26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Kenttäsuosituksia Miamin ympäristössä?

Etusivu Foorumit Matkailu Kenttäsuosituksia Miamin ympäristössä?

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Oliskos kellään antaa vinkkiä Miamin alueen golfkentistä? Hakusessa olis alle 1h etäisyydellä South Beachista olevat kentät.

    Kentän nimi, karkea sijainti ja greenfee-hintaluokka kiinnostais. Sekä toki myös se miten hyvin saa tiiaus-aikoja =)

    Doral on yksi parhaista. Ei toki halvimmasta päästä. Kenttäkompleksissa muistaakseni 5 eri kenttää, vaikein lienee PGA-tour kisaa useasti isännöinyt Blue Monster. Teeajat varattava etukäteen.

    Doral hyvä, useita kenttiä, muut edullisempia mutta Blue monster n 120€. Jacaranda ja Rolling Hills myös hyviä. Halvempia hyviä kenttiä vähän kauempana esim Lake Worth municipal golf course 25$ per kierros.

    Tonne asti kun lahtee, niin Doral kannattaa ehdottomasti pelata. PGA Tour vierailee siella vuosittain ja pari kertaa jos pelaa niin reilu 100 egee per kiekka ei ole liikaa tollasesta kokemuksesta. Niitahan sielta haetaan 😉

    Google Earth antaa loistavat mahdollisuudet haeskella ja tutkailla golf kenttiä esimerkiksi Floridasta, eli lataa Google Earth, zoomaan Floridaaan, pane ruksi golf ruutuun. sateliittikuvassa näkyy golf kentät ja niitä riittää.

    Näppää kentän tunnusta, google avautuu ja kentän kotisivut on heti ensimmäisenä. Floridan alueen sateliittikuva on uskomattaman tarkka, väylien layout näkyy, bunkkerit, vesiesteet. Mittaustyökalulla voit tarkastella etäisyyksiä jne

    Kiitokset kommenteista. Pitääkin tolla Googlen öörthillä ettiä kaveri Doralille, kun se tossa työpöydälläkin vielä roikkuu =)

    Ei voi kun ihailla tota jenkkien golfkulttuuria, kun löytyy sekä julkisia että yksityisiä kenttiä.

    Ja kokemuksia mennään tosiaan hakemaan, joten satonen on kohtuuhinta.

    Itse kokeilemistani kentistä suosittelen Biltmore hotellin (www.biltmorehotel.com) omaa kenttää. Tuolla on luvallista jopa kävellä eikä ole pakko ajaa autolla niinkuin useimmilla jenkkikentillä.

    Edullisempia itse kokeiltuja vaihtoehtoja ovat Presidential Golf and Country Club ja Melreese Int’l links lentokentän välittömässä läheisyydessä. Molemmat ok peruskenttiä, hintaluokka alle 50 euroa/hlö sis. auton.

    Oma kokemus on, että ajanvaraus etukäteen nettivaraamosta on jonkin verrran edullisempaa kuin homman hoitaminen paikan päällä.

    ’Tuolla on luvallista jopa kävellä eikä ole pakko ajaa autolla niinkuin useimmilla jenkkikentillä.’

    Korjataan nyt tata usein taallakin esiintulevaa virhetta. Ei taalla ole pakko ottaa karttia, jos ei halua. On toki kenttia, jossa ne velvottaa nain tekemaan, mutta kylla niiden osuus kaikista kentista on alle prosentin luokkaa. Ei siis useimmilla.

    Itse olen pelannut taalla kolmessa osavaltiossa baut 100 kenttaa. Eika yhtaan pakollista kart-kenttaa ole tullut esiin. Carolinojen resorteissa nain voi olla, mutta se on ymmarrettavaa, koska ne on turistirysia. Ei normaaleja kenttia. Rahat pois turisteilta ja mahd. monta kentalle yhta aikaa.

    Siis onhan noita ’cart-kenttia’ esim Las Vegas:kin pullollaan. Tarkoitin lahinna, etta noita ei turisti-rysien ulkopuolelta loydy. Kenttia, jossa on pakko kayttaa carttia.

    juu ja sitten on Miamin edustalla Biscay Bay tai jotain sinne päin samssa saaressa , jossa pellataan tää tennisturnaus.

    Disneyn kentät – kohtuuhinatisia Palm, Magnolia ja Lake Buena Vista ja pari muuatkii.

    Kyllähän Dsineyworldissä on myös muutenkii käytävä erikoisetsi siellä ’ futurelandissä ’ ja tv-sekä filmilandissä.

    Myös Bay Hill,

    arnold palmerin PGA-kenttä on korkkaamisen arvoinen.

    Nimetön

    Mäkisuksen tarkoittama Key Biscayne on todellakin ihan hyvä kenttä. Disneyn kentät ovat alle tunnin päässä ainoastaan avaruusraketilla ajeltaessa.

    No niin, asiaan. Polo Trace on hieno keskihintainen paikka, missä on kaksi kenttää. Emerald Dunes on tälläkin palstalla aiemmin mainittu. Kalliimpi, mutta kokemisen arvoinen, jos menet jo off-seasonilla. Bonaventure on aika tavanomainen, mutta myös edullinen. Tällä kentällä on tosin eräs tyylikkäimmistä lyhyistä par3- väylistä, ever. TPC at Heron Bay isännöi pari kertaa Honda Classicin, ei huono. Hieman ylempänä löytyy Faziolta helmi, Lost Lakes sekä Nicklauksen suunnittelema Ballantrae. Nämä kaksi ovat alle 2 tunnin päässä, ja pelaamisen arvoisia

    Näillä nimillä kun googlettaa, alkaa löytyä kenttien kotisivuja.

    Don’s golf shop on paras paikka ostaa mailoja. Pääsee paremmin tinkaamisen makuun kuin Edwin Wattsilla tai muussa vastaavassa supermarketissa.

    Teeaikoja saa kun varaa päivää tai kahta ennen. Huomaa myös, että Green Fee on 2:ssa tai 3:ssa eri hintaryhmässä päivän aikana: Aamulla , 12 jälkeen ja (14 jälkeen). Hinta Off-seasonin iltapäivälähtöön on yleensä 1/3 High-seasonin aamulähtöön verrattuna, joskus jopa vähemmän. Kahdelta kun lähtee, joutuu tosin taistelemaan pimeän tuloa vastaan.

    Jenkkikentillä on yleensä aika hienot ja palvelevat kotisivut, joten selvittele loput itse sieltä.

    niin se Duisneyn parempi osa EPCOT_CENTER.

    Experimental Prototype Community of to morrow.

    Vastaa kyllä viittä kolohvikierrosta. sitä ei monet tiedän olevankaan , vaikka se on yhtä suuri kuin Disneyworld. Maaonosiaki on siellä omilla osasstoillaaan. Scandinaviasta Norja.

    kolmas on filmi ja tv-alue- sekin kuin kymmnen stadin olympia- stadinoia.

    EFC

    Joo, se EPCOT-Center on käymisen arvoinen. Siinä Tampan ja Orlandon alueella on golfkenttiäkin läjäpäin ja joka makuun. Matkaa tosin Miamista nelisen tuntia autolla. Majoitus löytyy kyllä helposti kunhan välttää esim. -spring break- ajankohtaa kevättalvella.

    #640710 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiitoksia lukuisista vastauksista.

    Tieto lisää tuskaa. Sen verran laaja tuo tarjonta näyttää tosiaan olevan =) Täytyy selvitellä loput paikan päällä.

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
Vastaa aiheeseen: Kenttäsuosituksia Miamin ympäristössä?

Etusivu Foorumit Matkailu Kenttäsuosituksia Miamin ympäristössä?