13.–20.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Jere Polvi ehti luotsata NexGolfia yli 20 vuotta, mutta nyt on aika siirtyä sivuun

Getty Images

Tuomo Heikkilä aloittaa Vitec NexGolf oy:n toimitusjohtajana huhtikuun alussa.

NexGolfin ja Nextime Solutions Oy:n perustaja, sekä toimitusjohtajana lähes yhtäjaksoisesti vuodesta 2000 asti toiminut Jere Polvi siirtyy sivuun Vitec NexGolf Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä keskittyäkseen muihin johtamiinsa yrityksiin.

”En olisi uskonut mihin vuonna 1999 laskemani koodirivit meidät vievät golfin saralla. Matka on ollut huikea, mutta osaltani siirryn nyt kuskin paikalta katsomoon! Haluan kiittää asiakkaitamme sekä erityisesti pitkäaikaisia kumppaneita hienosta yhteisestä taipaleesta, kiitos!” Polvi sanoo.

Vitec NexGolf Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa huhtikuun alussa Tuomo Heikkilä (DI, eMBA, HHJ). Heikkilä toimii myös Vitec Avoine Oy:n toimitusjohtajana

”Jere on tiiminsä kanssa rakentanut vahvan liiketoiminnan ja olen innoissani mahdollisuudesta päästä kehittämään yhtiötä eteenpäin yhdessä asiakkaidemme sekä osaavan tiimimme kanssa. Uskon myös, että toiminta osana Vitec-yhteisöä varmistaa tuotteidemme ja palveluidemme kehittymisen pitkäjänteisesti”, Heikkilä näkee.

Vitec NexGolf Oy:n liiketoimintajohtajana aloittaa niin ikään huhtikuun alussa Visa Poropudas. Hän on toiminut NexGolf-tuotepäällikkönä vuodesta 2006. Propudaksella on pitkä kokemus golfalasta niin pelaajana kuin caddiemasterina jo ennen NexGolfille siirtymistä. Hän on ollut tiiviisti mukana kehittämässä NexGolf-järjestelmän palveluita ja ominaisuuksia, sekä muun muassa toiminut NexGolfin ensisijaisena kouluttajana viidentoista vuoden ajan.

”Golf on lähellä sydäntäni ja haluan olla jatkossakin avainroolissa NexGolfin asiakassuhteiden sekä tuotteiden kehittämisessä. Uskon, että toimiala- ja tuoteosaamiseni varmistaa toimintamme kehittymisen jatkossakin”, Poropudas sanoo.

Ruotsalainen Vitec Software Group hankki NexGolfin viime syksynä omistukseensa. Golfpiste ja NexGolf solmivat syksyllä yhteistyösopimuksen, jonka keskeisin tuote on Golfpiste Teetime -palvelu. Sen avulla asiakas voi näppärästi varata tiiaikoja monille suomalaisille golfkentille. Palvelu julkaistaan kuluvan vuoden aikana.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje