Aihe: Master Golf Promotion Rome Italy (golf in Italy) - Golfpiste.com

6.12.–13.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][6]
KilpailuaSuomalaista

Master Golf Promotion Rome Italy (golf in Italy)

Etusivu Foorumit Matkailu Master Golf Promotion Rome Italy (golf in Italy)

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Onko kenellekään kokemusta kyseisestä matkanvälittäjästä? Tilasin matkan
  kyseiseltä yhtiöltä ja siellä asiaa hoitaa Milena Felisi mutta vastaukset tuntuvat viipyvän
  ja näin tuntuu hieman epäilyttävältä. Neuvoja odotellenTapio S

  toissa vuonna oltiin Milenan matkalla. Kommunikointi oli hidasta ja taisin soittaakin pari kertaa varmistaakseni että homma on hoidossa. Varaukset oli tehty niinkuin oli sopvittu ja matka meni hyvin.

  Pari vuotta sitten olimme Milanossa Mastergolfin matkalla.

  Pienen alkuhässäkän jälkeen (kuski juuttunut ruuhkaan ja puhelimet ei pelaa) järjestelyt sujuivat loistavasti. Meillä oli aika paljon tiiaikojen ja pelikenttien muutoksia sekä lisäyksiä jopa muutaman tunnin varoitusajalla, kun sattui samaan hotelliin sopivaa peliseuraa. Soitto Milenalle ja homma hoitui. Esimerkillistä.

  Yksi hinta/laatu -suhteeltaan parhaista golfmatkoistani.

  Siitä on jo aika monta vuotta kun käytin Milenan palveluksia sekä Roomassa että Firenzessä. Molemmissa paikoissa kaikki toimi nappiin (kuljetusten toimiminen Roomassa olikin ehdoton ’must’).

  Noista ajoista rva Felici on vanhentunut, ja ehkä hidastunutkin, joten tämän hetkisestä tilanteesta en osaa sanoa mitään. Track record on kuitenkin ok, niin kuin täällä on todettu.

  Ollaan oltu Milenan varaamilla golfmatkoilla useamma kerran. Aina kylläkin Milanossa, La Perlaa tukikohtana käyttäen. Viimeksi käytiin lokakuussa 2012. Asiat ovat olleet lyhyistä varoitusajoista huolimatta kunnossa ja tuollapäin olevien kenttien (Bogogno, Castelloconturbia) henkilökunta selvästi tuntee Milenan; joustoakin löytyy.

  Milena on vastannut viesteihin nopeasti; varsinkin antanut tarjouksen ja tiiajat. Kuitenkin nyt syksyllä kävi ensimmäisen kerran niin, että sähköpostivastausta ’ei heti kuulunut’, mutta vastasi puhelimeen ja asia hoitui. Liikuttiin tosi tiukalla aikataululla. Olisiko Melinalla joko enemmän asiakkaita tai sitten vauhti vuosien myötä hidastunut? Asiat pelasivat Milanon suunnalla edelleen erinomaisesti.

  Samat sanat täälläkin. On useasti käytetty ja viimeksi marraskuussa 2012. Vastaukset välillä viipyy, mutta aina hoituu.

  Viimeksi muuten meillä jäi yksi pelipäivä pelaamatta kun kenttä (Bogogno) oli suljettu runsaiden sateiden takia. Otettiin voucheriin caddiemasterin leima, ja toimitettiin Milenalle. Saatiin green fee maksut ihan parin päivän sisällä tilillemme takaisin siltä päivältä. Eli tuo ei jäänyt viipymään lainkaan.

  Kokemukseni mukaan Milena järjestää kyllä asiat hyvin, helpommin Milanon seudulla kuin Roomassa. Tämä johtunee sekä hänen asuinpaikastaan että siitä tunnetusta faktasta että Pohjoisen liiton eteläpuolisessa Italiassa mikään ei hoidu sovitusti mutta kaikki aina järjestyy.

  Viime vuonna Castel Gandolfossa kenttä oli erinomaisessa kunnossa, ruoka hyvää ja majoitus oli ihan ok. Tosin jokaikinen etukäteen varaamamme tiiaika (5kpl) piti muuttaa paikanpäällä, aina viime hetkellä aamusta iltaan tai toisinpäin. Milenasta ei tähän säätöön ja vääntöön kyllä paljoa apua ollut. Ok, siellä oli jonkinlaiset kisat käynnissä mutta olisi niistä luullut olevan tietoa etukäteen myös Milenalla. No, tähän kun osasi (loppuviikosta) sopivasti asennoitua niin oikein hieno golflomahan se oli.

  Suosittelen kyllä Master Golfia Italian golflomien järjestäjäksi, erityisesti Milanon seudulle.

  Puolentoista viikon kuluttua lento lähtee kohti Roomaa Milenan järjestämällä viikon matkalle. On kyllä todella outo tunne, kun ei ole mitään dokumenttia koko matkasta. Ainoastaan lasku sekä pankkikuitti, että rahaa on laitettu menemään. Sen lisäksi Milenalta tullut sähköpostiviesti, että ALL IS CONFIRMED. All=kuljetus Fiumicinon kentältä johonkin (?) hotelliin Rooman itä-puolella (jota ei kylläkään ole Golf in Italy -sivuilla), varatut tii-ajat ja lounaat majoituksen lisäksi.
  Nyt vaan sitten jännätään, että ALL WILL BE OKAY. Saatujen maksu- ja peruutusehtojen mukaan sieltä olisi pitänyt tulla voucheri jo varausmaksun jälkeen. Mitään ei kuulunut silloin eikä milloinkaan. Kyllä arveluttaa, menikö rahat jonkun omaan taskuun.

  Kokemusta on yhden toscanaan suuntautuneen matkan verran ko firman kautta. toimi hyvin ja vastasi odotuksia.

  Kyse oli tästä paketista: http://www.mastergolf.it/firenze.htm

  Majoitus oli ihan ok, mukava rauhallinen paikka. Aamiainen ei ollut erikoinen, mutta sillä pärjäsi. Majoitusmiljöö sen sijaan oli miellyttävä. Lyhyen automatkan päässä on kivoja ravintoloita. Kävellen sielä ei lähdetä mihinkään. Kentät eivät nyt ole major-luokkaa, mutta tykkäsin pelata. Klubeilla oli hyvä lounas. Italiassa pelaaminen on itselleni lähellä sydäntä. Jotenkin se rauhallisuus siellä ja korkeatasoinen ruoka.

  pmo

  Kokemuksemme ovat erittäin hyviä. italialaisilla golfkentillä & klubeilla Milena Felici on luotettu toimija ja matkanjärjestäjä.
  Asiat järjestyvät klubeilla poikkeuksetta, mutta on hyvä pitää mielessä että maassa maan tavalla – sehän on koko matkailun pikantti mauste.
  Italialaiset GK:t ovat yksityisklubeja, vieraat tervetulleita, kunhan ottavat kunkin klubin tavat huomioon. Käytöstavat ja siisti pukeutuminen ovat arvossaan.
  Sekä kentät että klubit ovat erilaisia, mielestäni poikkeuksetta vierailun arvoisia. Tunnelma on aivan toisenlainen kuin esim. eri maiden turistikohteiden kentillä.
  Mukavia golfelämyksiä!
  ps. Milenan tavoittaa hyvin mobiililla.

  No nyt tämä matka Italiaan on koettu. En suosittele Golf in Italy -sivuilta matkaa Marco Simone golf-resort’iin. Muista paketeista en osaa sanoa, mutta tämä oli kyllä fiasko – ehkä italialainen fiasko. Luvattu: neljän tähden majoitus löytyi kolmen tähden hotelli Carpediem’sta, joka oli puolen kilometrin päässä klubista.Aamuisin oli kuljettavat aamiaiselle klubille; buffeebreakfast olikin aamupala klubilla: kahvia, sämpylää, jugurttia, mehua – vaikka oli luvattu buffeebreakfast ja saatu lupaus, että gluteeniton vaihtoehtokin löytyy.
  Henkilökunta hotellissa oli hyvin auttavainen, pississä olisi oltu ilman heitä, koska klubilla palvelut – ml. henkilökunnan kielitaito – olivat välillä jopa törkeän huonot. He hankkivat tarvittavat gluteenittomat aamiaistarvikkeet. Milena kai ehkä yritti tehdä jotain (?), muttei saanut mitään aikaan. Nyt odotellaan, millaiset puhelinlaskut on tulossa. Menoiltana auton kuljettaja jätti meidän tavaroinemme klubille. Siinähän sitten selviteltiin, miten ja minne tästä nyt sitten suunnataan. Milenalta sai puristettu tiedon, että majoitus on Carpediemessa eikä resortissa, vaikka sivujen mukaan sellaisen kuvan voi saada http://www.mastergolf.it/msimone.htm.
  Kävimme myös Castelgondolfossa parina päivänä, siellä kyllä palvelut pelasivat.

  #1347321 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kovidin takia peruuntuneen matkan varausmaksuja emme saaneet takaisin tältä matkanjärjestäjältä.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Master Golf Promotion Rome Italy (golf in Italy)

Etusivu Foorumit Matkailu Master Golf Promotion Rome Italy (golf in Italy)