16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Matkasuoja

Etusivu Foorumit Välineet Matkasuoja

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 29)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • ts

    Mä en kyllä lähtis tommosta rakentaan mistää muusta tavarasta kun 3mm:n rosterista. Sais sitten jälkipolvetkin varmasti nauttia.

    Pyöriks kannattaa hakea purkamolta vanhat ladan vanteet. Niihin sitten kelien mukaiset kumit vaan päälle.

    Jos sen harrastusmielessä aiot tehdä, niin vaneri on varmaa hyvä vaihtoehto. Linkin takana tehdään mahtavia kuljetuslaatikoita mm. vanerista vaikka mihin tarkoituksiin.

    Mutta sellainen voisi olla melko hankala reissun päällä, vaikka onhan noita koviakin olemassa. Vievät vaan kovasti tilaa, eikä mahdu pieniin vuokra-autoihin.

    Helpommalla varmaan selviäisit jos ostaist jonkun sellaisen pehmustetun.

    Lue lisää: Kuljetuslaatikoita

    Vai matkasuoja Taunolle.

    No, runko tietenkin kakkosnelosesta kunnon täkkipulteilla kulmista kiinni ja sivut vähintään kolmen millin sähkösinkittyä teräslevyä. Koko saa olla tollainen metri x metri x kaksi metriä kun en tiedä mitä meinaat kuskata ja millä keinoin mutta mielestäni kumia ei kannata käyttää näissä hommissa ollenkaan. Ja tietysti pyörät kulmiin; 2 kääntyvää, 2 kiintopyörää niin on kiva vedellä perässä kussa kuljetkaan…

    Taidan jättää rakentamisen väliin kun hyviä ohjeita ei löydy. Pitää jatkaa pallojen rakentamista.

    Ruutanan uimarakosta saa hyvän ja kestävän sisäkumin palloon. Monilla klubeilla on jo kompurat kenkien paineilmapuhdistusta varten. Siitä vaan neulaventtiilillä kunnon paineet palloon, niin kyllä lähtee. Muista kääntää venttiili taaksepäin, niin tulee paree lähtönopeus.

    Yksi ystäväni rakenteli aikanaan kitara- ja syntikkalaatikoita. Rakennusmateriaalina oli alumiini. Mielestäni, itsekin musiikkiinstrumenttien kanssa koko ikäni pelanneena ja niitä roudanneena, alumiini oli ainut oikea vaihtoehto. Aluminin päälle kaveri sitten liimasi jotakin mustaa kumipinnotteita. Valmis tuote oli aivan kuin kaupan hyllyltä. Tosi komea, kestävä ja kevyt.

    Rakennusohjeisiin en valitettavasti voi antaa neuvoja.

    Entä ne nyppylät pallossa? Miten ne tehdään? Onko helpompi tehdä niitä syvänteitä vai niitä kohoumia? Kokemuksia?

    Petongista tottakai!

    Valat suorakaiteen muotoisen kakun, kooltaan 2000x1000x1000, johon kähevästi jälkeenpäin piikkaat bagin mentävän aukon. Päälle sisäsaranoitu Betonista tehty luukku, johon aivan TOLKUTTOMAN iso munalukko ja titaanista valetut vähintään ranteen paksuiset huuliraudat. Muista lisätä yhteen seinään ennen valua nostokoukku, jotta voit kätevästi Hiab-auton kanssa bagiasi siirrellä.

    Varkaita pelottamaan voit tehdä niinkuin pankkiholveissa tehdään. Voit lisätä seiniin kumimattoja, jottei varas pääse piikkaamaan tietään sun bagisi luo. Sitten kirjoitat bagin kylkeen sprayllä MINUN, ja eikun matkalle.

    Mä olen alkanut rakennella itselleni bägiä. Otin pohjaksi ämpärin ja liimasin pohjalle palan kokolattiamattoa ettei varret kolise pudotessaan. Ohjureina varsille olen käyttänyt salaojaputkea.

    Tarvikkeet tilasin grafttourgolfprecisiondynabirdie.comilta. Laskin säästäväni ainakin 7 EUR verrattuna uuden bägin ostoon. Tulee vielä paljon parempikin koska se on mun lyönneille räätälöity.

    Jaa et usko vai?

    Hyvä Huuruvuori, ostoskanavilla myydään patjojen säilytyspusseja joista saa pumpattua ilman pois. Oivallinen myös mailasuojuksena, turvatarkastuksessa näkevät, että Huuruvuoren mailathan ne siinä, ei tarvitse rikkoa lukkoja kuten tässä taannoin minulle tehtiin kovan laukkuni kanssa mailmalla liikkuessani. Päälle oli vaan liimattu lappu, että ’security checked’.

    Kai käytit X-stiffiä salaojaputkea? Vain ellit, koukkupolvet ja hybridihipit käyttävät regua.

    Kyllä mä ennemmin tekisin ne painaumat. Taitava mies tekee puukon kärjellä vaikka mitä. Muisteleppa vaikka asemasotavaiheen

    korsuissa tehtyjä esineitä. Jos haluat säästää vaivaa, tee monen pienen kolon sijasta muutama suurempi. Nopeasti ajatellen 3-4 per pallonpuolisko pitäisi riittää vallan mainiosti.

    Huomauttaisin lisäksi, että jotkut dimple patternit on patentoitu.

    Käytin DG S-300 putkea – samaa kuin varsissa…

    Nimetön

    tässä hyviä bägejä matkalle

    http://www.travalite.com/

    Nimetön

    Jo riittää vitsinikkareiden terrori! Liiga on liigaa!

    En tiedä mitä mieltä muut ovat, mutta ainakin naapurin rouvan serkkutytön miespuolinen kaima tuolta Soukan suunnasta on ärtynyt siitä että täällä puhtoisella golffipalstalla on kevään ja lumen tultua poikettu jo kertaalleen sovitusta kirjoittelukoodista lisäämällä joka viestiin omatekoista ns. huumoria ja sekä että typeriä hymelöitä ynnä lihavointeja. Toi kyseinen serkkutyttö on laikkarilla eikä siedä lihavointeja missään muodossa. Juuei.

    Ja sitte tää Taunon IHan asijalline kyssäri. Miten pirkaleessa tää koko ketjussa tajutaan ja vastataan väärin, mieshän edustaa ylevintä suomalaista keksijäneroperinnettä ja vilipittömästi halujaa tietää, mistä kunnon pääki on tehty. Ja te vaan pilailette hänen kusta nnuksellaansa.

    Ja jos tämä meno vielä jatkuu, saatan lukea jonkun toisenkin viestiketjun. Perskuta.

    Otsikon nähtyäni, arvasin sen innoittavan niksipirkan keksijöitä. Itse ehdottaisin sinkkiarkkua tai vanhoja sukkahousuja. Sinkkiarkku olisi monikäyttöinen ja estäisi vanhojen banaanien ym. eväiden hajun, jotka ovat jääneet bägiin.

    En ensinnäkään usko, että Tauno Huuruvuori voi olla oikeasti jonkun nimi (jos näin kuitenkin on, pyydän jo valmiiksi anteeksi!).

    Sinäkin olet oikeasti varmaan Wahlroos… Niin ja enhän mäkään ole MP-33. Taitaa olla taas tämä talvi liian pitkä!

    Olihan tuo huuli, olihan ? Vaalruusin hyvin tuntien, voin sanoa ettei tuosta kaverista saa mitään järkevää kaivettua ulos edes kuumalla hiilihangolla…onneksi…

    Elä huoli, huulihan tässä lähinnä lentää…

    Joskus ollaan kuitenkin ihan tosissaankin – topicista riippuen.

    Nimetön

    Ei millään pahalla, mutta niitä saa joka lähtöön kaupasta, hyvinkin toimivia. Itselläni on suurehko, pääosin pehmeä, johon mahtuu kaksi bägiä (sivutaskut tyhjinä). Erityisesti vaimoni arvostaa sitä, koska hänen ei tarvitse koskaan tarttua siihen. Sopii siis meille erinomaisesti ja on palvellut jo ainakin viisi vuotta, johon aikaan mahtuu lukuisia Atlantin ylityksiä välilastauksineen.

    Jos rakentamisessa on jotain itseisarvoa niin sitten onnea puuhaan.

    Kyllä aidosta allikaattorista saa rakentamalla hyvän suojan. Munalukolla varustetun vetoketjun kun ompelee huuliin niin saa turvallisenkin. Niilin krototiili kävisi myös hyvin, mutta kun on pitempi kuin allikaattori, siis pituus leveys suhde ei niin sopiva. Mulla itsellä tosin on vain Tailorin suoja, joka on aika hyvä, pöyrät kulmissa ja kantobagikään ei hölsky sisällä.

    Onko perinteiset suomalaiset käsityötaidot tyystin kadonneet? Miksei kukaan ole ehdottanut tuohesta tehtyä konttia?

    Joo, tosiaan kannattaa tehdä se matkasuoja ennemmin krokotiilin nahasta kuin alligaattorin, sillä alligaattorit on kooltaan pienempiä. Näin säästetään samalla viattomia luontokappaleita!

    …olisi tarvetta ostaa matkasuoja golfbägille. Nyt kysyisin parhaita vinkkejä tähän ostokseen. Tekeekö sillä n 50 euron perusbägillä mitään vai kannattaako satsata kalliimpaan. Tuleeko mailat siis ehjänä perille halvemmallakin laukulla. Lisäksi kysyisin mitä kikkoja olette käyttäneet suojellaksenne mailoja kuljetuksen aikana. Sidotteko mailat jotenkin yhteen ja pehmusteita väliin vai? Olen myös kuullut että joku on laittanut draiverin varren jonkun muoviputken sisään kuljetuksen ajaksi. Voitte myös suositella jotain merkkiä 50 egen hintaluokassa ja kalliimmassakin… Mitäs siellä bägissä sitten saa olla kuljetuksen ajan koneen ruumassa? Mailat ja kengät luonnollisesti? Meneekö sadeasut ja pallot ja tiiit ja semmoiset myös mukana? Mitä säädökset sanoo? Kiitoksia etukäteen!

    KL

    Tiigeri kirjoitti: (7.8.2008 8:11:12)
    …olisi tarvetta ostaa matkasuoja golfbägille.
    Nyt kysyisin parhaita vinkkejä tähän ostokseen.
    Tekeekö sillä n 50 euron perusbägillä mitään vai kannattaako satsata kalliimpaan.
    Tuleeko mailat siis ehjänä perille halvemmallakin laukulla.
    Lisäksi kysyisin mitä kikkoja olette käyttäneet suojellaksenne mailoja kuljetuksen aikana. Sidotteko mailat jotenkin yhteen ja pehmusteita väliin vai?
    Olen myös kuullut että joku on laittanut draiverin varren jonkun muoviputken sisään
    kuljetuksen ajaksi.
    Voitte myös suositella jotain merkkiä 50 egen hintaluokassa ja kalliimmassakin…
    Mitäs siellä bägissä sitten saa olla kuljetuksen ajan koneen ruumassa?
    Mailat ja kengät luonnollisesti? Meneekö sadeasut ja pallot ja tiiit ja semmoiset myös mukana? Mitä säädökset sanoo?
    Kiitoksia etukäteen!

    Asiaa on käsitelty viimeksi tässä ketjussa.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 29)
Vastaa aiheeseen: Matkasuoja

Etusivu Foorumit Välineet Matkasuoja