Aihe: Kärryt etsinnässä - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

Kärryt etsinnässä

Etusivu Foorumit Välineet Kärryt etsinnässä

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • JTS

  Pikku hiljaa alkaa olemaan vuoden päivät takana golffailua ja nyt on virinnyt kovasti fiilis, että omat kärryt olisivat hyvä hankinta. Tähän mennessä menty klubien lainakärryillä, joiden kunto ja ominaisuudet ovat hyvinkin vaihtelevat. Ihan yleisen peli mukavuuden ja käytännöllisyyden takia omat kärryt olisivat paikallaan.

  Nyt kaipaisinkin vähän mielipiteitä, ehdotuksia yms hyvistä ja ennenkaikkea järkevistä kärry vaihtoehdoista. Hinta ei todellakaan ole ykköskriteeri vaan ennemminkin laatu, käytettävyys / toimivuus pidemmällä aikajänteellä.

  Kiitokset jo etukäteen.

  KL1

  Osta CliqGear 4.0, muita ei kannata edes harkita.

  JTS

  Kiitos @KL1

  Ounastelinkin lopullisen vastauksen olevan Clicgear 4.0 ja melkein jo löinkin rahat tiskiin.

  HS1

  Mene kauppaan ja vertaile niitä, kyllä sieltä joku sopiva löytyy. Clickgeareissa on ollut paljon vaijeriongelmia ja kuluttaja sitten maksaa (ei mene takuuseen). Samoin ne ovat mallista riippumatta erittäin leveitä, niillä ei normaalisti mahdu kulkemaan kapeimpia siirtymäpolkuja.

  KL1

  Clickgeareissa on ollut paljon vaijeriongelmia ja kuluttaja sitten maksaa (ei mene takuuseen). Samoin ne ovat mallista riippumatta erittäin leveitä, niillä ei normaalisti mahdu kulkemaan kapeimpia siirtymäpolkuja.

  Minulla, vaimollani ja parhaalla ystävälläni on ollut CliqGear jo kymmenisen vuotta eikä mistään näistä kolmesta kärrystä ole vaijeri vielä katkennut. Eikä ole vielä koskaan tullut eteen niin kapeaa kulkuväylää, ettei niillä mahtuisi kulkemaan. Siis jos kulkee niitä väyliä pitkin, joita pitkin on tarkoitus kulkea.

  Jokaisen kärryn saa rikki, jos niitä käyttää väärin. Itsellä meni hetki ennen kuin ymmärsin, ettei jarrua kannata laittaa päälle vauhdissa tai jos laittaa, niin etupyörä nostetaan ilmaan. Sain nimittäin rikottua sen hassun jarrupylpyrän siitä etupyörästä laittamalla jarrun toistuvasti päälle vauhdissa. Vaihdoin rikkoutuneen pylpyrän ja nyt sillä on menty taas useampi vuosi ilman mitään vaurioita.

  HS1

  Niitä jarruvaijereita on mennyt ihan liukuhihnalla ja Clickgear on sitten myynyt niitä varaosahintaan. Kyseisen valmistajan kärryt eivät myöskään ole ne ketterimmästä päästä, johtuen juuri tuosta leveydestä. Toki jos hakee sosiaalista hyväksyntää ja haluaa samat kärryt kun kaikilla muilla, niin siitä vaan. Vaihtoehtoja on jos oikeasti haluaa kestävän ja toimivan vaihtoehdon.

  Alle vuodessa jo mennyt jarrukaapeleita:

  https://forums.golfwrx.com/topic/968736-clicgear-30-brake-cable-snapped/

  JTS

  @HS1 kiitos vastauksesta.

  tottakai menen myymälään käpistelemään ja kyselemään myyjältä kärryistä. Myymälässä testailu ei kuitenkaan korvaa käytännön kautta saatuja kokemuksia. Kuten mainitsemasi mahdolliset ongelmat vaijerin kanssa ja kankeus, juuri tälläistä tietoa olen hakemassa.

  Merkillä ei ole väliä, vaan kokonaisuus ratkaisee.

  ozk

  Clicgearin leveyshän ei ole mikään ongelma vaan ominaisuus. Leveämpi rengasväli pitää kärryt pystyssä. Ikinä ei ole ollut mitään ongelmaa mahtua niillä etenemään. Oudot on polut kentällä, jos eivät kärryt mahdu läpi.

  HS1

  Mullakin on ollut ClicGear kuutisen vuotta ilman vikoja. Ei ole alkanut etupyörä puoltamaan myöskään, mitä joissain malleissa tapahtuu. Vanhassa kärryssä oli muovinen lukitusosa, johon kohdistui käytössä rasitetta. Myin sen pois, kun alkoi ekat materiaalin pettämisen merkit näkyä. Minusta CG:n vastaavat on rakennettu niin, ettei niihin kohdistu isoa voimaa. Kärryn suurempi raideleveys tarkoittaa myös suurempaa vakautta rinteessä. Isot pyörät rullaa raffissa paremmin. Tiedät, jos olet kokeillut Linna Golfin isopyöräisiä kärryjä. Siihen saa myös paljon erilaisia lisävarusteita. Oma suosikkini on eristetty juomapulloteline kärryn sangassa.
  Kaikki kärryt vie aika lailla tilaa takaluukussa, mikä joskus rajoittaa bägien määrää, mitä voi ottaa samaan autoon. Joku blade-malli taittuu litteäksi, mutta omasta mielestä se on aika huteran näköinen.

  Clickariin käy Motonetin parin euron jarruvaijeri. Mut älkää kertoko kellekään ettei nekin oo kohta loppu.

  Nelipyöräinen bägboy, menee todellakin pieneen tilaan. Eikä tarvi purkaa kärryä, riittää kun vetää kahdesta vivusta.

  HS1

  Nelipyöräinen bägboy, menee todellakin pieneen tilaan. Eikä tarvi purkaa kärryä, riittää kun vetää kahdesta vivusta.

  Näin juuri, itsellä myös kyseinen tuote ja monella muullakin. Sitten on näitä jotka ostaa Clickgearin kun ”kaverillakin” on. =)

  Ilman muuta Big Max Blade IP. Mahtuvat uskomattoman pieneen tilaan.

  Kun menet kauppaan katselemaan ja koeajamaan kärryillä niin siellä lattialla kaikki toimivat hyvin. Myös ne pienellä kääntyvällä etupyöröllä varustetut. Todellisuudessa raffeissa pienet pyörät ovat raskaita työnnellä.

  Mulla on kuudetta vuotta clicgearit ja ovat toimineen moitteettomasti eikö edes jarruvaijeri ole hajonnut. Kuten tuolla ylempänä kerrottu jarrua ei saa laittaa vauhdissa päälle. Itse en juurikaan käytä jarrua vaan asetan kärryn rinteeseen poikittain josta ne on helppo ja nopeasti edelleen työnnettäväksi eteenpäin ilmaan jarrun vapautusta.

  Clicgearin etuja:
  – isohkot pyörät = rullaa kevyesti
  – leveä raideleveys = pysyy pystyssä myös sivurinteissä
  – bagi, sekä kanto että körrybägi istuu hyvin
  – painopiste pikkusen taka-akselilla jolloin pienten esteiden ylittäminen keventämällä etupyörää ilmaan onnistuu kevyesti.
  Hyvin lisävarusteita saatavilla jo muuten hyvin varustettuun laitteeseen. Itselläni vain pidempi sateenvarjon teline joka on nivelletty kahteen suuntaan jolloin sontikan saa asetettua myöa kohti tuulta.

  Itselläni tätä ennen ollut kahta muuta merkkiä joiden kanssa oli yhtä ja toista ongelmaa.

  Lujaa laatua muttei Lada!

  KL1

  Tuossa on kahden vuoden takainen testi. Siitä voi olla jotakin iloa ketjun aloittajalle.

  Ainiin joku kerroi et ovat clicgearit leveitä ettei mahdu… Pelaan noin reilut 100 kierrosta kaudessa useilla eri kentillä enkö vielö ole törmännyt sellaisiin kapeisiin npaikkoihin, aiirrymilänköytäviin, siltohin yms joissa olisi ollut clicgearin kanssa minkään laisia mahtumisen ongelmia.

  PS jos haluat edullisen suoja pussin niin Ikean siniseen kassiin clicgear 3,5+ ja 4 mahtuu hyvin!

  KL1

  Hyvin lisävarusteita saatavilla jo muuten hyvin varustettuun laitteeseen.

  Golferman, oletko kokeillut ohjausnuppia? Aivan lyömätön vehje, kärry ohjautuu yhdellä kädellä. Nuppi on siis vapaasti kääntyvä ja käteen loistavasti sopiva.

  HS1

  Ilman muuta Big Max Blade IP. Mahtuvat uskomattoman pieneen tilaan.

  Noihin saa vielä valmistajalta viiden vuoden takuun, ilman mitään säätöä.

  Ostin keväällä sähkökärryn. Seniorin alaselkäsäryt ja aamukankeudet jäivät historiaan.

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
Vastaa aiheeseen: Kärryt etsinnässä

Etusivu Foorumit Välineet Kärryt etsinnässä