Aihe: Kenttäbongaus - Golfpiste.com

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][13]
KilpailuaSuomalaista

Kenttäbongaus

Etusivu Foorumit Yleistä Kenttäbongaus

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Olin pelaamassa uusitun Slottsbanan Ahvenanmaalla. Kiinnostaisi tietää mielipiteenne, voiko kentän laskea uudelleen bongatuksi.
  Ehkä 6 väylää entisessä paikassa, griinit ja bunkkerit muokattuna. Muut uusia tai voimakkaasti muutettuja.
  Tuliko 308. kenttä bongattua ?

  KL1

  Kenttä on edelleen Slottsbanan, joten mielestäni ei ole uusi bongaus. Rajanveto voi olla aika vaikeaa, jos kentän nimi säilyy, mutta muutosten myötä sitä pitää eri bongauskenttänä. Montako ja kuinka suurta muutosta vaadittaisiin?

  Miten käsitellään kenttää, joka laajenee 9-reikäisestä 18-reikäiseksi? Tai 18-reikäistä, joka laajenee 27- tai 36-reikäiseksi? Oma ajatukseni on, että jos 9-reikäisestä tehdään vain yksi 18-reikäinen, se on sama kenttä (esim. Gumböle). Jos taas 18-reikäiseen tulee uusi ysi, se on uusi kenttä (Nevas, Nurmijärvi), samoin jos 18-reikäisen rinnalle tulee toinen 18-reikäinen.

  Miten olette bongarit käsitelleet noita 27-reikäisiä kenttiä? Niissähän on kolme eri 18-reikäistä vaihtoehtoa. Onko kyseessä kolme eri kenttää vai ainoastaan kaksi, jos on pelannut kaikki eri vaihtoehdot? Vai kenties vain yksi ainoa kenttä?

  Käsitykseni mukaan jonkinlainen normi on ollut,että 27-reikäisestä kentästä voi bongata kaksi kenttää.

  KL1

  Löytyisikö Ålands Golfklubb’ilta apuja tähän kysymykseen? Miten he suhtautuvat tähän muutokseen? Onko kyseessä heidän mielestään kokonaan uusi kenttä vai uudistettu vanha kenttä?

  Jos kenttää ei voi enään pelata, ei sitä voi myöskään enään sanoa bongatuksi, vain olemassa olevat ja pelattavissa olevat kentät lasketaan bongatuiksi.

  KL1

  Ai? Kuka niin sanoo?

  Jos minä olen pelannut Peltola Golfin tai W-Golfin, niin kyllä minä olen ne pelannut ja bongannut, vaikkei noita kenttiä enää ole.

  kommenttia moderoitu

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Kenttäbongaus

Etusivu Foorumit Yleistä Kenttäbongaus