Aihe: Kahvikuppi sitten vain 1.20 e!!! - Golfpiste.com

29.10.-5.11. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][15]
KilpailuaSuomalaista

Kahvikuppi sitten vain 1.20 e!!!

Etusivu Foorumit Yleistä Kahvikuppi sitten vain 1.20 e!!!

Esillä 25 viestiä, 26 - 50 (kaikkiaan 206)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • minä voin boikotoida kalliita kahvikuppeja, koska en kahvia muutenkaan juo, mutta muuta juotavaa menee senkin edestä klubilla niinkuin on ennenkin mennyt

    Ringo inflaatio euron myötä on valitettavasti asia mihin me kaikki ollaan jouduttu tahdottiin tai ei.

    Myös sinä golfosakkeineesi ja omistamasi terasseineesi.

    Sä kuulut siihen kategoriaan joka tuijottaa kahvikupin hintaa mutta et huomaa miten hyvä se olisi klubille ja sinulle jos ravintoloitsija edes jotenkin pärjäisi.

    Tuleekohan koskaan sinun elämääsi se päivä jolloin

    viet golfkavereita tai liiketuttavia kotiklubillesi pelikierrokselle ja sen jälkeen klubin ravintolaan.

    Ai niin unohdin kokonaan tämän sinun termospullo

    jutun sillähän tekee todella vaikutuksen kavereihin jos sinulla niitä on.

    Välillä kun seuraan tätä keskustelupalstaa ihmettelen mikä ihmeen magneetti golfilla on Suomessa kun se vetää puoleensa kaikki ¤¤tun

    pihtarit ja valittajat.

    Luojalle kiitos siitä että tämän harrastuksen piirissä

    on paljon myös aidosti fiksua porukkaa.

    Jäsenethän ravintolan tappiot yleensä kuittaavat. Ei niitä palveluja muuten saada yllä pidettyä.

    Minkä kokoinen ravintolamaksu/jäsen klubillanne on? Meidän klubilla on muistaakseni 120 EUR/jäsen, jolla saa ruokailulippuja. Käytti sitten tai ei.

    Edelleen kuulutan, mikä on kentän oheistoimintojen tarkoitus. Pitääkö siellä pihviä olla tarjolla? Jos Ants Pants haluaa tehdä vaikutuksen asiakkaaseen, niin eikö sitä saa tehtyä vielä suuremman vaikutuksen, jos se pihvi on esim. tupla hintainen? Ei tartte turhaan kaffeesta nyhtää. Pihvisteille voisi jopa varata oman salongin :-). Tai voihan sitä jyrätä päätöksen, ettei kentälle ole asiaa ilman lounasta.

    Eiks se ole hyvä, että täällä maristaan. Pääsen kentällä keskittymään pelaamisen. Ja taitaapa tätä palstaa jokunen golfari lukea. Asiaa kannattaa klubeissa pohtia, pitääkö Ants Pants varten olla pihvivalmius vai tullaanko vähemmälllä toimeen tai vastaavasti voidaanko myös ei-golfareita huokutella tukemaan ravintolatoimintaa. Tämä ja muut asiat on ihan klubien itse päätettävissä.

    Minulle klubi on paikka missä pelin jälkeen istutaan hetki terassilla. Siitä saunaan ja peseytymisen jälkeen syömään ravintolaan. Ruokailun jälkeen voin jäädä vielä notkumaan sinne tapaamaan muita jäseniä.

    Nämä mistä saan halvimmalla, vaihdan kengät parkkipaikalla, juosten ykköstiille ja rundin jälkeen äkkiä kotiin tyypit harrastaa mielestäni jotain ihan muuta kuin golfia.

    Hei ’Konservatiivi’toit tähän keskusteluun pari ihan hyvää pointtia kiitos siitä.

    Minulla vaan on kokeneena realistina se pelkoskenaario että jos nykyinen meno klubiravintolan pidon kannattavuudessa jatkuu niin

    meillä on siellä klubeilla kohta rivi erilaisia automaateja mistä saa sämpylää limua snacksiä keksiä ym ym.

    Ja mitähän se meidän alkoholilainsäädäntö sanoo siitä bisseautomaatista joka antaa kaikille bissee jolla on kolikoita, taitaa jäädä kylmät bisset juomatta kierroksen jälkeen.

    Mitään pihvivalmiuksia minun kaltaisilleni ei erikseen tarvitse järjestää koska jos klubilla on ravintola jossa on toimiva keittiö niin se kyllä ottaa etukäteen vastaan tilauksia oli se sitten torstain hernerokka + pannari tai mitä muuta hyvänsä.

    1. kahvilan pitämisestä syntyy joko voittoa tai sitten ei. Jos voittoa ei synny, tulee tappiota, toiminta kituu ja kuolee lopulta pois.

    2. Jos kahvilan tappiot katetaan jäsenten varoista, toiminta on tehotonta ja toteutetaan halvimman vaihtoehdon mukaan tappioiden minimoinnin ehdoilla, ja se näkyy väistämättä.

    3. Ilmaisia lounaita ei ole, eikä kähvejakaan, maksakoot ne jotka syövät ja juovat. Golfseuran tarkoitus ei ole sponsoroida jäsenten ja vieraspelaajien kahveja, ulkopuolisten ruokailusta puhumattakaan.

    Ei oo onkelma, jos on kallis kuukkaan omat plöröt rommin kera pieneen termariin. tärkeää olis, jotta kahvin kans sais rahkapiirakan, puolukk- tai musitikkapiirakan tai vähärasvaisen voesilmäpullan.

    Ei se kahvi oo muutamasta sentistä kii niin kuin nipeh koko. Mutta kahvikin sais ol tuorett ja from coffeebeans that Don Juanin especially for me picked at the Andaluisian mounteins.

    Nyt saan jo eläkett , ettei tartte venytä Laihian markaa, mutt pulavuosina kävin keräämäss kentän takamettistä tatei ja myin ( möin ) lubiravintolall tai Suomalisel Klubill Stadiin 5kg 40 eurolla sain koko kolohvikeikan maksettua .

    Verottaja ei tiijä viel —

    MUTTA MILLOIN ILMESTYVÄ VARS SYKSYL MUSTAT MAKKARAT, WOTKININ STADINNAKIT JA MUUT GRILLIHERKUT VAIKK 9 REIJÄLL ??

    JA OLSI KIVA KU JUOMAKS SAIS PÄÄRYNÄJUOMAA

    1,5L PULLOIS SIT KEVYTSIIDERII, JOTA PULLOTETAAN KAUSTINTEN SUUNNAS LÄREVEREST . ????????????

    Miten Jumangekka, sinä Ringo, voit mennä terassille – siellähän voi olla joku joka tupakoi !!!!

    Pysy vaan sisätiloissa, vaikka et silloin ehkä termaristasi kehtaa kahveja tarjoilla. Eipäs, kyllä sinä taidat kehdata.

    Katos, heitit minut jo seuraavaan aiheeseeni, tupakointiin kentillä. Hyvämuistinen kaveri! No palataan siihen myöhemmin.

    Jännä kuitenkin, että niin moni ravintolanpitäjä on ottanut osaa tähän keskusteluun, tottakai heidän mielestään kahvikuppi voi maksaa vaikka maltaita (ja maltaatkin klubeilla maksavat).

    Hei teille jotka vähättelevät inflaatiota ja sen merkitystä: Minulla ei nyt ole tilastoja, mutta olen aivan varma siitä että inflaatio ei ole euron tulon myötä ollut muutamassa vuodessa 100% luokkaa niin kuin niillä klubeilla jossa kahvikupin hinta on noussut 70-80 sentistä 1.40-1,50. Ja inflaatio on Kalliomäen mukaan paha asia, ja ministeriä on pakko uskoa.

    Hei, järki käteen, hyvästä kannattaa maksaa mutta hullu ei ole se joka pyytää, vaan se joka maksaa. Oletteko (melkein kaikki) hulluja?

    Joka tapauksessa, helppoa oli taas saada keskustelu aikaa, palataan asiaan vaikka tupakoinnista kentillä.

    Ystävällisin terveisin

    Ringo

    (olen vain tyhmä rumpali)

    Vai olet rumpalikin? Eikös artisti perinteisesti maksa..?

    Mulle on ihan sama maksaako kuppi 1, 2 tai 3 euroa. Jos tekee mieli, ostan.

    Ja kysymykseesi hulluudesta; en ole. Enkä myöskään sairaalloisen nuuka tai persaukinen, joita yritän selitellä inflaatiolla.

    Perheen kanssa kävin viikonloppuna kahvilla (jätin suosiolla golfmessut väliin, kun edullisemmin pääsee laajempaan näyttelyä katsomaan huhtikuun alussa). Positiivista oli huomata, että pieni kuppi maksoi 1.14 e. Hyvin poikkeavaa, että sentit löytyi hinnoittelussa. Ko. paikka elää kahvin sekä pullan myynnillä sekä kesällä oluen myynnillä. Viikonloppuisin ei juurikaan tyhjiä pöytiä ole. Käsittääkseni tytöt tekevät itse pullat.

    Silloin tällöin törmää kivoihin kuppiloihin ja ruokapaikkoihin. Esim. eräässä lounaspaikassa käy pukumiehet sulassa sovussa lounaalla raksaduunareiden kanssa. Jotain hyvää ko. paikassa pitää olla. Vaikkei haalarimiehet oikein sovi klubille, voisi toimintaa kuitenkin miettiä siten, että kauppa kävisi myös haalarimiehille ts. hinnat ovat oikeat. En minä osta ylihintaista kahvia tai lounasta sen takia, että tunnen vastuuta ravintolan tukemiseksi. Sama on pallojen ym. kanssa. Asiakkaalle pitää antaa hyvä mieli, esim. kauppaamalla kahvia edullisemmin kuin huoltoasemalla. Ja jäähän siitä eurostakin hyvin katetta.

    Jos sitä shopin, ravintolan liikevaihtoa haluatte lisätä, niin houkutelkaa vieraspelaajia kentälle. Vieraspelaaja jättää kentän oheistoimintoihin keskimäärin enemmän rahaa per kerta kuin vakiasiaskas.

    Mielestäni Ringo puhuu asiaa !

    Niin kuin syksyllä jossain kirjoituksessani lupasin, niin aijon tällä kaudella kirjata ylös kuinka paljon käytän rahaa klubiravintolan palveluihin.

    Minulla on pelko hanurissa, että suurin kustannus golfharrastuksestani muodostuu golfravintolaan laitetuista rahoista.

    Golf yhtiövastikkeeni ja jäsenmaksuni on noin 700€.

    Jos ravintolapalvelut on ylihinnoiteluja esim 20%, niin siitä muodostuu merkittävä summa vuoden aikana.

    Palaan ko aiheeseen viimeistään kauden lopussa, kun minulla on asiasta fakta tietoa.

    jos kahvipaketti maksaa 3 euroaja ja kahvilanpitäjä myy kahdessa päivässä 50 kuppia esim 1 euro / kuppi ja maksaa kahdelta päivältä palkkaa kolmelle työntekijälle yhteensä vaikka vain 100 euroa, paljonko sitä katetta jäikään?

    Jossainko on sellainen klubi, jossa ravintola myy vain kahvia, 25 kupillista päivässä, eikä mitään muuta ja töissä on tätä varten kaksi henkilöä? Huh Huijaa..

    Laskin juuri arviolta oman kulutukseni (olen kova kahvinjuoja). Juon vuosittain klubiravintolassa n. sadat pullakahvit, n. sadat pelkät kahvit(useita kuppeja päivässä), syön kymmeniä kertoja ja juon kymmeniä oluita. Arviolta 700-1000€ yhteensä.

    Maksan ravintolaan enemmän kuin maksan pelaamisesta, siksi toivoisin hiukan malttia hinnoitteluun, meillä se on vielä siedettävää, useimmilla muilla paikkakunnilla ei. Siitä varmaan johtuu hyvät ja monipuoliset palvelut ja vilkas klubielämä meillä ja olematon sellainen monilla muilla kentillä.

    Tuskinpa se kahvikupponen on ainoa katetta tuottava myyntiartikkeli. Epäilisin, että erinnäköisillä sämpylöillä ja leivonnaisilla päästään vielä parempiin tuloksiin. Jos on keskittynyt pelkästään kahviin tai olueeseen/viskiin tarjolla pitää olla hyvä tuotevalikoima.

    Ajelimme sunnuntaina vaimon aamulla Turusta Helsinkiin. Pysähdyimme eräälle ABC-huoltamolle aamiaiselle ja viidellä eurolla/nuppi sai oikein monipuolisen tarjoilun noutopöydästä. kaffeeta sai kitata niin monta kuppia kuin jaksoi. Erikseen ostettuna olisi maksanut 1.40.

    Päättelin, että kahvia menee niin hirveitä määriä/päivä, että on samantekevää juovatko aamiaisen tilaavat yhden vai viisi kuppia.

    Oman kahvinkulutus/päivä on sen verran minimaalista, että euro tai 1.20???

    Onko mitään säälittävänpää kuin kahvikupin hinnasta valittava vieraspelaaja ?

    ihmetyttää kovasti tämä golfareiden katelaskenta kahvikupille.

    Tuntuu välillä siltä, että katteet on laskettu kahvikupillisille, jotka

    tarjoillaan taivasalla itsepalveluna suoraan avatusta kahvipaketista lisäämättä porojen sekaan edes kylmää vettä, maidosta, sokerista ja kermasta puhumattakaan.

    Kahvilan pitäjä ei tietenkään maksa vuokraa tiloista ja laitteista, lahjoituksena saadut kahvikupit kävelevät itse pöyditä takaisin, ensin pesulle yhdessä kaffepannun ja lusikoiden kanssa ja sieltä sitten vitriiniin. Kassalla ei tietenkään tarvitta ketään vastaanottamassa rahaa, koska se nähtävästi siirtyy ilman kuittia ajatuksen voimalla ostajan VISA-kortilta ravintoloitsijan taskuun, luonnollisesti ohi Luottokunnan, pankkien ja kirjanpidon ja vielä verottomana.

    Ei ole!

    Mikäli oikein muistan, seuraavaksi ruvetaan boikotoimaan kenttiä joilla saa tupakoida, tai kertoa vitsejä, tai puhua kännykkään, kannustaa kaveria, ottaa birdiehuikan, pelata pikkuskiniä kavereiden kanssa. Aina löytyy se valittaja jonka ehdoilla muitten tulisi harrastaa.

    Mäkisuksi hei, sienien ja marjojen myynti on verovapaata tuloa, ei tarvii enää pelätä…

    Jos kahvia menee vain 25 kuppia päivässä, niin miksi maksaa kolmelle hengelle palkkaa. Cädäri keittää 2-3 kertaa päivässä termospullon täyteen ja rahastaa kahvin. Pitäsi kyllä ehtiä, kun siirrytään käyttämään keskusrekisteriä :-).

    Jollei kauppa käy, pitääkö erillistä ravintolaa pitää pienen vähemmistön ja statuksen takia? Yrityskilpailuihin ym. voidaan ruoka tilata pitopalvelusta ja esim. joka sunnuntaiksi klubilaisten iloksi.

    niijust mut mitä jos tykkääki teestä?

    Mä en juo kahvia enkä teetä. Saanko sit alennusta greenfeestä???

    puhe olikin katelaskennasta, sitä paitsi sopimus seuran kanssa edellyttää monessa paikassa, että kahvila pidetään auki aamusta iltaamyöhään riippumatta siitä, kuinka vilkaasti kauppa käy.

    Jos kuppila on auki vaikka vain 12 tuntia päivässä, kaksi ihmistä tarvitaan välttämättä, vai pitääkö jonkun seistä tiskin takana ilman palkkaa?

    Yritystilaisuuksia ei muuten viedä kahvilattomalle kentälle ja tilata ruokaa pitopalvelusta, vaan ne viedään kentälle, jolla palvelut ovat saatavissa.

    Eli vieraspelaaja on edelleen sitä mieltä, että ravintoloitsija pyörittää yritystään pelkällä kahvinmyynnillä… Ei auta vaikka muut mainitsevat muita tuotteita, tuijotetaan vain sokeasti sitä kahvia. Yleensä olen ymmärtänyt että niitä kiinteitä kuluja levitetään vähän muillekin tuotteille, mutta ilmeisesti golfkentällä vain kahville. Loput myydään siis nollakatteella tai tappiolla. Hyvä tietää…

Esillä 25 viestiä, 26 - 50 (kaikkiaan 206)
Vastaa aiheeseen: Vastaus #358070 kohteessaKahvikuppi sitten vain 1.20 e!!!

Etusivu Foorumit Yleistä Kahvikuppi sitten vain 1.20 e!!!