Aihe: Marcel Siem - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

Marcel Siem

Etusivu Foorumit Yleistä Marcel Siem

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #184955 Ilmoita asiaton viesti

  On tuo kirjoittelu kääntynyt viime aikoina enempi huuhaan puolelle. Mitäs jos palattaisiin asiaan? Mitä mieltä olette otsikon kaverista? Minuun hän ainakin teki vaikutuksen. Odottelin koko viimeisen kierroksen romahdusta, joka jäi tulematta. Itse asiassa Siem olisi hiukan paremmalla tuurilla voittanut kolmella neljällä lyönnillä. Niin usein pallo jäi ilkkumaan reiän reunalle. Hyvinkin pitkät putit kuolivat järjestään alle puolen metrin. Uusinnassa kaikki kolme draivia jäivät muutaman metrin haarukkaan, eikä jatkolyöntienkään hajonta ollut kovin paljon suurempi. Kelpo suoritus nuorelta kundilta. Ei tarvita ennustajan lahjoja, jos väittää voiton olleen ensimmäinen pitkässä sarjassa.

  #385941 Ilmoita asiaton viesti

  En oikein ehtinyt katsella, kun olivat siirtäneet ne lähetykset niin aikaisiksi. Minulle sopivat ne lepakkoajat paremmin. Mutta se vähä mitä ehdin nähdä vahvisti aikaisempaa kuvaa, että siinä on kyllä aika kylmä jannu. Nyt kun voittamisen kynnys on takana, saattaa hyvinkin odotella lisää voittoja.

  #385942 Ilmoita asiaton viesti

  Toisaalta kylmä, toisaalta kuuma. Silmääni pisti useammankin kerran, kun kaveri tiuski ja manaili hieman sivuun menneen lyönnin jälkeen. Ja sai mailakin osansa aika ajoin. Mutta lopussa poika kyllä näytti pelimiehen elkeensä. Ei huano.

  #385943 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tupakkaa poltti nuori kaveri. Siinä meillä on mallia nuoremmille.

  #385944 Ilmoita asiaton viesti

  Jokin tökkii. Pelimieshän Siem on, toki, mutta jotensakin minun sympatiansa eivät ole hänen puolellansa. Ehkä se on tuollainen sisäänpäinkääntynyt keskittyminen peliin, joka pahimmillaan voi välittyä television kautta jopa ylimielisyytenä. Jotensakin mieleeni tulee tyyppi nimeltä Tiger Woods – pelillisesti tämä ei varmastikaan ole huono asia 🙂

  Mieluummin katselen iloisia hymyileviä pelaajia, kuten vaikkapa Raphael Jacquelinia ja Ian Poulteria. Vaikka kyllä heidänkin hymynsä aina joskus hyytyy, mutta eikö näin käy joskus kaikille?

  #385945 Ilmoita asiaton viesti

  Hieman samoja aatoksia herätti minussa kuin edellisessä kirjoittajassa. Sellainen kylmänoloinen sakemanni, totinen torvensoittaja. Mutta peli näytti käyvän eikä hermoissakaan ollut valittamista.

  Veikkaan, että saamme nähdä Marcelin taistelevan kärkipään sijoituksista tällä kaudella harva se kerta. Nuori mies saisi kyllä jättää tupakkansa autoon ennen kierrokselle lähtemistä.

  #385946 Ilmoita asiaton viesti

  Minä itse en tykännyt siemin lyönnistä enkä varsinkaan putista, mutta hermot voisin itse ottaa. Esimerkiksi oliko se nyt Havret kun oli siinä uusinnassa ja oli viimeisellä kieroksella osunut kaikkiin väyliin, toisella uusintareiällä löi toista kymmentä metriä hihaan, oliko sitten hermot kysessä vaiko muuten vaan kieroksen ensimäinen huono lyönti hmmm…. Kova kaveri noin nuoreksi tulee ottamaan toisenkin voiton ET:llä (vaikken itse hänen puolellaan ollut koko kisassa vaan varmasti pelanneen ja mielestäni paremalla tyylillä lyönneen Havren

  #385947 Ilmoita asiaton viesti

  No joo. Kyllähän nuori mies hyvin pelasi, mutta itse olin enemmän kyllä Raphaelin puolella. Muttä kyllä hallitsi hyvin hermonsa uusintareijillä, joten parempi pelaaja voitti kisan.. 🙂

  #385948 Ilmoita asiaton viesti

  Ehkä jotain saksalaisia vastaan, ehkä ei. Silti olin enemmän Havret`n puolella. Paras voittaa yleensä. Kuten jo muutkin maininneet, se kessuttelu ei ollut kovin sopivaa. Pisti vähän vihaksikin.

  #385949 Ilmoita asiaton viesti

  Mielenkiintoista, että Siemistä on jäänyt etupäässä mieleen vain kessuttelu. En minä tupakanpolttoa puolustele – kaikkea muuta. Yleensä tupakoitsijat tulevat järkiinsä ja lopettavat tai sitten keuhkosyöpä et cetera lopettavat.

  Urheilijalla ei ole varaa antaa kessuttelun verran tasoitusta. Sen huomasivat Björn ja Clarkin. Tulokset eivät lopettamisen jälkeen ole ainakaan huonontuneet. Tupakkaan on sentään tottunut. Sen sijaan mälli huulessa mallia Fredrik Jakobson näyttää minusta ylen typerältä.

  Kaikkien kolmen uusijan draivi näytettiin ainakin suorassa lähetyksessä hidastettuna. Tällaisen noviisin silmin kyllä Siemin svingi näytti parhaimmalta. En minä Siemin puttitaitoakaan moittisi. Toisin oli valitettavasti yhden suosikeistani Immelmanin paineensietokyky. Loppukiri katkesi bogiin. Seuraavalla reiällä hän sohi varsin lyhyen putin ohi. Toipuminen vaati vielä kolmannenkin bogin peräjälkeen. Onkohan Immelman sittenkään mestariainesta, kun tutut kotikentät jäävät taakse?

  #385950 Ilmoita asiaton viesti

  Ihan tuli Schumi mieleen: tiukka keskittyminen ja voitontahto, joka monesti näyttää ulospäin vähemmän positiiviselta. Suuret mestarit ovat harvoin pidettyjä persoonia: Herminator, Carl Lewis, Schumi, Maradona, Nykänen, Nurmi, Myllylä, ….

  #385951 Ilmoita asiaton viesti

  Vaan näkyy kaveri olevan Bankogissa muutaman lyönnin cutin väärällä puolen. Nyt sitten nähdään onko pelimies ja nousee vielä kärkipäähän vai tuliko notkahdus heti muutaman päivän päästä.

  Ei minulla mitään kaveria vastaan ole, mutta uskon sen nyt jäävän cutin väärälle puolelle.

  #385952 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Vielä suuremmat mestarit ovat usein pidettyjä ihmisiä, Pele, Ali, Senna, Wayne, Niclaus….

  Yleistäminen on helppoa 🙂

  #385953 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Oikeassa olit, ei päässyt cutista.

  #385954 Ilmoita asiaton viesti

  Eikä tule vähään aikaan pärjäämään, vaan vajoaa siihen missä oli ennen viime viikonkin kisaa eli massaan. Yks tai kaks hyvää rundia kisassa ja sen jälkeen rupee mailat lentelemään. Tällaiset muistikuvat kaverista jo UK:n ensimmäisistä kisoista kauden 2002 alusta.

  #385955 Ilmoita asiaton viesti

  ’Eikä tule vähään aikaan pärjäämään, vaan vajoaa siihen missä oli ennen viime viikonkin kisaa eli massaan. Yks tai kaks hyvää rundia kisassa ja sen jälkeen rupee mailat lentelemään. Tällaiset muistikuvat kaverista jo UK:n ensimmäisistä kisoista kauden 2002 alusta.’

  Erinomainen analyysi! Onhan tunnettu tosiasia, että eivät golfarit voi mitenkään kehittyä 23. ikävuoden jälkeen. Minkäs ikäinen se Ilonen olikaan? Hänen niskaansa sälytettyjen menestymistoiveiden perusteella ehkä 14-15-vuotias?

  Sitä minä vaan läksin arvuutteleen, kun parissakin viestissä on kiinnitetty huomiota mailan heittelyyn, niin mikä vika Siemillä siinä mahtaa olla? Onko pahakin slaissi vaiko peräti soketti, kun en ole huomannut?

  #385956 Ilmoita asiaton viesti

  kyllähän se pinna kaikilta joskus katkeaa ja mailat lentää… kyllä ne muutkin pelaajat siellä kuumenevat, mutta läheskään aina ei riehumiset näy kuvassa…

  olihan joku pelaaja rikkonut tai heittänyt jonkkaan putterinsakkin johnny walker classicissa kun puttasin wedgellä kierroksen loppuun:D

  #385957 Ilmoita asiaton viesti

  Eikö totuus kuitenkin ole se että huipulla ( =tasaisesti kärkisijoilla oleva) olevista pelaajista kukaan ei ole ’kiukuttelija’.

  Toki huonon lyönnin perään sadatellaan, mutta jos suu käy ja naama on mutkalla vielä seuraavan lyönnin alkaessakin, ei mahdollisuuksia ole. Kyllä huippugolfissa keskittyminen pitää olla juuri siinä hetkessä.

  #385958 Ilmoita asiaton viesti

  ’Eikä tule vähään aikaan pärjäämään’, ei tarkoittanut ettei kehity golfaajana tai ettei pärjää koskaan. Vaan, kun mainitsit, että voitto oli ensimmäinen pitkässä sarjassa, niin väittäisin ettei tämä sarja saa jatkoa ihan lähivuosina. Siemhän on ollut todellinen lupaus, josta on odotettu Saksassa paljon. Ehkä paineet hellittävät nyt hiukan ja Siem saa pidettyä pelinsä kasassa, mutta turha niitä voittoja on odottaa liukuhihnalta tulevan.

  Ja sepä se, ei Siemillä tunnu mitään suuria ongelmia pelin kanssa olevan, mutta kun kiukuttaa niin mahdottomasti kun lyönti menee 5metriä aiotusta sivuun tai yksi draivi löytää raffin. Pitäisi oppia, että golfissa voi tulla kierroksella yksi tai joskus jopa kaksi huonoa lyöntiä, Marcelillekin. Kyllähän kiukuttelijatkin voi pärjätä vrt. Hennie Otto, joka on viime ja tällä kaudella pelannut tod. hyvin, mutta kaveri näyttä kokoajan siltä, että räjähtää missä vaiheessa tahansa. Muutama vuosi sitten ET:n kisassa Otto missasi Cutin ja katkas rundin jälkeen kaikkien mailojensa varret polvea vasten. Tuli sanomista 🙂

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Marcel Siem