16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista

Golfia TV:stä

Etusivu Foorumit Yleistä Golfia TV:stä

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Mistä voi tilata V Sport Golfin tai Viaplay Golfin ilman, että ostaa koko 45€/kk paketin. Aikaisemmin pelkkä golf maksoi 19,95 €/kk, mutta nyt ei tarjota muuten kuin Total-paketin yhteydessä. Haluaisin siis katsoa DP Tourin ja LPGA:n kisoja livenä, eli jos tuo ei onnistu, mistä muuten?

  Näyttäisi saavan tuon 19,95 ainakin Telian, Dnan ja Elisan kautta.

  Yritin ja yritin, mutta Elisa tarjosi pelkästään Viaplay-leffoja 12,99 tai jos urheilua, niin pakko ottaa Viaplay Total 44,99. Dna on mahdollinen, mutta silloin pitäisi ottaa Dna netti, eli ei voi ottaa jos on Elisan toimittama taloliittymä.

  Näyttäisi saavan tuon 19,95 ainakin Telian, Dnan ja Elisan kautta.

  Jos siis löytyy linkki, miten Elisalta saisi tuon 19,95€ niin olisin kiitollinen

  Elisa v sport golf

  Olisiko tuosta Putti-Possulle apua.

  KL1

  Elisa tuntuu kelpo palveluntarjoajalta, kun ei osaa asiakkaalleen löytää sopivia palveluja, jotka ulkopuoliset tahot kuitenkin osaavat löytää.

  Kiitos Range. Olipa hankalasti löydettävä palvelu, mutta nyt toimii … paitsi että Dunhill on tältä päivältä peruttu 🙁

  Tässä tasapuolisuuden nimissä myös Telian vastaava tuote.Telia golf
  Eikö ollut vaikea löytää!

  Jotta tuon 19,95 hintaisen voi hankkia, niin täytyy hankkia operaattorilta boxi tai tv-kortti ja maksaa niiden lisäksi vielä joku tv-maksu. Minä en noita halua, vaan haluan päättää kuukausi kerrallaan mitä katselen ja ilman mitään lisämaksuja suoratoistopalvelumaksujen ja nettiliittymämaksun lisäksi. Kaiken muun saan tällä tavalla joustavasti tilattua, paitsi tuon V-Sport Golfin. Minulla ei nyt ole Viaplay Totaliakaan tilattuna kalliin hinnan vuoksi, mutta tilaan taas viimeistään ensi kesänä, jos sieltä näkee majoreita, mutta vain kuukaudeksi tai pariksi.

  KL1

  Jotta tuon 19,95 hintaisen voi hankkia, niin täytyy hankkia operaattorilta boxi tai tv-kortti ja maksaa niiden lisäksi vielä joku tv-maksu. Minä en noita halua, vaan haluan päättää kuukausi kerrallaan mitä katselen ja ilman mitään lisämaksuja suoratoistopalvelumaksujen ja nettiliittymämaksun lisäksi.

  Ymmärrän tuon vallan hyvin, täytyyhän operaattorin palveluiden tuottaa ostajalleen lisäarvoa. Itselleni tuo lisäarvo on siinä, että
  – voin katsella televisiolähetyksiä missä vain ja millä tahansa nettilaitteella (känny, tabletti, pc, äly-TV)
  – voin tallentaa lähetyksiä ns. pilveen, edelleen millä laitteella tahansa
  – useimmat tv-lähetykset ovat katseltavissa 1-2 viikkoa jälkeenpäin
  – tallentamani ohjelmat ovat tallessa pilvessä 2 vuotta

  Maksan tuosta palvelusta perin mielelläni verrattuna siihen, että olisin sidottu katsomaan haluamiani tv-ohjelmia vain kotini televisiosta ja että minulla olisi erillinen tallennuslaite, jota edelleenkin voisin käyttää vain omassa kodissani. Moinen tuntuu minusta aika lailla 80-luvun touhulta.

  Mutta kukin tyylillään.

  Olet KL1 ymmärtänyt väärin. Pystyn katsomaan lähetyksiä millä tahansa laitteella ja esim Espanjassa. Ohjelmat ovat myös katsottavissa pitkiä aikoja, jotkut jopa vuosia ja kaikki ainakin minulle riittävän pitkän aikaa. Katselin juuri snookeria, josta löytyy tallenteet kaikista tämän kauden wst peleistä. Lentopallosta voi katsoa vaikka viime kauden pelitkin uudestaan jne. Tietenkin, jos lopetan jonkin palvelun tilauksen, niin sitten häipyvät myös vanhat ohjelmat. Tallentaa ei tarvitse, kun ohjelmat ovat muutenkin katsottavissa. Tämä on minun tyylini, johon olen tyytyväinen. Minulla ei siis ole minkään operaattorin TV-palvelua.

  KL1

  Tietenkin, jos lopetan jonkin palvelun tilauksen, niin sitten häipyvät myös vanhat ohjelmat.

  Päättelenkö tuosta oikein, että sinulla kuitenkin on palveluja käytössäsi?

  Kiinnostaa myös tietää miltä tv-kanavalta katsot snookeria, jos sinulla ei ole mitään maksullista (snooker)kanavaa.

  Tilaan suoratoistopalvelut suoraan ilman välikäsiä ja katson niitä sitten selaimella tai sovelluksella riippuen laitteesta. Snookeria ja Pga Touria katson Discovery+:lta, joka maksaa vajaan kympin kuussa. Jos päätän pitää taukoa tilauksessa, niin laskutus loppuu kuin seinään, vaikka lopettaisin juuri ennen seuraavan jakson alkua ja uudelleen voin aloittaa milloin tahansa. Tämä on joustava tapa ja ennustan että tulevaisuudessa yleisin, mutta voivathan boxit ja tv-kortit monen mielestä olla hyvinkin tarpeen, sitä en ala kieltämään. Ulkomailla katseluun on kaksi kätevää tapaa eli kännykkäsovellus + cromecast tai läppäri ja HDMI-kaapeli.

  KL1

  Snookeria ja Pga Touria katson Discovery+:lta, joka maksaa vajaan kympin kuussa.

  Minulla on sama Disco+ ja lisäksi Eurosport 40 egee per vuosi. On halvempaa kuin operaattorin kautta.

  Tämä on joustava tapa ja ennustan että tulevaisuudessa yleisin, mutta voivathan boxit ja tv-kortit monen mielestä olla hyvinkin tarpeen, sitä en ala kieltämään.

  Läheskään kaikkien kanavien ohjelmia ei pysty katsomaan jälkeenpäin ilman soveltuvaa palvelua, joten sellainen palvelu on paikallaan. TV-kortteja tuskin on monellakaan enää käytössä, siitä ovat operaattorit pitäneet huolen. Itsekin jouduin vaihtamaan DNA Hubiin, kosta korttien toiminta loppui tai ainakin hankaloitui megaluokan verran.

  Ulkomailla katseluun on kaksi kätevää tapaa eli kännykkäsovellus + cromecast tai läppäri ja HDMI-kaapeli.

  Tuo ei lisää kanavia eikä palveluiden määrää, se on vain tapa katsella eri ruuduilta.

  #1419032 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Saas nähdä mitä hauskaa tapahtuu tuon Viaplayn kanssa. Konkurssista huhutaan ja Ruotsissa yrittävät taas rankkaa korotusta hintoihin. Jos vanhat merkit pitää paikkansa, yrittävät esim vuodeksi sovittuun pakettiin korotettuja hintoja kesken sopimuskauden. Koettu on. Katsotaanpa mitä lähipäivät/viikot tuovat tullessaan…

  #1419038 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  En toivo konkurssia, koska siinä menee monelta työpaikka, mutta golfin katsojalle olisi parempi, jos myös dpwt oikeudet olisi Discoverylla.

  #1419800 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  VPN:n kautta on joskus näkyneet nuo jenkkilähetykset, mutta niitäkin kitketty aikalailla. Vielä on tosin toiminut sitä kautta ESPN 8 ’Ocho’ -kanavan katsominen, jossa Sunshine Tourin kisoja ja satunnaisia PGA-tourinkin skaboja

  Tammikuun 10 paikkeilla on ilmeisesti Viaplay Groupin ylimääräinen yhtiökokous, jossa tutkitaan onko rahoitusta ja edellytyksiä jatkaa toimintaa.

  Lehdistötiedote

  Eveolta, kanavapaikka 17, tulee kello 19 golf-ohjelma hole-in-one. Ainakin ensimmäinen jakso oli varsin hyvä. Suosittelen.

  Eipä vieläkään päästy eroon tuosta ylireagoivasta itserakkaasta Brittim*lkusta Discovery+ PGA tourin lähetyksissä.
  Kolmatta kautta jo tuhoaa nuo lähetykset länkytyksellään.
  Miksi ihmeessä ei voi mainoskatkoillakin olla alkuperäinen selostus,kun siellä sellainen on kuitenkin olemassa!?
  Suomiselostuksia odotellessa…

  edit: Parempi siirtyä LIV-golfin pariin,poislukien Suomiselostetut isot PGA kisat.

  Minun mielestäni Discoveryn mainoskatkoselostaja on parempi kuin GolfChannelin monotoninen selostaja, mutta makuasioitahan nämä on. Tärkeintä että voi valita saatavilla olevista selostuksista mieleisimmän eli nyt on englanti, ruotsi ja ambient sound.

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
Vastaa aiheeseen: Golfia TV:stä

Etusivu Foorumit Yleistä Golfia TV:stä