26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

John Dalylla otetta!

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu John Dalylla otetta!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 88)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Illalla selailin ennen maata menoa lehtiä. Oli tämä Golf 5/05:n keskiaukeama esillä unenpöpperössä. Mietiskelin kai jotain kauhu piiskaamista ja herkkien käsien kombinaattia. Kaikillehan tuo Johnin massiivinen ylikiertynyt draivausasento on tuttu. Mutta sitten kiinnittyi huomio otteeseen, mikä on näytti hieman omituiselta. On kuvassa tuo hanskakäden etusormi alemman käden pikkurillin päällä. Moniko on huomannut Johnilla tämän pikku erikoisuuden otteessa? Onko tämä yksi Dalyn salaisuuksista, mikä paljastui minulle puoli vahingossa. Ei muuta kuin tänään kokeilemaan! Eikä ole pitkää aikaa kun kirjoitin ettei otetta vähään aikaan vaihdeta:)

    KL

    Tuo ote juontaa juurensa siitä, että alempi käsi on Jompalla se ryyppykäsi, joten ylemmän käden etusormella Jomppa pitää ryyppykäden pikkusormen kurissa. Tiedäthän sanonnan ’antaa pirulle pikkusormi’….?

    Nimetön

    Aiaija, kun menit paljastamaan tuon julkisesti! GP:n kisoille ei kohta löydy suomesta riittävän pitkää kenttää.

    Joo mulla tulee John Dalystä mieleen Matti Nykänen, joka tosin on saavuttanut paljon enemmän urheilupuolella kuin kolohvimäkien melkein jokapäiväinen. Juuri alkoholiin kuollut George Best, vielä tärisevänä elävä Cassius Clay

    ( Muhammed Ali ) se amerikkalaisfutaaja joka oli elokuvatähti Johnson ? ja selvisi murhasyytteistä rahalla – niinkuin jenkeissä tapahtuu.

    Matti Nykänen on sen verran kiinnostava tyyppi, että ehkä kannattaisi mennä kattoon se elokuva hänestä ja miettiä itsekseen – mikä näissä rämpivissä urheilutähdiss’ä meitä tavallisempia kuolevaisia viehättää.

    Ali oli kattomassa Kulmin lentomäki MM:ää ja kuvattiin usien katsomossa – oli ihme , että hän tuli paikalle – telkarissa näytettiin kuinka hän varjonyrkkeili – Alzheimertautisena – tärisevänä-

    kunniakasta sinänsä – Vietnamin sodan vastustajana, josta syystä hänet suljettiin vuosiksi MM-taistoista. Matti on tähti hänenkin rinnallaan . Ei Bernhard Langerista tai Montystä tehdä elokuvaa. Ei ehkä Jari Puikkosesta, Janne Ahosestakaan. Matti ja J. daly on peilikuvamme ? , jossain määrin meistä itsestämme. ? Aion käydä katsomaas Matti- elokuvan – ennakkoluulottomasti ja palata keskusteluun huippu-urheilun nimissä, joka liittää asian kolohviinkin John Dalyyn, M. Aliin, G, Bestiin, Maradoonaan, etc.

    Käy siekin ja jatketaan keskustelua – analysoiden -ei missäään tapauksessa Mattia edes ollenkaan saati sokeasti ihannoiden – Matti-ilmiötä ja itseämme tutkistellen.

    Miksi Matti elokuva sai huikean suuren katsoja-määrän ensi-iltana – osa jopa pukeutui Matti ja Mervi asuun leffaan mennessäään.

    Huumorilla höystettynä ei vakavasti – tää kuuluu dibaduu-osastolle osittain – osittain ei.

    Nimetön

    Muhammad Ali alias Cassius Clay ei kyllä sovi mitenkään alkoholistien rinnalle, vaikka sairas onkin. Muhamettilaiset kun tuppaavat olemaan enämpi kielteisiä tuon viinalla läträämisen suhteen. Se, onko Alilla parkinsonin lisäksi Alzheimerkin ei minulla ole tiedossa, ehkä itse tiedät tarkemmin, en ole asiaa seurannut siinä määrin.

    Kiitos Bosco, , että komentoit edes osaksi.

    Joo voi olla Alill Parkinson, mutta en rinnasta alkoholismia Alin Ja Matin kesken – vaan urehilu-suuruutta.

    Matti olis paremmalla PR:llä tsempannut maailman parhaan urheiljan tittelistä – mutta on vähän muninut urheilu-ihanne puolensa taudeillaan – niitähäön on ja enne kaikkke alkoholisimilla.

    Siellä superurehilija- gaalassa Matti Ja Ali tapasivakkii. Hubert, ’ Hubo ’ Neuper Itävallan

    mäkihyppääjä oli myös paikalla ja tutustui Aliin ja sai henk. koht. charmillaan hänet Kulmiin tän vuon MM – kisaan.

    Olis kiva ,ettei takerruttais lillukanvarsiin – täähän on tookkii ei äidinkielen ainekirjoitus.

    Nimetön

    Alista ja Matista urheilijoinakaan ei mielestäni voi puhua samana päivänäkään 🙂

    Juuei! Eikä myöskään mäkihypystä ja nyrkkeilystä voi puhua samana päivänä!! Mäkihyppy on pieni marginaalilaji jota muutamassa maassa harrastetaan. Ja sielläkiin vaan huonokuntoiset riisitautiset nuoret jannut yrittää leikkiä urheilijaa. Urheiluako? No EI!

    KL

    Joo, ja vastustajan tajuttomaksi hakkaamiseen tähtäävä päähänlyöntikilpailuko sitten on urheilua? Kannattaisi noin aluksi kuunnella legendaarisen Kake Singersin 17 sekunnin mittainen kappala ’Nyrkkeily on hauska urheilu’ ja miettiä sitten uudelleen….

    Nyrkkeily pitäisi kieltää lailla.

    Muistaakseni Daly käyttää interlock-grippiä. Hänen otteestaan voi ottaa oppia varsinkin oikean käden osalta. Etu- ja keskisormi tuskin koskettavat mailaa. Tukeva kaveri mutta hento ote.

    Dalysta oli Golf Digestissa viime vuonna monen sivun juttu. Siitä, kuinka hän liian nuorena sai liian paljon ja joutui huonoon seuraan (mm. Jack Daniels). Nyttemmin Daly on ryhtynyt vallan vesipojaksi ja ajelee kilpailuihin aivan helvetin isolla asuntoautolla.

    Se riippuu vähän siitä mitä kukin pitää urheiluna! Nyrkkeily on maailalla iso laji jossa liikkuu suuret rahat. Nyrkkeilijät on kovakuntoisia ja treenaus on aivan POSKETTOMAN rankkaa.

    Mäkihyppääjät taas on ruipeleloita joiden ainoa tehtävä on ponnistaa hyvin. Otettais edes käyttöön ihonmyötäiset hyppypuvut niin saatais lajiin vähän hupia 😉

    Kyllähän sekä mäkihyppy että nyrkkeily ja golfkin urheilun kriteerit täyttävät.

    Monet pitävät urheiluna vain lajeja, joissa rehkitään ylettömästi. Nykysuomen sanakirjan urheilu -määrite lähtee kilpailuajatuksesta.

    Tottakai asia on kirjaimellisesti näin, mutta ihmisten mielissä voi olla ihan muita ajatuksia asiasta. Mikä on eniten urheilua? Mikä on sellaista urheilua johon kannattaa panostaa? Mitä on mukavinta katsoa? Missä lajissa on jännitystä? Missä lajissa urheilija joutuu laittamaan itseään eniten likoon?

    Kriteereitä on niin paljon enemmän kuin yksi lause tietosanakirjassa!

    KL

    Joo, nyt päästään taas pitkään keskusteluun!

    Jos urheiluksi lasketaan kaikki lajit, joissa kilpaillaan, niin sitten urheilua ovat myös seuraavat lajit:

    – pokeri

    – lintujen bongaus

    – leijanrakennus

    – autorata-autoilu (siis se lasten juttu, josta isistkin tykkäävät)

    – backgammon

    – PC Golf

    – ainekirjoitus

    – päässä laskeminen

    – tavaaminen (valtaisa juttu Ameriikanmaassa)

    – tulppaanien kasvatus

    Kyllä urheilussa pitää olla mukana yhden tai useamman lihaksen harjoittaminen fyysisesti selkeästi parempaan kuntoon kuin mitä esimerkiksi shakkinappulan siirtämiseen tarvitaan. Jonkinlainen fyysinen kunto ja valmius on oltava vaatimuksena, muuten pitää bridgeenkin ottaa erikseen vammaisten sarjat, kuten pyörätuolibridge.

    Ja siihen nyrkkeilyyn sanoisin, että väkivaltaa ei missään muodossaan tulisi saada kutsua urheiluksi, tuli siinä hiki tai ei.

    KL: ’väkivaltaa ei missään muodossaan tulisi saada kutsua urheiluksi, tuli siinä hiki tai ei.’

    Missä suhteessa nyrkkeily eroaa nykyisestä jääkiekosta? Paitsi, että siinä ei käytetä välineitä.

    Iso Heleppo…hmmm. Eli siis mäkihyppy ei oo urheilua koska ne jannut on ruipeloita ja niitten tarttee lisäks vaan ponnistaa korkeelle.

    Sittenhä joku maratoonijuoksukaan ei urheilua ole. Nekin jannut on ruipeloita, eikä niittenkään tartte ku juoksennella pitkin poikin. Kaikkihan siihen pystyy ;).

    Ja, entäs sitten oma kuningas golffimme. eihän siinäkään tartte kun…….

    Eli siis aika hankala määritellä. Makuasioista ja omista mieltymyksistä kiinni aika lailla.

    (do not feed the troll) mutta silti.

    Iso ero on jo siinä, että nyrkkeilyssä vastustajan lyöminen on tavoiteltavaa ja jääkiekossa puolestaan rangaistava teko. Muitakin eroja löytyy vaikkei tarkkaan katselisikaan.

    Nyrkkeily on likimain ainoa urheilulaji kuviokellunan ja shakin lisäksi, joita en jaksa, tai oikeammin saata, sohvan nurkasta katsella.

    Älä nyt viitti! Kuviokellunnassa saattaa olla mukana hyvännäköisiä kinkkuja! =)

    Suhteellisen mielenkiintoista kun viestiketjun alkuperäinen kysymys oli J. Dalyn gripistä niin koko ketjussa taitaa tähän mennessä olla kaksi viestiä jossa jotenkin kommentoidaan Dalyn otetta.(:

    Taidanpa lähteä kotiin ja ottaa tuon kyseisen lehden ja katsoa tarkemmin…

    Ainiin… Ja se Alin tauti on Parkinsonin-tauti. Ja älkää sotkeko Alia alkoholismista tai huume-ongelmista kärsiviin entisiin tähtiin. Saatatte itse vielä joku päivä herätä itse kyseinen tauti niskassa vaikka ette viinan ois koskenutkaan…

    KL

    Jääkiekossa primäärinen tavoite on tehdä maaleja. Joillakin pelaajilla tavoite on hämärtynyt, mutta se on nykysuuntauksen aiheuttama vinoutuma.

    Nyrkkeilyssä primääritavoite on lyödä toista ottelijaa päähän. Sairasta.

    Hyvä kysymys!

    Kuinka moni meistä huomenna aamulla muistaa käyneensä foorumilla? Tai kirjoittaneensa sinne jotakin. :=D

    Muhammed Ali on tietysti kävelevä varoitusmerkki nyrkkeilyn huonoimmista seurauksista.

    Ali, Pele, Bobby Jones, Matti Nykänen, Jack Nicklaus, Viren, George Best – suuruksia kaikki tyynni ja tottakai Minea, Marja-Liisa ja Marjo. Kynän jälki jää. Eri tavalla selviytyneitä mutta unohtumattomia.

    Lätkässä ei primääri tarkoitus ole tehdä maaleja vaan voittaa otteluita. Vielä tarkemmin sanottuna voittaa Jokerit mahdollisimman monta kertaa ja suurinumeroisesti (Hyvä Kerho!).

    Jääkiekko on tarkoituksellisesti miesten kontaktilaji. Kaukalossa on reunat juuri sen takia etteivät rusettiluistelijat tai muut kaunosielut vahingossa eksy miesten puolelle.

    Nimetön

    Ja sinulla on varma tieto, että Alin parkinson johtuu nyrkkeilystä? 🙂

    Nimetön

    Parkinsonin tauti on yleisin liikehäiriösairaus. Sitä todetaan yli 50-vuotiailla yksi tapaus sataa henkeä kohden. Suomessa on noin 10 000 Parkinson-potilasta. Parkinsonin tautia esiintyy pääasiassa keski-ikäisillä tai sitä vanhemmilla, ja sen yleisyys lisääntyy väestön vanhentuessa.

    Jos minä en joskus tiedä missä seuraava tiipaikka on, se ei kohdaltani johdu päähän osuneista iskuista. Ainakaan fyysisesti.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 88)
Vastaa aiheeseen: John Dalylla otetta!

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu John Dalylla otetta!