Aihe: Apple Watch - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Apple Watch

Etusivu Foorumit Välineet Apple Watch

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 26)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1230412 Ilmoita asiaton viesti

  Onko kokemuksia iWatchin käytöstä golfkellona? Tarkoitan siis, että onko siihen saatavana laadukkaita etäisyys- yms appseja.
  En etsi välttämättä ilmaistavaraa vaan ajattelin selvitä yhden rannelaitteen hankkimisella.
  Mielelläni kuulisin kaikenlaista kokemuksista.

  #1230486 Ilmoita asiaton viesti

  Itsellän on käytössä apple watchi ja siihen saa mm. Gamebookin sovelluksen. Gamebookin kautta voit lisätä näppärästi tuloksen korttiin kellolla ja näet myös kellosta GPS kautta etäisyyksiä. Pieni viive on, että GPS antaa oikean metrimäärän. Muuten kello seuraa aktiivisuuttasi, joten näet kulutuksen ja sykkee yms metrimäärät mitä olet kulkenut kentällä. SportTracker ja watchin oma sovellus myös edesauttaa seurantaa.

  Ite oon ainakin tykännyt käyttää.

  #1230628 Ilmoita asiaton viesti

  Itse käytän Golfshot appia. Toimii oikein hyvin ja etu esimerkiksi tuohon gamebookin appiin on se että näyttää etäisyydet myös viheriön etureunaan ja takareunaan. Suosittelen

  #1230752 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos!
  Sirteemu, kuinka on akun kanssa? Paljonko kierros syö täydestä latingista? Kuinka usein kelloa yleensä täytyy latailla?
  Mieli on jo kääntymässä kellon suuntaan.

  #1230910 Ilmoita asiaton viesti

  Itellä vielä ykkös versio kellosta ja muutaman vuoden ollu jo käytössä. Yöllä aina latauksessa ja kestää kaks kierrosta yhteen päivään… täs versiossa ei oo omaa gps:ää eli käyttää kännykän gps:ää. Nois uusimmissa kelloissahan on jo oma gps.

  #1231882 Ilmoita asiaton viesti

  Ranteessa 3. versio kellosta. Ajatuksena käyttää nimenomaan kellon GPS:aa.

  Ensin käytössä Gamebook, mutta täysin käyttökelvoton juuri aikaisemmin mainitusta etäisyyden hitaasta mittaamisesta. Myöskin synkronointi kellon ja iPhonen välillä todella epävarmaa.

  Nyt parikymmentä kierrosta käytössä Fungolf GPS. Kello vaatii sen, että kännykkään yhteys katkaistaan vaikka lentotilaan laittamalla, muuten lukemat tulevat kännykän sijaintipaikalta. Kello näyttää saman tien oikeita lukemia ja tuntuu tarkalta. Muutaman kerran kierroksen palauduttua ei tulokset ole päivittyneet palveluun, muuten erittäin soiva peli. Kestää kaksi täyttä kierrosta. Hinta parikymppiä per vuosi.

  #1289509 Ilmoita asiaton viesti

  Moi,

  Millasia appi suosituksia apple watch series 4. tällä hetkellä? Ei haittaa vaikka olisi maksullinen kunhan toimii moitteetomasti.

  #1289513 Ilmoita asiaton viesti

  Watch4 itsellä käytössä. Jos pelaa ysejä, niin silloin ainoa havaittu toimiva on Gamebook. Täysiä 18r sitten vedellen mieluisin on Golfshot.

  #1290083 Ilmoita asiaton viesti

  Fun Golf GPS! Minulla toimii kyllä kellon oma gps ilman puhelimen laittamista lentotilaan! Onhan sinulla asetuksissa valittuna kellon gps! Serie4 kello minulla kyseessä. No niin nyt pientä tarkennusta olen koittanut varmaankin kaikki appleen saatava apsit ja fun golf on parhaiten paikkansa pitävä ja väylä/greenit/ vesiesteet näkyvät selkeimmin ja mielestäni tarkoilla mitoilla. (Käytän myös kiikaria). En ole käyttänyt uusimpia golf kelloja, mutta olikohan se garminin S6 värinäytöllinen joka ei pärjää fun/apple, mutta mielipide on omani ja se fifti sixty 🙂 funista löytyy tietty tuloskotti/putit/kaverinkin saa laitettua+ muuta höpöä voi katsoa puhelimesta rundin jälkeen.

  #1290565 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Pidän Apple Watchista. On erittäin hyödyllistä, varsinkin kun kädet ovat kiireisiä ja sinun täytyy vastata nopeasti!
  _____________________________________________
  Toripelit verkkopäällikkö

  #1290783 Ilmoita asiaton viesti

  Fun Golf GPS! Minulla toimii kyllä kellon oma gps ilman puhelimen laittamista lentotilaan! Onhan sinulla asetuksissa valittuna kellon gps! Serie4 kello minulla kyseessä. No niin nyt pientä tarkennusta olen koittanut varmaankin kaikki appleen saatava apsit ja fun golf on parhaiten paikkansa pitävä ja väylä/greenit/ vesiesteet näkyvät selkeimmin ja mielestäni tarkoilla mitoilla. (Käytän myös kiikaria). En ole käyttänyt uusimpia golf kelloja, mutta olikohan se garminin S6 värinäytöllinen joka ei pärjää fun/apple, mutta mielipide on omani ja se fifti sixty 🙂 funista löytyy tietty tuloskotti/putit/kaverinkin saa laitettua+ muuta höpöä voi katsoa puhelimesta rundin jälkeen. Laitan tämän uudestaa, koska epäilen edellisen olevan robotti

  #1329615 Ilmoita asiaton viesti

  Applen SE kellon myötä (vähän yli 300 euroa) alkoi taas kiinnostamaan. Onkohan appit kehittyneet?

  Kiinnostaisi sellainen viritys kun olisi Golfgamebook (tai vastaava), anturit mailoissa ja sitten vaan kierroksen lopuksi tarkistaisi ja korjaisi tuloskortin ja lähetys.

  Garmin kellon kanssa heidän anturit toimii kai ihan mukavasti mutta pitää siirrellä sitte Gamebookiin. Arccosin antureiden toimimisesta Gamebookin kanssa en tiedä. Muut appit ei taida osata lähettää tuloskorttia?

  Näenköhän unta?

  #1329831 Ilmoita asiaton viesti

  Itse käytän iWatchissa Gamebookia, lähinnä tulosten syöttämiseen, mutta katson siitä myös ajoittain karkean etäisyyden. Tarkkaan etäisyyden mittaamisen käytän etäisyysmittaria, joka on ehdottomasti suositeltava hankinta. iWatchin Gamebookin tulossyöttäminen on näppärä, kun ei tarvitse kaivaa kännykkää taskusta tulosten syöttämiseen. iWatch sopii hyvin myös urheilukelloksi eli siihen voi ladata esim. SportsTrackerin jonka voi laittaa myös golf-kierroksen aikana päälle mittaamaan liikuntasuoritusta, jos on sellaisesta kiinnostunut. Toki golfkierroksen aikainen akun kulutus jatkuvalla GPS- ja kehontoimintojen mittaamisella on jonkin moinen, mutta kellon akku kyllä kestää sen kunhan se on tarpeeksi ladattuna ennen kierrosta. iWatchin hyvä puoli on myös akun melko nopea latautuminen täyteen. Olettaisin, että mikäli sinulla ei ole iPhonea, ei iWatch ehkä ole paras valinta.

  #1329891 Ilmoita asiaton viesti

  Onhan mulla iPhone.. ja vielä on 4 vuotta vanha TomTom joka kivasti laskee muut lyönnit paitsi putit. GPS mitta on riittänyt mulle. Se varmaan löytyy iPhone+Gamebookistakin. Apple ainakin möi Arccos antureita mutta en tiedä toimivatko muun kuin Arccos apin kanssa.

  #1334805 Ilmoita asiaton viesti

  Yhdistelmä iPhone 8,watch 5 ja mScorecard. Nyt muutaman kierroksen jälkeen muuten hyvä kokemus, esim tulosten syöttäminen jne. GPS vaan mättää. Päivittää mitat tosi hitaasti. Luulisin että mun pelille mitat ihan riittävän tarkkoja mutta pitkään joutuu odottelemaan mittoja, jopa minsan verran. Olisiko jollain neuvoa miten toimii nopeammin vai onko vaan ominaisuus?

  #1335050 Ilmoita asiaton viesti

  iPhone 11 Pro ja Iwatch 6 käytössä ja GameBook mielestäni selkeästi kätevin käytössä. Helppo syöttää tulokset ja akku kestää kierroksen hyvin. Vertasin mm. golf Shot aplikaatioon, joka söi puhelimen akun 8 reiän aikana 100% lähtötilasta 22% kun GPS aktivoitu.

  #1336714 Ilmoita asiaton viesti

  https://apps.apple.com/fi/app/tag-heuer-golf/id1449021143?l=fi

  Maksullinen, mutta mielestäni paras. Serie4 kello ja olen pelannut kaksikin kierrosta lataamatta välillä.

  #1370239 Ilmoita asiaton viesti

  Sain vihdoin hommattua watch 7:n ja nyt pitäisi laittaa golf appi. Onko mikään sellainen mikä toimisi ilman puhelimen apua? Siis silleen kuin golf kello toimii.

  Jossain kehuttiin Arccosia. Nuo palikat taitaa maksaa reilu 200€, saisi ainakin olla hyvä jos noin paljon maksaa.

  Vai onko muut jo luopuneet ajatuksesta watchin käytöstä golfissa? Kai puhelin voi olla bägissä ja appi päällä jos se on ainoo vaihtoehto.

  #1370240 Ilmoita asiaton viesti

  Arccos hyvä, mutta isona miinuksena 160€ vuosimaksu. Minulta löytyis halvalla käytettyjä antureita koko setti ja päälle vielä käyttämättömiä antureitakin jos kiinnostaa…

  #1370246 Ilmoita asiaton viesti

  Tag Heuerilta on tullut uusi golfkello. Katselin, että pieni miinus on hinta, 2500 eur, vaikka mukana tuleekin kellon rannekkeeseen integroitu merkkausnasta. Minkälaisia kokemuksia foorumin lukijoilla tästä kellosta on?

  #1370254 Ilmoita asiaton viesti

  Tais Arccos just lopettaa kiinnostamasta. Taidan kokeilla Tag Heueria tai Golfshottia tai molempia.

  #1370263 Ilmoita asiaton viesti

  Halvat Arccos anturit voisi kiinnostaa, kun on niin vaivalloista vaihtaa niihin patterit.

  #1370265 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Tag Heuerilta on tullut uusi golfkello. Katselin, että pieni miinus on hinta, 2500 eur, vaikka mukana tuleekin kellon rannekkeeseen integroitu merkkausnasta.

  Merkkausnasta on kieltämättä iso plussa, kyllä siitä ilosta tuon kaksi ja puoli tonnia maksaa.

  #1370409 Ilmoita asiaton viesti

  Golfshot kokeiltu. Nyt sitten olen luurin räplääjiä kierroksen aikana. Vielä en osannut käyttää lyöntien tunnistusta, mainoksen mukaan siinä on sellainen. Ehkä sillä saisi näkymään lyönnin pituuden, kuten vanhassa TomTomissa, kävelty matka. Kyllä tolla pärjää, ilmaisversiollakin. Pitää opetella taas lisää.

  #1370573 Ilmoita asiaton viesti

  Halvat Arccos anturit voisi kiinnostaa, kun on niin vaivalloista vaihtaa niihin patterit.

  Sorry off topic… Vanha asiakashan saa ostaa noita Arccoss antureita noin kympin kapplale. Kun joskus tilasin niin kympin oli myös postikulut.

  Arccos Caddie Single Smart Sensor

  Member Reward – Arccos Caddie members are entitled to exclusive member pricing, a discount of €9.00 per sensor. To receive the discount please use your Arccos Caddie registered email during checkout and enter Discount Code: ”MemberReward”

  Apple watch appeja en ole viime aikoina testaillut – en kyllä Arccostakaan käytellyt, joskus Arccoss Linkkiä kantanut ja sinne tarttunut mitä tarttunut. Garminin kello on päälaite itsellä.

  Gamebookia käytän Appple watchissa, jos golfkello jää kotiin. Starttaan kyllä kierroksen puhelimella, mutta tulokset on mahku syöttää kelloon, josta data siirtyy puhelimeen. Griiniä lähestyttäessä näkee etäisyyden griinin keskelle (ei griinin eteen tai taakse).

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 26)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Välineet Apple Watch