Oy:n toimihenkilö ja siis nyt hänkin sai potkut. No, toki vain leikisti, sillä Ry ei ole hänen työnantaja vaan Oy.
  Kiusa se on pienikin kiusa, vai onko……..???
  Odotan mielenkiinnolla, mitä seuraavaksi.
  Kunnianloukkaus yms. jutut ja haasteet on jo tuubissa eli arvattavissa ja oikeudessa varmaan joku antaa jollekin potkut, mitä todennäköisemmin.

  Aiemmat potkut Keimolassa.
  Edelliset prot sai potkut. Tilalle valittiin Peltomäki Golf, poikien isä lienee myös saanut potkut. Ei toki Keimolasta vaan Vantaa kaupunginjohtajan virasta. Isä oli Keimolassa Oy:n hallituksen puheenjohtajana, palkaten potkut saaneen toimitusjohtajan, joka antoi potkut edellisille pro’lle ja teki Peltomäki Golfin kanssa sopimuksen.
  No, tätä sattuu paremmissakin piireissä, näemmä.

  Onpa stasimaista! Mitä ihmettä golfpiste.com pelkää?
  Keimolan potkutarina ei koskenut Tyryn Teemua, vanhaa Keimolan Pro’ta.!

  Fack Nildo kirjoitti: (23.5.2014 8:13:06)
  Vielä aika säyseää menoa golfyhteisöasteikolla, mutta tutkintapyyntöjä, rikosilmoituksia ja kanteluita odotellessa…

  Niinpä…

  Sain s-postilla viestin että äijätoimikunta lopettaa toimintansa. Viestissä viitattiin huonoihin henkilösuhteisiin virkaatekevien kanssa. Tänään sitten tuli Keimolan virallinen viesti, jossa käskettiin unohtaa/tuhota äijätoimikunnan lähettämä viesti asiattomana. Keimolan viestissä mainittiin myös että viranomaisia otetaan karkeloihin mukaan…voi aikuiset ihmiset…

  Olisiko keimolassa aika vaihtaa hallitusta?

  Ohos

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 678)
Vastaa aiheeseen: Mitä Keimolassa tapahtuu?

Etusivu Foorumit Yleistä Mitä Keimolassa tapahtuu?