Aihe: Henkilökunnan käytös - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

Henkilökunnan käytös

Etusivu Foorumit Yleistä Henkilökunnan käytös

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 39)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Onko muilla kentillä samanlaista menoa ,kuin meillä Vuosaaressa? Tänäänkin aamulla saatiin henkilökunnan suusta kuulla ,että ollaan IDIOOTTEJA….Suomeksi ja Englanniksi

  KL1

  Oletteko te?

  Mitä siellä on tapahtunut? Kerro lisää!

  Ehkä ,mutta mielestäni sen diaknosointi kuuluu lääkärille ,eikä henkilökunnalle

  KL1

  😀

  Olette hyvässä seurassa: iPhone, iPad, iKea, iDiot. Hienoa että palvelu pelaa tuolla kaatopaikalla monella kielellä.

  Odotin kyllä hieman mehevämpää tarinaa siitä mitä on tapahtunut. Kuriositeettina, yleisin huuto mitä Vuosaaressa kuuluu on kansainvälinen ”fore” varoitus. Missään muualla sitä ei kuule niin paljon ja usein.

  Maantiekiitäjä
  Odotin kyllä hieman mehevämpää tarinaa siitä mitä on tapahtunut. Kuriositeettina, yleisin huuto mitä Vuosaaressa kuuluu on kansainvälinen ”fore” varoitus. Missään muualla sitä ei kuule niin paljon ja usein.

  En avaa aamun tapahtumia enempää. Vuosaaressa tuntuu siltä kuin asiakkaat olisi henkilökuntaa varten ,eikä toisinpäin. Range aukeaa miten sattuu ,tai ei ollenkaan ,kentän hoitotyöt aloitetaan vasta kun pelaajat kentällä ,ja pokkeuksetta tehdään myötäpäivään tai hyppien(ennätys 16 väylää samat kaverit hoitamassa toimiaan meidän edessä) .Mutenkin homma hoituu vain jos jaksaa mielistellä,tulee mieleen edelliset avioliitot.

  kentän hoitotyöt tehdään myötäpäivään

  Ei taida olla vain Vuokin tapa. Olen muuallakin ihmetellyt miksi ja onko pakko pyöriä koko ajan yhden ja saman lähdön edessä. Varmasti siihen on hyvä syy.

  Maksujaman tarina haiskahtaa siltä, että löi kohti kenttähenkilökuntaa, josta kenttähenkilökunta aiheellisesti nuhteli… tai jokin muu turvallisuuteen liittyvä törkeys. Silloin on aiheellistakin nimittää idiootiksi ja määräaikainen pelikielto olisi paikallaan.

  Putille tiedoksi, kuvaamasi asiaa ei ole tapahtunut ,joten voit Possuilla rauhassa lisää

  Maksujama, heitä nyt meille edes pieni luu kaluttavaksi. Kai siinä joku tapahtuma oli ennenkuin ruvettiin idiooteiksi haukkumaan. Vai ihanko ohimennen henkilökunta huikkasi? Joskushan toki voi ihminen kilahtaa työssään myös pikkujutusta. Siihen ei oikeen muuta voi tarjota kuin ymmärrystä ja empatiaa. Tai potkut jos on vallan tapana.

  Vuosaaressa olllut jo useamman vuoden kyttäämistä ja jopa laitonta valokuvaamista(yksityisalue ei julkinen paikka).Nyt sitten olimme kävelemässä kohti 11 tiitä ,koska jouduime jättämään 10 väylän väliin (päivän 1 tii) kylmän yön takia .Meidän tiiaus aika oli klo 7.40 ,mutta eka aika oli siirtynyt klo8.00:n ….noh tämä kävelyreitti ei sitten miellyttänyt henkilökuntaa ,joka neuvomisen sijasta alkoi huuutaa idiootiksi ja muutenkin möykkäsivät jotain,kaikesta ei saanut selvää pitkän etäisyyden vuoksi
  Totean vain ,että palvelualalla ei todellakaan voi käyttäytyä näin

  joka neuvomisen sijasta alkoi huuutaa idiootiksi ja muutenkin möykkäsivät jotain,kaikesta ei saanut selvää pitkän etäisyyden vuoksi
  Totean vain ,että palvelualalla ei todellakaan voi käyttäytyä näin

  Täysin samaa mieltä. Ei palvelu- eikä muullakaan alalla.

  Aamu oli siis kylmä, ruoho jäässä, lähdöt siirretty myöhemmäksi ja te kävelitte väylää pitkin 11. tiille? Jos näin oli, niin saitte ansionne mukaan.

  Non niin ,löytyihän täältä tämä Sergio hengenheimolaiseksi näille huutelijoille….Ei tietenkään oltu niin IDIOOTTEJA etteikö varmistettu ,että väylä ilo sula ,starttiin oli enään aikaa n.10 min.

  Varmaan henkilökunta olisi voinut esittää asiansa myös kohteliaasti vaikka olittekin kentällä luvattomasti.

  Vuosaaren ohjeet pakkasaamuille:
  ”Kentän ollessa jäässä tai kuurassa pelaaminen on ehdottomasti kielletty!

  Mikäli kenttä on kiinni pakkasten johdosta, aamun varatut peliajat eivät siirry, vaan peliajat peruuntuvat kokonaan. Pakkasaamuina kentällä pelaaminen on sallittu vasta henkilökunnan annettua siihen luvan. Tiedotamme kentän tilanteesta kotisivuillamme. ”

  Tuon ohjeen mukaan teillä ei ollut voimassaolevaa peliaikaa joten on varmaan luonnollista että teitä pyydetään poistumaan kentältä?

  Jälleen väärä syytös.olimme sopineet ,että starttaamme 11 tiiltä klo 8.00
  Mikä olin järkevää ,koska olimme paikalla,,väylät eivät olleet jäässä enään siinä vaiheessa.
  Täällä yritetään jostain syystä kokoajan vierittää syytä asiakkaalle.Alunperin reklamoin nimeenomaan käytöstä jatapaa ohjeistaa meitä

  KL1

  Kyseisillä henkilökunnan edustajilla eivät ole käytöstavat hallussa. Vaikka asiakas tekisikin jossakin jotakin väärin, niin virheen korjaaminen tehdään ystävällisesti, joskin tarvittaessa tiukasti.

  Tuo valokuvaaminen on mielenkiintoinen juttu, en ole koskaan mieltänyt golfkenttää sillä tavalla yksityisalueeksi, että valokuvaaminen olisi kielletty, kenttää ja sillä olevia ihmisiähän voi kuvata myös kentän ulkopuolelta. Aika harvalla kentällä edes on moisia kylttejä osoittamassa, että kyseessä on yksityisalue. Aivan toinen lukunsa ovat tietenkin Luukin ja Talin tapaisen kentät, jotka ovat samalla yleisiä virkistysalueita tietyin rajoituksin.

  Maksujama: Vuosaaressa olllut jo useamman vuoden kyttäämistä ja jopa laitonta valokuvaamista(yksityisalue ei julkinen paikka).

  Tämä on ihan mielenkiintoinen aihe, että onko golfkenttä julkinen paikka vai yksityisalue. Golfkenttä ei ole mitenkään aidattu alue, joten sinne voi ”tunkeutua” kuka tahansa ja usein jopa kentän poikki menee yleisiä polkuja ja teitä (esim. Tapiolassa yleinen kävelypolku). Lisäksi kentän omistajalla eli kenttäyhtiöllä on tietekin oikeus kuvaamiseen ja sitä varten on lähes kaikilla valvontakameroita. Jos siis ”kyttäämisellä” tarkoitetaan valvontakameraa – se tuskin on laitonta. Pitäisikö siis samaa periaatetta soveltaa myös muihin urheilulajeihin tai ainakin niihin, joissa on rajattu pelialue, eli jokaiselta kuvassa näkyvältä pelaajalta ja katsojalta on pyydettävä ensin lupa? Entä golfmedia, joka on täynnä pelaajien ja katsojien kuvia, ilmeisesti ilman lupaa.

  fb on täynnä kuvia golfkentältä, jossa näkyy paitsi omaa porukkaa, myös tuntemattomia. Pitäisikö siis näiltä kaikilta pyytää erikseen lupa ennen kuvan ottamista – tuskin. Golfkenttä on käsittääkseni rinnastettavissa julkiseksi paikaksi kuten kaikki sellaiset ulkoilutilat, jotka eivät ole välittömässä pihapiirissä (kotirauhan) tai aidatulla alueella, jossa nimenomaan on pääsy kielletty ja estetty (esimerkiksi suljetut yksityistilaisuudet).

  Miten Maksujama aikoo nyt edetä tämän vakavan yksityisyyttä loukkaavan toimen johdosta ja minkälaista vahingonkorvausta olet ajatellut?

  Tulipa tässä mieleen tapaus parin kymmenenvuoden takaa, miten myös pelaaja voi itse olla huonokäytöksinen. Olin työkaverin kanssa syysaamuna puhaltamassa väylän 12 greeniä puhtaaksi roskista. Kas siinähän tulla tupsahti jaloille golfpallo! Katsoimme taakse väylälle ja sieltä tuli yksinäinen pelaaja. Tiesimme, että ketään ei sinä aamuna lähtenyt kierrokselle takaysiltä. Herralta sitten kysyimme, mitä hän on tekemässä. No kertoi, piti lähteä normaalisti ykköseltä mutta kun oli todennut, että voi tulla kiire pääkaupunkiseudulle töihin, päättikin lähteä kympiltä. Kerroimme, tämän olevan täysin sopimatonta käytöstä ilman ilmoitusta kenellekkään tästä.Kuullokkeet korvilla ja lehtipuhallin päällä ei oltaisi edes huutoa kuultu ja tuskin edes huusi forea.
  Todella kohteliaasti ilmoitimme hänelle, että matka jatkuu sitten suoraan kentältä pois. Ei mitään asiaa enää sinä päivänä pelata.

  KL1

  Tämä on ihan mielenkiintoinen aihe, että onko golfkenttä julkinen paikka vai yksityisalue. Golfkenttä ei ole mitenkään aidattu alue, joten sinne voi ”tunkeutua” kuka tahansa ja usein jopa kentän poikki menee yleisiä polkuja ja teitä (esim. Tapiolassa yleinen kävelypolku).

  Alue voi olla yksityinen ilman aitaakin, mutta se ei voi olla sitä ilman asiasta ilmoittavia kylttejä, ellei jokin laki erikseen sitä mahdollista (pihapiiri tms). Aidatulle yksityisalueelle ilman lupaa tunkeutuminen on laissa yleensä määritelty julkisrauhan rikkomukseksi, josta voi seurata rangaistus. Aitaamattomalle yksityisalueelle tunkeutumisesta ei pääsääntöisesti voida rangaista, mutta alueelta voidaan poistaa sinne kuulumattomat henkilöt.

  Tuo valokuvaaminen minua kuitenkin edelleen askarruttaa eikä minulla ole kokemusta sitä koskevasta lainsäädännöstä. Useinhan on niin, että esim. henkilöiden kuvaaminen on sallittua tietyin rajoituksin, mutta yksittäisten henkilöiden kuvien julkaiseminen on kiellettyä ilman ao. henkilön lupaa.

  Voisiko ketjun aloittaja valaista millaisesta kielletystä valokuvaamisesta on ollut kyse, kuka on ollut tekijä ja mitä on kuvattu?

  Valokuvaus on pääosin sallittua golf-kentällä, tuolta voi lukea tarkemmin https://www.freet.fi/ukk/

  Jos olisi aidattu kenttä (vaikkapa Sarfik) tai yksityistilaisuus, jossa yleisön pääsy estetty paikalle, voi syyllistyä salakatseluun.

  Otetaas Maksujama vielä uudestaan, koska selität asiaasi niin epäselvästi ja pätkittäin, ettei tuosta ota selvää Sergiokaan. Tiiaikanne oli alunperin klo 7:40 mutta se oli siirretty parikymmentä minuuttia myöhemmäksi. Jostain syystä ette voineet startata 10-tiiltä vaan kävelitte väyliä pitkin kohti 11 väylää. Eli kenttä oli suljettu klo 8 asti eikä siellä olisi saanut pelata eikä kävellä, joten olitteko ennen klo 8 kentällä vai ette? Jos olitte, niin miksi ihmettelet, että teille asiasta huomautettiin vaikkakin ilmeisen tökerösti?

  En kyllä usko että ilman syytä kenellekään huudellaan, jotain tuossa täytyy olla taustalla. Tähän tuskin koskaan saamme vastausta.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 39)
Vastaa aiheeseen: Henkilökunnan käytös

Etusivu Foorumit Yleistä Henkilökunnan käytös