3.–10.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][13]
KilpailuaSuomalaista

Harjoitus svingi esteessä…

Etusivu Foorumit Säännöt Harjoitus svingi esteessä…

Esillä 7 viestiä, 26 - 32 (kaikkiaan 32)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #298315 Ilmoita asiaton viesti

    Olet muuten väärässä siinä toisessakin asiassa, tai ainakin se ET:n pelaaja ja tuomari, jolta hän oli asiaa kysynyt, samaten kaikki hänen kolleegansa ET:llä, tai ainakin ne joiden kanssa hän oli asiasta puhunut:

    13-4/31 Touching Sand in Bunker During Backswing

    Q. A player playing a shot in a bunker accidentally touched the sand when making his backswing. What is the ruling?

    A. The player was in breach of Rule 13-4b when he touched the ground in the bunker with his club before making the stroke — see Definition of “Stroke.”

    Ei kannata kysyä ET:n pelaajilta, kannattaa katsoa itse sääntökirjasta..

    #298316 Ilmoita asiaton viesti

    Bunkkerin ULKOPUOLELLA tilanne on toinen

    13-2/9 Lie Through the Green Improved When Sand Behind Ball Removed by Backswing

    Q. A player’s ball lies in a sandy area through the green and there is a mound of sand a few inches behind his ball. The player makes his stroke and in the process he removes the mound of sand with the clubhead on his backswing, improving his lie. Is the player subject to penalty?

    A. No, provided that he did not ground his club other than lightly and that he took a normal backswing.

    #298317 Ilmoita asiaton viesti

    Kyllä tuota mieltä olen itsekin ja tuota ammattilaisen ehdotonta lausahduhta kyllä hieman ihmettelin. Asia on hyvin selkeästi jo itse säännöissä kirjoitettu.

    Olet oikeassa siinä, että jopa ammattipelaajien sääntötuntemus on välillä aika heikko. Tämän on voinut todeta jopa kisojen tv-lähetysistä, kun pelaajat töppäävät tai tai useinmiten, kun studiovieraat päästelevät välillä melkoisia lapsuksia suustaan. Jopa minä voin havaita virheitä 🙂

    #298318 Ilmoita asiaton viesti
    KL

    Oldie: Aivan oikein, penalttia pitääkin tulla kuvailemissasi tilanteissa, mutta backsvingi ei siltikään ole vielä lyöntiä. Nuo penaltit perustuvat muihin sääntökohtiin eikä niistä ollut kyse.

    Kuulostaa aivan uskomattomalta, jos tuo Hörhön tarina ET:ltä pitää paikkansa. Jotenkin en jaksa uskoa, että tuomari olisi sortunut noin perustavaa laatua olevaan virheeseen. Tuskin tuomitsee enää ET:llä, jos tarina on totta. Ainakin vahva täydennyskoulutus on paikallaan ennen palaamista mihinkään tuomaritehtäviin.

    Tuossa tulkinnassa olisi kiva helpotus pallon lyömiseen bunkkerissa jonkun laiskan paskiaisen korjaamatta jääneestä jalanjäljestä. Backsvingillä vain kevyesti reuna pois kuopasta niin johan paranee lyönnin laatu!

    #298319 Ilmoita asiaton viesti

    Itse vaikkaan, että tämä tuomarin kanssa eri äidinkieltä puhuva pelaaja on a) esittänyt asian tuomarille väärin tai b) ymmärtänyt tuomarin selityksen väärin ja c) sama juttu muiden pelaajien keskusteluissa.

    #298320 Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    En ole missään toisin sanonutkaan. Eli mitä tarkoitat?

    #298321 Ilmoita asiaton viesti
    KL

    Niin, minulle osoittamasi vastaus:

    Jos bunkkerissa pyyhkäiset taakseviennissä hiekkakasan hiukan tasaisemmaksi pallon takana niin annan sinulle pentit.

    Jos vesiesteessä taakseviennissä pyyhkäiset pois tieltä irtokiven tai irtorisun niin annan sinulle pentit.

    Voipi olla pilkunviilausta.

    .. antoi ymmärtää, että olit jotenkin eri mieltä jostakin. Kyse kun oli ruohon korsien taivuttamisesta raffissa ja otit esille taakseviennin vaikutuksia esteessä. Ei siinä muuta ollut, kenties ymmärsin väärin mitä tarkoitit.

Esillä 7 viestiä, 26 - 32 (kaikkiaan 32)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Säännöt Harjoitus svingi esteessä…