23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

LIV Golf (saudiliiga) ja TV

Etusivu Foorumit Yleistä LIV Golf (saudiliiga) ja TV

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 37)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko tietoa näkeekö tulevan LIV Golf kisan lontoosta joltain kanavalta ?

    Käsittääkseni LIV Golfilla ei ole tv-sopimuksia, vaan tapahtuma näytetään Youtubessa livestriiminä. Ainakin tämä ensimmäinen kisa.

    Tämä ei mielestäni ansaitse minkäänlaista näkyvyyttä. Kisa on rahoitettu varoilla maasta jossa ihmisoikeuksia ei kunnioiteta. Sama tilanne kun Jokerit lähti KHL:ään. Seuraaminen loppui osaltani siihen.

    Viaplaylla lähetys näyttäsi alkavan klo.16

    Katselin vähän aikaa kisaa, jonka TV-tuotantoa hehkutettin etukäteen mm. innovatiiviseksi ja moderniksi. No enpä nähnyt eroa ainakaan positiiviseen suuntaan normaaleista PGA:n tai DP-tourin tuotannoista.Alussa mainostettiin välkkyvien kuvien ja discomusiikin tahdissa minuuttikaupalla tourin erinomaisuutta ennen kuin päästiin asiaan – eikä siinä itse kisan televisionnissa mitään erityistä ollut. Kuva Viasastin kautta vaikutti olevan normaalia suttuisempaa ja kuvan sivussa usein oleva iso pistetilannetaulukko vain häiritsi katsomista.Peliformaatti jäi mysteeriksi. Haastattelut olivat ainakin alussa pelkkää tourin propagandaa. Ei jatkoon.

    Ja golfpiste.com ei edes julkaise livetuloksia. On erikoista. Mitä tällä saavutetaan kun ollaan niinkuin koko kisaa ei olisikaan ja siellä sentään pelaa kovia nimiä.

    HS1

    Kyllähän esim. Formula 1 pyörii öljyrahoilla ja ei siitä ole vastaavaa hurskastelua. Toki näitä eri sarjoja nyt on ihan liikaa ja ei niitä kukaan kaikkia viitsi seurata.

    Joo, on kyllä ihme hurskastelua Golfpisteeltä?

    Ohessa teille linkki tuloksiin, saatte minun puolesta vapaasti käyttää.

    LIV Golf

    Golfpisteen esittelyssä lukee: ”Suomen johtava golfmedia ja kuhiseva kauppapaikka.”

    Eli johtava golfmedia kuitenkin esimerkiksi julkaisee tuloksia ja juttuja kisoista, jotka pelataan Kiinassa?

    (Ja näköjään tuo kuhisevaan kauppapaikkaan kuuluneva Pörssikin on hävinnyt etusivulta).

    Kuten sixties totesi Viaplayn kuvan laatu oli surkea. Se todella häiritsi, kun on jo totuttu hd-tason kuvaan. Tuloslista ei minua häirinnyt muuten kuin ettei siitä saanut selvää. Nimet olivat nelikirjaisia koodinimiä, joista suurimmasta osasta ei tajunnut, kenestä oli kyse.

    Yleisöäkään ei näyttänyt olevan kovin paljon paikalla Golf Channelin videoklipistä päätellen jossa DJ & Phil suorittivat sarjan avauslyönnit.

    Liv on pelkkä kehäraakki-tour ja vaikka DJ, Phil, Sergio, Louis ja Schwartzel pääsee majoreihin ”past champion” statuksella, niin Westwoodin, Nan ja muiden raakkien OWGR sijoitus putoaa major-kutsujen ulkopuolelle viimeistään 2023.

    ps. unohdin suurimman kehäraakin Martin Kaymerin.

    No herättiin Golfpiste comissakin ja pantiin live seurantaan. DeChambeau liittyi porukkaan joten katsotaan miten PGA reagoi.

    KL1

    Kovin on haastavaa löytää leaderboard tuolta LIVin sivuilta. Löysin ainoastaan eilisen torstain tulokset ja tämänpäiväiset lähtöryhmät, vaan en tämän päivän tuloksia.

    Repikää pelihousunne ja miettikää mikä satsaus, ei ihme että jengi lähti:

    Six-time major champion Phil Mickelson, who earlier this week did not deny he has been given a $200m appearance fee, and former world number one Dustin Johnson, who has received a reported $150m fee, are among the biggest names in the initial 48-man field at Centurion this week.

    KL1

    On tuo ehkä siinä mielessä kummallista, ettei noilla kavereilla ole tähänkään asti ollut pulaa rahasta. Sen sijaan monia kiinnostavat major-turnaukset ja Ryder Cup, toisin sanoen maine ja kunnia. Voisiko joidenkin pelaajien siirtyminen perustua puhtaasti voiton mahdollisuuksien kasvamiseen keskimääräisen tason ollessa perin vaatimaton verrattuna PGA ja DP Toureihin? Mene ja tiedä.

    DeChambeau liittyi porukkaan joten katsotaan miten PGA reagoi.

    PGA reagoi heiluttamalla samaa punaista kilpailukieltokorttia, kuten heilutti eilen 17 pelaajalle.

    Pääsee majoreihin (Masters, PGA Championship ja The Open) seuraavat 4 vuotta ja US Openiin seuraavat 8 vuotta.

    Kyllähän tuota kisaa pystyy katsomaan (viaplay), mukava kun kentässä on haastetta. En siis boikotoi jatkossakaan

    Oli todella ärsyttävä tuloslista lähetyksessä ja mitään selvää siitä ei saanut. Migreenin sai.

    @MeBond: ”has been given a $200m appearance fee, and former world number one Dustin Johnson, who has received a reported $150m fee”

    Mitähän nämä jenkkilyhennykset oikein on? pikku-m tarkoittaa sivistyneessä maailmassa milliä, jenkit merkkaa sillä usein miljoonaa, En kuitenkaan usko, että starttirahaa on maksettu 200 000 000 taalaa.

    En kuitenkaan usko, että starttirahaa on maksettu 200 000 000 taalaa

    200 miltsiä ”starttiraha” tulee pelkästään LIV kiertueelle osallistumisesta, eikä yhdestä kisasta.

    Sillä ”katetaan” tähtien menetykset. PGA tourilta saamatta jäävät palkkiot ja eläkekassan tulevat sijoitukset, DJ:llä (Royal Canadian Bank) ja Brysonilla (Rocket Mortage) sponsoreiden menetykset & jne

    KL1

    En kuitenkaan usko, että starttirahaa on maksettu 200 000 000 taalaa.

    Kyllä tuolla uutisoinnissa on puhuttu 9-numeroisista summista, joten 200 miljoonaa on aivan oikea luku, joskaan se ei ole yhden kisan starttiraha, kuten edellä jo mainittiin.

    Mitähän nämä jenkkilyhennykset oikein on? pikku-m tarkoittaa sivistyneessä maailmassa milliä, jenkit merkkaa sillä usein miljoonaa,

    Ja meillä joskus kirjoitetaan TEUR, kun tarkoitetaan tuhatta euroa, vaikka T on teran tunnus/lyhenne. Myös pilkkua ja pistettä käytetään eri merkityksessä. Suomessa on käytössä desimaalipilkku, anglosaksisessa maailmassa desimaalipiste ja pilkkua käytetään tuhaterottimena. Suomessa KOTUS suosittaa välilyöntiä pilkun sijaan tuhansia toisistaan erottamaan.

    Edellinen kirjoittaja olisi ehkä voinut mainita, että lyhenteenä TEUR sijasta tulee kirjoittaa KEUR, kun tarkoitetaan tuhatta euroa. Ettei vaan jäisi jollekin epäselväksi oikea lyhenne. K eli kilo.

    KL1

    Edellinen kirjoittaja tarkoitti varmaankin, että kilon lyhenne on k, siis pieni kirjain eikä iso. Tuhat euroa olisi siis kEUR.

    PG

    http://www.kielitoimistonohjepankki.fi/haku/lyhenteet/ohje/273 :

    Sanalle tuhat ei ole kirjainlyhennettä eikä sitä suositeta rahayksiköiden yhteydessä lyhennettäväksi myöskään mittayksiköissä (kg, km) käytettävällä kerrannaistunnuksella k (ei ”15 k€” vaan 15 000 €).

    Alkoi LIV turneessa mietityttää, että mitäköhän käy näille PGA tai European -tour uransa hylänneille häntäpään kavereille sitten jos ja kun alkaa LIV turnee vetää puoleensa enemmänkin näitä ns. ”nimimiehiä” vaikka kuinka has beenejä sitten olisivatkaan. Tässä viikonlopussa oli 48 pelaajaa joten pikaisella matikalla vielä olisi 6 pelaajalle tilaa jos halutaan Shotgun lähdöllä pelata jokaiselta väylältä 3 porukoissa. Mitään karsintajärjestelmää kun ei kyseiselle Tourille ole niin joko luovutaan Shotgun formaatista tai aletaan vähentämään porukkaa. Oma veikkaus on, että potkitaan kylmästi pois.

    Tuota parkumista PGA Tourilta ulos sulkemisesta en kyllä ymmärrä. Jos haluaa pelata LIV tourilla niin sitten pelatkoon siellä. Vaihtoehdot olivat kuitenkin kaikille selvät ennen kuin päätöksen tekivät.

    Kas kun suomalaiset eivät lähteneet hakemaan helppoa (?) rahaa. Nimittäin heidän tourinsa (DPWT) ei näytä rankaisevan LIViin osallistuneita. Se näkyi osanottajalistassa. Vanhojen ET-partojen (Westwood, Poulter, Garcia, Bland, McDowell) lisäksi saudirahaa keräsivät monet tourin nuoremmat aktiivit: Canter, Larrazabal, Otaegui, Wiesberger, Horsfield, O. Fisher. Lisäksi viivalla oli hirmu joukko Etelä-Afrikan DP-tourin vakiopelaajia. Kenellekään ei ole punaista korttia vilautettu. PGA tour on tässä toisella linjalla.
    Kyse kiistassa on pelkästään golfkiertueiden keskinäisestä sodasta. Suomella tai EU:lla ei ole voimassa mitään pakotteita Saudi-Arabiaa kohtaan.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 37)
Vastaa aiheeseen: LIV Golf (saudiliiga) ja TV

Etusivu Foorumit Yleistä LIV Golf (saudiliiga) ja TV