- Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[0][0]
KilpailuaSuomalaista

Apple Watch

Etusivu Foorumit Välineet Apple Watch

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1230412 Ilmoita asiaton viesti

  Onko kokemuksia iWatchin käytöstä golfkellona? Tarkoitan siis, että onko siihen saatavana laadukkaita etäisyys- yms appseja.
  En etsi välttämättä ilmaistavaraa vaan ajattelin selvitä yhden rannelaitteen hankkimisella.
  Mielelläni kuulisin kaikenlaista kokemuksista.

  #1230486 Ilmoita asiaton viesti

  Itsellän on käytössä apple watchi ja siihen saa mm. Gamebookin sovelluksen. Gamebookin kautta voit lisätä näppärästi tuloksen korttiin kellolla ja näet myös kellosta GPS kautta etäisyyksiä. Pieni viive on, että GPS antaa oikean metrimäärän. Muuten kello seuraa aktiivisuuttasi, joten näet kulutuksen ja sykkee yms metrimäärät mitä olet kulkenut kentällä. SportTracker ja watchin oma sovellus myös edesauttaa seurantaa.

  Ite oon ainakin tykännyt käyttää.

  #1230628 Ilmoita asiaton viesti

  Itse käytän Golfshot appia. Toimii oikein hyvin ja etu esimerkiksi tuohon gamebookin appiin on se että näyttää etäisyydet myös viheriön etureunaan ja takareunaan. Suosittelen

  #1230752 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos!
  Sirteemu, kuinka on akun kanssa? Paljonko kierros syö täydestä latingista? Kuinka usein kelloa yleensä täytyy latailla?
  Mieli on jo kääntymässä kellon suuntaan.

  #1230910 Ilmoita asiaton viesti

  Itellä vielä ykkös versio kellosta ja muutaman vuoden ollu jo käytössä. Yöllä aina latauksessa ja kestää kaks kierrosta yhteen päivään… täs versiossa ei oo omaa gps:ää eli käyttää kännykän gps:ää. Nois uusimmissa kelloissahan on jo oma gps.

  #1231882 Ilmoita asiaton viesti

  Ranteessa 3. versio kellosta. Ajatuksena käyttää nimenomaan kellon GPS:aa.

  Ensin käytössä Gamebook, mutta täysin käyttökelvoton juuri aikaisemmin mainitusta etäisyyden hitaasta mittaamisesta. Myöskin synkronointi kellon ja iPhonen välillä todella epävarmaa.

  Nyt parikymmentä kierrosta käytössä Fungolf GPS. Kello vaatii sen, että kännykkään yhteys katkaistaan vaikka lentotilaan laittamalla, muuten lukemat tulevat kännykän sijaintipaikalta. Kello näyttää saman tien oikeita lukemia ja tuntuu tarkalta. Muutaman kerran kierroksen palauduttua ei tulokset ole päivittyneet palveluun, muuten erittäin soiva peli. Kestää kaksi täyttä kierrosta. Hinta parikymppiä per vuosi.

  #1289509 Ilmoita asiaton viesti

  Moi,

  Millasia appi suosituksia apple watch series 4. tällä hetkellä? Ei haittaa vaikka olisi maksullinen kunhan toimii moitteetomasti.

  #1289513 Ilmoita asiaton viesti

  Watch4 itsellä käytössä. Jos pelaa ysejä, niin silloin ainoa havaittu toimiva on Gamebook. Täysiä 18r sitten vedellen mieluisin on Golfshot.

  #1290083 Ilmoita asiaton viesti

  Fun Golf GPS! Minulla toimii kyllä kellon oma gps ilman puhelimen laittamista lentotilaan! Onhan sinulla asetuksissa valittuna kellon gps! Serie4 kello minulla kyseessä. No niin nyt pientä tarkennusta olen koittanut varmaankin kaikki appleen saatava apsit ja fun golf on parhaiten paikkansa pitävä ja väylä/greenit/ vesiesteet näkyvät selkeimmin ja mielestäni tarkoilla mitoilla. (Käytän myös kiikaria). En ole käyttänyt uusimpia golf kelloja, mutta olikohan se garminin S6 värinäytöllinen joka ei pärjää fun/apple, mutta mielipide on omani ja se fifti sixty 🙂 funista löytyy tietty tuloskotti/putit/kaverinkin saa laitettua+ muuta höpöä voi katsoa puhelimesta rundin jälkeen.

  #1290565 Ilmoita asiaton viesti

  Pidän Apple Watchista. On erittäin hyödyllistä, varsinkin kun kädet ovat kiireisiä ja sinun täytyy vastata nopeasti!
  _____________________________________________
  Toripelit verkkopäällikkö

  #1290783 Ilmoita asiaton viesti

  Fun Golf GPS! Minulla toimii kyllä kellon oma gps ilman puhelimen laittamista lentotilaan! Onhan sinulla asetuksissa valittuna kellon gps! Serie4 kello minulla kyseessä. No niin nyt pientä tarkennusta olen koittanut varmaankin kaikki appleen saatava apsit ja fun golf on parhaiten paikkansa pitävä ja väylä/greenit/ vesiesteet näkyvät selkeimmin ja mielestäni tarkoilla mitoilla. (Käytän myös kiikaria). En ole käyttänyt uusimpia golf kelloja, mutta olikohan se garminin S6 värinäytöllinen joka ei pärjää fun/apple, mutta mielipide on omani ja se fifti sixty 🙂 funista löytyy tietty tuloskotti/putit/kaverinkin saa laitettua+ muuta höpöä voi katsoa puhelimesta rundin jälkeen. Laitan tämän uudestaa, koska epäilen edellisen olevan robotti

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Välineet Apple Watch