14.–21.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][8]
KilpailuaSuomalaista

Kiikarit

Etusivu Foorumit Välineet Kiikarit

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1158519 Ilmoita asiaton viesti

  Onko mielipiteitä mitkä olisi tämän hetken parhaat etäisyyskiikarit? Itselläni käytössä Garminin kello, mutta halu olisi saada hieman tarkempaa infoa matkoista.

  Kiitos jälleen taas etukäteen.

  #1158535 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Itse olen mönkinyt muutaman vuoden Bushnellin (Tour V2) kanssa enkä voi väittää laitteen tarkkuuden olleen riittämätön taitoihini nähden. Olen toki törmännyt laitteisiin, jotka kertovat etäisyyden puolen metrin tarkkuudella, kun Bushnell lupaa vain +- 1 m, mutta harvassa ovat ne pelaajat, jotka tarvitsevat puolen metrin tarkkuutta.

  Mitä tulee etäisyyskelloihin, niin sellaisten rooli on tyystin erilainen etäisyyskiikariin verrattuna. Karkeasti ajatellen kelloista on hyötyä ensin ja kiikarista sitten. Toisin sanoen, se lipulle lyöminen vaatii kiikarin, kun taas pelaamisen suunnittelussa kello on (joskus) hyödyksi.

  Tosin kellon saa korvattua väyläoppaalla tai joillain kentillä jopa tuloskortilla, johon on kuvattu kunkin reiän tärkeimmät mitat. Kiikaria ei korvaa millään.

  EDIT: Ai niin, minulla on käytössäni myös WT3-kello, milloin vaimoni ei ole ominut sitä, joten tiedän mistä puhun.

  #1158548 Ilmoita asiaton viesti

  Kiikarista on hyötyä myös silloin, kun ei tiedä onko lippu edessä vai takana ja joskus eroa on jopa 50m (esim Master F13). Lisäksi oudolla kentällä usein katson paljonko on matkaa edelliseen ryhmään tai esim kentänhoitajaan ennen kuin avaan (tätä ei koskaan kellosta näe).

  Minulla on V2 ja se on hyvä, mutta uudemman version tärinäominaisuus olisi joskus hyvä. Nykyisin, kun Slope ominaisuus on hyväksytty, jos sen voi kisakierroksilla kääntää pois päältä … mutta kun sitä ei voi käyttää tasoituskierroksillakaan, voi se aiheuttaa enemmän harmia kuin hyötyä.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Välineet Kiikarit