11.–18.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][10]
KilpailuaSuomalaista

Etelä-Afrikka

Etusivu Foorumit Matkailu Etelä-Afrikka

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1272975 Ilmoita asiaton viesti

  Hello,

  Päivitettyä tietoa kaipaisin golflomasta E-Afrikassa, kesto 4-6 vko, ajankohta joulukuun alku – Helmikuun loppu välillä. Golfresortti asuminen ei oikein maistu.

  Kiitos etukäteen!

  #1273318 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Mahtava avaus. Erityisesti olen tykännyt tuosta jäsentelystä ja siitä, millaista spesifistä tietoa ketjun avaaja haluaa.

  Etelä-Afrikka on kerrassaan upea matkailukohde. Suosittelen. Siellä käydessäni asuin yksityisasunnoissa, hotelliasuminen kun ei oikein maistu. Kolme viikkoa viihdyin, sitten piti palata takaisin töihin. Marras-joulukuussa siellä olin. Monta vuotta sitten.

  Ai niin, Paul Kruger Parkissa kannattaa käydä. Siellä ei tosin voi pelata golfia. Putata voi bungalowin lattialla. Ja miksei pihallakin.

  #1273546 Ilmoita asiaton viesti

  Onhan siellä golfkenttiä aivan kansallispuistojen kyljessä, esim. tuo Sun City tai sitten Kruger Parkin vieressä esim. Leopard Creek CC. Vuoden 2014 joulukuussa maassa käydessämme oli lehdessä pikku-uutinen ”Krokotiili tappoi golfarin”. Kyseessä oli tosin Krugerin puiston viereisellä kentällä vesiesteeseen palloja sukeltamaan menneestä henkilöstä. Jostain golfturnauksen TV-lähetyksestä (olisiko jopa ollut Nedbank Challenge) mieleeni jäi kuva, jossa elefantti repii isoa puuta maasta viheriön taustalla tms.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Etelä-Afrikka