23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Michelle Wie ammattilaiseksi

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Michelle Wie ammattilaiseksi

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 97)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Muistan jostain lukeneeni, että Michellen isä vakuutti, että tyttö ei siirry ammattilaiseksi ennen kuin on täysi-ikäinen. Niin se vaan raha kääntää päitä. Koulun 16-vuotias tyttö sanoo käyvänsä loppuun. Veikkauksia, koska Michelle lopettaa koulun käynnin?

    Ja sulla on varmaa tietoa, että isän lausunto ei ollut markkinointikikka? Samapa tuo jatkaako koulua vai ei, koska tuskin tulee ikinä koulutustaan tarvitsemaan.. yleissivistyksen vuoksi lukee jos lukee..

    Koulunkäyntiä voi jatkaa hyvinkin vaikka yksityisopettajien avustuksella. Kilpailumatkatkaan ei haittaa silloin niin paljon. Rahasta ei varmaan jää kiinni…

    Jos on paljon rahaa, mitään kouluja ei tietenkään tarvita.

    Jo nyt on täysin selvää, että ko. pelaaja ei koskaan tule loukkaantumaan kentällä tai sen ulkopuolella, ei myöskään sairastumaan vakavasti, vaan ura voi jatkua seitsemänkymppiseksi ellei pidempäänkin.

    Uransa aikana hän tulee tapaamaan vain amerikkalaisia luku- ja kirjoitustaidottomia penkkiurheilijoita, joiden kanssa keskustelemiseen ei tarvita kuin muutama cooli mainosslogan ja kädenheilautus.

    30 ikävuoteen mennessä hän on kuitenkin tienannut niin paljon rahaa, että voi istua lopun ikäänsä peukaloita pyöritellen ja antaa sukulaistensa ja erilaisten selvänäkijöiden sijoittaa rahansa ikiliikkujiin ja ihmelääkkeisiin.

    Kylla 10miljoonalla taalalla ja aika hyvin parjaa. Ei tarvii sen jalkee enaa kauheest tienata et parjaa elamassa.

    kyllä silla varmaan pärjäisikin, jos saisi sen yksin pitää eikä tarvitsisi tehdä mitään sen eteen.

    Oikeassa elämässä vaan tahtoo käydä niin, että sitä ei ilmaiseksi anneta, vaan sen eteen pitää tehdä jotain useamman vuoden ajan. Jos hei työnteko kiinnosta, ei maksajaa löydy.

    Sitten jos jotain saa, ensimmäisenä on manageri ottamassa välistä omansa, sen jälkeen verottaja, ja rahan tienaamiseksi pitää sitä rahaa käyttää.

    Maksajat ei ole teini-ikäisiä, ja niiden kanssa pitää ainakin osata esittää kiinnostunutta ja kohteliasta. Sitä varten niitä kouluja käydään, että opitaan tietämään, mitä ihmiset tähdeltä odottavat.

    Ihanko oikeasti joku luulee, että urheilijat puhuu tv-haastatteluissa mitä sylki sattuu suuhun tuomaan? Televisiollehan annetaan lausuntoja kuin parempikin jormaollila tavoitteellisesta tiimityöstä.

    Toki joku mattinykänen ja kimiräikkönen mahtuu porukkaan, mutta tiimin johtajasta näkee aina päälle, miten hartaasti he toivovat koko ajan löytävänsä jonkun edes auttavasti koulunsa loppuunsuorittaneen sen tilalle..

    Tasta tosiaan kerroin jo tuolla PGA Tour otsikossa jokunen viikko sitten…

    Saali sinallaan, etta Michellelta saattaa jaada college-golfit valiin, mutta kun tytto jo 15-vuotiaana pelaa aikuisten miesten kanssa (ja pesee niita kisoissa), niin on kai selvaa, etta kyseessa on naispelaaja, jollaista ei aiemmin ole taman maapallon paalla nahty.

    Tavoitehan Michellella ei ole pelata LPGAta, vaan juuri PGAta. Miksi hanta siis kasitellaan kun jotain ’lupausta’? Sita han ei enaa ole.

    Mielestani ’raha kaantaa paita’ jeesustelut on mauttomia ja aiheettomia. Jos meinaan han ryhtyisi ammattilaiseksi vasta 4n college-vuoden jalkeen, eika nyt tassa kuussa, niin tokihan han enemman rahaa silloin saisi. Eika han nytkaan nalkaan kuole, turha luulla 😉

    Voi tata elaman tuskaa….

    Nimetön

    Jep kyllä ammattilaiseksi kannattaa siirtyä noilla kyvyillä ja sponsorisopimuksilla. Jättihän Minnikin koulun kesken, joten siitä ei kannata peistä taittaa ja onpa hän maamme valovoimaisin golftähti, josta kirjoitellaan positiivisesti koulupäätöksestä huolimatta. Kun 16-v siirtyy ammattilaiseksi herää vain kysymys siitä mikä on liiton periaatepäätöksen tausta nuorten pelaajien kilpailuttamisesta. Ollaanko meillä liian arkoja nuorten suhteen, kun maailmalla jo 16-v siirrytään ammattilaiseksi. Myös muita nuorten menestysesimerkkejä löytyy maailmalta. Meillä kiirehditään hitaasti antamatta nuorten kilpailuvietille sijaa ja se näkyy tuloksissa. Annetaanpa kaikkien kukkien kukkia ilman rajoituksia!

    ’Mielestani ’raha kaantaa paita’ jeesustelut on mauttomia ja aiheettomia.’

    No kerropa sitten tarkemmin mitä tapahtui? Sinulla kun tuntuu olevan inside infoa.. Eikö se ollut jeesustelua, että isä sanoi tytön pysyvän amatöörinä 18-vuotiaaksi asti ja 16-vuotiaana tyttö siirtyy ammattilaiseksi.

    Oliko tuohon joku muu syy kuin raha ja jos oli niin mikä?

    Tuolle tasolle ei nouse ilman suunnattomia lahjoja, kovaa työtä ja halua olla maailman paras. Millä tavalla kaksi vuotta luokkaopetusta edistää tätä tavoitetta? Mikä on kahden kouluvuoden sivistävä ja kasvattava vaikutus?

    Luulenpa että kuukausi ammattilaistourilla kasvattaa enemmän kuin vuosi tavallisen koulun penkillä.

    Ps. 16-vuotias on vielä lapsi. Toivottavasti vanhemmat muistavat vanhemmuuden ensisijaisen roolin kasvattaja eivätkä myy lastaan koneistolle. Toivotaan niin.

    Nimetön

    michellen isä on nähny hyvän sauman tienata vähän hiluja taskunpohjallee 😉

    Kysyit ’Mikä on kahden kouluvuoden sivistävä ja kasvattava vaikutus?’

    Eiköhän koulun penkki kasvata ihmistä moniin sellaisiin asioihin, joihin PGA Tour ei kasvata. Tämä lienee kaikille selvä ilman perusteluja.

    Koulun vieminen loppuun ’omassa tahdissa ja yksityisopettajien avustamana’ kasvattaisi tämän fyysisesti varhaiskypsän tytön henkisiä valmiuksia, yleistä arvostusta ja antaisi lisäksi mahdollisuuden aina silloin tällöin irtautua svingin jynssäämisestä. Ja se ei todellakaan haittaisi keskittymistä golfiin.

    Päinvastoin, hän on jo nyt superhyvä skooraaja mutta hänestä voisi kasvaa jopa suuri voittaja, jota hän ei todellakaan vielä ole edes College-pelaajana tai amatöörinä.

    Ymmärtämällä tavallisten ihmisten ja ikäistensä asioita hän voisi jopa saada ihan oikeitakin kavereita, eikä pelkästään perseennuolijoita tai hyväksikäyttäjiä. Ja nyt muuten tarvitaan sama neuvo, jonka Alan Iverson sanoi LeBron Jamesille. ’Kaikki on hyvin niin kauan kuin ymmärrät, että ne mukavat ihmiset ympärilläsi ovat ystävällisiä vain siksi, että he tekevät työtään’

    Mitä tulee Michelle Wien tavoitteisiin elämässä, me ja Golfinn mukaan lukien emme tiedä niistä yhtään mitään.

    Validia asia kirjoitat.

    Yritän hiukan tarkentaa mitä tarkoitin. Koululaitos on tehty keskiarvo-oppilaalle, jopa pikkaisen keskimääräistä lahjakkaammalle lapselle se ei tarjoa tarpeeksi haasteita.

    Mielestäni kahden vuoden koulun penkillä istumisen pystyy korvaamaan vaikka lapsi pelaisi ammattilaisena. Jos niin haluaa.

    Jos näemme Michellen ensi vuonna 25 turnauksessa + kymmenessä Niken mainoksessa+ kaikissa kissanristiäisissä niin tiedämme että kasvamisaspekti on jäänyt taka-alalle rahastuksessa.

    Golfinn: Ilman mitään v***uiluja: Nyt olisi Nikellä hyvä paikka saada aitoa goodwilliä pitämällä huolen siitä ettei tästä lapsinerosta tehdä pelkkää rahantekokonetta.

    Michellestä tulee väistämättä loistava pelaaja, sen voi tehdä tyylilläkin. Ei yleisö itkenyt Palmerin tai Nicklauksen lopettamista ansaittujen taalojen vuoksi, vaan sen tyylin vuoksi millä ne hankittiin. Voisit vähän neuvoa niitä pamppuja kun asut vähän lähempänä.

    Niin, mulla on vaan huhut perusteina sille, etta Michelle Nikelle menee. Faktaa ei kai monikaan viela tieda. Noh, kohta tietaa. se mita Nike Wie:lla tekee, siita mulla ei ole mitaan hajua. ’Pelkkaa rahantekokonetta’ tuskin kuitenkaan. Se ei ole yrityksen moraalin mukaista. Veikkaisin Niken nais-golfin keulakuvaa, samaan malliin kun Tiikeri on ollut miesten puolella ja yleensakin golfissa.

    Olet oikeassa. Ammattilaiseksi ryhdytaan rahan takia.

    😉

    Mutta ei ammattilaiseksi alkaminen tarkoita yksiselitteisesti sita, etta jattaisi koulut. Ei tietenkaan. Kylla niita kouluja voi kayda siina samalla kun kaudessa pelaa vaikka ’vain’ 20 turnausta. Siina mitaan kummallista ole.

    Olet asunut liian kauan Amerikassa kun et kuule ritinää ympäriltäsi; olet astunut erittäin heikoille jäille, kun puhut Niken moraalista ja lapsityövoiman käytöstä…

    ’Enemmän me siitä maksettiin kuin kenestäkään koskaan, mutta ei me mitään rahantekokonetta siitä ajateltu..’

    Mutta ei hätää, asiakkaathan sen hyväntekeväisyydenkin lopulta maksaa.

    😀 😀

    Vaihtakaa levya valilla tai ottakaa asioista selvaa. Tollanen puun takaa huutelu argumenteilla, jotka eivat ole edes tosia, napsahtaa meinaan hyvin nopeasti omaan nilkkaan…

    Mulla muuta tahan.

    Onhan tyttö vielä melkoisen nuori, mutta ei tämä päätös ainakaan mistään hetken mielijohteesta tullut. Jo 4-vuotiaana hän on tiennyt ryhtyvänsä proksi. Muutenkin vaikuttaa siltä, että Michelle Wie, ja muut vikisee.

    Täälläpäin näistä kai sit tiedotetaan enemmän ku siellä teillä…? 😉 Tai sit en vain ymmärtäny tuota kommenttiasi.

    Tuolta kun katselet mitä Niken kohdalla lukee… Ja turha sanoa, että tuo on huuhaata. Vastaavia ’virallisia’ sivuja löytyy kyllä myös…

    http://verkkolehti.peda.net/jamsa/viewer.php3?DB=kuoreveshistoria&mode=11&article_id=25&from=toc

    http://www.ihmisoikeudet.net/Globalisaatiojakehitys/globalisaatio_1_6_d.html

    Lue lisää: Lapsityövoimaa

    Nimetön

    Tulin nähneeksi BBC:ltä sen spirit of golf dokumentin, jossa oli Michelle Wie. Siitä tuli semmoinen kuva sen faijasta, että antaa tytön pelata, kun siitä tykkää. Tuntui faijalla olevan sitä paljon puhuttua massia omastakin takaa, joten siinä mielessä ei lapsityövoiman käytöstä voi oikein puhua. Ja jos kerran kerran likka pärjää jo 16 kesäsenä muitten joukossa niin antaa mennä mun puolesta.

    Eiköhän se ny ole lähinnä sitä, että Wie ei ole lapsityövoiman uhri vaan enemmänkin ’kannattaja’. Vaan mahtaako itse tietää asiasta mitään…

    Mutta mitäs me ny noin pienistä (asioista) välitettäis…

    Nimetön

    Onhan näitä lapsitähtiä maailma pullollaan esim. futiksessa rooneyn väinöt ja owen miikkaelit, jotka 16 ja 17 kesäsinä teki hirmu diilejä kenkävalmistajien kanssa ja vielä itte seurojen, joten eiköhän nää lapsitähdet tiedä mitä tekee.

    ’joten eiköhän nää lapsitähdet tiedä mitä tekee.’

    Harvemmin aikuisetkaan tietää… 😉

    Nimetön

    Näinhän se on. :))

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 97)
Vastaa aiheeseen: Michelle Wie ammattilaiseksi

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Michelle Wie ammattilaiseksi