16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Millä väylällä olet elämäsi kolohvikentällä ???

Etusivu Foorumit Yleistä Millä väylällä olet elämäsi kolohvikentällä ???

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 30)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Jos suomalainen kolhvari elää keskim. 75 vuotiaaksi niin montako reikää hänellä on jäljellä ’ Elämän golfpaanalla ’ . Esim 1. Mäkkäri. Kun täytän tänä vuonna 60 . Tulen vaikkapa Nevaksen 14 puolivälissä väylää ja olen juuri Adamsilla ylittämässä jokea. Parin vuoden kuluttua draivaan klubilla taas yli joen ja sitte on enää 15-18 väylät. P.S. Jos eläisin kuin Sam Snead 90 vuotiaaksi olisin vasta juuri lopettelemassa 12 . väylää. Siksi pelaan hitaasti !!!!! Millä väylällä draivaat ???

    Nimetön

    Taidanpa olla väylällä 7 (29), mutta välillä olo kuin Samilla. Ehkä siksi kiiruhdan liikaa…

    Mä taidan olla kymppiväylällä menossa. Yhdestoista jo häämöttää näin nelikymppisenä.

    Kiitos Mäkkäri, että arvostat minua pelikaverina. Nyt vaan odotetaan kauden alkua. Ensi keväänä pääsee Laurensiinkin 35 eurolla jäsenen seurassa pelaamaan.

    Siitä sändi ja kolme puttia.= Tupla !!

    Turha hoppuilla , yritän elää yli 75 vuotiaaksi 🙂

    44v

    Nimetön

    Taidan olla Talman ysillä, parhaillaan puskasta palloa etsimässä… töitä tehdään että päästään klubille kunnialla.

    Yhdyn Mäkisuksen teesiin, tuosta hitaasti pelaamisesta. Nyt ajattelin rauhoittaa.

    Tällä hetkellä yksin pelataan, mutta luulen että puolivälissä voisi mukavaa peliseuraa löytyä.

    Mä oon tallustelemassa seiskan tiiltä väylälle. Tai ehkä kuitenkin raffiin… :o)

    Ja sitten Golflady: Tänään lueskelin Laurenssin ’jätti-info -pakettia’ josta ilokseni huomasin että toi 35 € greenfee koskee myös pelioikeuden vuokrannutta henkilöä. Siis mua. :o) Tulin HYVIN iloiseksi sillä monet kaverit välttelevät Lohjaa korkeahkon feen takia.

    Ja vielä: Pääsenkö mukaan leikkiin sun ja Mäkkärin ens kesänä Lohjalla? :o)

    Hienosti muotoiltu kysymys. Hyvä Naibo ! Tässä on jo jotakin runollista, eikös ?

    Minä käyn kahden vuoden päästä klubitalolla ryystämässä kahvit ja lasken miten etuysi meni. Sisääntulo vielä jäljellä, mutta pakko sanoa että ekat kolme väylää meni kyllä enemmän, tai vähemmän harjoitellessa. Seuraavat kaksi hosuessa. Katsotaan nyt mitä lopussa saa aikaiseksi.

    Vähän turhan kova hoppu yhdeksänelletoista tuntuu vieläkin välillä olevan !

    Joo ilman muuta houkutellaan Mäkkäri Lohjalle pelaamaan ja muutkin tutut ovat tervetulleita.

    Avasin jäsenkirjeestä oman alueen, koska jäsenmaksun korotus on mielestäni aika kova. Kyllähän mä sen maksan mumimumimmmutinaa….. eikös juu.

    Jahas nyt tuli sitten tällä pitkähköllä yhdeksännellä par 5 väylällä näköjään tempastua hirvittävä drive. Ja ollaankin näköjään jo avauslyönnillä pitkällä… Tästä onneksi tapanani onkin sitten varmistella vähintään bogi, jossei tuplakin. Sitten onkin matka puolessa ja voi vetästä tossa puolimatkan krouvissa mitä nyt mieleen juolahtaa.

    Jos maksa ym. tarpeelliset elimet ei anna persiksi niin sitten vedetään tähtäin reippaasti sinne 90 ja sittenhän tässä vasta seisotaan tasan 7 teellä ja ihaillaan maisemia… vielä on upeita väyliä jäljellä 🙂

    Mielenkiintoinen näkökanta! Noh aloitin vuonna 99 ja 75 vuotiaana on vuosi 2039 joten 40:stä vuodesta olen pelannut 5 siis 12,5%. Joka on 18:sta 2,25.

    Toisin sanoen olen juuri avannut elämäni toisen väylän (piiiiitkä suora draivi).

    Mäkkäri sait minut hyvälle tuulelle, eipä ole suorituspaineita vasta-alkajalla.

    Tulos on tähän mennessä bogyn ja tuplan välissä.

    Oon sen verran pitkäikäistä sukua, että oletan pelaavani ainakin 90 vuotiaaksi. Niinpä merkkaan korttiini juuri paria PGC Seasiden 7:lta. Kävellessäni 8 tiille mietiskelen samalla, että oikaisisinko tällä kertaa driverilla outin yli greenin kanttiin vai pitäiskö jo hieman rauhoitella ja pudottaa r5:llä pallo ojan yli väylälle.

    Muuten, vaarini aloitti golfin peluun samaan aikaan kanssani 68 vuotiaana, tänä vuonna mittariin tuli 82v ja eka kesä ilman golfia aloittamisen jälkeen.

    Nimetön

    Alotin justiinsa eli 5 vuotta takaperin. Tsori, en tarkoita että pelaisin takaperin, sehän lyhentäis golfuraa nykyisestäänkin. Nyt on menossa pallon etsiminen Kerimäen tai Freamin 5:lla metsästä. Kiroon kummankin kentän suunnittelijaa, jonka nimi ei nyt muistu mieleen… Niin, ja kukahan se käski nimetä tän pelin ’Golf’iksi? Yks pelikaveri (maakuntajohtaja) väitti, että kun sana ’p…a’ oli jo käytössä, niin golf jäi ikäänkun jäljelle? Minä olen positiivisempi=mähän ajan Golf-kärryllä ympäri vuoden. Toivottavasti valmistavat tuota merkkiä vielä pitkään, että Golf-ura jatkuu vielä mailan kirvottua mämmisestä käpälästäni.

    Kuudes väylä ja siellä upotan unelmachipin reikään. 15 v kuluttua ollaan ’molokilla’.

    Lue lisää: Riverin 6

    Mielenkiintoinen laskuharjoitus. Jos tässä tarkoitetaan koko elämankaarta, niin sisääntulon alkupäässä ollaan. Yhdestoista väylä juuri avattuna.

    Jos taas puhutaan golfurasta niin kolme kautta takana ja 28 edessä (toivottavasti ja sillä edellytyksellä, että 75v. jaksaa vielä pelata). Tässä kierroksessa on vasta toinen väylä menossa ja par-chippi juuri lähdössä griininkantista vinoon menneen lähestymisen jälkeen.

    Hattulan ykkösväylällä, etuysi takana. Lipulle on matkaa 170 meetriä.

    On kuin olisin juuri repäissyt Paltamon ysiväylällä draivin vasemmalle varsin syvälle metsään ja saapunut pallon arvatulle laskeutumispaikalle.

    Pienen etsinnän jälkeen pallo löytyi ja kas kummaa, näyttää siltä että metsässä oleva pallo makaa siivosti ja griinillekin on puitten välistä selkeä reikä lyödä.

    Nimetön

    Minä olen juuri katselemassa I5 kädessä kun palloni laskeutuu Kankaisten golfpuiston seiskaväylän greenille noin metrin päähän lipusta.

    Avaus suuntautui väylän oikeaan reunaan niiden kahden kummun väliin niinkuin aina ennenkin. Hetken voin ihailla komeana kasvavia saniaisia, pyyhkäisen ruohot mailan lavasta ja asetan mailan takaisin bägiin. Tyytyväisenä auringon paistaessa lähden kohti greeniä varmistamaan birkkua…

    Isäni puoleinen suku on elänyt miesten puolella reilun 80 vuoden ikään.

    Tän perusteella minä olen juuri päässyt klubille ja nautin hyvässä seurassa ystävieni kanssa kahvia ja pullaa ja ostan uuttaa vichy-pulloa toista ysiä varten.

    Nautin elämästä, olen hyvässä kunnossa ja kaikki on hyvin.

    Edessä on yhtä paljon taivalta kuin takana on mennyttä matkaa. Oppiakin on; ehkä tullut otettua.

    Elämä on kivaa

    Nyt on viisi vuotta golfia takana ja 25 vuotta edessä (juhlat ihan kohta). Sain juuri Muuramen kolmosen geenillä kaksimetrisen bogiputin sisään eikä 22 tasurin tuuppari voi valittaa. Onneksi on noita väyliä vielä paljon jäljellä ja joskus saa aikaiseksi parin tai peräti birkun. Kyllä on ihanaa…

    Montebelon 14. viheriöllä, metrinen putti jäljellä. Paljon mukavia ihmisiä on tullut tavattua ja monta hauskaa hetkeä vietettyä näiden 25 vuoden aikana lajin parissa.

    Lue lisää: Pohjois-Portugali

    Jäi juuri 7 väylä taakse, nostan pallon kupista. Bogi, ei paha mulle, tämän kun saisi rutiinitulokseksi.

    Matka jatkuu, edessä pitkä ja kapea par 4. Nyt vaan draivi keskelle tai hiukka vasempaan laitaan, kallistuu kumminkin oikealle. Taidan ottaa spoonin… (34v.)

    Joo kiva että kolahti.

    Tein joskus elämäni vaiheet päätapahtuminenn lapsuudesta aikuisikään golfväylien muotoon. Jos elää keskim kuten suomalainen mies elää 75 v. Yhden väylän kesto on 4.16 vuotta – aika hidasta peliä elämän kolohvipaanalla.
    60 vuotiaana siis tänään olen siis 14 väylän jo pelannut !!

    ( 60 v : 4.166 = 14.423 väylää ) ja itse asiassa siis jättänyt sen 14. väylä jo taakse ja draivannut Nevaksen klubin viereltä 15. väylää yli joen – paras pysyä keskellä , että saa seuraavan yli kahden metsän lipullle ja voi toistaa eegelin v:lta 1998.

    Jos pääpaimen ja hiilihankomies eivät pääse sopimaan kummalle osastolle Naippo kuuluu – saan jatkaa ’ sudden death ’ – peliäni jatkoreille monelle 19 reiälle ja he odottavat edelleen.

    Paras tapa hankkia samalle green feelle jatkoaikaa on pitää
    geenit kurissa ja kuntoilla sekä muttaa yhteistä jaettavaa:

    75 v – 15 reikä
    80 v – oletkin vasta 14 puolivalissä
    85 v – tuletkin vasta 13. greenille
    Sam Snead puttasi vasta reikään 12 greeenillä

    Onnekseni olen huono matikassa ja en varmaa huomaa

    lopettaa kun väylät loppuvat …

    Hyvä idea on myös laskea jäljellä olevat pelivuodet ja tehdä siitä oma laskentamalli. Hepskukkuu ..

    Kappas vaan, sama virhe täällä. Pallo näyttää pomppaavan Hattulan #2 parkolmosella pomppaavan vesiesteeseen. Sisääntulossa edelleen.

    Nimetön

    Minua itketti ja nauratti yhtä aikaa tuo Mäkkärin Sudden Death. Sitähän tässä pelataan koko ajan jos itselle rehellisiä ollaan. Aivan kuten Jalo Grönlund, Spede ja monet muut – saappaat jalassa.

    Ikäni puolesta kuikuilen väylän pari Mäkkärin perässä, mutta pyydän liittya seuraan tummaan kun näymme olevan sukulaissieluja.

    Tässä vaiheessa ei myöskään kaduta kilpaurheilijan tausta minkä vuoksi meistä mäki- ja rallimiehistä on tullut sitkeitä sissejä eläkegolfiin. Kun tuli aikanaan oman jaksamisen äärirajat kokeiltua menttaliteetilla pytty himaan tai keskeytys katollaan metsähallituksen puolella.

    Minä olen Hyvinkään kymppikioskilla oluella kun en mitenkään voi käsittää kuinka kympillä niin varma birkku muuttui bogiksi.Pakko kai se on yhdelletoista lähteä.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 30)
Vastaa aiheeseen: Millä väylällä olet elämäsi kolohvikentällä ???

Etusivu Foorumit Yleistä Millä väylällä olet elämäsi kolohvikentällä ???