30.4.–7.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][9]
KilpailuaSuomalaista

Kullo Golf jäämässä Nesteen kaavan alle?

Etusivu Foorumit Yleistä Kullo Golf jäämässä Nesteen kaavan alle?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Aamun hesarin mukaan Kilpilahteen ja Kullooseen on tekeillä uusi asemakaava. Sen jälkeen ympäröivölle alueelle sovelletaan Porvoon kaupungin mukaan suoja-alueiden määräyksiä. Golfkenttä on pääosin suoja-alueella B, jolla asuminen ja oleskelu tullaan jatkossa kieltämään. Tällä voi olla merkittäviä vaikutuksia Kullo Golfiin. Onko tästä kenelläkään tarkempaa tietoa?

    Mikäli näin kävisi se olisi lottovoitto Kullo Golfin osakkeenomistajille. Kaupunki lunastaisi maat ja kiinteistöt verotusarvohintaan (minimi) ja jokainen osakkeenomistaja nettoaisi ison summan käteistä.

    Kenttä muistaakseni on ollut suoja-alueella jo 20 vuotta, joten oletus on että muutoksia ei tule.

    Epäilen että nuo suoja-alueet evakuoidaan ainakaan B-alueelta, sillä mielestäni kyseessä titrausyksiköt joita tehdään, joista ei niin välitöntä vaaraa. Pitäytyvöt vielä shale-öljyssä venäläisen moskan sijaan vaikka pakotteet joskus loppuisivat niin turvallisempi raaka-aine se on eikä kloroformia ja muuta mömmöä pääse samoissa määrin ilmaan jos iso pamaus tulee. Järkevintähän tässä olis kyllä seurata muuan kansanedustajan neuvoa ja laittaa suojarakennuksia kriittisimpien kohteiden ympärille, eiköhön tää tsernobylistä jo opittu. Vaikka kyseessä ei ydinvoimala, niin muistakaa golffarit että on tuolla jalostamollakin semmosia aineita että se vois isossa jysäyksessä vastata muutaman megatonnin pamausta, katsokaa vaikka esim Keravan asevarikon räjähdykseen liittyvä dokumentti.

    KL1

    Pitäytyvöt vielä shale-öljyssä venäläisen moskan sijaan vaikka pakotteet joskus loppuisivat niin turvallisempi raaka-aine se on eikä kloroformia ja muuta mömmöä pääse samoissa määrin ilmaan jos iso pamaus tulee.

    Kloroformia?

    Vaikka kemisti olenkin, myönnän Nesteen jalostamon tuotekirjon olevan minulle osin tuntematon. Aiemmin eräässä toisessa öljy-yhtiössä työskennelleenä uskallan kuitenkin väittää, ettei kloroformi, siis CHCl3, ole sen paremmin venäläisen kuin minkään muunkaan öljyn varteenotettava komponentti eikä sitä myöskään valmisteta öljynjalostamoissa niin suuria määriä muuhun tuotantovirtaan verrattuna, että juuri kyseisellä yhdisteellä olisi jokin merkittävä osuus mahdollisen onnettomuuden vaikutuksiin.

    Noh, nämä ovat Liddellin trolleja, jotka ylläpidon tulisi mitä pikimmin poistaa.

    Noh, nämä ovat Liddellin trolleja, jotka ylläpidon tulisi mitä pikimmin poistaa.

    +1

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Kullo Golf jäämässä Nesteen kaavan alle?

Etusivu Foorumit Yleistä Kullo Golf jäämässä Nesteen kaavan alle?