Suomen parhaat golfkentät palkitaan tiistaina Kenttäranking-gaalassa - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista - Golfkentät - Kenttäranking 2021

Suomen parhaat golfkentät palkitaan tiistaina Kenttäranking-gaalassa

Tiistaina klo 15.00 julkistetaan voittajat. Voit seurata Kenttäranking-gaalaa suorana jutusta löytyvän linkin välityksellä.

Suomessa on kymmeniä loistavia golfkenttiä. Mutta vain yksi voi olla paras. Mikä, se selviää tiistaina kello 15.00 jälkeen.

Edellisen kerran suomalaiset pistivät kentät järjestykseen kaksi vuotta sitten, ja syksyllä yli 7200 golfaria osallistui kyselyyn – kiitos jokaiselle vastaajalle!

Taso on noussut. Sen verran uskalletaan sanoa jo ennen gaalan alkua. Kenttäranking nimittäin oli tasaisempi kuin koskaan ennen ja etenkin kärjessä erot ovat kaventuneet.

Jos Kenttärankingia joskus onkin kritisoitu staattisuudesta, se väite ei enää päde. Muutoksia – niin nousuja kuin laskujakin – nähdään tällä kertaa paljon. Määrätietoiset panostukset eivät jää golfareilta huomaamatta, ja yhtä lailla palaute on kriittistä, jos odotuksiin ei syystä tai toisesta ole pystytty vastaamaan.

On selvää, että kirkkaimmasta kruunusta, Suomen parhaan golfkentän tittelistä pystyy kilpailemaan vain pienilukuinen joukko kenttiä. Gaalassa jaetaan kuitenkin palkintoja 11 eri kategoriassa, joten palkittavien kenttien joukko on laaja.

Kenttäranking-gaala 2021 alkaa ti 22.2.2022 kello 15.00.
Pääset seuraamaan sitä suorana lähetyksenä tämän linkin kautta (https://youtu.be/07qGXw0STGo).

Tervetuloa mukaan juhlistamaan Suomen parhaita golfkenttiä!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje