Aihe: Luotettava matkanjärjestäjä? - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Luotettava matkanjärjestäjä?

Etusivu Foorumit Matkailu Luotettava matkanjärjestäjä?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 57)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1301366 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Hei

  Aloitin golfin viime kesänä vaimoni kanssa ja golfkärpänen pääsi puraisemaan molempia kovasti. Pelailtu on ympäri Suomen eri kentillä ja nyt kun tämäkin kausi alkaa olla lopuillaan täällä eteläisessäkin Suomessa, olisi kiinnostusta lähteä golfmatkalle talven aikana jonnekin päin maailmaa, mielellään ryhmässä.

  Olen yrittänyt klubeilla pelikavereilta (ystävistä ei kukaan pelaa, ainakaan vielä..) kysellä luotettavaa ja asiansa hyvin hoitavaa suomalaista golf matkanjärjestäjää. Haukut ja suositukset menevät sen verran ristiin, niin ajattelin vielä täältäkin kysyä, jos tulisi lisätietoa asiaan ennen päätöksentekoa. Olemme molemmat eläkkeellä ja tasoitukset on saatu ahkeralla pelaamisella alle 30.

  Kiitos vihjeistä jo etukäteen ja hyvää golfia Teille kaikille!

  Tepi ja Ansku

  #1301369 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  GolfReseptiä voin suositella!!!

  #1301370 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Linnamatkat on hyvä!

  #1301373 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Golfpassi. Kohteessa yleensä mukana suomalainen pro, oikein mukava sellainen.

  #1301374 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Lähes kaikki suomalaiset matkanjärjestäjät kokoneena, ehdoton suositus Golfpassille :

  #1301425 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Suosittelen Golf Tailorsia tai Golfpassia. Myös pro:t järjestävät matkoja. Joskus matkaseurana on ryhmä joka on kiertänyt yhdessä vuosikausia. Siihen on vaikea ulkopuolisen tasoituksesta riippumatta heti päästä sisään. Se ei kuitenkaan matkaa pilaa, golfarit ovat pääsääntöisesti sosiaalisia!
  Miettikää myös haluatteko matkalla myös opetusta, sekin on kiva lisä.
  Hyvää matkaa ja tervetuloa myös golfareiksi!

  #1301442 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  AK(linkki) on OK.

  #1301443 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Golf Tailors järkkää hyviä matkoja ryhmille, mutta myös omien toivomusten mukaan räätälöityjä pakettimatkoja pienille ryhmille, jopa yhdelle pariskunnalle. Ja yhteydet paikallisiin golfia tunteviin ja järjesteleviin yhteystyökumppaneihin toimivat. Suosittelen.

  #1301456 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Lisään vielä Ärjyn kommenttiin, että räätälöityyn matkaan voi yhdistää muutakin. Ollaan oltu oopperassa
  Veronassa ja golfattu Italian kentillä, golfin lisäksi musikaalissa Englannissa ja Skotlannissa. Liput, hotellit yms. on kaikki hoidettu Golf Tailorsin puolesta. Matkan aikana puhelimella saa aina jonkun sieltä kiinni ja jopa kerran Ryder Cup-matkalla kilpailun venyessä meille järjestettiin uudet paluulennot, kuljetukset ja hotelli parin päivän varotusajalla. Suosittelen siis ehdottomasti!

  #1301469 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Golftailors on edullisin, jos olet long staylle Espanjaan menossa. Kaikki täsmäsi muuten, mutta etukäteen maksetun vuokra-auton hinta ei pitänyt sitten lentokentällä.

  Kaikki muut toimistot on ainakin kalliimpia, saako sitten rahalle vastinetta, on jokaisen itse päätettävissä. Ryhmämatkailuun saattaa Golfpassi sopia parhaiten.

  Noita matkanjärjestäjiä on nykyään joka kulmalla, että tarkkana saa olla.

  #1301473 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Golfpassista sitten sen verran että sivusta seuranneena ryhmien keski-ikä on siellä 70-80 vuotta. Että nuoremmille ei ehkä sovi, saattaa tuntea itsensä ulkopuoliseksi. Ryhmät on ainakin Espanjassa aivan valtavia, ei mistään pienestä porukasta ole kyse. Tämä ihan tiedoksi, että ymmärrät mistä ryhmämatkailusta on kyse.

  #1301517 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Golfpassista sitten sen verran että sivusta seuranneena ryhmien keski-ikä on siellä 70-80 vuotta.

  Noh noh, ei nyt sentään.

  Muutaman Golfpassin reissun tehneenä ja kuluneena syksynä ensimmäisen ns. ryhmämatkan kokeneena uskallan väittää keski-iän olevan reilusti alle kuudenkymmenen 😀

  Mutta näinhän se helposti on, että reissuilla on paljon senioreja. Varttuneella väellä on aikaa ja rahaa matkailla, ei kai siinä ole mitään ihmeellistä. Kohteen luonne vaikuttaa kuitenkin valtavasti. Esimerkiksi syksyn reissulla oltiin Bulgariassa BlackSeaRamassa, jossa ei ole mitään muuta kuin golf resort. Lapsia on sinne täysin turha roudata, etenkin jos vanhempien on aikomus pelata golfia eikä touhuta lasten kanssa. Mutta maailmalla on viljalti myös perhekohteita, joissa on lapsenvahtipalveluja ja jopa lapsen omalla äidinkielellä toteutettuna.

  Ryhmän keski-ikä ei siis uskoakseni ole niinkään matkanjärjestäjästä kuin matkakohteesta kiinni. Ryhmämatkalla keski-ikä on myös oletettavasti korkeampi kuin omatoimimatkalla, jossa oma porukka on se ryhmä.

  #1301518 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kerroin omista kokemuksista Espanjan Mar Menorissa, oli siellä Golfpassin joukossa yksi 50-vuotias miespelaaja, kertoi naureskellen että on ylivoimaisesti porukan nuorin. Vanhin taas oli yli 90-vuotias ja suurin osa oli siellä 70-80 vuoden välillä.

  Noissa Espanjan golfresorteissa yli 95% on yllä mainittuja senioreita ja sitten jostain välillä pölähtää paikalle bussilastillinen alaikäisiä junioreita. Siltä väliltä ei löydy yhtäkään pelaajaa, itse ainakin koin häiritseväksi. Rauhallista toki, mutta samalla hyvin tylsää.

  Floridassa on toisin, voi pelaamisen jälkeen mennä vaikka Miami South Beachin rantaklubeihin jos siltä tuntuu. On kaikenikäistä porukkaa ja paljon muutakin tekemistä kuin tylsässä resortissa lusimista.

  #1301566 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Golfpiste.com sivuston bloggari Lassi Tilander ja useat muut tunnetut golfarit isännöivät Deturin järjestämiä golf-teemamatkoja Belekiin ja Tunisiaan.

  #1301579 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Niin, kuten arvata saattaa, ei tältä palstalta saa sen parempaa/luotettavampaa mielipidettä, jokainen näkee asian eri tavalla. Matkanjärjestäjiä on paljon ja jokaisen matkan sisältö on erilainen. Eniten kuluttajia johdetaan harhaan noilla hotellikuvauksilla ja kaikkea yritetään tyrkyttää ”luksuksena”.

  Viiden tähden kohde on yleensä oikeasti kolmen tähden kohde ja kenttien kunto on mitä on. Keväällä esim. Espanjassa kentät on käytännössä keltaisia, ei vihreitä kuten mainoskuvissa. Vuokra-autojen ehdot ja hinnat eivät yleensä ikinä täsmää mitä on Suomessa niistä kerrottu/maksettu.

  Mikäli antaa tuon tasoisia virheitä anteeksi, niin voi valita minkä tahansa matkanjärjestäjän. Kaikki ei täsmää millään matkanjärjestäjällä, sen voi melko varmaksi sanoa. Tuolla asenteella kun lähtee matkaan, niin ei pahemmin pety.

  #1301624 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  lähes kaikki matkikset kokeiltuna ja toistaiseksi vain Ongolf, AK-matkat ja Supergolf saa puoltoääniä meidän sakilta.

  Parhaat reissut on ollu sellaisia joissa on matkanohtajana joku ei kotomaisen matokävely/kuuperikeikkakoulutuksen saanut virassa oleva ”kolhvammattilainen”…

  #1301662 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Valmismatkat AK-matkoilta; aina on toiminut. Pari kertana golden sun golf; samoin.

  Omatoimimatkatkin ihan hyvä vaihtoehto. Espanjaan/Portugaliin lennot netistä, asunto airbnb tai Villada (huvilat), pelit netistä tai jos Malagan seudulla, esim par1golf. Auto netistä. Matkanjohtajana kun on itse niin saa haluamaansa palvelu 😉

  Ryhmämatkoja emme ole tehneet. Pari kertaa ollut itse koottu vähän isompi porukka. Ihan mukava pelailla ventovieraiden kanssa, opettavaistakin: brittien Brexit -kommentit ja niiden riippuvuus siitä, ovat enlglantilaisia, skotteja vai pohjoisirlantilaisia!

  #1301795 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Hei

  Kiitoksia kaikille vinkeistä ja neuvoista.

  Palattiin tänään mökiltä ja luettiin kaikki viestit ja ollaan tässä vaimon kanssa internetissä pyöritty melkein koko päivä noita matkatoimistoja tarkastelemassa. Valinnanvaraa näyttäisi olevan hyvinkin paljon ja omatoimiset matkat varmasti onnistuisivat myös ihan hyvin. Espanjassa ollaan rantalomia vietetty jo ainakin 25 vuotta pääosin Aurinkolomien kautta ja joskus viime vuosina ihan vaan lentojakin ostettu ja sitten varattu myös hotellit s-posteilla. Joskus säästynyt jokunen euro, joskus tuntuu että halvemmalla pääsisi pakettilomalla, mutta miten golfissa? Osa matkanjärjestäjistä nimittäin on aika kalliin oloisia ja osa myy jo alennuksellakin ensi keväällekin matkoja. Peliaikojen varaaminen pelottaa eniten, jos menisi omatoimisesti. Vaikeaa on.

  Vaimo haluaisi lähteä Espanjaan, kun siellä on paikat ja kulttuuri niin tuttuja. Eipä tuossa paljon pysty vastaanlaittamaan. Päädyttiin sitten kolmeen matkanjärjestäjään: Ainakin Supergolf Travel näytti hyvältä netissä halvoilla hinnoillaan, valitettavasti ei ole vakuudet matkanjärjestäjärekisterissä kunnossa. Piru vie. Osalla oli taas yllättävän huonoja nettisivuja, mutta päädyttiin sitten ottamaan yhteyttä Golfreseptiin. Golfpassi oli oikeastaan toinen hyvä vaihtoehto, mutta pelotti hieman tuo Svingikeisarin postaus iäkkäistä ryhmäläisistä, ollaan toki eläkkeellä, mutta henkisesti ja ruumiillisesti viiskymppisiä 🙂 Tykätään (vielä) nauttia elämästä iltaisin hyvän ruuan, seuran ja upeiden viinien kera. Espanja ei tuossa suhteessa ainakaan petä. Toinen voisi olla Etelä-Afrikka.. Toivottavasti tämä golfharrastus tuo lisävuosia meillekin ja keritään sinnekin joku talvi.

  Kiitos vielä kerran kaikille. Avasi tämä joka tapauksessa silmiä, matkanjärjestäjiä on golfissa paljon ja hyviä sellaisia.

  T ja A

  #1301799 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Miettikää ensin mihinpäin olette menossa ja sitten pyydätte tarjouksia. Niin itsekin teen ja se mikä on edullisin riippuu niin kohteesta ja matkan pituudesta. Väittäisin että long stay (kuukausi tai pidempään) tulee edullisemmaksi kun itse järjestää matkan. Täällä mainittu Golftailors räätälöi myös haluamanne matkan ja voitte säätää matkan pituuden ja päivämäärät miten haluatte. Sitä kautta saa pelioikeuden, majoituksen ja lennot. Vuokra-autonkin saa, mutta suosittelen varaamaan suoraan palvelun tarjoajalta. Espanjassa vuokraavat maksimissaan kuukaudeksi, sitten pitää käydä vaihtamassa toiseen autoon.

  Alicantessa on talvella hieman paremmat säät kuin Aurinkorannikolla ja pelaaminen on jonkin verran edullisempaa. Menkää vaikka Mar Menoriin tai La Mangaan ensimmäisellä matkalla niin saatte hyvän kuvan miten homma toimii. Golftailors on paljon edullisempi kuin esim. Golfpassi, koska kotimaista matkanvetäjää tai vastaavaa ei paikanpäällä ole. Tiiaikojen varaukset Alicantessa tehdään paikan päällä toimistossa, onnistuu ihan englanniksi. Esim. Mar Menorin pelioikeus sisältää 6 eri kenttää, varauksia voi tehdä jokaisen kentän caddiemasterilla.

  Pyydä tuolta tarjousta:

  http://www.golftailors.fi/hotellit/281
  http://www.golftailors.fi/hotellit/8

  Sitten jos haluaa seuramatkalle mennä niin joku toinen matkanjärjestäjä voi tosiaan olla parempi. Hintakin on sitten eri kun on yhteistä illallista, palkinnonjakoa jne. Päivämääriä ei myöskään voi valita yhtä vapaasti. Toki pääsee aina kotimaiseen peliseuraan, jos ei halua ”ulkomaalaisten” kanssa pelata.

  Suosittelen ottamaan omat pelikärryt mukaan, muuten se on 6-10 euroa/kierros lisää. Espanjassa on tuo lainakärryillä rahastaminen aivan uskomatonta.:)

  Golfmessuillahan nämä eri matkanjärjestäjät mainostavat kovasti, sielläkin voi tutustua tarjontaan.

  #1301801 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Golfpassi oli oikeastaan toinen hyvä vaihtoehto, mutta pelotti hieman tuo Svingikeisarin postaus iäkkäistä ryhmäläisistä, ollaan toki eläkkeellä, mutta henkisesti ja ruumiillisesti viiskymppisiä 🙂 Tykätään (vielä) nauttia elämästä iltaisin hyvän ruuan, seuran ja upeiden viinien kera.

  Nämä ovat toki mielipidekysymyksiä, joten heitän oman mielipiteeni perustuen parin kuukauden takaiseen Golfpassin matkaan.

  Ryhmään kuului muistaakseni vajaat 30 henkeä, nuorimmat nelikymppisiä ja vanhimmat siellä kuudenkympin paremmalla puolella. Päivällispöydässä oli joka kerta mukava tunnelma ja juttu lensi moneen suuntaan, eikä aina ollut sieltä siisteimmästä päästä…

  Itsestäni tuntuu siltä, että nuoremmat ihmiset luulevat iän olevan jonkinlainen mittari sille voiko pitää hauskaa. Tuo jos mikä on niin kaukana totuudesta kuin vain voi olla! Ihminen osaa nauttia elämästä ja toisten seurasta koko ikänsä, jos hänellä vain on siihen kyky. Jotkut eivät pysty siihen sen paremmin nuorena kuin vanhanakaan, toisilla ei ole ongelmia koko elämänsä aikana.

  Jokainen tekee reissustaan elämyksen aivan itse, muut ihmiset ympärillä ovat vain rekvisiittaa, jonka voi joko ottaa mukaan omaan näytelmäänsä tai olla ottamatta. Matkanjärjestäjä on tässä kaikessa pelkkä statisti eikä päähenkilö.

  #1301802 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Suosittelen ottamaan omat pelikärryt mukaan, muuten se on 6-10 euroa/kierros lisää.

  Nyt on jollakulla rahat tiukassa :DDDDDD

  #1301803 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Sen verran vielä että tuonne Mar Menoriin järjestää matkoja useampi eri matkatoimisto, hintavertailu on sitä kautta vähän helpompaa. Reilu tunnin ajomatka Alicantesta.

  #1301804 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Niin toki KL1 voit maksaa lainakärryistä 500 euroa parin kuukauden aikana, typeryksiltä rahat pois.

  #1301805 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Itsestäni tuntuu siltä, että nuoremmat ihmiset luulevat iän olevan jonkinlainen mittari sille voiko pitää hauskaa.

  Sinun kanssa jos joutuisi samaan ryhmämatkaan, niin veikkaan että aika moni haluaisi rahansa takaisin.

  #1301806 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Tepitoo: tiiaikojen varaamista omatoimisesti ei kannata pelätä. Lähes kentän kuin kentän webbisivulta löytyy reservations -linkki. Useimmat ottavat varauksen yhteydessä vain varausmaksun, jotkut koko green feen. Hyvin on toiminut espanjalailla ja portugalilaisilla kentillä.

  Jos kaipaa suomalaista lokalia palvelua, niin Malagan/Marbellan seudulla green feet saa osoitteesta par1golf.com.

  Kun itse varailee, bonuksena tulee tutustuttua alueen kenttiin etukäteen peliohjelmaa laatiessaan.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 57)
Vastaa aiheeseen: Luotettava matkanjärjestäjä?

Etusivu Foorumit Matkailu Luotettava matkanjärjestäjä?