Aihe: Kim Koivu - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Kim Koivu

Esillä 24 viestiä, 1 - 24 (kaikkiaan 24)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1276825 Ilmoita asiaton viesti

  Voi ko. pelaajan suoritukset olla tästä maailmasta ? Nöyräksi vetää taas scorecard.
  Selvä inkarnaatio GolfJumalien tekemänä Suomen golfille !

  #1276832 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Kohtuu veto tähän asti!

  #1276852 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Ei kestänyt ihan loppuun asti, mutta paras listalla nousija kuitenkin.

  Mainiosti pelattu!

  #1299051 Ilmoita asiaton viesti

  Mitä on tapahtununt Kim Koivu… oliko valmentajan vaihto sittenkään hyvä idea… ?

  #1299320 Ilmoita asiaton viesti

  Niin se vain muuttuu. Ei ole vielä kuitenkaan perisuomalaiseen tyyliin vedetty Kimiä kokonaan vessasta alas kun hieman hankaluuksia tulee vastaan!

  #1299323 Ilmoita asiaton viesti

  Oliskohan formulamaailman toimittajat enemmän realisteja?

  #1299331 Ilmoita asiaton viesti

  Rauhalan opeilla hyvästä, huonoksi. Ja seuraava uhri….

  #1299362 Ilmoita asiaton viesti

  Niin se vain muuttuu. Ei ole vielä kuitenkaan perisuomalaiseen tyyliin vedetty Kimiä kokonaan vessasta alas kun hieman hankaluuksia tulee vastaan!

  Voi … ei kai Kimi nyt pahastunut 🙁

  #1299555 Ilmoita asiaton viesti

  Koivun pelillinen umpisolmu näyttää nyt todella pahalta. Hän on vetänyt ilmoittautumisensa pois myös Portugalin ET-kisasta. Harmin paikka. Mies nousi ”tyhjästä” raketin lailla pääkiertueelle ja yhtä vauhdikas oli alastulokin. Hänen nousunsa taustoja on avattu paljonkin, mutta tämän syöksylaskun syyt ovat jääneet hämärään. Oli cadien ja valmentajan vaihtoa, mutta olivatko ne syitä vai seurauksia?

  #1299654 Ilmoita asiaton viesti

  Tekisi mieli kompata Palmerin Arskaa. Alamäki alkoi nopeasti näiden muutosten jälkeen ja on vaan jyrkentynyt. Ei vaan voi muuten peli hajota itsekseen noin totaalisesti jollei ole jotain selkäongelmia tms.

  #1299656 Ilmoita asiaton viesti

  Vaivoja tai ei, kyllä se pelillilen romahdus voi tapahtua ihan itsestäänkin myös ammattilaisilla. Kupolissa varmaan tämä ongelma kuitenkin on. Challenge tourin parrasvaloista ja valtiaasta peruspuurtajaksi rämpimään siellä MC:n ja Cutin rajaan. Eiköhän tässä maksella oppirahoja ja tullaan toivottavasti vahvempana takaisin..

  #1299738 Ilmoita asiaton viesti

  Tässä oli siis sekä loukkaantumista että henkistä lukkoa. Tiedän yhden vastaavan tapauksen ja tässä voi nyt mennä kauankin. Tsemppiä Kimille… ei ne taidot sieltä onneksi mihinkään katoa, vaikka taukoa tuleekin. Pääasia on, että homma hoidetaan rauhassa kuntoon.

  #1303722 Ilmoita asiaton viesti

  Mutta nyt Kimillä menee jo paremmin. Bongasin miehen harjoittelemassa Planmecalla tuossa viime kuun aikana. Peukkua se siellä Mickelsonin tyyliin kaikille nosteli ja näytti kuin olis jo pelaamisen ilo palannut. Veikkaan että emme joudu yleisönä kauaa odottamaan ennenkuin kuulemme Kimin siirtyvän takaisin European Tourillr.

  #1303856 Ilmoita asiaton viesti

  Hei!

  Itse bongasin Kimin tänään Planmecalla. Mukava salaa katsoa miten tommonen ammattipelaaja treenaa. Pisti silmään että harjotteli vain wedgellä ja muutama rauta-9. Toivottavasti ei ole selkäongelmia, kun ei traiveri tai spooni/puu-3 ollut käytössä🤔 Hönen kanssaan harjoitteli joku näistä lupaavista nuorisopelaajista, aika samanlaiset vedot molemmilla!

  `’,

  #1303865 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvin se draiveri muutama viikko sitten toimi, vieläkin soi korvat. Sanoisin että wedgeillä niitä kisoja voitetaan. Pitäisi itsekin käyttää hallissa enemmän aikaa wedge harjoitteluun. Eiköhän me kohta taas nähdä Koivu pelaamassa kun monet ovat bonganneet harjoittelemasta.

  #1303867 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvä Kim! Katselin myös hänen wedgetouhuja.

  #1307639 Ilmoita asiaton viesti

  Kim K bongattu noin viikko sitten Planmecalla. Oli tarmokasta touhua, pidenty omatkin treenit kun en voinut antaa Kimin painavan suurempaa duunimäärää tällä kertaa, kuin minä. En muuten tiennyt että Planmecalla sai pyytää toivemusiikkia soitettavaksi. Itse pyysin ja laittoivat ”Chantajen” ja vielä salsa-version siitä soimaan. Oli Kiminkin ilme näkemisen arvoinen! Toisaalta oli arkiaamu joten siksi olivat vähän rennommalla tuulella.

  #1307668 Ilmoita asiaton viesti

  Siellähän me alan huiput harjoitellaan päivittäin. Ei siinä mitään ihmeellistä ole.

  #1307871 Ilmoita asiaton viesti

  Tsemppiä teille, uskon että te pelaatte joku päivä ET:llä, kun vaan treenaatte kovaa, koko hereilläoloaika, niinku Iron Mike Tython tapasi sanoa, muuten ei pääse huipulle! Kenellä teistä kovin mailanpäänopeus? Veikkaan että Tapio Pulkkanen ”hattu-tapio” vie? Entä kuka paras scramblaaja? Lidell?
  En ole käynyt Planemcalla nyt viikkoihin mutta varmaan jossain vaiheessa nähdään.

  :creditinsert:

  ”Kun oikea sivustasi liittyy taisteluun vasemmalta, on seuraavassa elämässä tilaa kenraalille” -Hannibal Karthagolainen

  :creditsend:

  #1309753 Ilmoita asiaton viesti

  Aikamoinen mielikuvitus tuolla edellisen viestin kirjoittajalla. Itse en ole Kimiä nähnyt nyt ennen koronakriisin alkuakaan viikkoihin. Olen pohtinut nyky Suomi-golfin tilaa ja minusta tuntuu, että onkohan suurimmasta osasta mihinkään, sillä he ovat kasvaneet usein rikkaissa perheissä jossain suuressa omakotitalossa arvoaudin/-mersun ollessa pihassa ja käyvät silloin tällöin salilla ja hallissa elämässä tätä ”huippu-urheilijan” elämää. Huomattavan osan elämästään he käyttävät kuitenkin turhaan viihteeseen ja eivät edes aina viitsi harjoitella päivittäin, vaan ajalevat sillä perheen audilla lähimpään mäkkäriin ja notkuvat siellä suurimman osan ajasta sekä sitten vihdoin päästessään treenipaikalle, niin keskittyvät näiden sosiaaliseen mediaan laitettavien kuvien lavastamiseen ”raskaasta treenistä” ja notkuvat puhelimellaan. Sanon vain tämän siksi, että tunnen muutamien tämmöisten poikien kohtalon ja he ovat yleensä lähes kolmekymppisinä huomanneet että eivät ole edes Suomen kiertueen kärjessä ulkomaista puhumattakaan ja ajankäyttö on mennyt näiltä vuosilta täysin pieleen itsekurin puutteen takia. Ja vanhemmiltaan he vieläkin ovat joutuneet pyytämään rahansa pelaamiseen sekä elämiseensä, vaikka netissä he esittelevät olevansa ties mitä ”eliitti-urheilijoita”. Sanon tämän vain herättävänä tekstinä heille ketkä huomaavat olevansa tässä tilanteessa ja että he ajattelisivat enemmän mitä huipulle pääseminen vaatii. Itselläni ei ole tietoa siitä mitä se vaatii enkä ole kuin sivustaseuraaja, mutta nykyisistä kilpapelaajista pystyn kuitenkin erottamaan muutamia keillä ei ole itsekuria, käyttäytyen mainitsemieni esimerkkien puolesta.

  #1309767 Ilmoita asiaton viesti

  Enpä ole moista tekstiä lukenut vuosikausiin, silloin kyllä joskus kun golfia luultiin eliittilajiksi, mutta siitä on vuosia. En tiedä yhtäkään meidän maailmaa kiertävistä edustusgolfareista (miehistä), joka olisi syntynyt kultalusikka suussa. Aivan tavallisten perheiden jälkeläisiä, vanhempien ammatit laidasta laitaan. Toiset paremmin toimeentulevia toiset huonommin niinkuin muidenkin lajien harrastajien vanhemmat.
  Sponsoritkin vaativat menestystä, eikä Suomessa niitä löydy kaikille.
  Harrastajatasolla nuorten keskuudessa laji ei ole välineurheilua, nuorille aikuisille ja keski-ikäisille miehille tuntuu joskus olevan, mutta lopulta sekin on hyvin pieni vähemmistö.
  Huhhuh, olipa historian eikä edes lähihistorian havinaa!

  #1318420 Ilmoita asiaton viesti

  Mitä on tapahtununt Kim Koivu… oliko valmentajan vaihto sittenkään hyvä idea… ?

  No ei ollut

  GoGolf

  Kim Koivu palasi takaisin David Silvan valmennukseen: ”Pallon lyöminen on kaikessa yksinkertaisuudessa todella huonoa”

  #1318421 Ilmoita asiaton viesti

  Tätä uutista on odotettu. Muistan ex-valmentajan ensimmäiset kommentit Koivun valmentamisesta ja silloin jo tuntui maallikostakin että ’on pakko, pitää tehdä, täytyy muuttaa’ ei antanut odottaa menestystä vaan paineen alla suoritusta. Ei ihme, että Silvakaan ei yhteistyötä silloin halunnut.
  Toivotaan, että Koivu löytää pian pelaamisen ilon ja palaa tasolleen ja siitä sitten ylöspäin!

  #1318675 Ilmoita asiaton viesti

  Ainakin se frankenin poika syntynyt kultalusikka suussa, varmaan tikka97 ja fred?

Esillä 24 viestiä, 1 - 24 (kaikkiaan 24)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.