30.6.– 7.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][0]
KilpailuaSuomalaista

Kaksipyöräinen golf-kulkuneuvo

Etusivu Foorumit Välineet Kaksipyöräinen golf-kulkuneuvo

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1151148 Ilmoita asiaton viesti

  Hankin kaksipyöräisen golfkulkuneuvon itselleni. Laitteessa on leveät renkaat kuten golfautoissakin, se toimii sähköllä ja on erittäin helppo ajettava. Kulkuneuvo on helppo kuljettaa kentälle ja sillä voi toimitella myös kauppa-asiat varsin näppärästi. Oma kenttäni on suhtautunut kulkuneuvooni asiallisesti ja se on hyväksytty pelikäyttöön. Jälkiä kentälle jää huomattavasti vähemmän kuin autosta. Painoa laitteella on vain 50kg. Kenttä, josta omistan osakkeen ei sallinut laitteeni käyttöä, vaan vaati, että laite on oltava suunniteltu, valmistettu ja rekisteröity vain golfkäyttöön.
  Hieman olin hämmentynyt asiasta, eihän golfautojakaan ole suunniteltu ja valmistettu vain golfkäyttöön. Kentän autoja ei ole rekisteröity millään tavalla, koska niillä ei tarvitse ajaa yleisillä teillä.
  Miksi minun ajoneuvoni olisi pitänyt rekisteröidä, vaikka voin sillä ajaa luvallisesti yleisellä alueella(pyörätie/jalkakäytävä) annettujen rajoitusten mukaan(25km/h), vakuuttamattomana ja ilman kypärää.
  Anoin kyllä kentältä lupaa, jonka perustin tämän hetkiseen terveydentilaani, joka ei mahdollista pelaamista jalkaisin. Kuitenkin haluaisin pelata noin parisataa kierrosta tänäkin kautena, joten golfautovuokrat nousevat minulle mahdottomuuksiin.
  Mittä mieltä? Laitteen tiedot voi käydä katsomassa osoitteesta huvix.fi

  #1151534 Ilmoita asiaton viesti

  Mihinkäs tuossa bägi pannaan? Tässä on aika kätevä vehje, jossa on paikka bägillekin:

  http://www.golfboard.com

  #1151564 Ilmoita asiaton viesti

  Tämmöistä kävin koeajamassa keväällä. Tarvitaan vain pikku rakentamisen viritys takaosaan jotta saa bägin sinne pystyyn. Kulkee siis sähköllä toimintasäteenä 60 kilsaa, saa ajella kaikkialla missä polkupyörälläkin ajetaan max 25 km/h eikä tarvii mitään kortteja (joulukortin voi toki laittaa edelleen kuten aiempinakin vuosina kavereille!) Kierroksen jälkeen voi huoletta jäädä terassille ottamaan sen virkistävän ruskean, joskus vaahtopäällysteisen viileän juoman! Ei lähde autonajokortti vaikka ottaisi toisellekin jalalle. Asun 2,5 kilsan päässä kentältä joten voi ajella viikonloppuna kumpanakin päivänä menopaluuna kentälle kierroksineen! Suunnittelen jossain välissä teknisen ratkaisun bägiä varten ja eikun kauppaan ja menoksi! Kentälläkin kerrottin että eikun menoksi vaan kierrokselle! https://www.scogo.fi/

  #1151669 Ilmoita asiaton viesti

  Juurikin tuo laite minulla on. Bägi kulkee selässä, helposti kun on sitä siellä tottunut roikottamaan. Todellakin näin kenttämestarina toimineena en tietenkään kentälle lähtisi kulkupelillä, joka vahingoittaisi kenttää jotenkin. Laitteen käytön kieltämisessä ei kyseessä mielestäni ole kuin asenne uutta vastaan. Toki ymmärrän, että asenteeseen voi voikuttaa joku huono kokemus tai jopa kateus.
  Laite nopeuttaa myös ryhmän peliä. kun ei ole sidottu toiseen pelaajaan, kuten yleensä autolla pelatessa. Jos jonkin pallo menee etsittävään paikkaan, on laitteella näppärä mennä turvallisuuden sallimissa rajoissa etsimään nopeasti palloa ja näin nopeuttaa ryhmän pelin jatkumista. Roskiakin tulee kerättyä kun niitä silmiin sattuu, ja paaluja oiottua paikoilleen. Edelliseltä ryhmältä jääneen mailankin olen nopeasti saattanut takaisin onnelliselle omistajalle. Mitkähän on ne huonot puolet?

  #1151670 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Liikunnan puute?

  #1151683 Ilmoita asiaton viesti

  Tässäkin on aika kätsy kaksipyöräinen kulkuneuvo eikä maksa paljon:

  http://www.segi.fi/golfbagi-teline

  P.S. Tuossa taitaa olla pelkän bägitelineen hinta, segway maksaa hiukan enemmän.

  #1151769 Ilmoita asiaton viesti

  Liikunnan puute? Minulla ainakin on kyseessä liiallinen liikunta rankoissa lajeissa, jonka johdosta liikuntakyky on nyt tilapäisesti varsin rajoittunut(toivottavasti). Kävely on jopa yhdeksälle reiälle turhan rankka ponnistus, joka kostautuu suorituksen jälkeen. Mielelläni viuhtoisin menemään jalan bägi selässä, kuten tähän saakka olen tehnyt.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Välineet Kaksipyöräinen golf-kulkuneuvo