16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Mailojen tilaaminen ulkomailta

Etusivu Foorumit Välineet Mailojen tilaaminen ulkomailta

Esillä 23 viestiä, 1 - 23 (kaikkiaan 23)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Olen tilaamassa kesäksi uusia mailoja ja vaihtoehtoja ei ole Suomen kaupoissa tarpeeksi. Tuleeko esim Clubhousegolf sivulta tilaamisesta tullimaksuja paljon? Onko joitain muita sivuja mistä saisi kätevästi tilattua mailoja ja hintaluokka samoissa?

  Golfbidder.co.uk on ainakin jees paikka jos mailoja kattoo, löytyy uusia ja käytettyjä. Viime kesänä ei ainakaan tullut ylimääräsiä kuluja postikulujen lisäksi.

  Isosta-Britaniasta toimitettavasta, yli 150€ arvoisesta tuotteesta tulli on 2,7%, jos tuotetta ei ole valmistettu GB:ssä. ALV on 24%

  KL1

  Isosta-Britaniasta toimitettavasta, yli 150€ arvoisesta tuotteesta tulli on 2,7%, jos tuotetta ei ole valmistettu GB:ssä.

  Onko siellä valmistettu tuote tullivapaa vielä Brexitin jälkeenkin? Ilmeisesti saivat jonkinlaisen vapaakauppasopimuksen EU:n kanssa syntymään, vai?

  Hetkeen en ole Bidderistä tai Clubhousegolfista tilannut, mutta kummastakaan ei viimeksi tullut tullimaksuja. Ups taisi hoitaa tullauksen, ei kuluja.

  Clubhousegolfin sivuilta: Shipping to EU countries – Our fast European delivery
  services are fully tracked and free from customs duty fees

  9.0 If you are purchasing from a country in the European Union your order will be delivered on a ’Taxes and Duties Prepaid’ basis. You, as the consignee, will incur relevant import duty and VAT, however these costs are included in the price you pay for the goods and Clubhouse Golf will disburse these costs on your behalf. By purchasing from us, you authorise our courier to carry out customs formalities on your behalf and as your agent.

  KL1

  Kiitos tiedoista, 4par!

  Clubhouse.co.uk hintoihin sisältyy tullit ja Suomen arvonlisäverot. Tilaaminen ei oleellisesti eroa Suomesta netin kautta tilaamisesta. Itse olen tilannut myös http://www.customclubs.fi sivustolta, joka on Ruotsissa toimiva firma.

  KL1

  Clubhouse.co.uk hintoihin sisältyy tullit ja Suomen arvonlisäverot.

  Niinhän tuossa 4parin postaamassa tekstissä lukee.

  McGuirks Golf Irlannissa kauppaa netissä laajaa valikoimaa. Ja välillä todella hyviä tarjouksia. EU-maa niin ei tartte miettiä tulleja tai alvia.

  Mielenkiinnosta aloittajan avauksen aiheeseen, miten kotimainen valikoima on puutteellinen? Joku oikein eksoottinen brändi ehkä puuttuu, mutta muutenhan meillä on aika lailla kaikki isoimmat tuotemerkit edustettuna? Hintatasokin tuntuu varsin kohtuulliselta, vaikkakin yleinen hintataso onkin noussut reippaasti.

  Koska olemme suomalaisia, niin ulkomailta tilaaminen on aina hienompaa!

  KL1

  EU-maa niin ei tartte miettiä tulleja tai alvia.

  Eikös se yksi Putous-hahmo sanonut, että alvi pitää maksaa aina..?

  Etsinnässä Cobra 3 uti one length graffa varrella. Mistään ei löydy tällä hetkellä samoilla spekseillä. Muutenhan Suomesta löytyy ihan hyvin tavaraa.

  Tässä yksi hyvä ruotsalainen kauppa customoitujen keppien tilaamiseen. Täältä joskus aikoinaan ostin wedget ja kaikki toimi loistavasti. https://www.customclubs.fi/

  Golfbidder.co.uk

  Suosittelen myös.

  Itse tilasin juuri uuden draiverin Saksasta par71.de kaupasta. Saas nähdä miten käy. Toimituskulut 15€ DHL:llä.

  Draiveri verkkokaupasta ulkomailta ilman mitoitusta, kuulostaa arpapeliltä.

  Ostin juuri Suomessa fitatut mailat UK:sta. Fittasin tosiaan Suomessa, mutta molemmat ”johtavat” kaupat ilmoittivat, että mailojen satavuus olisi huono ja niitä ei saisi ennen kuin touko-kesäkuussa.

  UK:sta sain custom fit mailat (PING) kotiinkuljetettuna 10 päivässä ja noin 25% halvemmalla kuin olisin maksanut Suomessa. Saapuivat tänään kotiovelle.

  UK:sta tilatessa suurimmalla osalla kaupoista on nykyään VAT sopimus EU:n kanssa ja toimittavat Suomeen siis ilman tulleja. Tämä tieto on helposti katsottavissa kauppojen toimitusosiossa.

  KL1

  UK:sta tilatessa suurimmalla osalla kaupoista on nykyään VAT sopimus EU:n kanssa ja toimittavat Suomeen siis ilman tulleja.

  VAT Facility Agreement koskee käsittääkseni vain arvonlisäveron tilitystä eikä sillä ole mitään tekemistä tullimaksujen kanssa. Tarkoittanet varmaankin, että tullimaksut sisältyvät jo tuotteen hintaan, kuten täällä on jo aikaisemmin ansiokkaasti kerrottu?

  Semantiikkaa, kaveri yrittää päteä 🙂

  Varsia olin vailla rautoihin ja Blackfriday tarjouksessa, UK, oli varret 21 vuosimallin lavoilla sopivalla hinnalla niin että meni tilaukseen.
  Oli ilmeisesti hyvä tarjous kun oli lavat loppuneet. Tuli samalla rahalla 24 vuoden lavat. Tullauksen hoisi rahdinkuljettaja samaan rahaan, tektarista klikkaus ja vahvistus. Oli helppoa ja kaikkia tyydyttävä ratkaisu vaikka eri mailat.

Esillä 23 viestiä, 1 - 23 (kaikkiaan 23)
Vastaa aiheeseen: Mailojen tilaaminen ulkomailta

Etusivu Foorumit Välineet Mailojen tilaaminen ulkomailta