Aihe: Ilmoittautuminen ennen kierrosta, miksi? - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

Ilmoittautuminen ennen kierrosta, miksi?

Etusivu Foorumit Yleistä Ilmoittautuminen ennen kierrosta, miksi?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 64)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Miten muiden kotikentillä, pitääkö edelleen ilmoittautua toimistossa ennen kierrosta? Miksi näin tehdään, eihän tuossa ole mitään järkeä. Vieraspelaajat toki eri asia, mutta että omat jäsenet.

  KL1

  Meillä on voinut ilmoittautua sähköisesti jo vuosia. Missä päin Suomea ei vielä voi???

  Vahvistetaan kierrokselle lähtijät, että ovat paikalla. Samalla myös toimisto ottaa vastuun kentälle lähtevien pelaajien tekemisistä ja osin myös vakuutuksista.

  Itse en ole vuosiin käynyt kotikentällä tiskillä ilmoittautumassa, vaan tehnyt vahvistuksen Nexgolfin kautta.

  Eihän se toimisto ota mitään vastuuta. En vain ymmärrä miksi sisätiloissa pitää ravata, henkilökunta on vieläpä ilman maskia. Vakuutukset ovat aina kentälle mennessä voimassa, myös harjoitusalueilla.

  Eli mitään oikeaa syytä ei mielestäni ole.

  Sisällä ravaaminen epidemian aikana tuntuu minustakin ikävältä, mutta kun ajat tästä normalisoituvat niin toivon jonkinlaisen ilmoittautumisen pysyvän edelleenkin pakollisena. En nimittäin luota hirveästi luota kaikkien ihmisten täsmällisyyteen ja golfkenttä on ainoa paikka, jossa porukka on kuitenkin lähestulkoon aina oikeaan aikaan ykköstiillä aloittamassa kierrostaan. Jos ei tarvitsisi ollenkaan ilmoittautua, epäilisin kaikennäköisen ykköstiille 5 min myöhässä juoksemisen, liian aikaisin edellisten perään niskaan hengittämisen sekä lähtöihin ilmestyvien ylimääräisten ja niistä katoavien olemattomien pelaajien lisääntyvän reippaasti.

  Jos haluaa pelata yksin tai kaksin kentän ruuhka-aikaan, mikä estäisi varaamasta lähdön täyteen omilla poissa olevilla kavereillaan (pelioikeuden täytyy tietty olla voimassa), jos heidän ei tarvitse edes näyttää naamaansa cädärillä? Harvalla kentällä on starttereitakaan tuota tarkistamassa.

  KL1

  Jos ei tarvitsisi ollenkaan ilmoittautua, epäilisin kaikennäköisen ykköstiille 5 min myöhässä juoksemisen, liian aikaisin edellisten perään niskaan hengittämisen sekä lähtöihin ilmestyvien ylimääräisten ja niistä katoavien olemattomien pelaajien lisääntyvän reippaasti.

  Miten ilmoittautuminen estää liian aikaisin kentälle lähtemisen? Ainoa keino tuon estämiseksi on startteri ja niitä on Suomen kentillä perin harvassa.

  En tosiaankaan ymmärrä miksi jossain vielä vaaditaan muita kuin vieraspelaajia ilmoittautumaan fyysisesti. Sähköiset systeemit ovat olleet käytössä ainakin 10 vuotta, ei ole kerrassaan mitään tarvetta fyysiselle ilmoittautumiselle.

  Jos haluaa pelata yksin tai kaksin kentän ruuhka-aikaan, mikä estäisi varaamasta lähdön täyteen omilla poissa olevilla kavereillaan (pelioikeuden täytyy tietty olla voimassa), jos heidän ei tarvitse edes näyttää naamaansa cädärillä?

  Ei mikään estä, ja meillä itse asiassa saa halutessaan lukita lähdön muut paikat, en tosin käsitä miksi sellaista annetaan tehdä. Väärinkäytökset ovat kuitenkin sellainen asia, joista tuppaa joskus jäämään kiinni. En jaksa uskoa että tuollainen haamubuukkaaminen olisi millään muotoa yleistä, tosin aina löytyy p****päitä, jotka eivät kunnioita sen paremmin kentän sääntöjä ja ohjeita kuin muita pelaajiakaan.

  KL1

  Tässä on muuten yksi hyvä syy lisää saada valvoja jokaiselle kentälle. Kenttää kiertäessään hän merkitsee lähtölistaan, jos joku puuttuu. Näin toimitaan ainakin Katinkullassa ja no show -tyypit saadaan aina selville ja sanktiona lyödään varauskieltoa ko. henkilöille.

  Niin täällä on kyllä Nexgolf käytössä, mutta ei sähköinen ilmoittautuminen. Pitää mennä toimistolle ilmoittautumaan, kuin armeijassa konsanaan. Seuraavaksi varmaan pitää ottaa asento ja kättä lippaan?

  Joku kysyi että missä sijaitsee, niin Uudenmaan alueella.

  Syynä on varmaankin juuri haamubuukkaamisen lopettaminen ja joidenkin pelioikeutettujen hälläväliä-asenne tii-aikojen perumiseen ajoissa. Sähköisen ilmoittautumisen voi tehdä vaikka kotisohvalta, jos muistaa. Valvojia ei ole koskaan tarpeeksi.

  Varsinkin nyt, kun ainakin pk-seudun tii-ajat on tiukassa, niin kenttä pyrkii vähentämään tyhjäkäyntiä. Eli annetaan lisää mahdollisuuksia päästä pelaamaan niille, jotka oikeasti olisivat tulossa.

  Myös no-show -maksuja näkyy olevan monella kentällä käytössä. Lasku lähtee tai vähintään soitellaan perään, jos on jäänyt lähdöstä pois. Kannatan.

  KL1

  Kolopallottaja kirjoitti:

  Niin täällä on kyllä Nexgolf käytössä, mutta ei sähköinen ilmoittautuminen.

  Siis NexGolfin äppillä ei voi teidän kentällänne ilmoittautua, niinkö? Perin kummallista.

  Rinkussa klubi kortilla lukijaan, ei tarvitse käydä sisällä. Itse en pidä suurena vaivana käydä moikkaamassa sisällä. No-showsiksi laitetaan jos ei ilmoittaudu ja tulee lasku. Ainakin jossain uhkailevat näin. Hyvä näin.

  Siis NexGolfin äppillä ei voi teidän kentällänne ilmoittautua, niinkö? Perin kummallista.

  Ei ole käytössä. Eri asia on sitten vielä se että puhelimen Nexgolf-sovellus on käytännössä maksullinen (vaatii premium-tilauksen). Kaikesta rahastetaan joka käänteessä.

  Esim. moni kenttä on ottanut maksullisen Caddimaster-numeron. Pian varmaan pitää maksaa jo vessakäynneistäkin.

  En vain ymmärrä miksi sisätiloissa pitää ravata, henkilökunta on vieläpä ilman maskia.

  Tätä ihmettelin aikaisemmin jo toisessa ketjussa. Klubitilat ovat olleet jo keväästä alkaen normaalikäytössä, kellään ei maskeja missään. Isoja aloittelijaryhmiä joka päivä, ei turvaetäisyyksiä.

  Minun havaintoni on että kaikki terveys-suositukset on unohdettu ja golfkentät kierivät nyt rahassa. Selvää ylimielisyyttä on kyllä havaittu monen toimesta, vanhoja pelaajia ei palvella saati kuunnella, uusia rahastettavia kun tulee tilalle.

  Saisivat nyt avata ulkomaanmatkailun, jotta normaali meno palaisi golfkentille ja yhteisöihin. Tämä suurten massojen änkeäminen golfkentille ei ole pidempään harrastavien etu.

  KL1

  Eri asia on sitten vielä se että puhelimen Nexgolf-sovellus on käytännössä maksullinen (vaatii premium-tilauksen).

  Ai? Ei minulla eikä kellään tuntemallani henkilöllä ole. Ei vaadi mitään Premium -versioita täällä päin.

  KL1

  Tätä ihmettelin aikaisemmin jo toisessa ketjussa. Klubitilat ovat olleet jo keväästä alkaen normaalikäytössä, kellään ei maskeja missään.

  Teillä ei sitten näköjään osata näitä(kään) hommia. Omalla kotikentälläni caddiemasterin toimistossa palvelutiskin henkilöillä on kasvomaski aina päällä ja taukokioskilla asioidaan pleksin takaa.

  Saisivat nyt avata ulkomaanmatkailun, jotta normaali meno palaisi golfkentille ja yhteisöihin. Tämä suurten massojen änkeäminen golfkentille ei ole pidempään harrastavien etu.

  Ei ole totta…

  Tietääkseni golfin pelaamisesta ei myönnetä ikälisiä, vaan kaikki ovat samalla viivalla. Pelaamisen raamit määräytyvät sitten sen perusteella millaisia oikeuksia kukin itselleen hankkii, eikä siinäkään mitata harrastus- tai ikävuosia, vaan lompakon paksuutta.

  Tässä voisi jo aivan perustellusti kysyä, että mistä näitä oikein sikiää…

  Ei vaadi mitään Premium -versioita täällä päin.

  Niin Nexgolf on räätälöity kenttäkohtaisesti, meillä ei esim. ilmoittautuminen onnistu ja puhelinsovellus on käytännössä maksullinen. Nexgolf siis kustomoi palvelunsa jokaiselle kentälle erikseen.

  @kolopallottaja.

  Ihanko oikeasti, jos avaat teidän kentän nexgolf sivun selaimella (IOS vain Safari näyttää toimivan), ei siis mitään appejä/sovelluksia tai muita hömpötyksiä, niin et pysty muokkaamaan varaustasi?
  Vahvistamaan, perumaan tai siirtämään?

  Jos tosiaan näin on niin kannattaa olla yhteydessä ihan Nexgolfiin

  @Phoenix
  Joillakin kentillä ei välttämättä ole otettu käyttöön mahdollisuutta vahvistaa lähtöä selaimen tai sovelluksen kautta. Niin kuin täällä on jo kirjoitettu, Nexgolfista on mahdollisuus ottaa käyttöön eri määriä toimintoja.

  Tietääkseni golfin pelaamisesta ei myönnetä ikälisiä, vaan kaikki ovat samalla viivalla. Pelaamisen raamit määräytyvät sen perusteella millaisia oikeuksia kukin itselleen hankkii, eikä siinäkään mitata harrastus- tai ikävuosia, vaan lompakon paksuutta.
  Tässä voisi jo aivan perustellusti kysyä, että mistä näitä oikein sikiää…

  Lompakon paksuutta? Mistä tällaisia ajatuksia sikiää?

  Ihanko oikeasti, jos avaat teidän kentän nexgolf sivun selaimella (IOS vain Safari näyttää toimivan), ei siis mitään appejä/sovelluksia tai muita hömpötyksiä, niin et pysty muokkaamaan varaustasi?
  Vahvistamaan, perumaan tai siirtämään?

  Puhelimella ei pysty, mutta tietokoneelta voi toki varata ajan tai perua sen. Mitään kentälle ilmoittautumisia ei pysty tekemään.

  Joillakin kentillä ei välttämättä ole otettu käyttöön mahdollisuutta vahvistaa lähtöä selaimen tai sovelluksen kautta. Niin kuin täällä on jo kirjoitettu, Nexgolfista on mahdollisuus ottaa käyttöön eri määriä toimintoja.

  Näin juuri, eri kentillä on ihan erilaiset Nexgolf toiminnot, toisilla on enemmän toimintoja kuin toisilla.

  KL1

  Puhelimella ei pysty, mutta tietokoneelta voi toki varata ajan tai perua sen.

  Minun puhelimeni on eräänlainen tietokone ja sillä pystyy tekemään samat hommat kuin kotitietokoneellakin ajanvarauksen suhteen.

  Onko sinulla vielä vanha Nokia 1610 käytössä? Kannattaisi varmaankin päivittää nykyaikaisempaan 😉

  Puhelimella ei pysty, mutta tietokoneelta voi toki varata ajan tai perua sen.

  … tai sitten kyse on siitä, että Nexgolfin apissa ne on eri kohdassa kuin nettisovelluksessa. Vaikka minulla on suht suurikokoinen kännykän näyttö, se vahvistamiskohda on todella pienellä tekstillä, jota ilman silmälaseja ei erota.

  Ihan sama sen mscorecardin kanssa, kun näytölle on ahdettu kaikkea mahdollista, jolloin tuloksen syöttö edellyttää tarkkaa näköä, mutta myös sormen pitää osua minimaaliseen täppään

  KL1

  … tai sitten kyse on siitä, että Nexgolfin apissa ne on eri kohdassa kuin nettisovelluksessa. Vaikka minulla on suht suurikokoinen kännykän näyttö, se vahvistamiskohda on todella pienellä tekstillä, jota ilman silmälaseja ei erota.

  Ohoh?? Mulla se vahvistamistäppä tulee automaattisesti puhelimen ruudun vasempaan yläreunaan oranssilla kuviolla vahvistettuna eikä sitä voi olla huomaamatta edes lukulaseja ajoittain tarvitseva allekirjoittanut.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 64)
Vastaa aiheeseen: Ilmoittautuminen ennen kierrosta, miksi?

Etusivu Foorumit Yleistä Ilmoittautuminen ennen kierrosta, miksi?