17.–25.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][15]
KilpailuaSuomalaista

Kim Koivu

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1276825 Ilmoita asiaton viesti

  Voi ko. pelaajan suoritukset olla tästä maailmasta ? Nöyräksi vetää taas scorecard.
  Selvä inkarnaatio GolfJumalien tekemänä Suomen golfille !

  #1276832 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Kohtuu veto tähän asti!

  #1276852 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Ei kestänyt ihan loppuun asti, mutta paras listalla nousija kuitenkin.

  Mainiosti pelattu!

  #1299051 Ilmoita asiaton viesti

  Mitä on tapahtununt Kim Koivu… oliko valmentajan vaihto sittenkään hyvä idea… ?

  #1299320 Ilmoita asiaton viesti

  Niin se vain muuttuu. Ei ole vielä kuitenkaan perisuomalaiseen tyyliin vedetty Kimiä kokonaan vessasta alas kun hieman hankaluuksia tulee vastaan!

  #1299323 Ilmoita asiaton viesti

  Oliskohan formulamaailman toimittajat enemmän realisteja?

  #1299331 Ilmoita asiaton viesti

  Rauhalan opeilla hyvästä, huonoksi. Ja seuraava uhri….

  #1299362 Ilmoita asiaton viesti

  Niin se vain muuttuu. Ei ole vielä kuitenkaan perisuomalaiseen tyyliin vedetty Kimiä kokonaan vessasta alas kun hieman hankaluuksia tulee vastaan!

  Voi … ei kai Kimi nyt pahastunut 🙁

  #1299555 Ilmoita asiaton viesti

  Koivun pelillinen umpisolmu näyttää nyt todella pahalta. Hän on vetänyt ilmoittautumisensa pois myös Portugalin ET-kisasta. Harmin paikka. Mies nousi ”tyhjästä” raketin lailla pääkiertueelle ja yhtä vauhdikas oli alastulokin. Hänen nousunsa taustoja on avattu paljonkin, mutta tämän syöksylaskun syyt ovat jääneet hämärään. Oli cadien ja valmentajan vaihtoa, mutta olivatko ne syitä vai seurauksia?

  #1299654 Ilmoita asiaton viesti

  Tekisi mieli kompata Palmerin Arskaa. Alamäki alkoi nopeasti näiden muutosten jälkeen ja on vaan jyrkentynyt. Ei vaan voi muuten peli hajota itsekseen noin totaalisesti jollei ole jotain selkäongelmia tms.

  #1299656 Ilmoita asiaton viesti

  Vaivoja tai ei, kyllä se pelillilen romahdus voi tapahtua ihan itsestäänkin myös ammattilaisilla. Kupolissa varmaan tämä ongelma kuitenkin on. Challenge tourin parrasvaloista ja valtiaasta peruspuurtajaksi rämpimään siellä MC:n ja Cutin rajaan. Eiköhän tässä maksella oppirahoja ja tullaan toivottavasti vahvempana takaisin..

  #1299738 Ilmoita asiaton viesti

  Tässä oli siis sekä loukkaantumista että henkistä lukkoa. Tiedän yhden vastaavan tapauksen ja tässä voi nyt mennä kauankin. Tsemppiä Kimille… ei ne taidot sieltä onneksi mihinkään katoa, vaikka taukoa tuleekin. Pääasia on, että homma hoidetaan rauhassa kuntoon.

  #1303722 Ilmoita asiaton viesti

  Mutta nyt Kimillä menee jo paremmin. Bongasin miehen harjoittelemassa Planmecalla tuossa viime kuun aikana. Peukkua se siellä Mickelsonin tyyliin kaikille nosteli ja näytti kuin olis jo pelaamisen ilo palannut. Veikkaan että emme joudu yleisönä kauaa odottamaan ennenkuin kuulemme Kimin siirtyvän takaisin European Tourillr.

  #1303856 Ilmoita asiaton viesti

  Hei!

  Itse bongasin Kimin tänään Planmecalla. Mukava salaa katsoa miten tommonen ammattipelaaja treenaa. Pisti silmään että harjotteli vain wedgellä ja muutama rauta-9. Toivottavasti ei ole selkäongelmia, kun ei traiveri tai spooni/puu-3 ollut käytössä🤔 Hönen kanssaan harjoitteli joku näistä lupaavista nuorisopelaajista, aika samanlaiset vedot molemmilla!

  `’,

  #1303865 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvin se draiveri muutama viikko sitten toimi, vieläkin soi korvat. Sanoisin että wedgeillä niitä kisoja voitetaan. Pitäisi itsekin käyttää hallissa enemmän aikaa wedge harjoitteluun. Eiköhän me kohta taas nähdä Koivu pelaamassa kun monet ovat bonganneet harjoittelemasta.

  #1303867 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvä Kim! Katselin myös hänen wedgetouhuja.

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.