Aihe: Golfia ensi talvena - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

Golfia ensi talvena

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia ensi talvena

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 60)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Taitaa Thaimaa olla kiinni ainakin vuodenvaihteeseen asti turisteilta.
  Onko hyviä ehdotuksia korvaavalle paikalle, Mauritiusta on ehdoteltu > kokemuksia?

  Ei kai kukaan mene ulkomaille pelaamaan tai mitään muutakaan ensi talvena? Eikö ole hallituksen ja viranomaisten suositukset menneet perille?

  KL1

  Nämä ulkomaille suuntaavat ovat niitä takavuosien Camel Boots -ihmisiä, kulkevat omia polkujaan.

  Voivat sitten jäädä sinne minne menevätkin. Ei tarvitse tulla takaisin Suomeen tartuttamaan.

  Tottakai ulkomaille, saa 2 viikkoa lisää lomaa täydellä palkalla, veronmaksajien piikkiin. Kyllä se niin pitäisi olla että poikkeusoloissa moiset karanteeni korvaukset ei ole voimassa, varsinkaan ulkomaan matkailijoilla.

  On joo vähän outo homma kun yksilönvapauden nimissä pitää lähteä ulkomaille hankkimaan korona ja sitten tullaan tänne kotimaahan linkoamaan sitä ympäriinsä. Nämä tyypit eivät takuulla jää vapaaehtoiseen karanteeniin. Harmittaa tällainen itsekurittomuus.

  Brooklyne, päivitäpä tuo tiedote. Päivätty 7.4.2020 ja eikö sen jälkeen ole tullut uusia ohjeistuksia. Talveen mennessä voi tapahtua vielä paljon. Ja lähteehän Sami Välimäki suoraan surman suuhun, pahimpaa koronapaikkaan, USA:aan.

  Voithan sinä lukea tuoreita tiedotteita UM:n sivuilta. Ei siellä ulkomaille matkustamista suositella. Vai pitääkö sama viesti toistaa joka päivä, muuten ei mene jakeluun?

  ”Pääministeri Marin: ”Nyt ei ole aika matkailla huolettomasti”

  https://yle.fi/uutiset/3-11490376

  Juuri sinunlaisten itsekkäiden ihmisten vuoksi pian on taas koko Suomi suljettuna.

  Ja lähteehän Sami Välimäki suoraan surman suuhun, pahimpaa koronapaikkaan, USA:aan.

  On vähän eri juttu liikkua työn perässä kuin käydä bailaamassa Balkanilla…

  Nimenomaan, täysin eri asia työn perässä kuin joku harrastelija joka menee viikoksi viihteelle ja vähän lyömään palloa. Sama oli keväällä hiihtolomilla, pakko oli massojen päästä Alppien after ski linkoihin ja sitten kotimaahan levittämään tuliaisia. Ei kovin älykästä.

  On vähän eri juttu liikkua työn perässä kuin käydä bailaamassa Balkanilla…

  Voihan sitä moralisoida, mutta onko sillä mitään merkitystä kummalla matkalla saa koronan. Sitä paitsi jos on huolissaan bailaamisesta, eikö ensimmäisenä lopeteta omat yökerhot.

  Voihan sitä moralisoida, mutta onko sillä mitään merkitystä kummalla matkalla saa koronan.

  Yhdenlainen moraalikäsitys tuokin… eli jos toiset reissaa työnsä perässä ja toiset viihteen perässä niin ainakin omassa arvomaailmassa jälkimmäisen voisi hyvin jättää väliin näissä poikkeusoloissa…

  Aika monet suomalaiset myös asuvat (koko)talviajan etelässä.

  Jää nähtäväksi minkälaisia edellytyksiä/rajoituksia koronavirus aiheuttaa Suomessa tai muualla. Sinällään matkustamiseen ja asumiseen tuskin liity mitään erityistä kun huomioidaan mahdolliset viranomaisten määräykset.
  – tuskin golf’in pelaaminen esim. Espanjassa muodostaa sen suurempaa riskiä kuin pelaaminen Suomessa.
  – olettaen tietenkin että tauti pysyy jonkinlaisessa hallinnassa.

  Turha tässä on ketään syyllistää etukäteen. Fiksumpaa on elää ja toimia tilanteen mukaan. Voihan olla että joissain tapauksissa siirtyminen etätyöhön antaa mahdollisuuden pelaamiseen ja asumiseen etelän lämmössä.

  Mikäpä sen mukavampaa.

  KL1

  tuskin golf’in pelaaminen esim. Espanjassa muodostaa sen suurempaa riskiä kuin pelaaminen Suomessa.

  Meidän suomalaisten ei tarvitse lentää satojen mahdollisten taudinkantajien kanssa samassa lentokoneessa useiden tuntien ajan ja vaeltaa tuhansien vastaavanlaisten ihmisten seassa lentoasemalla päästäksemme golfaamaan täällä Suomessa. Nähdäkseni siinä on jonkinlainen ero ihan noin niin kuin sairastumisen riskiä ajatellen…

  olettaen tietenkin että tauti pysyy jonkinlaisessa hallinnassa.

  Siinäpä taas viiltävä analyysi.

  Lisää viiltävää analyysiä..

  Kukaan ei vielä tiedä minkälaiseksi koronatilanne muuttuu syksyn ja talven mittaan Suomessa tai muualla. Esimerkiksi pahimpaan aikana keväällä oli Espanjassa päällä likimain täydellinen ulkonaliikkumiskielto, ravintolat ja golfkentät suljettuina jne. Lähikaupassakäynti oli sallittua jos löytyi kuitti ostoksista.
  – nyt tilanne lienee siellä likimain normaali, aivan kuten meillä Suomessakin.

  Pitäisin todennäköisenä että viranomaiset huolehtivat siitä että lentokoneella matkustaminen pysyy jotakuinkin turvallisena.

  Jos tautitilanne pysyy hallinnassa (meillä kuin muuallakin) niin lienee samantekevää missä yksittäinen ihmisen asuu ja keittelee puuronsa. Jos kun joku muuttaa talven ajaksi Espanjaan niin tuskinpa hän on erityisemmin lisäämässä tänne pohjolanpakkasiin jäävien suomalaisten tartuntavaaraa.
  – tulevana keväänä sitten katsotaan taas erikseen miten paluumatkustaminen onnistuu, ilman tartuttamisen vaaraa.
  – mahdollista karanteenia varten pitää kuitenkin pyytää kova palkankorotus..valtio nimittäin maksaa karanteeniin määrätyille palkan suuruisen karanteenikorvauksen. (esim. yritysjohdon konsultilla päivälaskutus voi hyvinkin olla jopa 2-3.000 €/pvä)

  Espanjassa … – nyt tilanne lienee siellä likimain normaali, aivan kuten meillä Suomessakin.

  Tilanne Espanjassa on muuttunut viime viikkoina. Viimeisin 7 päivää 72.000 tapausta, mikä on tällä hetkellä pahin Euroopassa väkilukuun suhteutettuna (Venäjä muuten vielä pahempi). Tällä hetkellä Espanjan tilanne näyttää tosi huolestuttavalta ja tuskin helpottuu ainakaan alkusyksystä.

  Voihan sitä moralisoida, mutta onko sillä mitään merkitystä kummalla matkalla saa koronan.
  AP: Yhdenlainen moraalikäsitys tuokin… eli jos toiset reissaa työnsä perässä ja toiset viihteen perässä niin ainakin omassa arvomaailmassa jälkimmäisen voisi hyvin jättää väliin näissä poikkeusoloissa…

  Siis sinusta on merkitystä, onko joku julistautunut ammattilaiseksi vai pelaako amatööristatuksella. Aika harva ammattilaisistakaan kuitenkaan pelaamalla itseään elättää. Sekä ammattilainen, että amatööri ottavat samanlaisen riskin sairastua koronaan ja myös tartuttaa läheisiään. Ei ammattilaisurheilu kuitenkaan niin tärkeää ole, että sen vuoksi pitäisi hyväksyä tarpeettomien riskien ottaminen.

  KL1

  Nyt Putti-Possulla slaissaa pahasti…

  Ammatin harjoittamisella ja huvimatkailulla on ISO ero.

  Tämä ketju todistaa taas että joillakin on moraali täysin kateissa. Pieni muistutus kuitenkin:

  ”Jos vähät välittää tartunnastaan ja peräti levittää virusta tarkoituksellisesti, saattaa syyllistyä terveyden vaarantamiseen. Siitä voi maksimissaan saada neljän vuoden vankeustuomion.

  – Siitä on olemassa vielä törkeä tekomuoto, jossa on kymmenen vuoden maksimirangaistus, Nuotio sanoo.”

  https://yle.fi/uutiset/3-11265469

  Joukkoaltistusta odotellessa kunhan talvi tulee ja sisäharjoittelut alkavat halleissa. Ensin reissu esim. Espanjaan, takaisin Suomeen ja kun oireita ei ole, niin päivän/parin päästä halliin turiseen kavereiden kanssa. Itämisaika tasi olla 2-viikkoa coronassa. Tuollaista varmaan on luvassa. Tarkkana saa jatkossa olla ettei altistu/altista.

  KL: Nyt Putti-Possulla slaissaa pahasti…
  Ammatin harjoittamisella ja huvimatkailulla on ISO ero.

  suurin osa golfammattilaisista ei harjoita ammattiaan elääkseen, vaan lähinnä huvikseen … tietenkin toivossa edetä joskus maailmassa isoihin kisoihin ja rahapalkinnoille. Samoin osa meistä amatööreistä haluaa kehittyä ja ryhtyä jonain päivänä ammattilaiseksi … ja päästä isoille palkinnoille. Sikäli tämä jako huvi- ja ammattigolfaamiselle on veteen piirretty.

  Jos siis maaailmanlistan 1000+ ammattilainen menee Espanjaan ja tuo tullessaan koronan, jonka tartuttaa laajasti lähipiiriin, on minusta moraalisesti ihan yhtä tuomittavaa olipa hän ammattilainen tai amatööri. Kääntäen jos joku pelaa amatöörinä Espanjassa, mutta Espaanjassa huolehtii turvallisuudesta ja lisäksi tiukasti 14 pv omaehtoisessa karanteenissa, ei ammattilaisuus tee mitään eroa.

  Jos asiaa pohditaan rikoslain näkökulmasta, mistä Brooklyne muistutti, vaikea kuvitella että tuomioistuin tekisi eroa sen mukaan onko tuomittu amatööri vai ammattilainen.

  Pian ollaan tilanteessa missä ei Suomessakaan voi pelata, ei tänä vuonna, saati ensi vuonna. Täydellinen sulku on ainoa keino saada tilanne hallintaan. Saamaton hallitus tietysti tekee toimia jälkijunassa, kuten on tähänkin asti tehnyt.

  Suomessa on ollut ainakin tähän asti aika hyvä tilanne karun coronan suhteen. Ihmetytti kyllä toi Baltiaan matkustuksen salliminen ja Liettua/Latvian aukaisu. Onneksi ei ole narsisti pressa päättämässä asioista vert. Amerikkalaiset, Brassit ja Jenkit.

  Katsot päivän lukuja ja miten ne eksponentiaalisesti kasvaa, niin ei voi sanoa että Suomen tilanne on hyvä. Ei pelata golfia Suomessa ensi vuonna, eikä mitään muutakaan ryhmäliikuntaa.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 60)
Vastaa aiheeseen: Golfia ensi talvena

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia ensi talvena