5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Ensi kesän pelit

Etusivu Foorumit Yleistä Ensi kesän pelit

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #178515 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Tarkoitus olisi ensi kesänä luopua kaukojäsenen statuksesta ja ostaa oikein osake jollekin pääkaupunkiseudun kentälle. Vaihtoehtoiksi on muodotuneet seuraavat kentät sijaintinsa johdosta: – Golf Talma – Nevas Golf – Kullo Golf Itse on kentillä tullut käytyä pelaamassa eli väylät on tuttuja mutta mielellään kuulisi kommentteja millainen ilmapiiri klubeillla on ja yleensäkin miten kenttien asiat on hoidettu, niistä kun ei satunnaisesti pelaamassa käymällä oikein ole käsitystä saanut.

  #342275 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Talmassa olen ollut jäsenenä ja osakkeenomistajana en tosin enää. Pelillisesti hyvät kentät. Jossain määrin tiukkapipoista jengiä mutta ihan OK meininki. Näistä vaihtoehdoista varmasti paras. Osakkeen hinta tullut viime aikoina alas ja ostajan markkinoiden vallitessa uskoisin mahdollisuuteen edulliseen hintaan.

  Nevas on mikkihiirikenttä, jossa lyhyet väylät ja vähän kikkailugolfin makua. Olen pelannut useita kertoja mutta klubimeningistä ei ole tietoa. Ehdoton No No, hinta tietenkin on em. syistä edullinen.

  Kullo on wannabe Kytäjä tai Linnagolf ylihintaisella osakkeella ja peruskentällä. Kenttä on vertailukelpoinen Talman kanssa mutta ei missään tapauksessa hintansa väärti. Olen pelannun joitakin kertoja kentän. Klubiin ja palveluihin on panostettu paljon ja vaikuttavat ulkopuolisesta hyvältä. Klubimeiningissä voi antaa enemmän kuin Talma. Olen myös ymmärtänyt, että osakkeista suuri osa on myymättä joka voi vaikuttaa ’sijoituksen’ likvidiyteen tai hintaan jos osakkeet ’jää käteen’ kentän rakentajille.

  #342276 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kulloossa taisi vastike olla 900€

  menneellä kaudella!

  #342277 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Mielenkiintoiset vaihtoehdot…

  Hyvää ja rauhallista joulua kaikille

  #342278 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Talmassa parempi laatu/hintasuhde kuin Nevaksessa. Ehdottomasti. Jäsenenä olevan kaverini mukaan klubitouhussakaan ei isommin valittamista.

  Kullosta paha sanoa mitään. En ole edes ehtinyt pelaamaan…

  #342279 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Jos pelkkä hinta ratkaisee, niin valinta on Nevas. Kulloossa saa arvokkaan seurapiirin ympärilleen kovaan hintaan, kenttä sinänsä ok. Talmassa kaksi hyvää kenttää, hienot harjoitusalueet, joten pelaamisen kannalta valinta on Talma. Talous kunnossa, ilmapiiri ok.

  #342280 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Millainen Nevas on mielestänne pelata? Mikä siitä tekee niin huonon kentän?

  Halpahan se ois…

  #342281 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  nevas…… nojaa,kulloo kiva kenttä mut jos pelaat paljon niin pelkkä 18 voi alkaa maistua puulle,kiva ilmapiiri.sit talma.loistavat kentät ,erinlaisia kaikki ysit ja sit hieno par3 kenttä missä lähipelin ainakin saa kuntoon kun viittii kiertää,talmassa tilaa pelata.MUTTA se helevetin HIEKKA ,se pilaa talman hyvän maineen,sitä sitten kyllä riittää greeneillä,muuten loistava kokonaisuus,ihan kiva henki klubilla.

  #342282 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Ottamatta kantaa itse kysymykseen, mutta Nevaksessa on myös 27 reikää.

  Nevas ja Talma on pelattu moneen kertaan, eikä omilla taidoilla viitsi valittaa kummastakaan.

  Nähtävästi Rönnas on liian hankalien ajomatkojen päässä?

  #342283 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  T A L M A

  – 36 reikää, hyviä kaikki

  – par 3 kenttä

  – 2 rangea

  – hyvät chippi ym harjoittelupaikat

  – n. 170 ha omaa maata

  – talous kunnossa

  – väljää

  – rauhallainen ympäristö

  – osakkeen hinta edullinen ellei peräti halpa

  #342284 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Nevas on itse asiassa hyvä harjoituskenttä – vaatii tarkka peliä – pitkiä väljiä väyliä vähemmän kuin Talamassa – hyvät liikeenneyhteydet – porukka – stadialaisii – stadilaissii kesämökkiläissii – ja sippolaisia suomme ruotsalaissii.

  Tosiaan 3 vuotta sittten tullu C 9 hyvä lisä. Mielstäni klubitoiminta ok. Uudet klubirakennukset. Talman treenialueet hyvät. – Kulloota en tunne.

  Pitempi matka kuin Nevakseen.

  #342285 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Talma: Layout ok ja väyliä riittävästi.

  Kullo: Oikein hieno mutta samaa mieltä muiden kanssa: Ei yllä Kytäjän ym. tasolle lähellekkään vaikka haluaisikin. Pitkän päälle liian helppo kenttä..?

  Nevas: Käsittämätön 80-luvun casinotalousaikojen luomus jonne en suosittele kenenkään menevän koskaan! Tämäkin tietenkin on makuasia…

  Porvoon suunnan kentistä suosittelisin eniten kuitenkin Seagolf rönnäsiä.

  #342286 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Käy toki pelaamassa ite kaikki kentät ennen valintaasi-

  Rönnäs on hyvä kaksikin kenttä mutaa matkaa tupalten Nevakseen. Nevas ei ole niin huon kuin Naama toteaa – vähän kotikutoinen kuin moni mukin mm. Vuosaari vaatii pari pelikiekkaa – olin aiknaan 10v kanta-asikas – voin lähtee kaveriks , jos haluat.

  Kulloota en tunne. nevaksen hinta on alhainen – alihinoiteltu. On joa vanah kenmttä kartanomaisemassa kui Kulllooki .

  #342287 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  KJN

  Talmassa on alueen parhaat harjoitusmahdollisuudet,seura satsannut paljon edulliseen jäsenkoulutukseen,4 prota takaa monipuolisen valikoiman.Jos perheeseen kuuluu junnuja,niin valinta on selvä.Talvellakin treenataan…Kesällä pääsee aina pelaamaan.

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
Vastaa aiheeseen: Ensi kesän pelit

Etusivu Foorumit Yleistä Ensi kesän pelit