26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Liisa

Etusivu Foorumit Yleistä Liisa

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 26)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kukas oikein mahdat olla?

    Nimimerkki, kuten Ford Prefect.

    Noiden Liisan pikkuvanhojen juttujen perusteella veikkaan seuraavaa:

    Ikä 14-18v

    Tasoitus 15-25

    Seura Master, Nordcenter tms korkeaprofiilinen kerho

    Muita arvioita???

    Kannatetaan…

    ettekä ole. Olette näsäviisas.

    Nimetön

    oma arvio.. Ikä 35 , mies , 4 kertaa eronnut .. hakee lohdutusta chat sivuilta…mutta eksyi vahingossa golffoorumiin ,koska laittoi huonon hakusanan Google.comiin etsiessään nettisuhdetta..Huomasi kuitenkin ,että täällähän on paljon miespuolisia henkilöitä ja sen takia nimimerkki Liisa. Oikeasti hän on erittäin hetero ,eikä naiseksi pukeutuminen saa häntä tuntemaan oloaan yhtään seksikkäämmäksi. Niin ja se hcp …arvio ..pelannut 10 vuotta ,mutta hcp vieläkin 50-54

    Kokeilkaapa seuraavaa:

    Mitä jos Liisa oikeasti olisikin yksi tai useampi karvainen mies jotka provotakseen kirjoittelevat mielipiteitään Liisa paran nimellä.

    Nimetön

    Tällä nimimerkillä voi kirjoittaa kuka vaan.

    Ettäs tiedätte.

    Nimetön

    Sellasta tää elämä on.

    Jättäkää mun kaveri rauhaan! Vaikka sillä onkin ollut mielenterveytensä kanssa vähän ongelmia, jotka saa sen kirjoittelemaan tänne niin ei sitä saa silti ahdistaa. Muuten se voi vaikka alkaa taas riehumaan ja sit se pitää sulkee laitokseen pakkopaidassa.

    Sen oikee nimi on Jorma, mut sit tää toinen persoona, joka itseasiassa on just se dominoivampi ni se on Liisa. Vaikeeks tän tilanteen tekee just se ku se on niinku tytöistä tykkäävä tyttö mut se syntyny miehen kroppaan. Sitten ku siitä tulee toi Liisa niin se taantuu just teini-ikäseksi. Oikeesti se on 56.

    Jos on mies, niin on kyllä taitava.

    Itse veikkaisin nainen ~40, korkeakoulututkinto alla, mutta vahvasti näyttää siltä, että jo aloitettu väikkäri on hautautunut menneisyyteen. Uraputkessa, missä nuoremmat painelevat molemmilta puolilta ohi. Golfista on lähdetty hakemaan uutta pätemisen paikkaa, mutta händäri on sääntöjen joustavasta tulkinnasta huolimatta jäänyt päälle 20. Golfin peluuta häiritsee työn ohella eniten ajatus ’Olisiko sittenkin pitänyt perustaa perhe?’.

    Disclaimer: Tämä viesti ei ole tarkoitettu otettavaksi henkilökohtaisesti. Sen vaatimattomana tavoitteena on saada edes muutaman henkilön huulille pienoinen hymy. Itsekin olisin parhaillaan golf-kentällä mikäli rahatilanteeni sen vain sallisi. Olen kateellinen teille, jotka lukevat tämän viestin vasta illalla tultuaan pelaamasta tätä ihanaa peliä.

    Hauskaa juhannusta, sillä sen viettoon aion lähteä 2,5 tunnin kuluttua.

    Onnistuit. Vieläkin vähän hymyilyttää! :o)

    Hymy persiisiin. Tää on yhtä vakava asia kuin piereskely kentällä.

    Ihan niin kuin Liisan kaveri sanoi, sillä on mielenterveytensä kans ongelmia, joka on vakava asia.

    Nimittäin Jorma (Liisa) on odottanut leikkaukseen pääsyä jo pidemmän aikaa ja kun aikaa ei löydy, onhan se ymmärrettävää että se syö miestä (naista).

    Liisa (Jorma) pelasi eilen hyvän kierroksen Sarfvikissa ja uus händäri on 53. Hienoa Liisa (Jorma)!

    Mutta ihan oikeesti, jättäkää nyt jo Liisa/Jorma rauhaan, ei sillä ole helppoa.

    Liisa = Lauri Rekola??

    Pikku-Lauri ei varmaan piiloutuisi väärän nimimerkin taakse. Lauri sitäpaitsi on alkanut lunastaa lupauksiaan – pelasi hiljattain hienosti Hämeensanomat scramblessa. Teki oikein eaglenkin par4:lla, pääsi lehteen kuvan kera jne.

    Toisaalta Lauri on ollut kyllä epäilyttävän hiljaa…. jos hän on vasta nyt oppinut, että nimen viestikentässä voi muuttaa.

    Jumalauta! Nyt teit Liisa viimeisen temppusi! Sä oot aina sanonut että mä oon sun ainoo kaveri! Ja nyt sulla on joku toinen. Voit olla varma että mä kerron Jormalle! Enkä tasan maksa sun leikkaustas! Ku Jorma saa tietää tästä se hakkaa sut sairaalakuntoon!

    Äärimmäisen kiehtova profiili:

    – todella herkkähipiäinen

    – ylimielisyyttä

    – rohkeaa provosointia

    – ikä vaikeasti määriteltävissä

    – sukupuoleton(ko)

    – ripaus narsismia

    – uskaltaa haastaa muut keskusteluun

    – töksäyttelevä

    – kyseenalaistava

    –> Hieno keskustelija kaiken kaikkiaan.

    ’Erilaisuus kunniaan’

    Poliittinen täsmäase. Kirjoittaa tilauksesta tyyliltään golfarimaisiksi luulemiaan viestejä. Yhteistyötä useiden ’luonnonsuojelu’/poliittisten järjestöjen tms. kanssa. Viha peräisin niiltä ajoilta, kun Kastelholman kentän pelaajat kantelivat hänen sienestysharrastuksestaan. Kirjoittelun tavoitteena osoittaa, etteivät golfarit kuulu kaupunkeihin (perusteluna clubhousen viestiketjut), jonka jälkeen mm. Talin ja Tammer-golfin kentälle rakennetaan ylihintaisia kolmikerroksisia kerrostaloja (yksi greeni jätetään jäljelle, joilloin hintaa voidaan korottaa ns. ekoasunto -nimikkeellä.) Tällöin myös uudet kenttähankkeet haudataan. Saanut komennuksen uuden hallituksen muodostuksen aikoihin, jonka jälkeen tietämys golfin saralta karttunut mm. lukemalla aikaisemmassa viestisarjassa esitetyt ’maailman lyhimmät golfkirjat’.

    No, ehkä hiukan kaukaa haettua. Todennäköisesti punaisten, valkoisten ja sinisten pillereiden kanssa on syntynyt pientä sekaannusta.

    Juu’u!

    Enpä tiedä kuka toi on, eikä kyllä hirveästi kiinnostakaan!

    Kirjoittamistaan viesteistä voi kyllä päätellä, että Liisa omaa aika pahan dysleksian.

    Mikä tää Liisa homma oikein on?

    Mistä sais pohjustusta?

    ts

    Jos Liisa onkin se rouva joka tänään ilmoitti eroavansa vaikutusvaltaiselta paikalta ja hakee uutta pätemistä täällä. Kun ei vain saisi käsiinsä jostain vieraan seuran tasoitusluetteloa tai jotain vastaavaa; vuotaa pian lehdistölle. Osaakohan Liisa enklantia.

    Oheismateriaalia tähän viestiketjuun voi lukea seuraavista ketjuista:

    ’No niinhän sitten kävi’, ’Shoot out’ ja sitten joku ferrulea käsittelevä ketju parin päivän takaa. Näistä käy ilmi nimimerkki ’Liisan’ asiantuntemus jokaisella saralla niin elämässä, golfissa kuin oikeinkirjoituksessakin. Liisan kirjoituksissa paistaa myös loppumaton joviaalisuus kanssagolfaria kohtaan. Nimimerkki ’Liisa’ on lyhyen Clubhouse uransa aikana ehtinyt jakaa jäsenten mielipiteet vahvasti kahtaalle. Toiset ovat kiitelleet aloiterikasta pilkunviilausta, toiset puolestaan tästä toiminnasta ovat suivaantuneet. Kuitenkin lienee väistämätöntä että jatkuvalla muiden kirjoittajien pilkkamisella nimimerkki ’Liisa’ luo itselleen loppujenlopuksi kestämättömät paineet olla aina itseään piikikkäämpi, luovempi ja veemäisempi.

    Kuten jokainen tietää, tämä ei voi jatkua loputtomiin vaan noidankehä itseään paremmaksi tulemisena loppuu aikanaan romahtamiseen.

    Kohta eeppiseet mittasuhteet saavasta nimimerkki ’Liisasta’ vielä sen verran, että yleistyykö Liisan lähes legendaarinen tyyli jatkossa niin voimakkaasti, että otetaan käyttöön vit..uilun synonyymi Liisailu? Tai jonkun henkilön oltua erityisen kärkkäällä tuulella voisi hänen sanoa tehneen Liisat.

    Liisa tai Anneli..sama se. Ahneella on p….ne loppu.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 26)
Vastaa aiheeseen: Liisa

Etusivu Foorumit Yleistä Liisa