12.–19.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][16]
KilpailuaSuomalaista

Golf liiton sopimuskausi päättyy. 2021 loppuun mennessä

Etusivu Foorumit Yleistä Golf liiton sopimuskausi päättyy. 2021 loppuun mennessä

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1337082 Ilmoita asiaton viesti
  Uno

  Golflehti uudistuu – Golfliiton ja Otavamedian tiivis yhteistyö jatkuu

  Olisi mielenkiintoista tietää mikä on tulevan tarjouspyynnön sisältö.

  Mitä asioita painotetaan, vai onko käytössä yli 6 vuotta vanha tarjouspyytö, johon on vain korjattu päivämäärä sekä yhteyshenkilöt.

  Jos golf liitto olisi yritteliäämpi sekä kustannustehokkaampi, niin omalle sivustolle alihankintana digitaalinen sisältö, olisi kustannustehokkain tapa tuottaa laadukasta sisältöä kuin nykyinen viestintäkonsernin sopimus.

  Omalle sivustolle sisällön tuottaminen vähentäisi vähän mainostuloja, koska myyjien määrä olisi vähäisempi, mutta tuotantokustannukset vähenisi vielä enemmän. Silti sisällön tuottajille voitaisiin maksaa enemmän laadukkaista artikkeleista.
  Lukijoille olisi tarjolla vähemmän mainoksia ja ehkä myös ajankohtaisempia juttuja.

  Huonona puolena olisi, että liiton edustajille järjestettävien sidosryhmätapahtumien määrä vähenisi sekä liitossa työtehtävien sisällössä tapahtuisi muutoksia.

  #1337085 Ilmoita asiaton viesti

  Herkkä aihe Uno. Eiköhän liitossa (valitettavasti) jotenkin onnistuta perustelemaan paperisen lehden tarve ja status quo jatkuu.

  #1337111 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Omalle sivustolle sisällön tuottaminen vähentäisi vähän mainostuloja, koska myyjien määrä olisi vähäisempi,

  Olisiko sittenkään noin? Golflehteä selatessa on helppoa kääntää sivua ja laistaa mainokset, mutta digimediassa mainoksia voi joutua katselemaan pakosta. Toisaalta, lehti tulee selattua ihan tavan vuoksi, mutta digimediaan on hakeuduttava ihan varta vasten, joten lukijamäärä saattaisi olla merkittävästikin pienempi kuin nykyään.

  Paha mennä sanomaan mitään varmaa asiaan, koska meitä kuluttajia ja siten kuluttajatottumuksia on iso määrä erilaisia. Kyllähän moni vannoo radiomainosten voimaankin. Itselläni on tapana vaihtaa radiokanavaa aina, kun tulee mainoksia. Joku toinen taas haluaa kuunnella nimenomaan sitä yhtä kanavaa ja kuuntelee mainoksetkin.

  #1337112 Ilmoita asiaton viesti

  Minä pidän paperisesta golflehdestä, mutta taitaa silti Palmerin haave toteutua ja lehti lakkautetaan. Näin päättelen kyselystä, jossa luodattiin paperilehden ja GP:n tapaisen palvelun suosiota. Kysymykset oli tehty taitavasti siten, että paperilehden kannattaja tunsi niiden kysymysten valossa olevan vähintäänkin ilmastonmuutoksen vastustaja ja muutenkin ympäristövihamielinen.

  #1337117 Ilmoita asiaton viesti

  Juu saa loppua ei tule luettua, pelkiä mainoksia ja silti lehden teko maksaa. Golf seuroille maksuhelpotuksia .

  #1337119 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Golf seuroille maksuhelpotuksia .

  Tarkoitat varmaankin seurojen jäsenille…

  #1337121 Ilmoita asiaton viesti

  Ihme ja kumma että olet saanut tällaisen aiheen avattua ennakkosensuurin läpi. Jäsenlehtihän on pelkkä mainoslehti kuten on jo aikaisemmin ollut täällä juttua. Sitten tämä sivusto on täynnä mainoksia, osa jopa viime vuonna vanhaksi menneitä.

  Toinen asia golfliittoa ei sovi arvostella, tulet saamaan sellaisen viharyöpyn täällä, tutuilta nimimerkeiltä. Golfliiton pakkojäsenyys on pyhä asia ja vaikka maksat, et pääse mainoksista eroon.

  Eiköhän tuo sopimus jatku ja vain kivoja juttuja saa tuoda täällä esiin.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Golf liiton sopimuskausi päättyy. 2021 loppuun mennessä