Kesän kauneimmat golfmekot - Golfpiste.com

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][13]
KilpailuaSuomalaista
Blogit - Unelmien peli

Kesän kauneimmat golfmekot

Kaupallinen yhteistyö Anna Golf kumppani J. Lindebergin kanssa

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Tänä kesänä saa tyyli olla naisellinen ja sporttinen! Olen vannoutunut hame -ja mekkoihminen ja kesäkuussa olikin ihana nauttia mekkoilmoista, kun auringonpaiste ja helteet hellivät. Mitä ihmettä keleille sitten muuten tapahtui? Uskotaan kuitenkin lämpimään loppukesään, vaikka kovimmat helteet voi jäädä pois ainakin (raskaana olevan) golfarin näkökulmasta. Onneksi näillä keleillä tarkenee kuitenkin pukeutua golfatessa hameisiin ja mekkoihin palelematta. Usein riittää, että yläosa on tarpeeksi lämmin, sillä jalat pysyvät kuitenkin kierroksella kävellessä lämpiminä vaikka olisi vähän tuulisempaa ja viileämpää.

On ihanaa, että golfia harrastaessa saa pukeutua nätteihin mekkoihin ja hameisiin. Etenkin omalla kohdallani näin raskaana ollessa mekot ovat erityisen mukavia päällä, sillä niissä saa svingata vapaasti ilman että mikään puristaa tai kiristää.

Kokosin alle top-5 mekko-/ hamesuosikkiani J. Lindebergin valikoimista. Näillä alla olevilla outfiteilla ja mekoilla voi hyvin viettää päivää kentän ulkopuolellakin. Tällä hetkellä vekki -ja tennistyylisethameet ovat erittäin suosittuja myös katumuodissa, ainakin Instagramin muotivaikuttajista päätellen. Älä siis epäröi käyttää näitä vaatteita myös kaupungilla.

J. Lindeberg on noussut räjähdymäisesti golfvaatemerkkien ykköseksi Suomen lisäksi muualla Euroopassa ja ruotsalainen brändi nauttii tällä hetkellä erittäin suurta suosiota globaalisti. J. Lindeberg erottuu raikkaasti perinteisten ja klassisempien urheiluvaatteiden joukossa, sillä se yhdistelee muotoilussaan sporttia ja katumuotia uudella ja persoonallisella tavalla. Suomessa voi ostaa J. Lindebergin golfvaatteita ainakin useimmista pro shopeista, Intersporteista, Stockmannilta, Golf Centeristä, Golf Balancesta ja Golf Skysta.

Cora mekko

Supersuosittu ja naisellinen Cora mekko on ollut monien suosikki jo parin kauden ajan eikä loppua näy. Jatkuvasti ihasteluja keräävä ja tennistyylinen mekko liehuu hienosti svingatessa. Tämä on myös helppo valinta hellekeleille! Psst. Yhdistä kirkkaan värisiin yksityiskohtiin.

Cora mekko 140€, Stockmann

Shay kompressiopaita ja Chloe vekkihame

Pitkähihainen kevyt kompressiopaita suojelee tehokkaasti myös UV-säteilyltä, sillä J. Lindebergin kevyet kompressiopaidat sisältävät yleensä UV 50 tai UV30 -suojan. Golfatessa tulee vietettyä niin paljon aikaa auringossa, että mielelläni suojaan välillä liialta auringolta itseäni pitkähihaisilla. Kompressiopaidan saa yhdistettyä nätisti erityisesti vekkihameisiin, joita J. Lindebergilla on tällä hetkellä tarjota pariakin eri mallia. Kuvassa unelmakevyt Chloe-hame.

Shay kompressipaita, jlindeberg.com 80€

Chloe hame, jlindeberg.com 90€

Jasmin mekko

Jasmin mekossa on klassinen A-muotoilu, jonka pystysuorat leikkausviivat ovat imartelevia. Tämä mekko menee täydellisesti myös kentän ulkopuolella. Mekko on tehty J. Lindebergin uudesta Lux Sculpt-kanakaasta, joka muotoutuu ja venyy päällä sekä auttaa pitämään lihakset paikoillaan. Mekkoa saa tummansinisen lisäksi punaisessa ja valkoisessa värissä.

Jasmin mekko Golfbalance 102€

Ulli pikeemekko

Ulli pikeemekko pitäisi löytyä joka golfarin vaatekaapista, sillä hihaton pikeemekko on monivuotinen klassikko, värissä kuin värissä. Ulli pikeemekossa on vetoketjulliset taskut, joita golfari osaa aina arvostaa, kuten myös alusshortsit.

Ulli pikeemekko, j.lindeberg.com 110€

Sahra mekko

Tämän kauden suosikkini on ehdottomasti tomaatinpunainen Sahra -mekko, joka on niin miellyttävän tuntuinen, että sitä ei edes huomaa päällä. Mekko on kevyt, hengittävä ja lisäksi pitkät hihat ja kaulus suojaavat kätevästi ihoa auringolta. Tomaatinpunainen on pirteä väri, mutta mekkoa saa myös hillittynä tummansinisenä. Tämä mekko on tehty myös Lux sculpt -kankaasta.

Sahra mekko, jlindeberg.com, 110€

Alla olevissa kuvissa päälläni on Sahra mekko, joka oli loistava valinta hieman tuuliseen pelipäivään Nordcenterissä. Ai etttä, miten upea Nordcenterin kokonaisuus onkaan ja niin loistavassa kunnossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Pssst. Osallistu J. Lindeberg tuotepalkinnon arvontaan Anna Golf FB-ryhmässä! 

Lämmintä kesän jatkoa!

Heli

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje