23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Hirsala

Etusivu Foorumit Yleistä Hirsala

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mikä vaivaa klubia kun taas Tj menee vaihtoon? Kenttä on loistavassa kunnossa ja hyvät yhteydet mutta eikö pelaajat viihdy vai tuliko ongelmaksi se että kenttä siirtyi ns vastikkeettomaan malliin? Onko uhkana konkurssi?

    Ei nyt sentään käytetä tuollaista k-sanaa. Mutta täysin selvää on, että edessä on haastavat ajat ja mitä ilmeisimmin toimitusjohtaja veti siitä johtopäätökset. Suomessa on aika mahdotonta pyörittää onnistuneesti kokonaan ns. markkinaehtoista kenttää. Tiedän, että täällä on moni eri mieltä. Mutta katsotaan muutaman vuoden tähtäimellä. Tarkoitan tällaisia suuria ja tasokkaita golfkeskuksia kuten Hirsalaa. Markkinaehtoisesti pärjää lähinnä hyvälle paikalle halvalla pykätty kenttä ala pelto-paloheinä.

    Katsos, Hirsalakin on alkanut halpuuttamaan ja onhan noita mainoksia ollut paljon. Kilpailu uusista pelaajista on kovaa ja niin pitääkin olla.

    Toisaalta pari päivää sitten jotkut tällä palstalla ”tiesivät” että osakepelaaminen on ihan parasta ja sen lisäksi saa vielä 1800% tuoton pääomalle.=)

    Onnea myös Hirsalaan! Hieno kenttä!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Hirsala

Etusivu Foorumit Yleistä Hirsala