30.6.– 7.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][0]
KilpailuaSuomalaista

Golfkello

Etusivu Foorumit Välineet Golfkello

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #945964 Ilmoita asiaton viesti

  Mikä on tällä hetkellä markkinoiden paras golfkello?
  Olen näin pitkään malttanut mieleni olla hankkimatta golfkelloa, koska ensimmäiset golfkellot olivat selvästi raakileita ja hyvää kokonaisuutta ei ole tullut vielä vastaan.
  Hyvän golfkellon pitää tietysti toimia hyvin ja tarkasti. Siinä pitäisi olla erilaisia tilastointimahdollisuuksia, selkeä värinäyttö ja ennen kaikkea sen pitäisi olla myös hyvännäköinen ja tyylikäs, että sitä voisi pitää ranteessa myös normaalina kellona. Jos näillä ominaisuuksilla oleva kello löytyy voisin olla jo valmis sellaisen hankkimaan. Kertokaa mielipiteitänne tai kokemuksianne.

  #959160 Ilmoita asiaton viesti

  Garmin Approach S6 on ainoa joka täyttää kaikki hyvän golfkellon kriteerit ja myös näyttää hyvältä. Swing strength ja tempo training toiminnot on todella hyvät treenikaverit.

  #1125198 Ilmoita asiaton viesti

  Onko suosituksia golf kellon hankintaan ?

  Nykyisen Garmin S2 akku taisi sanoa työsopimuksen irti ja lienee kalliimpi hankkia kuin uusi kello.

  Kelloon en tarvitse mitään muita ominaisuuksia kuin etäisyyden greenille, vaikka eipä noista etäisyyksistä esteisiinkään haittaa ole. Mitä yksinkertaisempi sen parempi ei ole kiva menettää kierroksella hermoja teknisten laitteiden takia.

  Hintaluokka 0-250€ ja jos akku kestää parikierrosta niin iso bonus.

  #1125238 Ilmoita asiaton viesti

  Olen kevään ensimmäisillä kierroksilla käyttänyt nyt TomTom Golfer 2 kelloa. Ollut omaan tarkoitukseen sopiva. Lähinnä olen ollut kiinnostunut etäisyyksistä sekä lyöntien pituuksista. Kun olen verrannut kentän merkintöihin, etäisyydet ovat näyttäneet oikeita mittoja hyvällä tarkkuudella.

  Automaattinen lyönnin tunnistus on minulla toiminut täydellisesti (vasemmalta lyövillä kuulemma ollut ongelmaa), mikä tekee lyöntien seuraamisesta vaivatonta. Jokainen lyönti mitataan automaattisesti ja esim. odotellessa toisten lyöntejä paikallaan, metrit eivät muutu. Tuntuu siis paikannus siltä osin toimivan hyvin. Putit toki joutuu lisäämään manuaalisesti, mikä onnistuu helposti peittämällä kellon näytön. Esteiden mittoja en ole vielä kauheasti tarkistellut, kun pelit ovat olleet kotikentällä.

  Kello on omaan silmään hyvännäköinen, vaikken sitä pelien ulkopuolella käytäkään. Ranteessa itselle todella huomaamaton, enkä lyödessä edes kelloa huomaa. TomTomin seurantaohjelma ei ole paras mahdollinen, minkä lisäksi 9-reiän kierrokset sekoittaa tilastot. Itseä tämä ei haittaa, koska tilastoin kierrokseni muuten ja tarkemmalla tasolla. Lähinnä olen katsonut kierroksen jälkeen kartalta, kuinka väylää on tullut edettyä ja mitä lyöntipituudet ovat olleet. Tuo hyvin lisää ymmärrystä mittoihin. Ainoa puute tähän liittyen on, että kentällä ei saa tallennettua mailan tietona. Pitää siis muistella kierroksen jälkeen.

  Kahden kierroksen akun kestosta en vielä pysty sanomaan. Hyvin on yhden lenkin jälkeen vielä ollut virtaa, vaikka kelit ovat olleet aika viileitä. Kesällä sitten näkee, kun tarkenee pelata useamman rundin päivässä.

  Ensimmäiset kokemukset siis olleet positiivisia. Muista kelloista ei ole kokemuksia, mutta tämä on palvellut omia tarpeita hyvin.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Välineet Golfkello